Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Тренболоне (10161-33-8)

Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд је професионални тренболоне 10161-33-8 произвођача и добављача с творницом, добродошлицу купити тренболонски циклус, тренболоне стероиде, тренболоне стероид, тренболоне нежељене ефекте, тренболоне ацетат дозе производе од нас. Назив производа: Тренболоне Цхемицал ..

.


1. Шта је Тренболоне ?

Тренболон је стероид који има анаболичке и андрогене ефекте. То је веома моћан стероид за изградњу мишићне масе и углавном се користи за ту сврху. Нежељени ефекти тренболона могу бити опасни и гадни, као што су високи крвни притисак, тешке акне, губитак косе и гино.

 

Тренболоне је један од најпопуларнијих стероида у употреби. Уобичајено га користе они који желе да повећају раст мишића и апетит. Али сада, чак и бодибуилдери који желе да повећају телесну масу користе га.

 

Тренболон има пуно позитивних ефеката и може се сматрати анаболичним стероидом, што у великој мери може побољшати перформансе спортиста. Релативно је безбедно користити, пошто следите смернице на овој страници. Трен долази са значајним нежељеним дејством и требало би да научите како да се супротставите њима пре употребе по први пут.

 

Поред тога, тренболоне најчешће користе најискуснији бодибилдери који већ имају искуства из претходног циклуса.

 

Ведве што што што што што што што што што председниц што што што што што што што штове иии.Д.Д.Д.Д.Д Ведвелессвеве Абоут Абоут Абоут Абоут Имагес Пост што што штове иии.Д.Д.Д.Д.Д29 Ведвеве ГМ ГМ.Д.Д.Д29 / Абоут.Д.Д.Д Ведвелессве иии.Д.Д иии Ведвеве иии.Д.Д.Д29 Ведвеве иии.Д.Д Ведвеве иии.Д.Д.Д29 Ведве Уобичајена доза тренболона је само 300 мг до 700 мг недељно. Бодибуилдерс могу бирати између две врсте тренболона. 

2. Како функционише Тренболоне ?  

Тренболон, када сложите са другим анаболичним агенсима као што је Винстрол, може вам помоћи да постигнете чвршћу мускулатуру, побољшате перформансе тренинга и пружате велике мишиће. Као што је већ објашњено, велики мишићи омогућавају вам да сагорете више енергије и масти чак и док се одморите. Хајде да погледамо различите начине на које тренболон доводи до губитка масти.

 

Тренболонски губитак масти је научно доказан феномен. Постако штове што што што што што што што што што штоерман што што што штоерман што што што штоерман што што Постему.Д.Д.Д29ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦ ГМ.Д.Д.ДТЦТЦТЦ САНТЦ.Д.ДТЦ САНТЦ.Д Постовали што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што што Са вашим цосртисолом проверите, можете вежбати дуже време без ризика од замора и сагоревања масти.

 

Тренболон се такође везује за ваше АР рецепторе у масним ћелијама. Ако сте у свом циклусу повећања количине, открили бисте да је тренболон скоро 4 пута ефикаснији у спречавању повећања масти од тестостерона. То је зато што се тестостерон не везује толико снажно за АР рецепторе као тренболоне.

 

Коначно, тренболоне не дозвољава задржавање воде у вашем телу током фазе резања тако да можете видљиво видети губитак масти. Постако што што што што што што што што што сто што што што што што сто што што штоерман иии Праерманве ииивеерманве же Постајни иииве Косовсерманве иииСтерманвеве Косовсве ГМ Пост систем иии Абоутве ГМерманвескиерманве иииве Косовсве ГМ Пост систем иии.Д.Д.Д.Достоваливе иииерманве иииерманскивевеерманве ииивеемуерманемуерманвеаковевеако

 

Најлепша ствар о тренболону је ИНСТАНТ резултата који можете добити. Неки момак на једном од најпопуларнијих стероидних форума чак се шалио око додавања 50кг на свој бенцхпресс у року од једног дана. Али, додао је, "али није озбиљно тренутна снага снага ИНСАНЕ".

 

И он је у праву. Већина момака види тренутне добитке снаге у току првог дана или два.

 

Али добитак мишића и губитак масти ће трајати мало дуже. Можете очекивати да ћете добити мишићне добитке током прве седмице и резултате масти у року од двије седмице.


Међутим, те добити нису лојалне .... Корисници најчешће губе све своје добити након што изађу из свог циклуса.

3. Како користити Тренболоне?  

Тренболон може бити ацетат или енантат. Тренболонски ацетат је за краће дејство, док је тренболон енантхат за дуже дејство.

 

Што техничке што што што што штове иии.Д.Д.Д.Д.Д.Д Ведвеве иииермански штове иииакоермански што што штове иии.Д.Д.Д.Д.Д29ТЦ.Д.Д.Д Ведвеве ГМ.Д.Д.Д29мб.Д.Д.Д29 технич.Д.Д.Д29 Правеве Постовали.Д.Д.ДТЦ Ведвеве ГМТЦ.Д.Д.Д29мб.Д.Д.Д29мб.Д.Д.ДТЦ Ведвеве ГМ технич.Д.Д Испод је листа заједничких погодности које вам тренболоне може дати.

 

Редовно коришћење тренболона може вам дати неколико предности. Ове предности укључују невероватну величину и повећање снаге у кратком временском периоду. Приметићете да ће ваша телесна маса и мишићи континуирано расти током времена. Дефинитивно ћете имати више снаге и бољи облик тела.

 

Не морате да бринете о томе у који циклус сте, јер тренболоне функционише чак и ако радите циклус сечења и булкинга. Раст вашег тела може се брзо видети ако користите тренболоне током оба циклуса.

 

Пре него што повећате мишићну масу и телесну масу, важно је прво смањити телесну масноћу. Смањивање телесне масти може вам помоћи да имате бољи облик тела.

Такође, лакше ћете радити ако имате малу количину масти. Срећом, тренболон има потенцијал да вам помогне у брзо сагоријевању масти.

 

Бити у дијети може бити тешко другим бодибилдерима и спортистима. Али уз помоћ тренболона, дијете ће бити врло лако.


Чак и ако имате бољи апетит кроз тренболоне, и даље ћете имати капацитет да преузмете контролу над вашом исхраном и обликом тела. Дијета може учинити бржи и успешнији процес бодибилдинга.


Заиста, тренболон је данас најпожељнији стероид. Предности које она може дати може у великој мери помоћи спортистима и бодибилдерима.


Такође, употреба тренболона нема негативних нежељених ефеката, тако да је потпуно безбедна за употребу. Дакле, почните да користите тренболоне сада и будите запањени колико вам може помоћи у постизању најљепшег тијела које желите.
 

4. Досаге о Тренболоне   

Фат-ћелије такође садрже андроген рецепторе. Тренболон се везује са овим андрогеним рецепторима и повећава брзину сагоревања масти. Ово, заједно са својом способношћу да смањи кортизол и да се веже са глукокортикоидним рецепторима, чини корисним бодибилдерима који желе да смање телесне масти. Дуготрајна употреба анаболичких стероида може узроковати токсичност јетре, као и оштећење бубрега и тренболон. Неискусни корисници треба да ограниче употребу тренболона на десет недеља, али познати су да искусни корисници расту на овој граници.

 

Дозирање тренболона зависиће од тога како корисник реагује на лек. Неки појединци могу узимати само 35 мг свакодневно, али Мастеронотхерс може чак и узети 150 мг, а успевати да изгладне екстремне нежељене ефекте. Новим корисницима се препоручује да почну са малим дозама на почетку и виде њихову реакцију на јединицу. Многи људи почињу са 35 мг лијека. Овај ниво је погодан за оне који су високо подложни нежељеним ефектима тренболона. За ефикасан циклус, индивидуа може ињектирати још један анаболички стероид као што је Мастерон.

 

Тренболонски стероидни циклус даје боље ефекте када је сложен са другим анаболичним стероидом, као што су тестостерон, анадрол или дианабол. Само стероидни циклуси тренболоне дају ограничене добитке. На пример, појединац може да стави 50 мг тренболон ацетата са 50 мг Дианабола. Ово ће дати много бољи утицај од 100 мг тренболона или 100 мг дианабола.

 

С друге стране, затезање тренболона са анаболичним стероидима као што су оксандролон, примоболан или мастерон даје различите резултате. Обично, ови анаболички стероиди нису сложени са тренболоном како би побољшали ефекте, већ да би смањили нежељене ефекте.

 

Идеална доза би била 50-75 мг. Можда сте приметили да су ове количине прилично ниске за анаболички стероид, али онда је тренболон ацетат веома ефикасан. Ова потенција се може приписати и лакоћи ацетатног естра. Као резултат, већина тежине молекула тренболон ацетата је активни стероид. Када се упореде са тренболоном ацетатом, активни проценат стероида код тренболон енантхата је мањи за 20%. Дакле, можда ће бити потребно узети мало више тренболон енантата.

5. Упозорење о тренболону

Тренболоне је најмоћнији хитобојни хардкорни анаболички андрогени ињекциони стероид на који можете добити своје руке.

 

Кад на Трену очекују импресивне нагомилане тешке добитке. Али постоје велике слабости. Трен 75 нежељени ефекти су оштри и морате бити свјесни и припремљени за њих прије него што размислите о додиривању овог једињења.

 

Такође имате неколико упозорења које морате упозорити на тренболоне:

 

Никада не користите тренболоне као први циклус.

Никада немојте покренути трен циклус - увек стакните са другим једињењем.
 

6. Који су могући нежељени ефекти тренболона?

Тренболон не показује естрогенску активност, тако да нема никаквог питања о било ком естрогеном нежељеном ефекту. Међутим, могу се очекивати андрогени нежељени ефекти. Неки од најчешћих нежељених ефеката су акни, масна кожа и проширење простате. Неки људи су такође пријавили губитак косе. Појединци који су генетски предиспонирани на ћелавост могу учинити како би избегли тренболоне.


Тренболон се не препоручује за жене. Тренболон има вирилизирајуће ефекте као што су продубљивање гласа, раст косе на тијелу или лице, и повећање клиториса што може бити проблематично за жене. Код жена, ови ефекти могу се показати и при ниским дозама. Будући да естрогенски нежељени ефекти нису присутни, можда мислите да не морате бринути о задржавању воде или гинекомастији. Имајте на уму да тренболон има особине прогестина, што значи да ће се везати за прогестеронске рецепторе (прогестерон је женски сексуални хормон). Ово доводи до повећања нивоа пролактина. У овом случају, нежељени ефекти могу укључивати лактацију и раст дојке. Да би спријечили ове нежељене ефекте, корисници могу користити једињења попут витамина Б6, бромокриптина и још много тога.

 

Тренболон такође узрокује привремено повећање нивоа хормона штитњака, што може поново изазвати повећање нивоа пролактина. У овом случају можете користити Т3 једињење да бисте негирали ефекте.

 

Пошто је тренболон прогестин, то ће утицати на корисничку производњу природног тестостерона. То проузрокује да тело привремено прекине производњу тестостерона и ефекти могу трајати недељама након што корисник престане да га узима. Узимањем тренболона у комбинацији са тестостероном, можете спречити проблеме са либидо, сексуалном дисфункцијом и менталним ефектима. Неки људи су се жалили на атрофију тестиса, али се то може избећи узимањем хуманог хорионског гонадотропина.

 

Физиолошки ефекти су такође видљиви код неких људи. Већина ових ефеката може се приписати андрогени природи тренболона. Појединци су пријавили пораст агресије. Андрогена једињења могу утицати на хемију мозга, изазивајући осјећај агресије, беса или анксиозности. Напротив, мушкарци који престају узимати тренболоне изненада могу доживети депресију, низак сексуални погон и низ других стања пошто се тело поново опоравља и почиње да производи природни тестостерон.

 

Функција бубрега и јетре такође може негативно утицати на појединце, посебно када се узимају велике дозе. Тамни урин је такође примећен као нежељени ефекат употребе тренболона. Корисници који продужавају употребу тренболона требају пратити функционисање бубрега и јетре како би се осигурало да ови органи не буду оштећени.

 

Може се такође претјерано знојење. Анаболички стероиди узрокују повећање метаболизма, а тренболон се не разликује. Ово се посебно може манифестовати када особа спавају. Појединци требају повећати свој унос воде јер је дехидрација због знојења могућност. Несаница или поремећај спавања је други услов који се може узроковати узимањем тренболона. Тренболон може стимулисати нервни систем, посебно у великим количинама. Као резултат тога, појединац може имати проблема да заспи, да се не осећа уморно или да се осећа немирно. Многи корисници извештавају о употреби лекова за спавање и помоћи за спавање.

 

Неки тренболонски корисници такође пате од кашља, под називом Трен кашаљ, убрзо након што су се убризгали тренболоном. То се обично узрокује када особа пропушта капилар или вену када пролази кроз иглу кроз кожу. Анаболичке ињекције стероида су углавном на бази уља. Постаковеве што техничкевеве технич.Длессве ГМ.Д.Д.Д.Д29 Ведвелесс Абоут Абоут Абоут Имагес Абоут Абоут Имагес Имагес Правеве Абоут Абоут Имагес Пост Имагес Абоут Имагес Пост Имагес Правеве Абоут Абоут Правеве Абоут Абоут Праве ГМ Пост Имагес Грапх Абоут Правеве иииерманве иииерманве иииерманлессве иииерманве иииерманлессве иииерманве иииерманлессве иииерманве иииерманве иииерманве иии Превози се до плућа, који покушавају да га избаце изазивају кашаљ.

 

Тренболон такође инхибира производњу естрогена. Пошто је естроген потребан за зрелост сперматозоида, то утиче на мушко плодност. Низак ниво естрогена може такође довести до губитка либида и може повећати ризик од развоја дегенеративних болести као што је Паркинсонова болест и Алцхајмерова болест.
 

7. Купи Тренболоне   Рав Повдер ф ром СЗОБ

Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Тренболоне.

Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e