Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


ИК11 прах (431579-34-9)

ИК11 прах (431579-34-9)

ИК11 прах, ИК11 сирови прах, купити ИК11 прах, сиров ИК11 прах, ИК11 прах за продају, ИК11 прах прах,


1. Шта је Рав ИК11 прах ?


САРМС, укључујући и ИК11, веома су популарни у индустрији каросерије и главни разлог за то је зато што вам могу помоћи да стекнете мишиће и изгубите масноћу. Ово је веома слично када се упореде са ААС-ом, али најбоље је то што вам неће дати никакве гадне нежељене ефекте. Неки нежељени ефекти које нормално доживљавате укључују висок крвни притисак, ХПТА схутдовн, оштећење јетре и још много тога. САРМС вам не даје ове ефекте јер су много селективнији у подручјима на којима циљају, тако да и даље можете добити повећање мишића и губитак масти.

 

Позната је чињеница да постоје неки САРМС који су много ефикаснији од других и ИК11 је тренутно један од најновијих на тржишту. Ово се уклапа у елитне селекције САРМС-а и доказано је опет и временом да може промијенити ваш генетски потенцијал када је у питању изградња мишића. Као што видите, ИК11 је заиста један од најмоћнијих САРМС-а на тржишту, али како је речено, то је врло ново и на тржишту, а то може пуно људи угасити када се ради о укупној употреби то одмах.

 
2. Како функционише сиров прах ИК11 ?


ИК ће деловати као Анти Андорген (заустављање везивања тестостерона итд. У телу). Са неким анаболним потенцијалом на ниским нивоима теста / ДХТ. Као дериват ДХТ-а вероватно је да се мало добитка мишићне масе може остварити директно од ње. Међутим, задржавање мишића, чврстоћа мишића, јачина и Либидо вероватно ће се повећати. Значи то би био сложени бодибилдери који су се претворили у емисију, а не у сезону ван сезоне, али често се тргује масовним градитељем.

 

Шта је тако посебно? То је вредност као што је САРМ за разлику од било чега што је ово тржиште до тада видело и делује као врло снажан андроген. Ово у комбинацији са минималним нежељеним ефектима значи да је овај САРМ свакако један од најбољих најпожељнијих САРМС-а на тржишту и, поред свега овога, то је такође веома ефикасан инхибитор миостатина! Миостатин је добро познат протеин и када је присутан, може да делује као лимитер када је реч о вашем мишићном ткиву и његовој укупној продукцији.


То значи иако ваши гени могу ограничавати вас и ваш миш, овај САРМ ће ићи против тога и ионако ће створити мишић. Другим речима, ако сте мале величине и желите да учините све што можете да повећате своју величину, али једноставно не можете, то вам може помоћи без икаквих проблема. То повећава вашу изградњу и ваш потенцијал за изградњу мишића на првом месту, тако да када погледате научне чињенице иза тога, није тешко схватити зашто је ИК11 прави мењач игре.

 

Много САРМС-а долази са ограниченим андрогеним ефектом, али већина времена то се не може упоредити са тестостероном. Са ИК11 то није случај и не може се поредити са тестостероном уопште. Канно је почео тестирањем Ц2Ц12 мишићних ћелија и није то урадио на животињама или људима. Он је тада сазнао да мишићне ћелије у телу производе далеко више анаболичких фактора ако су изложене 500 нмолу или наномолима ИК11 у поређењу са ако сте их изложили истој количини ДХТ-а. Па шта то значи? То у основи значи да ИК11 заправо индукује мишићне ћелије, што их доводи до стварања више фоллистатина. Ово је више него у поређењу са ДХТ-ом који је веома јак инхибитор миостатина. ИК11 такође функционише кроз андрогени рецептор, тако да је ово нешто друго што морате имати на уму када их први пут користите. То што је речено, ИК11 је исто као и тестостерон када погледате колико јачине може додати мишићима и не даје вам никакве штетне нежељене ефекте.
 

3. Како користити   Сирово ИК11 прах?


Проблем је да ИК-11 нема апсолутно никакво тестирање, а ниједан лиценцирани истраживач, фармацеутска компанија или компанија Сармс није наставио истраживање. ИК није имао тестирања животиња (без пацова или мишева) и очигледно нема људских студија. ИК има само ин витро податке о ћелијама Ц2Ц12 од ћелијске линије мишева миобласта способних за диференцијацију. Другим речима, само је тестирана у епрувети. Овај експеримент говори нам да има потенцијал да изазове диференцијацију мишића у одређеним концентрацијама. Али ово не може бити директно преведено у људске дозе, јер постоји 0 података о његовом метаболизму. Међутим, сада када знамо да је то синтетички стероид, могли бисте да тврдите да би информирана претпоставка од других синтетичких стероида дала грубе индикације његовог метаболизма. Али ништа конкретно и сигурно ништа није доказано.


На једном броју веб страница ћете видети следеће тачке;

- Тачна доза

- Најбоља људска доза за изградњу мишића

- Полувреме

- Краткотрајни и дуготрајни нежељени ефекти

- Да ПЦТ није потребан

- Да није хепатоксично за јетру


Све ове тачке су потпуно лажне и измишљене. Неки ће бити од појединаца са пробним и грешкама, али ништа се заправо доказало или није показало да је на даљину обећало кроз актуелну науку.


За ИК-11 је веома вјероватно да ће јој бити потребан јак ПЦТ, пошто је то стероид.

ИК-11 је вероватно хепатооксичан за јетру због 4 метилиране групе у својој номенклатури. Рекавши то због тога што је тамо, мало је вероватно да ће бити масовно токсични за јетру. Вредности јетре ће се вероватно повећати, али не и масовно скочити.


Полувреме ИК-11 није доказано и нема потенцијалних нежељених ефеката.
 

4. Дозирање сировог ИК11 праха


Већина људи препоручује између 2 и 5 мг, два пута дневно. Као и све друго, увек започините низак да процените толеранцију и изградите свој пут.

 

ИК 11 је моћан САРМ који се не би требао узимати лагано. Међутим, чак и код 30мг људи се наводно осећао без икаквих нежељених ефеката.

 

Шта је тако посебно? То је вредност као што је САРМ за разлику од било чега што је ово тржиште до тада видело и делује као врло снажан андроген. Ово, у комбинацији са минималним нежељеним ефектима, значи да је овај САРМ свакако један од најбољих најпожељнијих САРМС на тржишту и, поред свега овога, то је такође веома ефикасан инхибитор миостатина! Миостатин је добро познат протеин и када је присутан, може да делује као лимитер када је реч о вашем мишићном ткиву и његовој укупној продукцији. То значи иако ваши гени могу ограничавати вас и ваш миш, овај САРМ ће ићи против тога и ионако ће створити мишић. Другим речима, ако сте мале величине и желите да учините све што можете да повећате своју величину, али једноставно не можете, то вам може помоћи без икаквих проблема. То повећава вашу изградњу и ваш потенцијал за изградњу мишића на првом месту, тако да када погледате научне чињенице иза тога, није тешко схватити зашто је ИК11 прави мењач игре.

 

Ево препорука циклуса, али обавезно проверите етикету производа. Досаге могу варирати од бренда до бренда.

Циљ: мишићна маса (уља)

Недеља 1: 5 мг

Недеља 2: 10 мг

Недеља 3: 15 мг

Недеља 4: 20 мг

Недеља 5: 25 мг

Недеља 6: 30 мг

Недеља 7: 30 мг

Недеља 8: 30 мг

Циљ: Леан Мусцле Масс (сечење)

Недеља 1: 5 мг

Недеља 2: 5 мг

Недеља 3: 5 мг

Недеља 4: 10 мг

Недеља 5: 10 мг

Недеља 6: 10 мг

Недеља 7: 15 мг

Недеља 8: 15 мг

5. Упозорење на сиров прах ИК11


ИК11 је САРМ који је такође синтетички стероид. Има анаболичке ефекте и такође има прогестински потенцијал, али ово још увек није идентификовано. Производ има исту кичму као стероид, али многи људи бирају да не узимају стероиде јер не воле опасне нежељене ефекте које нуде. Један од главних разлога зашто је ИК11 тако безбедан је зато што вам може дати све предности стероида, али нећете морати да се надокнадите са нежељеним ефектима, што је свакако један од разлога зашто толико људи га користе.
 

6. Који су могући нежељени ефекти о сувом праху ИК11 ?


Главни разлог због којег људи замењују ИК11 јесте то што не желе да поднесу нежељене ефекте које им други САРМС даје. Исто важи и за оне који узимају тестостерон. На крају крајева, ИК11 повећава раст длака уместо да га смањује и такође не утиче на простату, па ако имате проблема са простатом или ако сте имали проблема у прошлости онда знате да можете рачунати на то да бисте елиминисали шансу САРМС ово погоршава. Ово је само једна од многих ствари које она може учинити за вас и ви бисте били изненађени колико вам то може помоћи, тако да ако желите да сазнате више или желите да видите како би вам то могло бити од користи све што треба да урадите је да га пробате данас. Никад није било лакше и ово је најбољи начин да знате и разумете резултате које вам могу понудити свакодневно.

 

Иако су САРМс снажан лек, они немају исти спектар нежељених ефеката које бисте очекивали од еквивалентног анаболичког стероида.

 

Губитак косе, токсичност јетре и акне су често забринути код стероида, нарочито оних од андрогених сорти, али ови нежељени ефекти се не јављају код ИК11. То је зато што иако ИК11 утиче на андрогене рецепторе, њихова интеракција је много селективнија него код анаболичких стероида. То је оно што помаже у стварању пожељних ефеката, иако избјегава већину нежељених посљедица.

 

Ако се узима у високим дозама, ИК11 има могућност повећања агресије, али у предложеним дозама то не би требало да буде проблем.
 

7. Купи ИК11 Повдер ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину ИК11 сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати .

I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: