Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Тестостерон Сустанон 250 прах

Тестостерон Сустанон 250 прах

Тестостерон Сустанон 250, тестостерон Сустанон 250 прашак, тестостерон Сустанон 250 сирови прах, купити тестостерон Сустанон 250 прашак, сирови тестостерон Сустанон 250 прашак, тестостерон Сустанон 250 прашак за продају, тестостерон Сустанон 250 прашак додатак,


1. Шта је Рав Тестостерон Сустанон 250 прашак?


Сустанон 250 је тестостеронска мешавина која се ињектира на бази уља која садржи четири различита естра естра:

тестостерон пропионат (30 мг);

тестостерон фенилпропионат (60 мг);

тестостеронски исокапроат (60 мг);

тестостерон деканоат (100 мг).

Сустанон® је дизајниран да обезбеди брзо и продужено ослобађање тестостерона, који обично захтева ињекције једном у 3 до 4 недеље у клиничком окружењу. Ово је побољшање од стандардних тестостерона као што су ципионат или енантат, који обезбеђују краће трајање активности. Као и код свих тестостеронских производа, Сустанон 250 је веома јак анаболички лек са израженом андрогеном активношћу. Најчешће се користи у циклусима оптерећења, пружајући изванредне добитке у снагу и мишићној маси. Снажна верзија Сустанона, звана Сустанон 100, такође је направљена у одређеним областима (види: Сустанон 100).
 

2. Како ради Рав Тестостероне Сустанон 250 прашак?


Један од најпопуларнијих стероида на свету је Сустанон 250. Овај лек је једињење тестостерона и оригинално га производи Органон. Овај стероид је моћан андрогени и анаболички хормон. То је једињење које садржи четири различита тестостерона на бази естера, што га чини истински ефикасним.

 

Људи који купују Сустанон 250 треба само да узму ињекцију једном у 3-4 недеље. То је зато што ће лек отпуштати хормон скоро чим се узме ињекција. Овај лек ће остати у систему неколико седмица са стабилном или паралелном стопом. Предност је да ако узимате Сустанон-250 не морате узимати овај лек сваког дана или сваког другог дана. 

3. Како користити прах тестостерона Сустанон 250 прашак ?


Намјера Сустанона 250 је, у целини, да обезбеди иницијално повећање нивоа тестостерона у крвној плазми у року од 24 - 48 сати након администрације. Након тога, нивои крви требају остати повишени у периоду од 21 дана као резултат већих естера естрогена садржаних у мешавини [9]. Идеја овде, како је раније поменуто, била је да се Сустанон искористи готово искључиво у лечењу терапије замјене тестостерона. Ово треба имати у виду када је неко спреман за покретање циклуса Сустанон. Први индикатор који би требао дати Сустаноновим карактеристикама полувремена је чињеница да циклуси Сустанон треба да се покрећу много дуже, као резултат, обично 10-14 недеља. Чак 10 седмичних циклуса Сустанон се сматрају кратким.

 

Циклуси Сустанон често укључују употребу само Сустанона, нарочито у случају првог и почетног циклуса. Као производ тестостерона, Сустанон се може и користи као основно једињење у циклусу који садржи друге производе. Циљеви за почетак могу укључити и најмање једно друго једињење, обично са намером масирања и јачања снаге и повећањем оптерећења. Пример би био да се Сустанон 250 користи 12 седмица, а Дианабол (Метхандростенолон) као састојак кицкстартинга током првих 4-6 недеља циклуса. Нандролон деканоат (Деца-Дуарболин) се такође обично комбинује са циклусима Сустанон и тежи да се комбинује са њом посебно због дужег полувремена, и погодан је за дуже циклусе дуже од 12 недеља или дуже .

4. Дозирање сировог тестостерона Сустанон 250 праха


Сустанон тестостерон се може узимати у четири главне дозе; 250мг / недељно, 500мг / седмично, 750мг / седмично или 1000мг / седмично.

 

1) 250 мг дневно

Дозирање од 250 мг недељно је веома ниско и нема значајних ефеката на стицање мишића. Доза се обично прописује људима који пате од ниског нивоа тестостерона. Ако имате нормални ниво тестостерона и узимате ову дозу, нећете примијетити никакве видљиве промјене на вашем тијелу.

 

Главни проблем узимања овог нивоа дозирања јесте то што ће стероид инхибирати природну производњу тестостерона у вашем телу. Међутим, то неће пружити очекиване предности као и други анаболички стероиди.

 

2) 500мг / недељно доза

Ово је минимална доза Суст 250 пилула коју треба узети да бисте добили добар резултат добијања масне киселине. Нећете требати користити било који додатни производ за контролу нивоа естрогена када узимате 500 мг недељно дозе. Ипак, због сопствене сигурности, најбоље је уградити производе за контролу естрогена у овој дози.

 

3) 750мг / недељно доза

На овом нивоу дозе ваши резултати ће бити много примјетнији. Међутим, са побољшаним резултатима долази до повећања производње естрогена. Због тога је од пресудног значаја да узимате додатак за контролу производње естрогена и избегавате гинекомастију и задржавање воде.

 

4) 1000мг / недељно Дозирање

Ова виша доза се не препоручује за почетнике. У овој дози, добићете масу и постаћете јачи много брже. Међутим, вероватније ћете имати и нежељене ефекте стероида. Требало би да узмете само ову високу дозу уколико сте већ неко време бележили бодибуилдинг и имали искуство користећи друге анаболичке стероиде. Осим тога, требало би да размислите да користите таблете Сустанон са стеком, а не самим собом.

 

Индивидуална толеранција вашег тела требало би да вас информише о дози Сустанона. Требали бисте започети на доњем крају 250мг недељно и радити свој пут. Док повећавате дозу, обратите пажњу на знаке на вашем тијелу. Можете експериментисати са различитим опсегом дозе док не пронађете најбољу количину.

 

Док неки бодибуилдери узимају више од 1000мг недељно, докази показују да свака виша количина не доводи до више користи. Штавише, што је већа дозација Сустанона коју узимате, већа је вероватноћа да ћете патити од нежељених ефеката стероида.

5. Упозорење о праху тестостерона Сустанон 250 у праху


Сустанон 250 неће донети никакав негативни нежељени ефекат када се користи у терапеутске сврхе као што је ТРТ. Међутим, употреба Сустанон-250 као стероида доноси негативне нежељене ефекте у естрогенском и андрогеном.

 

Један од естрогенских нежељених ефеката Сустанон 250 је гинекомастија. Гинекомастија је повећање дојке услед пораста естрогених хормона. Да бисте избегли овај нежељени ефекат, можда ћете желети да користите додатак против естрогена или инхибитор ароматазе као што су Гинецтрол и Аримидек.

 

За андрогене нежељене ефекте, акни и губитак косе могу се појавити у употреби Сустанон-250. Такође може изазвати вирилизацију код жена. Ипак, женама није препоручљиво користити Сустанон 250. Жене могу патити од ниског тестостерона, али се могу третирати и другим додатком.
 

6. Који су могући нежељени ефекти у праху тестостерона Сустанон 250 ?


Потенцијални Сустанон нежељени ефекти укључују све оне који су типични за сам Тестостерон, пошто је после свега Сустанон директан тестостеронски производ.

 

Прва област која се бави су естрогени нежељени ефекти због природе тестостерона који је ароматизован анаболички стероид. Изражава афинитет за ензим ароматазе, који је одговоран за ароматизацију (или конверзију) тестостерона у естроген. Естрогенски нежељени ефекти укључују задржавање воде и надимање, повишење крвног притиска (као резултат задржавања воде), повећано задржавање / добијање масти и гинекомастија. То су све дозне и осетљивост зависне, наравно, и веће дозе Сустанона ће повећати учесталост и тежину ових Сустанонских нежељених ефеката. Да би ублажили ове нежељене ефекте Сустанон, неопходно је користити инхибитор ароматазе и / или блокатор естрогена, као што је СЕРМ као што је Нолвадек (Тамокифен Цитрате). Потребно је истражити даље разлике између инхибитора ароматазе (АИ) и СЕРМ (модулатора рецептора селективног естрогена) како би се у потпуности разумели разлике.


Андрогени нежељени ефекти такође представљају забринутост, јер се тестостерон лако смањује у дихидротестостерон (ДХТ) у различитим ткивима широм тела. Ово ствара опште повећање андрогених нежељених ефеката, јер је ДХТ много јачи андроген од самог тестостерона. Иако сам тестостерон поседује умерену андрогену снагу, проблем лежи у ДХТ-у, што је много моћнији андроген. Андрогени нежељени ефекти укључују: повећану секиру себума (масну кожу), повећане нападе акни (повезано са повећаном секрецијом себума), раст телесне и фацијалне длаке и повећан ризик од покретања мушког узорка (ИЛБ) код особа које поседују генетску особину потребно да се стање манифестује. Ови нежељени ефекти Сустанон могу се ублажити применом инхибитора 5-алфа редуктазе и локалних ДХТ антагониста, као што је Низорал.


Нежељена дејства вирилизације (масцулинизацију) представљају велики проблем са јаким андрогеном као што је тестостерон [5], и зато се не препоручује за употребу код случајних женских корисника. Вирилизација обухвата нежељене ефекте као што су раст тела и лица, растући глас, клиторално енланргемент и менструалне неправилности.

 

Питања везана за хепатотоксичност и јетру нису забрињавајућа употреба Сустанона 250 или било којих ињекција тестостерона [6].

 

Тестостерон има доказане негативне ефекте на кардиоваскуларни систем, нарочито на негативну промену профила холестерола. Само кориштење тестостерона промовише низак до умерен ниво ХДЛ ('добар' холестерол) [7], али студије су показале још лошије промјене када се комбинује са употребом инхибитора ароматазе, узрокујући додатно повећање ЛДЛ-а ('лош' холестерол ) и још веће смањење ХДЛ-а [8].

 

Као анаболички стероид, тестостерон ће покренути поремећаје, сузбијање и заустављање ендогене производње тестостерона, нарочито код дозирања каросерије.
 

7. Купи тестостерон Сустанон 250 прашак за рибе СЗОБ


  Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину тестостерона Сустанон 250 сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.

 Hot Tags: СЗОБ, ок-биотецх.цом, тестостерон Сустанон 250, тестостерон Сустанон 250 прашак, тестостерон Сустанон 250 прашак, купити тестостерон Сустанон 250 прашак, сирови тестостерон Сустанон 250 прашак, тестостерон Сустанон 250 прашак за продају, тестостерон Сустанон 250 прашак додатак,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: