Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Орални туринабол у праху (2446-23-3)

Орални туринабол прах, Орални турбинабол сирови прах, купити Орални туринабол у праху, сирови Орални туринабол у праху, Орални туринабол у праху за продају, Орални туринабол прах прах,


1. Шта је сирови орални туринабол у праху ?


Орални Туринабол је у извесној мери загонетан и склони неспоразуму.

 

То није једноставно таблетна верзија ињектибилног Туринабола, или његова алкилована верзија. Нити, упркос тврдњама, да ли је анаболички стероид развијен специјално за допинг. Та тврдња произилази из конфузије са местанолоном.

 

Структурно, то је Дианабол са додатним хлором на позицији -4, која има предвидиву предност спречавања ароматизације.

 

Међутим, када се покушава доћи до закључака о анаболичким стероидима из структуре, мора се обратити пажња. Замена атома или хемијске везе чини велике промјене у цјелокупном облику умјесто да утиче на само једну тачку. То може довести до промена својстава изван предвидљивог. Пример би био ако се неко покуша предвидети својства Дианабола од структурне везе са болденоном (исти су осим 19-метилације Дианабола). Док метилација пружа предвидљиву оралну биорасположивост, у стварности друге особине Дианабола су тако да се не може разумно назвати "орални болденон".

 

У случају Оралног Туринабола, због горенаведене структурне везе са Дианаболом, обично се назива сува верзија. Ако је ово истина, не може се рећи да ли је разлика између коришћења ОТ и употребе Дианабол плус ароматазе инхибитор. Међутим, постоји значајна разлика у пракси.

 

ОТ се мора сматрати сопственим једињењем умјесто једноставно као сух Дианабол. Ипак, овај популарни опис није лоша прва апроксимација. Једноставно будите свјесни његових ограничења.

 

Иако је Тбол изразио невероватну евиденцију о важећој примени и сигурности, 1994. године Јенапхарм је зауставио производњу. Ово је било време почетком деведесетих година када је већина анаболичких стероида прекинута и повучена са тржишта широм свијета због повећане анти-стероидне стигме у то вријеме. Повећана количина негативне пажње која је довела до употребе анаболичких стероида у спорту почетком деведесетих година није помогла Торинаболовом случају, а његова судбина у то време била је слична многим другим анаболичким стероидима у то време.


Јенапхарм је на крају купио Сцхеринг АГ 1996. године, али није наставио са производњом Туринабола. Започета производња почетком деведесетих година прошлога века поклопила се са детаљима о програму допинга из Источне Немачке, спонзорираном од стране државе, а ненадна прекид производње, уз вести у вези са допинг програмом, вјероватно је допринела популарном ставу међу спортистима и бодибилдерима који Туринабол био је врло мистериозан, посебан и цењен анаболички стероид који је добио.

 

Данас нема познатих фармацеутских производа овог комплекса, а његова производња је ограничена на произвођаче подземних лабораторија (УГЛ).
 

2. Како се прави сирови орални туринабол у праху   Извођење радова?


Тбол је модификована форма Дианабол (Метхандростенолон); комбинација Дианабол и Цлостебол (4-хлоротестостерон).

Иако је његова општа хемијска структура слична Дианабол-у, то је много блажи хормон.

Комбинација ове две хемикалије смањила је ризик од ароматизације у естроген, али је такође смањила укупну андрогену јачину. Дианабол има анаболички рејтинг између 90-210, док Туринабол има анаболички рејтинг од 54.

 

Иако је Тбол слабији од Дианабола, и даље нуди разне користи, без нежељених ефеката повезаних са стероидима који повећавају естроген.

То значи да можете очекивати да ћете видети стабилне, ако не и спектакуларне постељице мишића, без икаквих надимања, задржавања воде или гинекомастије.
 

3. Како користити прах оралног туринабола у праху ?  


Орални туринабол је у ствари верзија метандростенолона са додатним атомом хлора у четвртом положају. Према томе, званиино име туринабола је 4-хлоро-алфа-дихидрометилестостерон. Ова надоградња учинила је лек практично не-ароматизован. Чак и више, метаболити туринабола веома брзо напуштају тијело, чинећи огромну предност у односу на претњу допинг теста.

 

Као и велика већина оралних ААС оралних туринабола је 17-алфа алкилована, што је потенцијално штетно за јетру. Међутим, негативан утицај на јетру није пријављен ни након дужег коришћења.

 

Орални туринабол довољно подсећа на метандростенолон не само на структуру молекула, већ и деловање оба лека је врло слично. Туринабол производи мање добитака, али ово је "квалитет", пуста маса и такође производи мање нежељених ефеката. Упркос томе што туринабол не ароматизује и има прилично блага лек, продужена употреба може изазвати супресију лучења ендогеног тестостерона, али у много мањој мери у поређењу са метандростенолоном (дианабол) и лако се подмлађује.

 

Тбол уопште није велики стероид, али то не значи да нема огромних предности у циклусима. Пошто се не ароматизује, не морате се бринути о естрогенским нежељеним ефектима као што су гинекомастија (сиса), задржавање воде (едем), несаница или висок крвни притисак (хипертензија). Није потребан инхибитор ароматазе са Тбол циклусима, тако да они који су склони нежељеним ефектима везаним за естроген цијенит ће овај лек.
 

4. Дозирање о Сурови орални туринабол у праху


Постоје два потенцијална разлога за употребу Туринабола; или резање или булкинг.

 

Ако се повећавате онда покушавате да добијете мишићну масу, тако да се обично бодибилдер или спортиста одлучује за дозе до 80 мг дневно.

 

При сечењу (горући масти) просечна доза износи око 40 мг дневно.

 

Женски корисници ће се држати много мањих доза него мушкарци, обично само око 5-10 мг дневно. Ово смањује симптоме вирилизације (вирилизма), што је развој мушких физичких карактеристика:

 

Дубљег гласа

Мање груди

Повећан клиторис

Поремећени менструални циклус

Необичан раст косе на лицу и тијелу

Друга питања којима се могу сусрести жене укључују акне и агресију.

 

Корисници Туринабола ће обично држати циклуса од 6-8 седмица. Препоручује се да се одлучите за краћи циклус ако користите вишу дозу, а то је да ризик од нежељених ефеката буде минималан.

 

Препоручује се складиштење овог стероида, пошто користи од коришћења овог стероида сами не надмашују негативне.

 

Када слагање тестостерон пропионат или тестостерон енантхат су уобичајене опције, али неки корисници ће се одлучити за Деца Дураболин јер има дужи полуживот, тако да ће вам требати мање доза.

 

За мушкарце, препоручујем 20-50мг дневно као дио стероидног стацк-а. Многи бодибилдери мисле да их морају користити у великим дозама за добре резултате, ово је лажно. Пошто Тбол не ароматизује, не очекујте да се скала дневно помера, јер нећете задржати пуно воде у мишићима.

 

Жене могу трчати Тбол у малим дозама, 2,5-7,5мгс дневно мак. Може изазвати вирилизацију у већим дозама. Сећате ли се шале источне Немачке? Они су укорењени у употребу тбола, па будите веома опрезни даме.

 

Родни дози

Мушки 20-50 милиграма дневно

Жене 2,5-7,5 милиграма дневно

Полу живот

 

Полу-живот је невероватан 16 сати, тако да једном дневно дозирање функционише добро. Иако сам видео бројне бодибилдере који су поделили дозу у интервалима од 12 часова како би добили "савршене" нивое крви.
 

5. Упозорење о Сироком Оралном праху туринабола


Негативни нежељени ефекти су ретки са овом супстанцом и обично су резултат употребе циклуса који су или предуги или превисоки у дозирању. Поменути ризик од токсичности јетре и смањивање способности крвотворења крви једина је ствар за коју се стварно пазите. Такође је имплициран у погледу снижавања нивоа природног нивоа тестостерона - али опет то је генерално повезано са дозом. Постоје извештаји о женама које имају више нежељених нежељених ефеката од мушкараца када користе ову супстанцу, али се ове реакције десиле код жена које су скоро удвостручиле количину коју су узели њихови мушки колеге ... тако да би наравно добили више нежељених ефеката!
 

6. Који су могући нежељени ефекти орођеног оралног праха туринабола ?


Можда је туринабол један од најсигурнијих стероида у погледу нежељених ефеката и често се упоређује са Анавар и Примоболан у том прецизном аспекту. Међутим, баш као и сви стероиди, тбол није слободан по страни, а постоје и нека питања која треба имати на уму приликом употребе.

 

Прво и најважније - сви стероиди изазивају супресију, а туринабол није изузетак од овог правила. Према томе, природни тестостеронски ојачивачи треба укључити као додатна средства током цикличних циклуса, као што су Нолвадек и / или ХЦГенерате ЕС. Поред тога, терапија после циклуса (ПЦТ) треба увек извести након стероидног циклуса. У супротном, тело неће бити у могућности да се потпуно опорави, а природна производња тестостерона може трајно потискивати.

 

Најистакнутији споредни ефекат туринабола је хепатотоксичност. Пошто је то ц17аа стероид, он представља одређену токсичност јетре. Иако није чак ни скоро токсичан као Анадрол или Дианабол, и даље ће утицати на функцију јетре. Сходно томе, помоћна средства за јетре су неопходна током туринабол циклуса, а трајање циклуса треба бити прилично смањено (не више од 6 недеља).


Неки људи уверавају да је туринабол савршено безбедан за јетру и представити немачке спортисте као главни аргумент за такве тврдње. Тешко је порицати да су ови спортисти дуго били примењени са туринаболом и нису имали никаквих проблема са здрављем јетре. Међутим, дозе које примају не остају ни близу онима које су узимали савремени бодибилдери. Према томе, редовне прегледе јетре треба урадити приликом узимања тбола, а такве суплементе који подржавају јетре као што је Н2Гуард треба узети.

 

Још један честични нежељени ефекат који се види код анаболичких стероида, су наглашени нивои липида. Обично стероиди утјечу на ниво холестерола - смањују ХДЛ (липопротеин високе густине) и повећавају ЛДЛ (липопротеин ниске густине). Нажалост, због своје алкилације ц17 алфа, туринабол има значајан утицај на способност јетре да обрађује холестерол. Стога, током циклуса туринабола треба обратити пажњу на липидне профиле.

 

На крају, иако тбол једва има било какву андрогену активност, и даље може изазвати одређене андрогене нежељене ефекте. Ипак, то се одвија само у врло разумним особама када се узимају прекомерно високе дозе.
 

7. Купи Орал туринабол Повдер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу он-лине апотеку и попуните наруџбину Оралног сировина туринабола.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: