Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


тренболон хексахидробензилкарбонат (23454-33-3)

Параболан је тренболон циклохексилметилкарбонат. Полуживот стероидног естра углавном зависи од његовог односа растворљивости масти до растворљивости у води: дужи ланац естера, што је већи овај однос и дужи полуживот. Овај специфичан карбонат се може најједноставније упоређивати са естром енантата; полу-живот је вероватно нешто мање од седмице ...


1. Шта је тренболоне хексахидробензилкарбонат у праху ?

Анаболички стероид Тренболон хексахидробензилкарбонат, робна марка / трговачко име: Параболан, за обично и неформално скраћено као Трен Хек или Тренболоне Хек. То је дуже дејство естерификована варијанта анаболичког стероида Тренболоне, која је најпопуларнија у облику Тренболоне Ацетате (много брже делује естерификована варијанта Тренболона).


Естер хекахидробензилкарбоната продужава тренболоново полувреме до приближно 14 дана, а не 3 дана, што је полупивот Тренболон ацетата. Тренболоне у оба облика је видио врло кратке периоде коришћења као одобрени медицински лек за људску употребу, јер је Тренболоне Ацетате на кратко продато током 1980-их као Финајет и Финајецт пре него што су били повучени са тржишта и неодобрени за људску употребу око 1987. Параболан сматра се погоднијим за људску употребу током трчања на тржишту лекова на рецепту због његових дужих дејстава и споријег ослобађања од Тренболоне Ацетате,


чинећи га много погоднијим и удобнијим за клиничку и медицинску употребу са мање учесталијим ињекцијама које се захтевају као резултат. Сам тренболоне, без обзира на естер везан за њега, познат је као најмоћнији конвенционално доступни анаболички стероид који данас користе спортисти и бодибилдери.


Тренболон хексахидробензилкарбонат у праху

Тренболон хексахидробензилкарбонат сирови прах, материјал Тренболоне хексахидробензилкарбоната, врста жутог кристалног праха, многи стероиди производи добављач обично купују високу чистоћу тренболон хексахидробензилкарбонатни прах онлине, чине га у свим врстама марака завршених Тренболоне хекахидробензилцарбонате, детаљ Тренболоне хекахидробензилцарбонате сирове у СЗОБ као што је доле:

Назив: Параболан (тренболон хексахидробензилкарбонат)

ЦАС: 23454-33-3

Молекуларна формула: Ц20Х24О3

Молекуларна тежина: 312.4028

Тачка топљења: 90-92 ° Ц

Темп. Спремања: РТ

Боја: жути кристални прах

2. Како функционише тренболоне хексахидробензилкарбонатни сирови прах?

Тренболон хексахидробензилкарбонат је врло јак анаболички стероид и испоручује читав низ предности спортистима. За оне који већ имају добар терет, тренболон хексахидробензилкарбонат може помоћи да учвршћују мишиће и додају дефиницију. Ово је идеално за бодибилдере пре такмичења или у циклусу резања.


Овај лек је раније био коришћен за третирање губитка мишића и кахексије, пре свега због супериорне синтезе протеина и задржавања азота. Оба ова фактора помажу у изградњи чистог мишића при спречавању катаболизма. Више користи тренболона

хексахидробензилкарбонат су као:

 

Помоћи добијању мишића

Анаболичка активност са тренболон хексахидробензилкарбонатом такође је побољшана повећаном брзином циркулације црвених крвних зрнаца. Висок ниво црвених крвних зрнаца значи да се више тела доставља кисеонику, што помаже побољшању издржљивости. Ово омогућава дужи и интензивнији тренинг и бржи опоравак.

 

Помозите спаљивање масти

Поред повећања мишића, параболан има додатну корист да помогне сагоревању масти. Многе врсте анаболичког стероида могу подићи стопу метаболизма, што параболан такође може учинити. Међутим, за разлику од многих других анаболичких стероида, тренболон хексахидробензилкарбонат такође може директно утицати на сагоревање масти преко своје способности да се веже са андрогеним рецептором. Нето резултат је знатно повећана брзина сагоревања масти уз истовремено повећање мишића.

 

Користи се за ветеринарску индустрију

Тренболон хексахидробензилкарбонат се и даље користи у ветеринарској индустрији, администрира се као Фина пелета за стоку, не дуго пре него што се заклане. То је зато што трен хек има способност да дозволи тијелу да процесима храњивих састојака хране далеко ефикасније чине масти, угљене хидрате и протеине много вриједније грам за грам.

 

 

Тренболоне хексахидробензилкарбонат предности сировог праха

Тренболон хексахидробензилкарбонат нема естрогени ефекат јер се не ароматизује. Ово је од велике користи бодибилдерима који желе да створе леш и подрхтану структуру, јер нема ризика за задржавање воде и надимање. Због тога што нема ароматизације, гинекомастија такође није проблем.

3.Како користити сирови прах тренболоне хексахидробензилкарбонат?

Циклус и доза тренболон хексахидробензилкарбоната

Почетни параболански циклус

Пример почетног Параболан циклуса (укупно 12 циклуса циклуса циклуса)


Недеља 1-12:

- Тестостерон Ципионате на 500 мг / недељно

- Тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) на 228 мг / недељно


Такав почетни Тренболон хексахидробензилкарбонатни циклус је само полазна тачка за оне искусне кориснике анаболичког стероида који само упадају у употребу тренболон хексахидробензилкарбоната. Тестостерон Ципионате, дуготрајна варијанта тестостерона у телесној дози од 500 мг / недељно обично је сложена уз Тренболоне


Хексахидробензилкарбонат услед њихове скоро бешавне компатибилности. Обе јединице показују веома сличне полувреме и стопе ослобађања. Овај почетник Тренболоне

 

Хексахидробензилкарбонатни циклус се може класификовати више као циклус повећања или повећања масе због употребљених доза.

 

Средњи тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) циклус

Интермедиатни тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) циклус (укупно 14 циклуса укупног циклуса)


Недељама 1-14:

- Тестостерон енантат на 100 мг / недељно

- Параболан (Тренболоне Хекахидробензилцарбонате) на 350 мг / недељно

- Екуипоисе (Болденоне Ундециленате) на 400 мг / недељно


Недеља 1-6:

- Дианабол (Метхандростенолон) на 25 мг дневно

тренек 100 Овај интерни параболански циклус може се класификовати као још један циклус повећања или повећања масе и комбинује три анаболичке стероиде сличне по стопама ослобађања и полувремена. Тестостерон енантхат се користи у дозама ТРТ од 100 мг / недељно, док се Екуипоисе користи на 400 мг / недељно. Овај циклус треба да представља низак степен ароматизације, изузев могућности Дианабола. Дианабол се убацује на почетак циклуса и води до недеље 6 да би се покренуо циклус. Почетак покрета је покушај бацања у једињење (обично анални стероид), који ће постићи брзину крвне плазме током првих неколико недеља док се дуготрајна једињења полако крећу у корисниковом систему. Употреба кицкстартинг једињења се врши тако да корисник може доживети добит у првих неколико недеља, када иначе не би доживљавали брзе промене од само делујућих једињења.

 

Напредни тренболонски хексахидробензилкарбонат (Параболан) циклус

Пример интервала тренболон хексахидробензилкарбоната (Параболан) (укупни циклус од 12 недеља)


Недеља 1-12:

- Тестостерон енантат на 100 мг / недељно

- Параболан (Тренболоне Хекахидробензилцарбонате) на 500 мг / недељно

- Примоболан (Метхенолоне Енантхате) на 1000 мг / недељно


Недеља 1-6:

- орални Винстрол (Станозолол) на 50 мг дневно

Овај интерни тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) циклус се лако класифицира као циклус пред-такмичења или сечења где је пожељно изгубити масно ткиво или повећати масу (са што мање могуће количине масти или воде / задржавања воде). Још једном, слична делујућа једињења у смислу полувремена се користе заједно. Тестостерон енантхат се понавља да поново подржи позицију ТРТ-а. Користи се Тренболоне Хекахи дробензи лцарбонате (Параболан), омиљени међу конкурентним бодибилдерима (нарочито за предстојеће такмичење), а користи од високих доза ће помоћи у постизању јаких и густих изглед физике, посебно када се користи Параболан. Коришћење Винстрол-а (оралног формата) није само у сврху донекле кицкстарт-а, већ и помоћи кориснику у постизању сувог, оштетог и тешког погледа на тело.


Врста ПЦТ-а је потребна након завршетка циклуса

Као и сваки анаболички стероид, ПЦТ је од суштинског значаја како би се тело вратило нормалној функцији. Ово је случај чак и ако је тестостерон узет током циклуса, јер ће тијело потиснути природну производњу док се допуњава.

Нолвадек или Цломид се често користе као део ПЦТ-а и подржавају тело да се природно поново врате у производњу тестостерона.


Како га складиштити након употребе сировог праха Тренболоне Хекахидробензилцарбонате?

У случају тренажера Тренболоне хексахидробензилкарбоната или ако се таблете или ињекције више не користе, исто треба одбацити након консултовања са фармацеутом или локалном компанијом за одлагање отпада о томе како безбедно одбацити тренболон хексахидробензилкарбонат. Препоручује се да се Тренболоне хексахидробензилкарбонат не сме испразнити у ВЦ или сипати у одвод, уколико није посебно препоручен од стране квалификованог органа. Тренболон хексахидробензилкарбонат таблете или ињекције треба исправно одбацити, када је истекао или више није потребан. Тренболон хексахидробензилкарбонат мора бити ускладиштен на контролисаној температури од 20 ° до 25 ° Ц (68 ° до 77 ° Ф) са излазима дозвољеним на 15 ° до 30 ° Ц (59 ° до 86 ° Ф) и чувати даље од неовлашћене употребе, кућне љубимце, сунчеву светлост, влагу и децу.
 

4. Дозирање сировог праха тренболона хексахидробензилкарбоната

 

Препоручена доза тренболон хексахидробензилкарбоната је обично 50-75 мг на време, 3 или 4 пута недељно.

 

Тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) се уопће не сматра леком који је погодан за појединце који су потпуно нови за употребу анаболичких стероида због своје потенцијале. Због тога је опсег дозирања улазног нивоа вероватно и даље превише јак за оне који нису навикли на анаболичке стероиде.


За оне који су раније користили стероиде, али су нови у тренболон хексахидробензилкарбонату (Параболан), дозирање обично почиње на око 152-220 мг недељно што је једнако пола или једној пуној ампули. Веома значајне користи могу се видети у овој дозацији, нарочито када се истовремено придржава правилног тренинга и режима исхране.

 

Искуснији тренболонски хексахидробензилкарбонат (параболан) корисници могу узимати 228-456 мг недељно, што је еквивалентно двије ампуле.

 

Најнапреднији корисници могу узимати више од 500 мг, али у многим случајевима ова екстремно велика доза није потребна за оптималне резултате због чисте снаге тренболон хексахидробензилкарбоната (Параболан).
 

5. Упозорење о тренболон хексахидробензилкарбонату сировом праху

Нежељени ефекти тренболон хексахидробензилкарбоната (Параболан) могу бити проблем за неке кориснике, али у другим лековима не треба узимати уопште.


Свако ко има историју било ког од следећих стања треба да се уздржи од узимања трен хека без претходног прибављања медицинског савјета:

• атрофија тестиса

• Карцином простате

• Канцер тестиса

• Карцином дојке

• Поремећај функције јетре

• бубрежна болест или дисфункција

• Удар

• Кардиоваскуларне болести

• Респираторни проблеми


Тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан) се не препоручује за употребу код жена у било којој дози, због изузетно високог ризика вирилизације. Ово је због чињенице да је параболан веома андрогени стероид.

6. Који су могући нежељени ефекти прашка тренболоне хексахидробензилкарбоната?  

 

Тренболон хексахидробензилкарбонат (Параболан), који је облика тренболона, један је од најмоћнијих анаболичких стероида, који је пет пута јачи од тестостерона. Из тог разлога, то може изазвати нежељене ефекте у неким, и није препоручљиво за оне који никада раније нису користили анаболичке стероиде. Потенцијални нежељени ефекти могу укључивати:

 

Андрогени ефекти

Тренболонски хексахидробензилкарбонат (Параболан) је посебно снажан андрогени лек и може утицати на мушкарце који су чак и умерено осетљиви на њега. Неки од ефеката који би могли искусити укључују масну кожу и вишак раста тела.

Акне такође могу бити проблем, али то се углавном дешава код мушкараца који имају генетску тенденцију да га развију. У овим случајевима, параболан може погоршати проблем.

Чување, одржавање сувог и промена од тренинга брзо може помоћи код проблема са кожом и смањити појаву акни.

 

Кардиоваскуларни

Недостатак задржавања воде значи да се повећан крвни притисак не јавља код тренболон хексахидробензилкарбоната (параболан) као резултат вишка естрогена, али ипак, може постојати значајан утицај на кардиоваскуларно здравље.

Сваком појединцу са историјом хипертензије или повећаног холестерола не препоручује се започињање тренболон хексахидробензилкарбоната (Параболан). Осим тога, здрав животни стил је важан узимајући стероид, са исхраном која је богата омега масним киселинама и низаком засићеним масноћама.

 


Губитак косе

Пошто су андрогени ефекти тренболон хексахидробензилкарбоната (Параболан) толико јаки, постоји ризик од губитка косе међу онима који узимају лек.

Међутим, губитак косе код мушкараца ће се десити само код оних који имају ген за њега. Уместо да изазива губитак косе, Тренболоне хексахидробензилкарбонат (Параболан) једноставно ће убрзати процес. Када се деси губитак косе, не може се променити чак и након што је стероид био заустављен.

 
Токсичност јетре

Тренболоне хексахидробензилкарбонат (Параболан) н се генерално не сматра да је хепатотоксични стероид и није повезан са било којим нежељеним ефектима у редовној дози. Могуће је да када се узимају у веома високој дози дужи временски период може постојати степен токсичности, али се овај ефекат не очекује типично.

 

Ово није потпуна листа свих нежељених ефеката тренболон хексахидробензилкарбоната, молимо провјерите више детаља када се одлучите за кориштење.
 

7. Купи тренболоне хексахидробензилкарбонат сировог праха ф ром СЗОБ

На тржишту постоје различите врсте чистоће тренболон хексахидробензилкарбонатног праха, обично се креће од 60% -99%, прах тренболон хексахидробензилкарбоната високе чистоће као 98% обично је у фармацеутском степену, што је сигурније за употребу, мање нежељених ефеката, може произвести више лекова тренболоне хексахидробензилкарбоната, где се може купити тренболон од Пхармацеутицал Граде


хексахидробензилкарбонат у праху, можда је ово питање. Ако већ знате, то је добро. Ако још увек не знате, а ви сте добављач стероида који је потребан за ово, онда је компанија СЗОБ можда један од ваших добрих избора.
Која је предност компаније СЗОБ?

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.


2 брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) Безбедна и дискретна испорука. Различите методе транспорта по вашем избору.


3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и похвале од купаца.


4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже могуће решити проблеме клијената, тако да купци добију робу сигурно.
Како купити прах тренболон хексахидробензилкарбоната фармацеутског разреда од сировог предузећа СЗОБ?

→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину Тренболоне Енантхате сировине.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: