Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Тестостерон Ундецаноате ЦАС: 5949-44-0

Тестостерон Ундецаноате ЦАС: 5949-44-0

Небидо је изузетно велика / дуго естарска база тестостерона која се првенствено користи у лечењу ниског тестостерона. Садржи тестостерон Ундецаноате, ово је исти хормон и естер који се користи у анаболичком стероиду Андриол, орални тестостеронски капсули. Међутим, Небидо је ињекциони тестостеронски хормон и носи много дужу активност после администрације. Небидо је релативно нови анаболички стероид који је први пут донио на тржиште 2004. године од стране Сцхеринг АГ-а. Одобрен је за лечење недостатака андрогена у већини земаља широм света. Међутим, у САД фармацеутска компанија Индевус поседује права на линију Небидо, и тек треба да достигне пуну одобрење ФДА у САД-у. То би могло врло променити у блиској будућности и нема логичног разлога за то да се не ради; Међутим, Небидо је имао тешко вријеме да добије одобрење америчке ФДА из разлога који су нешто непознати. Иако се првенствено посматра као једињење тестостерона за лечење ниског тестостерона, Небидо се може користити за побољшање перформанси. Међутим, није све то уобичајено међу атлетичаркама и гимнастичким пацовима због његове веома споре игре. Резултати се лако могу добити са овим једињењем сличним популарнијим тестостеронима у тестостерону Ципионате и тестостерону енантхату. Међутим, због веома споре активности, Небидо неће бити погодан за већину планова заснованих на перформансама.

Опис Тестостерон Ундецаноате ЦАС: 5949-44-0:

Небидо је изузетно велика / дуго естарска база тестостерона која се првенствено користи у лечењу ниског тестостерона. Садржи тестостерон Ундецаноате, ово је исти хормон и естер који се користи у анаболичком стероиду Андриол, орални тестостеронски капсули. Међутим, Небидо је ињекциони тестостеронски хормон и носи много дужу активност после администрације.

Небидо је релативно нови анаболички стероид који је први пут донио на тржиште 2004. године од стране Сцхеринг АГ-а. Одобрен је за лечење недостатака андрогена у већини земаља широм света. Међутим, у САД фармацеутска компанија Индевус поседује права на линију Небидо и тек треба да достигне пуну одобрење за ФДА у САД. То би могло врло добро да се промени у блиској будућности и нема логичног разлога за то; Међутим, Небидо је имао тешко вријеме да добије одобрење америчке ФДА из разлога који су нешто непознати.

Иако се првенствено посматра као једињење тестостерона за лечење ниског тестостерона, Небидо се може користити за побољшање перформанси. Међутим, није све то уобичајено међу атлетичаркама и гимнастичким пацовима због његове веома споре игре. Резултати се лако могу добити са овим једињењем сличним популарнијим тестостеронима у тестостерону Ципионате и тестостерону енантхату. Међутим, због веома споре активности, Небидо неће бити погодан за већину планова заснованих на перформансама.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) Безбедна и дискретна испорука. Различите методе транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и похвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би купци благовремено добивали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Вруће ознаке: Тестостерон Децаноате

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e