Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Е-маил: ницоле@ок-биотецх.цом

  Смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Тренболон Енантхате прах

Тренболон Енантхате прах

Тренболон енантхат (надимак Тренабол) или тренболон хептаноат, познат и као 19-нор-δ9,11-тестостерон 17β-енантат или као 19-норандрост-4,9,11-триен-17β-ол-3-он 17β-енантат , Је синтетички анаболички-андрогени стероид (ААС) и ињектирани 19-нортестостерон (нандролон) који се никада није пласирао на тржиште. То је естер Ц17β енантхата и пролек тренболона са дугим дејством (19-нор-δ9,11-тестостерон). Тренболон енантхат се користи у научним истраживањима.

Опис Тренболоне енантхат у праху:

Тренболонски хормон се обично класификује као ветеринарски анаболички стероид. Тренболон ацетат, иако је најпопуларније Трен комплекс међу спортистима перформанси такође од суштинског значаја за тржиште стоке. Међутим, Тренболоне Енантхате не спада у ову категорију, а не технички. Тренболон енантхат је стриктно подземни црни тржишни анаболички стероид. Овај комплекс се први пут појавио 2004. године под ознаком Британски Драгон Тренабол. Ово чини Тренболоне Енантхате најмлађом од три обична трен Форма и једина која се никада није користила у ономе што би сматрали легитимном медицином. Тренболон ацетат је заправо проучаван у хуманом терапијском капацитету, међутим, у великој мјери лежи на ветеринарској основи.

Апликације:

Тренболонски енантат је 19-ни стероид, веома сличан Нандролону . Примарна разлика између Тренболона је да постоји двострука карбонска веза присутна на позицији 9 и 11 на стеранском језгру. Тренболон не може ароматизовати естрогену нити се умањивати. Веома је везан за рецептор Андрогена, и због тога се сматра да је већина способности за сагоревање масти и мишића посредством рецептора.

Поред тога, треба имати на уму да је одговорна употреба Трен Е захтјевно важна. Као такав, требало би да дође до ефикасног плана пост-циклуса терапије, након завршетка циклуса. План ПЦТ стимулише природну производњу тестостерона и драстично смањује укупно време опоравка.

У случају да се ваш циклус заврши са стероидом у игри, ПЦТ неће желети да започне до најмање две недеље прође од последње ињекције.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) безбедна и дискретна испорука. Разни начини транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и хвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: Диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би клијенти благовремено добијали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: