Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Тамокифен цитрат (Нолвадек) у праху

Тамоксифен цитратни прах, Тамоксифен цитратни прах добављачи, Тамоксифен цитратни прах за продају, сирови тамокифен цитратни прах, купити Тамоксифен цитратни прах, Нолвадек прах, купити Нолвадек прах, сирови Нолвадек прах,


1. Шта је тамокифен цитрат (Нолвадек) у праху?

Тамокифен цитрат (Нолвадек) прашак је популаран и снажно ефикасан Селективни естроген рецепторски модулатор (СЕРМ) који се често назива анти-естроген. Међутим, иако је антагонист, то је такође агониста јер ће у неким деловима тела дјеловати као естроген, док делује као антиестроген у другим подручјима. Као један од најстаријих СЕРМ-ова на тржишту који се и даље редовно користи медицински, док Нолвадек користи анаболички корисник стероида, то није анаболички стероид. Ово је важна напомена, јер се неке често збуњују коришћењем у стероидним циклусима. Нолвадек је једноставно СЕРМ.

 

Нолвадек, званично познат као Тамоксифен Цитрат, први пут је 1961. године развила ИЦИ сада АстраЗенеца под трговачким именом Нолвадек. СЕРМ је развијен за лечење рака дојке, посебно рака дојке који одговара хормону. Међутим, он се такође ефикасно користи у превенцији рака дојке. Затим имамо анаболичке кориснике стероида, и било је давно откривено да је Нолвадек имао место међу таквим појединцима. Нолва, како је то познато, може се користити као антиестроген током анаболичког стероидног циклуса како би се спријечили нежељени ефекти повезани са естрогеном. Такође се користи као део плана за опоравак пост-циклуса (ПЦТ), који је најчешћи и кориснији циљ за коришћење стероидног корисника.

 

Постоји неколико СЕРМ-ова доступних, Нолвадек и Цломид су најчешћи, али од свих СЕРМ-ових Нолвадек-а може бити врло корисно. То је несумњиво корисно за пацијенте са раком дојке, а можете гарантовати да су многи од њих прилично захвални за то. У капацитету перформанси, појединац не треба очекивати било какву врсту истинског повећања перформанси. Подељено, може стимулисати производњу природног тестостерона, али употреба овде једноставно ће помоћи да се вратите у нормалу, ништа више. Међутим, они који укључују Нолвадек у ПЦТ-у у поређењу са онима који немају или се заиста не одрекну ПЦТ-а, видећете да корисник Нолвадек-а у великој мјери штити своје видно ткиво. Корисник Нолвадека задржи далеко више мишићног ткива и снаге. А онда смо остали са заштитом циклуса, иако то није најјачи заштитник, када се узме у обзир кардиоваскуларна корист, она је једна од највреднијих. Многи анаболички корисници стероида редовно брину о задржавању воде, мало акни и стварима визуелне природе, али заштита нашег кардиоваскуларног здравља је заиста најважнији фактор.
 

2. Како функционише прашина Тамокифен Цитрате (Нолвадек)?

Тамокифен цитрат је СЕРМ са својствима агониста естрогена и антагониста. Као антиестроген, Нолвадек функционише везивањем за естрогенске рецепторе на месту естрогена. Ово везивање спречава естрогенски хормон да изврши своје деловање у одређеним деловима тела, што је управо због тога што је корисно за пацијенте са раком дојке. Многи облици карцинома дојке стварно исцрпљују естроген када се приписују рецепторима у грудима. Спречавајући везивање у таквим рецепторима, ово такође штити анаболичке кориснике стероида од гинекомастије, што могу бити узроковани анаболичним стероидима који ароматизују као што су тестостерон, дианабол и Нандролон и Болденоне до одређеног степена.

 

Док се првенствено посматра као антиестроген, Нолвадек такође има способност да делује као естроген, посебно у јетри. Ово представља добробит јер је естрогенска активност у јетри повезана са здравим нивоом холестерола. За кориснике стероида, ово може бити изузетно корисно, јер многи анаболички стероиди имају тенденцију да негативно утичу на холестерол. Више о овоме када погледамо директне ефекте Нолвадека касније.

 

Иако првенствено анти-естроген, Нолвадек такође поседује снажне карактеристике које стимулишу тестостерон. Нолвадек има могућност да блокира негативне повратне информације које узрокује естроген код хипоталамуса и хипофизе. Као резултат тога, ово стимулише побољшано ослобађање од стране хипофизе лутеинизирајућег хормона (ЛХ) и фоликле стимулирајућег хормона (ФСХ). И ЛХ и ФСХ су од суштинског значаја за производњу природног тестостерона. Без ЛХ и ФСХ, са још већим нагласком на ЛХ, не постоји природна производња тестостерона.
 

3. Како користити прашак тамокифен цитрата (Нолвадек)?

За пацијента са раком дојке, ефекти Нолвадека су врло јасни. Блокирањем естрогеновог хормона од постављања рака не може се хранити хормоном неопходним за опстанак. Иако ефикасан, није увек једино кориштено једињење или чак и прво. Често се инхибитори ароматазе (АИ) користе рано јер имају могућност смањења нивоа естрогена у серуму. Временом ће се извршити пребацивање са АИ на СЕРМ као што је Нолвадек. У превентивној ситуацији, они који имају јаку породичну историју рака дојке могу то спречити помоћу Нолвадека раније.


За корисника анаболичког стероида примарни ефекат Нолвадека на циклус је у превенцији гинекомастије. Изгледа да Нолвадек нема јак ефекат у спречавању других примарних естрогених ефеката у задржавању воде, али се то често може контролисати на друге начине. Што се тиче заштите гинекомастије, ово може бити довољно за многе мушкарце и требало би да буде ваш први избор ако може да заврши посао.


Ако не, требаће вам АИ као Аримидек (Анастрозоле) или Фемара (Летрозоле). Међутим, АИ може имати негативан утицај на холестерол. Чини се да Алоне АИ нема јак негативан ефекат, али када је у комбинацији са ароматизирајућим стероидом овај ефекат изгледа очајан. Холестерол се може контролисати коришћењем АИ, али ако може да уради посао, СЕРМ као Нолвадек би требало да буде ваш први избор. Као додатни бонус, запамтите да ће овај СЕРМ имати позитиван утицај на ниво холестерола.


Коначни ефекат Нолвадека представља најзначајнији за анаболички корисник стероида. Употреба анаболичких стероида ће потиснути производњу природног тестостерона. Стопа супресије ће зависити од употребе стероида, али у већини случајева то ће бити значајно. Када се заврши употреба анаболичких стероида, под претпоставком да појединац није трпио због претходног стања тестостерона и није оштетио његову хипоталаму-хипофизну-тестицуларну осу (ХПТА) због неправилне праксе, природна производња тестостерона ће поново почети. Ова природна производња почиње сама, али постоји проблем. Када изађете из циклуса, природни нивои тестостерона ће бити изузетно ниски и док производња почиње поново, они ће остати низак дуго времена.


Потребно је месецима и месецима да тело у потпуности опорави своје претходно високе нивое природног тестостерона. Заправо, може трајати и до годину дана или више у зависности од грубости циклуса и општих одредби појединца . То значи да ће појединац бити у стању ниског тестостерона већ неко време, а то може доћи с бројним симптомима.


Ово стање може укључивати све симптоме повезане са ниским нивоом тестостерона. Осим тога, низак ниво тестостерона, појединац може врло добро изгубити мишићно ткиво добијено употребом стероида, јер кортизол постаје доминантни хормон у организму.

 

Због ниских проблема тестостерона након циклуса анаболичких стероида, већина мушкараца се подстиче да имплементирају ПЦТ план који укључује употребу Нолвадек пост анаболичких стероида. Солидни ПЦТ планови често садрже Нолвадек, као и СЕРМ Цломид (Цломипхене Цитрате) и моћни пептидни хормон ХЦГ (Хуман Цхориониц Гонадотропин).


Имплементацијом овог ПЦТ плана, у великој мери ћете стимулисати природну производњу тестостерона, убрзати процес опоравка и у великој мјери заштитити своју физику. Када се заврши план ПЦТ-а, супротно популарном вјеровању, нивои тестостерона неће се одмарати у нормалном стању на високом нивоу. Укупно опоравак ће ипак потрајати пуно времена. Међутим, ПЦТ план који укључује Нолвадек ће осигурати да имате довољно тестостерона за исправну телесну функцију, док се нивои настављају природно растући.


Постоји пуно спортиста који побољшавају перформансе који се исмеју на ПЦТ планове, а постоји и време да их одустане. Ако се само краткотрајно искључите из циклуса, реците 4-6 седмица или крате уз ниску дозу тестостерона између циклуса пуног дувања, нема логичног разлога за ПЦТ план. Овакви сценарији су веома чести у хардкорним круговима каросерије, али за већину корисника анаболичких стероида нису реални.


Већина стероидних корисника ће узети добар циклус слободног времена, а у име здравља и благостања ово је најбољи приступ. Ако је то случај, не постоји логичан разлог за одлазак ПЦТ-а, а гарантујемо да ће они који га имплементирају бити много бољи.
 

 

4. Дозирање прахом тамокифен цитрата (Нолвадек)

Нолвадек се користи у многим плановима рака дојке. Постоји шест специфичних планова лечења карцинома дојке који могу укључивати третман мушкараца и жена. Без обзира на специфични сценарио рака дојке, стандардне дозе Нолвадека нормално падају у опсегу од 10-20мг два пута дневно. Иницијална доза од 40 мг дневно је врло уобичајена. Када је рак дојке елиминисан, није неуобичајено да се доза од 10-20 мг дневно настави на неодређено време.


У сврху заштите естрогених нежељених ефеката током употребе анаболичких стероида, често је 10-20 мг дневно. Ако 20 мг дневно не штити вас од гинекомастије, биће вам потребан АИ. Ако не можете контролисати задржавање воде са овом дозом, можда ћете морати размотрити и АИ, али уз звучну исхрану која није прекомјерна у калоријама, нарочито угљеним хидратима, треба задржати задржавање воде.


Многи спортисти у спорту често непрецизно окривљују стероиде због њихове огромне задржавања воде, када истина доста времена једе више него што им треба. Превељевање ће вам узроковати воду, додати у ароматизацију стероида и ово ће бити горе. Контролишите своју исхрану и контролишите естроген преко СЕРМ-а и већина треба да буде у реду. Ако је потребан АИ и у тешким циклусима и циклусима такмичења које су уобичајено, контрола холестерола ће постати још важнија.

 

У сврху ПЦТ-а, стандардне дозе Нолвадека нормално почињу са 40 мг дневно. Доза ће се нормално задржавати на 40 мг дневно током неколико недеља, смањити на 20 мг дневно током неколико недеља, а затим завршити са опционом недељом или два на 10 мг дневно. Како ће се ваш циклус заврштити када започнете терапију Нолвадеком. Ако је ХЦГ укључен, то ће утицати на време.


Ако се ваш циклус заврси са било којим великим анаболним стероидима базе естара, запоцете Нолвадек 2 недеље након последњег убризгавања.

 

Ако се ваш циклус заврши са свим малим естер базним анаболичним стероидима, започете ћете са Нолвадек-ом 3 дана након ваше последње ињекције.

 

Ако се ваш циклус заврси са било којим великим анаболним стероидима базе естара, започете ХЦГ десет дана након ваше последње ињекције и започните Нолвадек након завршетка терапије ХЦГ.

 

Ако се ваш циклус заврши са свим малим естер базним анаболичним стероидима, започете ХЦГ 3 дана након ваше последње ињекције и започните Нолвадек након завршетка терапије ХЦГ. 

 

5. Упозорење о тамокифен цитрату (Нолвадек) у праху

Нолвадек је широко доступан и један од најсложенијих предмета на земљи за добијање. У САД није класификована као контролисана супстанца; Међутим, истинско законско поседовање ће захтевати рецепт. На црном тржишту скоро сви добављачи анаболичких стероида носи СЕРМ и фалсификате, док се, изгледа, врло ретки. СЕРМ као и са многим сродним предметима доступан је и истраживачким хемијским лабораторијама (РЦЛ). Ови РЦЛ су пронашли пропуст у закону који им омогућава да легално произведу и продају СЕРМ-ове, АИ-ове, пептиде и многе друге ствари све док је то само за истраживање.


Ово омогућава свакоме да изврши куповину без рецепта и легално. Међутим, многи од ових РЦЛ-а су врло ниски. Уобичајено је да њихови производи брзо изгубе потенција, да буду нестабилни, ау неким случајевима, тако снажно концентрирани да је тешко доза. Иако постоји пуно смећа тамо, на тржишту има доста добрих РЦЛ-ова. Мало копати и лако ћете га наћи.

6. Који су могући нежељени ефекти праха тамокифен цитрата (Нолвадек)

Постоје могући нежељени ефекти употребе Нолвадек-а, али ћемо открити да је ово врло добро подношење СЕРМ-а за већину мушкараца и жена. Међутим, постоје могући нежељени ефекти, али су углавном веома ретки. Већина мушкараца неће имати први проблем. Нежељени ефекти Нолвадека ће бити мало чешћи код жена, али чак и тада нису све тако честе. Могући нежељени ефекти употребе Нолвадек-а укључују:


Вагинална свраб, крварење, пражњење или нелагодност

Валунзи

Узнемирен стомак

Главобоље

Наведени су најчешћи нежељени ефекти Нолвадека. Други могући нежељени ефекти Нолвадека, иако мање обични него што је горе наведено, укључују:


Осип

Смањен број белих крвних ћелија

Промене ендометријума

Повећани нивои триглицерида

Плућна емболија


Када су у питању нежељени ефекти Нолвадек-а, заиста је све што постоји. Недвосмислено, неки од тих ефеката не виде све што је пријатно, али опет, већина нежељених ефеката Нолвадек-а је прилично ретка. Као коначна напомена, жене које су трудне или које могу затрудњети не би требало из било ког разлога узимати Нолвадек. Таква употреба потенцијално може бити веома штетна за дијете у развоју.
 

7. Купити прашак тамокифен цитрата (Нолвадек) ф ром СЗОБ

  Посетите нашу онлине апотеку и попуните редослед сировина Ропивацаине ХЦЛ.

Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.
Hot Tags: Тамоксифен цитратни прах, Тамоксифен цитратни прах добављачи, Тамоксифен цитратни прах за продају, сирови тамокифен цитратни прах, купити Тамоксифен цитратни прах, Нолвадек прах, купити Нолвадек прах, сиров Нолвадек прашак
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: