Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Тестостерон фенилпропионат (тестостерон ПП) у праху (1255-49-8)

Тестостерон фенилпропионат прашак, тестостерон фенилпропионат сирови прах, купити тестостерон фенилпропионат у праху, сирови тестостерон фенилпропионат прашак, тестостерон фенилпропионат прашак за продају, тестостерон фенилпропионат прашак додатак, тестостерон ПП прашак, купити тестостерон ПП прашак, сирови тестостерон ПП прашак, тестостерон ПП прах за продају, тестостерон ПП прашак додатак,


1. Шта је сирови тестостерон фенилпропионат (тестостерон ПП) у праху ?


Тестостерон фенилпропионат (бранд наме Тестолент) или тестостерон фенпропионат, познат и као тестостеронски хидроциннамат, је синтетички анаболички-андрогени стероид (ААС) и естроген андрогена - посебно Ц17β фенилпропионатни естер тестостерона - који је раније био пласиран у Румунији.


Прво је пријављен у научној литератури 1955. године и био састојак неколико изолованих ААС комерцијалних производа, али никада није био широко употребљен. Тестостерон фенилпропионат је такође био нарочито компонента Сустанон и Омнадрен.


Тестостерон се први пут синтетизирао изолованим од бикова тестиса 1935. године. Од тада су створени многи фармацеутски облици и деривати.


Тестостерон фенилпропионат је првобитно произвео фармацеутска кућа Сицомед под називом "Тестолент". Већ годинама је тестостерон фенилпропионат тешко постигао али је недавно постао доступнији подземним лабораторијама.




 

2. Како тестостерон фенилпропионат (тестостерон ПП) прах Во ркс?


Тестостерон је одговоран за промовисање здравља и благостања кроз повећани либидо, енергију, имунитет, повећање губитака масти, добивање и одржавање мишићне масе, спречавајући остеопорозу (губитак густине костију) и могућу заштиту од болести срца.


Тестостерон је такође одговоран за нормалан раст и развој мушких сполних органа и одржавање секундарних полних карактеристика. Секундарне карактеристике пола су специфичне особине које одвајају два пола, али нису директно део репродуктивног система, на пример: длака и длака лица, одликована линија вилице, широка рамена и повећана мишићна маса.


Тестостерон се везује за Андрогене рецепторе (АР), што на тај начин узрокује убрзано повећање мишића, губитак масти и поправку мишића и раст. Ови механизми се стимулишу активацијом Андрогених рецептора (било директно или као ДХТ).


Још једна велика предност ове супстанце је чињеница да не изазива бол на мјесту ињекције као што је Тест Проп. Добивањем повратних информација од спортиста смо открили да многи људи више воле то Тест Проп, јер ради веома слично без неугодности на месту ињекције.


Због расположивости Тест Проп је постао веома популаран међу корисницима и тестостерон фенил пропионат није врло добро познат. Али у теорији иу пракси, тестостерон фенил пропионат је једнако ефикасан као и тест пропионат са већим предностима у тешкоћама у администрацији.


Као хормон, може утицати на бројне функције тела, не само на укључивање ендокриног система, већ и на метаболизам. Такође има утјецаја на нивое холестерола, који могу анаболички стероиди. Такав потенцијал може ометати способност тела да регулише нивое доброг (ХДЛ - липопротеин високе густине) и лошег (ЛДЛ - липопротеин лов-денсити) холестерола.

 

 

3. Како користити тестостерон фенилпропионат (тестостерон ПП) прашак?


Тестостерон, једном у организму, може се претворити у оба естрогена (кроз процес познат као ароматизацију), као и дихидротестостерон (кроз процес познат као 5алпха-редукција). Естроген је обично катализатор за многе нежељене ефекте као што су гинокомастија, задржавање воде итд. Док је ДХТ често иза губитка косе и проширења простате.


Испитивање фенилпропионата је одлично средство за постизање напредног анаболизма кроз његову елевацију карактеристичног "мушког" хормона - за почетника, он ће пружити изузетно значајне предности, а за напредног корисника то ће се показати као дугогодишњи савезник, неопходан као дио било ког циклуса за било који циљ.


Они са малим искуством ослањају се на "мушки хормон" као одличан одабир за неке од својих првих анаболичких искустава; скоро је "савршено" у томе што нуди врло мало у виду негативних проблема, али успева да направи довољно велику разлику да новинари добијају готово све што им је потребно од кориштења.


Тестостерон фенилпропионат представља естар са кратким дејством, који се карактерише и анаболичним и андрогеним супстанцама. Активни живот је 4-5 дана, иако је време детекције око 3 месеца.


Тестостерон фенилпропионат није толико популаран међу бодибилдерима / спортистима као и остали тестостеронски естер, јер многи мисле да то није тако ефикасно. Већина спортиста жели брзе резултате, али овом леку треба мало стрпљења. Користећи тестостерон фенилпропионат правилно ће резултати бити одлични. Позитивна карактеристика коју би бодибилдери требали знати о оваквим стварима јесте да се нежељени ефекти задржавања воде ретко појављују.


Такође, узимањем тестостерона, фенилпропионатни спортисти пријављују повећање апетита, агресивности и снаге. Генерално, користећи ову врсту тестостерона на прави начин, ефекти су слични остатку естрогена тестостерона, али не захтијевају врло честе ињекције и не узрокују задржавање воде.


Тестостерон фенилпропионат добро складишти са другим једињењима. Да би се повећала густина и маса мишића препоручује се комбиновањем са дијетом и вежбањем. Добар лек који се посебно комбинује у циклусима резања је Нандролон фенилпропионат.


Увек комбинујте овај стероид са дијетом и вежбањем како бисте повећали густину и масу мишића. За жене које су свесне вирилизације и других нежељених ефеката који долазе са тестостерон-фенилпропионатом, као и са свим једињењима тестостерона постоји забринутост. Тестостерон носи изузетно високу вредност вирилизације, вирилизација која се односи на промовисање мушких карактеристика, а то ће се десити са свим једињењима тестостерона, осим ако се не користе у терапијске сврхе у екстремно ниским дозама.





4. Дозирање сировог тестостерон фенилпропионата (тестостерон ПП) у праху


У поређењу са другим стероидима на бази тестостерона, тестостерон-фенилпропионат нема пуно популарности међу атлетичаркама. Из једног разлога или другог, тестостерон-фенилпропионат се не користи толико у дизању тегова и бодибуилдинга.


Спортисти желе брзе резултате, а тестостерон фенил пропионат може да им обезбеди, али није обично доступан због мале тражње, осим ако није део смеше тестостерона као што су Омнадрен или Сустанон-250.


Међутим, како ће овај чланак даље разјашњавати, тестостерон-фенилпропионат није "неефикасан стероид" за који је речено. Само многи људи не знају како да га користе да би постигли максималне резултате у најмању руку, превише су забринути да виде резултате. Ако се добро користи, тестостерон-фенилпропионат је један од најбољих у својој врсти.


Већина бодибилдера / спортиста администрира тестостерон фенил пропионат два пута недељно или сваких два дана. Пожељна доза за мушкарце је 300 мг / недељно. Женским спортистима се не препоручује да користе овај лек због нежељених ефеката који се могу јавити.


Тамо где Тест Проп треба узимати сваког другог дана и на сваком трећем дану да би одржао ниво серума у крви константан, тестостерон фенил пропионат се може узимати двапут седмично или сваки четврти дан. ТЕ је нешто дуже у својим акцијама него Тест Пропионате.


Такође смо нашли Деца 100мг (Нандролоне Пхенилпропионате) као један од најбољих добро заобљених анаболика. Помаже у јачању зглобова и лигамената, док истовремено даје солидне мишиће и повећава величину. Укључујући га у свој режим сложења за свеобухватне добробит и заједнички веллнесс је успјешна комбинација.


Када се комбинује тестостерон пропионат (такође кратки естер), он је близу Деца100 у време пуштања, али није оптималан, јер ослобађа дан или два брже од тестостерона фенил пропионата.


Када комбинујете свој тестостерон фенилпропионат са тестостеронским ципионатом такође није оптималан јер је Ципионате дужи од естера тестостерона фенил пропионата и Ципионате ће постати подизање нивоа крвног серума након НПП-а.


Доступност савршеног тестостерона за употребу са тестостерон фенил пропионатом је увек била проблем. Потребно је био тестостерон који можете извући у истом шприцу као НПП која ослобађа минут за минут и дан за исти дан као и НПП.


Ово је један од највећих разлога за развој тестостерона фенилпропионата (ТПП). ТЕ је нешто дужи од тест пропионата, али краћи од тестостерона Ципионате. ТЕ има исти естар као НПП и подиже ниво серума у крви у исто вријеме.





5. Упозорење о сувом тестостерону фенилпропионату (тестостерон ПП) у праху


Нежељени ефекти тест фенилпропионата у великој мери сматрају благим за већину корисника - због тога је стекла тако феноменалну репутацију што је неопходан додатак било ком циклусу.


Ипак, неки од могућих нежељених ефеката тестостерона укључују, али нису ограничени на:

Едем (задржавање подкожне течности)

Могуће болове у глави и општа мучнина

Потенцијално динамична расположења


Могуће нежељене манифестације на површини коже

Потенцијал за повећање нивоа холестерола

Подређивање органске хормонске синтезе када се користи у већим дозама

Под условом да добијете пре, провере унутар и након циклуса и све излази као "јасно", мало је вероватно да ћете се суочити са свим проблемима.


Морате такође имати на уму када користите ову ставку на вишим нивоима да ће ефикасно лијечење након циклуса бити од виталног значаја за заштиту од смањеног хормоналног излаза током трајног периода времена.


Нежељени ефекти тестостерона обично су зависни од дозе и временски период за који остајете. Нежељени ефекти су познати и документовани до сада и о овоме можемо разговарати у великој мери. Тестостерон фенилпропионат је један од најпознатијих естера естрогена тестостерона и само зато што је његова доступност ограничена. Карактеристике овог састава имају смисла, а повратне информације које смо имали од спортиста потврђују ово.





6. Који су могући нежељени ефекти праха тестостерона фенилпропионата (тестостерон ПП)?


Нежељени ефекти тестостерона-фенилпропионата су мањи од многих једињења тестостерона, јер се може регулисати како он администрира стероид у свој систем.


То је због учесталости примене стероида, као и чињенице да је тестостерон-фенилпропионат блага средство. Да бисте били сигурни да имате максималне предности коришћења тестостерона-фенилпропионата, убризгајте мало количине овог стероида у ваш систем у било ком тренутку.


У случају превелике количине тестостерона-фенилпропионата у систему ће резултирати већом ароматизацијом. Као брзи стероид, он брзо отпушта тијело, а то може помоћи при питањима естрогених односа.


Постоји много могућих нежељених ефеката повезаних са употребом тестостерона фенилпропионата. Овај производ такође има висок ниво ароматизације у естроген и тајне на ДХТ (дихидротестостерон).


Претворба у естроген, женски сексуални хормон, ствара висок ризик од гинекомастије (стварање ткива дојке код мушкараца) и задржавање воде. Допуњавање тестостерона у ваше тијело довестиће до затварања природне производње хормона.


Озбиљност нежељених ефеката зависи углавном од дозе и трајања слободног тестостерона у кружењу и његовог претварања у супстрате. Тестостеронови анаболички / андрогени ефекти зависе од дозирања, дакле, што је већа доза, то је већи ефекат изградње мишића.


Тестостерон такође промовише агресивно и доминантно понашање. Тестостерон фенилпропионат је форма тестостерона за брзо ослобађање, узрокује велике флуктуације нивоа хормона који процењују бодибуилдери за брзо повећање величине и снаге мишића, али негативна је чињеница да брз мишићни губитак нестаје у неколико недељно после прекида лека.


Мушкарци који користе високе дозе тестостерона фенилпропионата (или алтернатива, укључујући тестостерон изокапроат, тестостерон ацетат, тестостерон деканоат или тестостерон ундеканоат), као што је 400 мг недељно или више, може озбиљно пореметити способност тијела да управља неким функцијама, укључујући поменути ниво холестерола.


Ово може довести до повећаног ризика од развоја атеросклерозе или артеријских плака које блокирају артерије и спречавају проток крви до виталних органа као што су мозак и срце.





7. Купи тестостерон фенилпропионат (тестостерон ПП) прах ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине апотеку и попуните редослед сировина тестостерона фенилпропионата.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.




Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: