Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Тестостерон Енантат у праху (315-37-7)

Тестостерон Енантхате прашак, тестостерон енантхат сиров прашак, купити тестостерон енантхат прашак, сирови тестостерон енантхат прашак, тестостерон енантхат прашак за продају, тестостерон Енантхате прах прах,


1. Шта је Рав Тестостерон Енантхате у праху ?


Тестостерон енантхат је први пут уведен 1952. године. Продато под ознаком Делатестрил међу њима, Тестостероне енантхате се продаје пре свега под брендом Делатестрил. Он је или је био на тржишту под различитим другим маркама, укључујући Андро ЛА, Андропоситори, Депандро , Дуратате, Евероне, Тестрин, Тестостровал и Тестро ЛА, међу осталима. Тестостерон Енантхате је андрогени и анаболички стероид. То је синтетски естроген аногенетике који делује као пролек тестостерона и стога се сматра природним и биоидентичким обликом тестостерона.


Уз тестостерон ципионат, тестостерон пропионат и тестостерон ундеканоат, тестостерон енантхат је један од најчешће коришћених естара естрогена. Тестостерон енантхат је пролек тестостерона и анрогени и анаболички-андрогени стероид (ААС). То јест, то је агонист рецептора за андрогене (АР).


Тестостерон енантхат се користи у терапији замене за андрогене. То је најчешће коришћена форма тестостерона у терапији замене за андрогене. Тестостерон енантхат је доступан у Сједињеним Државама и широко другдје широм света. Тестостерон Енантхате је један од најстаријих и можда најчешће коришћених анаболичких стероида свих времена. Тестостерон енантхат је форма спора за споро дејство тестостеронског хормона и биће први облик великог / дугог естера тестостерона који се користи.


Синтетички тестостерон би се развио тек 30-тих година прошлог вијека. Прве серије произведеног тестостерона не би имале никакав естар (тестостеронска суспензија) и без потребе да се каже да ће бити брзо дејство и захтевати врло честе ињекције. Године 1937. први естер контролисан тестостерон би погодио тржиште захваљујући Сцхеринг-у и њиховом новом производу Тестостероне Пропионате.


Ово би омогућило више контроле над тестостеронским хормоном регулацијом његовог пуштања у рад. Међутим, почетком 1950-их већи естар у Енантхате-у би био везан за хормон, што је још више успорило активност хормона. Тестостерон енантхат би постао доминантни облик тестостерона у медицинском пољу и тестостерон Ципионате би се придружио неколико година касније. Разлика у тестостерон енантату и тестостерону Ципионате је у великој мјери непогодна.
 

2. Како прах тестостерон енантхате ?


Тестостерон је класификован као андрогени стероидни хормон који се првенствено излучује тестисом код мужјака, ау скромној мери код жена преко јајника. Тестостерон се сматра дефинисањем полних хормона мужјака и одговоран је за промовисање развоја репродуктивног ткива (тестиса и простате), заједно са особинама специфичним за секс, као што су: тијело косе, маса костију и развој мишића. Познати су довољни нивои тестостерона који спречавају остеопорозу, оптимизују когнитивну функцију и повећавају расположење.


Тестостерон Енантхат је јединствено једињење естрогена базе тестостерона. Ово је чисти синтетички тестостеронски хормон који садржи естер карбоксилне киселине у Енантхате (енантхоиц ацид). Сам естер је везан за хормон у 17-бета хидроксилној групи. Додавањем естера енантата, ово омогућава контролу активног трајања хормона и укупног времена пуштања.


Када се убризгава, тестостерон не постаје активан све док естер не почне да се одваја од хормона. Укупна одредба се не дешава свеједно, али омогућава споро, стабилно пуштање активног хормона у тело. Након ињекције, у првом 24-48 сати након ињекције постојаће оштар скок у тестостерону.


Одавде се хормон стално раздваја и распада кроз тело. По временском периоду тестостерон енантхат носи полувријеме отприлике 8 дана, што ће омогућити само једну ињекцију сваке 2 недеље у терапеутском окружењу. Међутим, сваких 7-10 дана ће бити много ефикасније у одржавању стабилности.


На функционалној основи, тестостерон енантхат је савршен лек за лечење ниског тестостерона. Ако пате од ниског тестостерона, то једноставно значи да ваше тело више не производи довољно овог примарног артерија. Као тестостерон енантхат једноставно је то, тестостерон, то ће ријешити стање ниског нивоа. Милиони људи на милионе људи широм света пате од неке врсте ниског нивоа андрогених недостатака.


Само у САД процењује се да више од 20 милиона мушкараца пате од недостатка антитела. Жене такође могу пати низак ниво тестостерона и тестостерон енантхат може да је третира. Међутим, већини жена ће бити боље сервиране са алтернативним облицима третмана са тестостероном, као што су гели који садрже мјешавину тестостерона и прогестерона или мале пелетове имплантата тестостерона попут Тестопела.


За атлете који побољшава перформансе, тестостерон енантат ће им користити исто као и пацијент са ниским тестостероном. Њихова физичка, ментална и сексуална добробит ће се знатно побољшати. Међутим, за ову особу он ће узимати ниво тестостерона далеко изнад почетне вредности.


Он ће узимати своје нивое изнад и изнад онога што би икада било природно произведено. Као резултат тога, има пет важних особина тестостерона који ће бити значајно побољшани и императиви су за побољшање перформанси. Ући ћемо у то како хормон може бити од користи због ових особина у већини свих циклуса, али морамо почети са оним што чине ове особине важне.

3. Како користити прах тестостерон енантхате?


Тестостерон Енантхате Ињецтион, УСП обезбеђује тестостерон енантхат, УСП, дериват примарног ендогеног андрогеног тестостерона, за интрамускуларну примену. У својој активној форми, андрогени имају 17-бета-хидрокси групу. Естерификација 17-бета-хидрокси групе повећава трајање деловања тестостерона; Хидролиза за ослобађање тестостерона се јавља ин виво.


Тестостерон енантхат има полувријеме елиминације од 4,5 дана и средње време боравка од 8,5 дана када се користи као депо интрамускуларна ињекција. За њега је потребна честа администрација отприлике једном недељно, а велике су флуктуације нивоа тестостерона, што је резултирало његовим нивоима бити повишени и супрафизиолошки.
 

4. Дозирање у праху тестостерона Енантхате


Тестостерон је главни мушки хормон. Подржава нормални мушки развој, као што су раст мишића, коса лица и дубок глас. Користи се код мушкараца за лечење ниских нивоа тестостерона.

Тестостерон Енантхате је најчешће прописана варијанта тестостерона у медицини у целом свету. То је такође један од најпопуларнијих форми тестостерона који користе даљи спортисти и бодибилдери, који деле исту количину употребе и популарности са готово идентичном верзијом тестостерона Ципионате.


Тестостерон у било којој својој форми служи као апсолутно неопходан анаболички стероид који би требало користити у буквално сваком циклусу без изузетака од овог правила. Посебно тестостерон енантат се врло често користи као први пут анаболички стероид од потпуно нових почетника у свету анаболичких стероида.


Ово је због своје дуготрајне природе са дужи полувременом, што представља далеко већи степен погодности за почетнике који можда не уживају у идеји честих ињекција, јер Тестостероне Енантхате захтијева само двије ињекције које се администрирају сваке недјеље, распоређене равномерно један од другог како би се обезбедио стабилан ниво крви.


Пошто сваки почетни циклус првог тајмера треба да буде само тестостерон, тестостерон енантхат је најчешће тестостеронска варијанта за први циклус. Сама тестостерон без обзира да ли је естер везан за изузетно свестран и флексибилни анаболички стероид у смислу начина на који се може користити. Дозе тестостерона Енантхата поседују велики прозор флексибилности у зависности од циљева корисника, врсте циклуса и других различитих фактора.


Дозирање медицинског тестостерона Енантхате У медицинском пољу, тестостерон енантхат се првенствено користи за лечење дефицијенције андрогена код одраслих мужјака (хипогонадизам или андропаусе). Дозирање тестостерона Енантхата за такво стање утврђено смерницама на рецепту је од 50 - 400 мг примењено сваке 2-4 недеље.

 

Почетни, средњи и напредни лекови тестостерона Енантхате У циљу побољшања физичког и побољшаног перформанси, најчешће се примењује дозирање тестостерон енантата недељно (насупрот администрирању сваких 2 - 4 недеље како је наведено према упутствима на рецепту).


Међутим, дозирање тестостерон енантата идеално би требало давати двапут седмично, при чему се свака доза равномјерно распршује (понедјељак и четвртак, на примјер). Ово је да обезбеди најстабилније оптималне нивое тестостерона у плазми у крви, јер поједине недељне ињекције често производе дивље врхове и долине у нивоима крвне плазме, што често доводи до израженијих нежељених ефеката између смањених потенцијалних добитака.


Почетне дозе Тестостерон Енантхате су у опсегу од 300 - 500мг недељно, нарочито за први анаболички стероидни циклус. Чак и најнижи крај опсега, 300 мг, обезбедиће нека драматична побољшања у физици и снагу под условом да је исхрана и тренинг почетника правилно подешена и строга.


Интермедијерне дозе тестостерона Енантхата ће се углавном сложити у опсегу од 500 - 700мг недељно, без потребе за подизањем већег дела времена веће од 500мг. Неки посредни корисници су знали да раде мало веће, али то никада не би требало да буде неопходно ако су компоненте за исхрану и обуку појединаца правилно структуиране.


Напредне дозе тестостерона енантхата обично не порасу вишу од интермедијарних доза, али се могу видети до 700 до 1000 мг недељно или више. Међутим, веома је важно запамтити кључну тачку да веће дозе и прекомерно високе дозе нису дефиниција напредног анаболичког стероидног корисника било које врсте. Запамтите да ће повећане дозе Тестостерона Енантхата увек бити у корелацији са повећањем ароматизације и повећањем тежине нежељених ефеката.
 

5. Упозорење о сувом праху тестостерона Енантхате


Употреба тестостеронског енантхата међу женским анаболичким корисницима стероида је врло ретка, с обзиром на његову јаку андрогену оцјену у односу на друге анаболичке стероиде који би можда били слабији у том погледу. Тестостерон енантат се користи медицински за лечење пацијената са карциномом дојке, а такође и за третман трансгендерских трансмена између жена и мушкараца.


Не препоручује се женама у циљу побољшања перформанси и побољшања телесне тежине због снажне тенденције за манифестовање ефеката вирилизације који се врло брзо манифестују приликом употребе јаких андрогена као што су тестостерон, тренболон итд.


Литература сугерише да је приближни полувреме елиминације тестостерон енантата када се даје интрамускуларно 4 дана. Са овим информацијама можемо проценити да ће особи требати просјечно 22 дана (3.14 недеље) да би оборио тестостерон енантхат из системског циркулације. Док енантат тестостерона остаје у систему човека дуже од пропионатних естара, елиминише се скоро 2 пута брже од ципионских формата.
 

6. Шта је могући нежељени ефекат у праху тестостерона Енантхате?


За човека који пати од ниског тестостерона, постоје бројни симптоми који се могу јавити. Ово стање може негативно утицати на вашу физичку, менталну и сексуалну добробит на више начина. Симптоми сами нису опасне по живот; међутим, то је нездраво стање, веома муко и може бити отворена врата многим много озбиљнијим условима. Симптоми слабог тестостерона укључују:

 

Губитак Либида (може се односити на парцијални или укупан губитак)

Еректилна дисфункција (немогућност одржавања или добивања и постављања)

Губитак мишићне масе (упркос исхрани и вежбању)

Губитак снаге (упркос дијети и вежбању)

Повећана телесна масноћа (упркос дијети и вежбању)

Губитак менталне јасноће

Смањена способност фокусирања

Летаргија

Инсомниа

Раздражљивост

Смањена енергија

Депресија

Ослабљени имуни систем


Ако имате патњу од ниског нивоа тестостерона, ефекти Тестостерона Енантхате-а једноставно знају да ћете више трпети од ниског тестостерона. Симптоми везани за стање ће нестати и свака од ових подручја живота ће бити побољшана. Ако имате патњу од ниског тестостерона, такође треба знати да ће једино што ће потпуно поправити стање директне терапије тестостероном кроз хормоне као што је тестостерон енантхат.


Постоје могући нежељени ефекти употребе тестостерон енантхата, али ћемо открити да их је изузетно лако избјећи код здравог одраслог мушкарца. Када се позовемо на здравог одраслог мушког човека, искључујемо питање слабог тестостерона. За пацијента са ниским нивоом вероватноћа нежељених ефеката биће изузетно ниска.


У таквом случају, појединац само замењује оно што му недостаје и ништа више. За атлетичара перформанса, нежељени ефекти Тестостерона Енантхата ће имати већу вјероватноћу, али би и даље требали бити врло контролисани. Већина мушкараца може врло добро да толерише висок ниво тестостерона.


Међутим, као и код многих ствари у животу, улога ће имати индивидуални одговор и осјетљивост. Ово није јединствено за тестостерон енантат, али се истинито држи свих ствари које стављамо у наше тело. Да бисмо разумели могуће нежељене ефекте тестостерона енантхата, разбили смо их у своје одвојене категорије уз све информације које ће вам требати.

7. Купи тестостерон Енантхате Повдер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине фарму и попуните наруџбину сировина тестостерона Енантхате.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.

 I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: