Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Тестостеронски прах (58-22-0)

Тестостеронски прах, тестостеронски сиров прашак, купити тестостеронски прах, сирови тестостеронски прах, тестостеронски прах за продају, тестостерон прашак,


1. Шта је прашак тестостерона?


Тестостерон припада класи хормона познатих као андрогени; ин фацт, ово је примарни андрогени хормон. Веома моћан хормон сама по себи, тестостерон је у великој мјери одговоран за развој тестисуса и простате, као и за развој мишићног ткива, густине костију и јачине. Поред ових основних функција, тестостерон је по великом императиву за наше опште здравље и благостање; Низак ниво тестостерона не може негативно утицати на мишићну и коштану снагу, али може негативно утицати на наше стање ума.

 

Док је члан андрогене класе стероидних хормона, тестостерон је такође високо анаболичан. Као и андрогени и анаболички, као и сви стероидни хормони, тестостерон је изведен из холестерола и углавном је регулисан у смислу производње лутеинизирајућим хормонима (ЛХ) и фоликле стимулирајућим хормонима (ФСХ). Бити регулисани од стране ЛХ и ФСХ, како би се ови хормони ослободили, хипофиза мора прво бити стимулисана да би се постигла ова сврха; једном постигнути, а ЛХ и ФСХ су ослобођени, постиже се тестикуларна стимулација чиме се узрокује производња тестостерона. Као што можете лако да видите, колико је важно као и тестиси у производњи тестостерона, хипофиза је једнако важна; без адекватне функције хипофизе не може се појавити производња природног тестостерона.


Група Органон у Холандији била је прва која је изоловала хормон, идентификован у папиру из маја 1935. године "О кристалном мушком хормону из тестиса (тестостерона)". Називали су хормон тестостерон, из стабла тестиса и стерола, и суфикс кетона. Структуру је израдио Сцхерингов Адолф Бутенандт, на Кемијском институту техничког универзитета у Гдањску


Хемијска синтеза тестостерона из холестерола остварена је у августу ове године од стране Бутенандт и Ханисцх. Само недељу дана касније, група Циба у Цириху, Леополд Рузицка (1887-1976) и А. Веттстеин, објавили су своју синтезу тестостерона. Ова независна парцијална синтеза тестостерона из базе холестерола зарадила су Бутенанд и Ружичка заједничку Нобелову награду од 1939. године Хемија. Тестостерон је идентификован као 17-хидроксиандрост-4-ен-3-он (Ц19Х28О2), чврсти полициклични алкохол са хидроксил групом на 17. атому угљеника. Ово је такође учинило очигледним да се могу направити додатне модификације на синтетизованом тестостерону, односно естерификацији и алкилацији.


Тестостерон се примећује код већине кичмењака. Тестостерон и класични нуклеарни андроген рецептор први пут су се појавили у гнатхостомима (чељустима са чељустима). Агнатхани (безглавни кичмењачи) као што су лампреис не производе тестостерон, већ користе андростенедион као мушки сексуални хормон. Рибе чине нешто другачији облик који се зове 11-кетотестостерон. Његова количина инсеката је екдизон. Присуство ових присутних стероида код широког спектра животиња указује на то да полни хормони имају древну еволуциону историју.

2. Како ради прах тестостерона у праху ?


Ефекти тестостерона код људи и других кичмењака јављају се путем више механизама: активацијом андроген рецептора (директно или као ДХТ) и претварањем у естрадиол и активирањем одређених естрогенских рецептора. Такође су пронађени антрогени као што је тестостерон везати и активирати мембранске андроген рецепторе.


Слободни тестостерон (Т) се транспортује у цитоплазму ћелија циљаних ткива, где се може везати за андрогени рецептор, или се може редуковати на 5α-дихидротестостерон (ДХТ) помоћу 5α-редуктазе цитоплаземског ензима. ДХТ се везује за исти андрогени рецептор чак и снажније од тестостерона, тако да је његова андрогена потенција око 5 пута већа од Т. [149] Комплекс Т-рецептора или ДХТ-рецептора подлеже структурној промени која му омогућава да се пресели у ћелијско језгро и директно везује за специфичне нуклеотидне секвенце хромозомске ДНК. Области везивања се називају елементи хормонског одговора (ХРЕс) и утичу на транскрипциону активност одређених гена, стварајући ефекте андрогена.


Андрогени рецептори се јављају у многим различитим ткивима система тела кичмењака, а оба мушкарца и жена реагују слично с сличним нивоима. Изразито различите количине тестостерона пренатално, у пубертету и током живота представљају удео биолошких разлика између мушкараца и жена.


Кости и мозак су два важна ткива код људи где примарни ефекат тестостерона је путем ароматизације на естрадиол. У костима естрадиол убрзава осисцење хрскавице у кост, што доводи до затварања епифиза и закључка раста. У централном нервном систему, тестостерон се ароматизује у естрадиол. Естрадиол пре него тестостерон служи као најважнији повратни сигнал за хипоталамус (нарочито утичући на ЛХ секрецију). Код многих сисара, пренаталне или перинаталне "маскулизације" сексуално диморфних подручја мозга естрадиолом добијених из програма тестостерона касније мушког сексуалног понашања.

3. Како користити прах тестостерона?


Тестостерон се користи као лек за лечење мушкараца са премало или без производње природног тестостерона, одређених облика рака дојке и родне дисфорије код трансродних мушкараца. Ово је познато као терапија замене хормона (ХРТ) или терапија супституцијом тестостерона (ТРТ), која одржава ниво серумског тестостерона у нормалном опсегу. Пад производње продукције тестостерона узраст је довела до интереса за терапију замјене за андрогеном. Нејасно је да ли је употреба тестостерона на ниским нивоима због старења корисна или штетна.

 

Тестостерон је примарни мушки сексуални хормон и анаболички стероид. Код мушких људи, тестостерон игра кључну улогу у развоју мушких репродуктивних ткива као што су тестис и простата, као и промовисање секундарних сексуалних карактеристика као што су повећана мишићна и коштана маса и раст косе тијела. Поред тога, тестостерон је укључени у здравље и благостање, и превенцију остеопорозе. Недовољни нивои тестостерона код мушкараца могу довести до абнормалности укључујући губитак слабости и кости.


Тестостерон се такође користи као лек за лечење мушког хипогонадизма и одређених типова карцинома дојке. Пошто се нивои тестостерона постепено смањују у односу на мушкарце, синтетички тестостерон се понекад прописује старијим мушкарцима да би се супротставили овом недостатку.


Тестостерон је стероид из класе андростане који садржи кето и хидроксил групе на три и седамнаест места. Биосинтезира се у неколико корака од холестерола и претвара се у јетру у неактивне метаболите. Она врши своју активност путем везивања и активације рецептора андрогена.


Код људи и већине других кичмењака, тестостерон се првенствено излучује тестисима мужјака и, у мањој мери, јајницима жена. У просеку, код одраслих мужјака, нивои тестостерона су око 7-8 пута већи него код одраслих жена. Како је метаболичка потрошња тестостерона код мушкараца већа, дневна производња је око 20 пута већа код мушкараца. Жене су такође осетљиве на хормон.

4. Дозирање о прашком тестостерона


Тестостерон је мушки сексуални хормон који је важан за сексуални и репродуктивни развој. Национални институти за здравље сматрају да је тестостерон најважнији мушки хормон. Жене такође производе тестостерон, али на нижим нивоима од мушкараца.


Тестостерон спада у клас мушких хормона званих андрогени, који се понекад називају стероиди или анаболички стероиди. Код мушкараца, тестостерон се производи углавном у тестису, са малом количином која се производи у надбубрежним жлездама. Хипоталамус и хипофиза у мозгу контролишу производњу тестостерона. Хипоталамус упућује хипофизну жлезду на то колико тестостерона производи, а хипофизна жлезда преноси поруку на тестисе. Ове комуникације се дешавају кроз хемикалије и хормоне у крвотоку.


Тестостерон ињекције испоручују тестостерон у мишић. Тестостерон се потом апсорбује директно у крвоток током времена. Период апсорпције зависи од врсте ињектираног тестостерона. Ињекције се обично одвијају у бутинама, глутешима или делтоидним мишићима.


Најчешћи облици ињекције тестостерона за терапију замјене тестостерона (ТРТ) укључују тестостерон енантхате (ТЕ) и тестостерон ципионате (ТЦ). Тестостерон енантхат и тестостерон ципионат су модификовани облици тестостерона. Конкретно, естер карбоксилне киселине је додан 17-бета хидроксилној групи. Овај прилог чини ТЕ и ТЦ мање поларним од слободног Т. Као резултат, они имају дуже полувреме и апсорбују се спорије из области ињекције. Једном у крвотоку, естар се уклања да би се дала слободна (активна) Т. Због дугог полувремена, и ТЕ и ТЦ обезбеђују продужено ослобађање тестостерона у крвоток током једне до две недеље. Као резултат, ињекције тестостерона ТЕ или ТЦ треба давати само сваке седмице или сваке друге седмице.


Дозирни режими за ТРТ, препоручени режим дозирања тестостерон енантата или тестостерон ципионат за терапију тестостероном је 75 до 100 мг сваке недеље или 150 до 200 мг сваке друге недеље.1-5 Недељне ињекције су пожељне јер чешће ињекције смањују флуктуације серумског тестостерона . Око 30% мушкараца лечених због ниског тестостерона користе ињекције тестостерона. [Око 65% мушкараца користи тестостеронски гел.

5. Упозорење о праху тестостерона


Не бисте требали примати тестостерон ако сте алергични на њега, или ако имате:

 

карцином простате;

мушки рак дојке;

озбиљно стање срца;

тешка болести јетре;

тешка болест бубрега; или

ако сте трудни или можда затрудните.

Да бисте били сигурни да је тестостерон безбедан за вас, обавестите свог доктора ако имате:

дијабетес;

увећана простата;

болести срца или болести коронарне артерије;

историја срчаног удара, можданог удара или крвног угрушка;

висок холестерол или триглицериди (врста масти у крви);

рак дојке (код мушкараца или код жена које имају хиперкалцемију);

болести јетре или бубрега;

ако сте бедриџ или на неки други начин осуђени; или

ако узмете разређивач крви (варфарин, Цоумадин, Јантовен).

Овај лек може нанети штету нерођеном дјетету или изазвати неправилност у порођају. Не користите тестостерон ако сте трудни или можда затрудните. Обавестите свог доктора одмах ако затрудните током лечења. Користите ефикасну контролу рађања док примате овај лек.


Није познато да ли тестостерон прелази у мајчино млијеко или ако може нанијети штету дојишној беби. Не треба да дојите док користите овај лек.
 

6. Који су могући нежељени ефекти у праху тестостерона ?  


Сигурност терапије тестостероном се још увек истражује. Има неколико могућих нежељених ефеката и могућих дугорочних ефеката.

 

На пример, третман са тестостероном смањује број сперматозоида, тако да је Мицхаел А. Вернер, специјалиста за андропаусе, или "мушка менопауза", препоручио да мушкарци који желе будућу плодност избегавају третман тестостерона.

 

Други нежељени ефекти укључују повећани ризик од срчаних проблема код старијих мушкараца са лошом мобилношћу, према студији из 2009. године у Бостонском медицинском центру. Студија из 2017. године која је објављена у ЈАМА-у показала је да третмани повећавају волумен коронарне артерије. Поред тога, Управа за храну и лекове (ФДА) захтева производе који укључују обавештење на етикетирању да државе које узимају тестостеронске третмане могу довести до повећаног ризика од срчаног удара и можданог удара. ФДА препоручује пацијентима који користе тестостерон одмах треба одмах добити медицинску помоћ ако имају следеће симптоме:

 

Бол у грудима

Краткоћа даха или дисање дисања

Слабост у једном делу или једној страни тела

Неразговетан говор

Третман такође може повећати ризик од апнеје за спавање, промовирати простате и раст дојке, а чак и подстаћи развој канцере простате, према Клиници Маио.

 

Позовите свог доктора одмах ако имате:

 

мучнина или повраћање;

промене боје коже;

повећана или текућа монтажа пениса;

импотенција, проблеми ејакулације, смањена количина семена, смањење величине тестиса;

болно или тешко уринирање;

кратак дах (чак и са благим напором);

бол или притисак у грудима, бол се шири на вилицу или раме;

отицање у зглобовима или ногама, брзо повећање телесне тежине;

знакови крвног угрушка у плућима - бол у грудима, изненадни кашаљ, пискање, брзо дисање, кашаљ крв;

знакови крвног угрушка у вашој нози - бол, оток, топлина или црвенило у једној или обе ноге;

висок ниво калцијума у крви - бол у стомаку, запртје, повећана жеђ или уринирање, бол или слабост мишића, болови у зглобовима, конфузија и осећај уморни или немирни; или

проблеми са јетром - бол у стомаку, свраб, губитак апетита, тамни урин, столице са глиненим обољењем, жутица (жутоћи коже или очију).

Жене које примају тестостерон могу развити мушке карактеристике, које би могле бити неповратне ако се лечење настави. Позовите свог доктора одмах ако уочите било који од ових знака вишка тестостерона:

 

бубуљице;

промене у периоду менструације;

раст длаке код мушкараца (као на бради или грудима);

храпав или дубљи глас; или

увећан клиторис.
 

7. Купи тестостеронски прах ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину сировина тестостерона.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
Hot Tags: СЗОБ, ок -биотецх.цом, тестостерон, 58-22-0, тестостеронски прах, тестостеронски сиров прашак, купити тестостеронски прах, сирови тестостеронски прах, тестостеронски прах за продају, тестостерон прах прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: