Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Ропивакаин ХЦЛ (132112-35-7)

Ропивакаин је анестетик (омекшавајући лек) који блокира нервне импулсе који праве болове сигналима вашем мозгу. Ропивакаин се користи као локална (само у једном подручју) анестезија за кичмени блок, такође назван епидуралном. Лек се користи за пружање анестезије током операције или Ц-секције, или за олакшавање болова у раду. Ропивакаин се такође може користити за сврхе које нису наведене у овом упутству за лекове.


Шта је Р опивакаин ХЦл анестетски сирови прах ?

Наропин Ињекција садржи ропивакаин ХЦл, који је члан класе локалних анестетика амино амида. Наропин (ропивацаине хцл) Ињекција је стерилно, изотонично рјешење које садржи енантиомерно чисто лијековину супстанцу, натријум хлорид за изотоничност и воду за ињекције. За подешавање пХ може се користити натријум хидроксид и / или хлороводонична киселина. Примењује се парентерално.,
Како ради Р опивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах ?

Ропивакаин изазива реверзибилну инхибицију прилива натријумовог јона и тиме блокира импулзну проводљивост у нервним влакнима. Ова активност се потенцира зависним инхибицијом калијумских канала зависно од дозе. Ропивакаин је мање липофилни од бупивакаина и мање је продоран у велика мијешана моторна влакна; стога, она има селективно деловање на боловима А и Ц нервима, а не на влакна А који су укључени у моторичку функцију.
Како је дат Р опивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах (Наропин, Наропин Полиамп, Наропин СДВ)?

Ропивакаин се даје као ињекција помоћу игле постављене у област средњег или доњег леђа у близини кичме. Добићете ову ињекцију у болницу или у хируршки положај.

Ваш дисање, крвни притисак, нивои кисеоника и други витални знаци ће се пажљиво пратити док примате ропивакаин.

Неки омекшани лекови могу имати дуготрајне или одложене ефекте. Разговарајте са својим лекаром ако имате забринутост због овог ризика. Позовите свог доктора ако имате бол или укоченост у зглобу или слабост у било ком делу вашег тела који се јавља након операције, чак и месецима касније.
Д осаге Р опивакаин ХЦл анестетског сировог праха и примене

Треба избјегавати брзо убризгавање великог волумена локалног анестетичког раствора и увек би требало користити фракционе (инкременталне) дозе. Требало би да се администрира најмања доза и концентрација за добијање жељеног резултата.


Постојали су нежељени догађаји о хондролизи код пацијената који су примили интраартикуларне инфузије локалних анестетика након артроскопских и других хируршких процедура. Наропин није одобрен за ову употребу.


Доза сваког локалног анестетика примењивана варира са анестетичком процедуром, површином која се анестетизује, васкуларношћу ткива, бројем неуронских сегмената који треба блокирати, дубином анестезије и степеном релаксације мишића, трајање анестезије , индивидуалну толеранцију и физичко стање пацијента. Пацијенти у лошем општем стању због старења или других компромитативних фактора као што су парцијални или потпуни блок срчане проводљивости, напредна болест јетре или тешка бубрежна дисфункција захтијевају посебну пажњу иако је регионална анестезија често назначена код ових пацијената. Да би се смањио ризик од потенцијално озбиљних нежељених реакција, треба покушати оптимизирати стање пацијента пре него што се изведу главни блокови, а дозирање треба прилагодити у складу с тим.


Користите адекватну тестну дозу (3 до 5 мл локалног анестетичког раствора са кратким дејством који садржи епинефрин) пре индукције комплетног блока. Ова тестна доза треба поновити ако се пацијент помери на такав начин како је померио епидурални катетер. Дозволите довољно времена за почетак анестезије након примјене сваке тестне дозе.


Парентералне производе за лекове треба визуелно прегледати за честице и промене боје пре примене, кад год то дозвољава решење и контејнер. Не треба давати рјешења која су обојена или која садрже честице.
Упозорење на анестетски сирови прах Ропивацаине ХЦл

Код извођења блокова Наропин (ропивацаине хцл), могуће је ненамјерно интравенозно ињекцијо и може довести до срчане аритмије или срчане акције. Потенцијал за успјешну реанимацију није проучаван код људи. Било је ретких извјештаја о застоју срца током употребе Наропина (ропивацаине хцл) за епидуралну анестезију или блокаду периферног нерва, већина од којих је дошло након ненамјерне случајне интраваскуларне примјене код старијих пацијената и код пацијената са истовременим срчаним обољењима. У неким случајевима, оживљавање је било тешко. Уколико дође до срчане акције, може се захтевати продужени покушај реанимације како би се побољшала вероватноћа успешног исхода.


Наропин (ропивакаин хцл) треба примењивати у инкременталним дозама. Није препоручљиво за хитне ситуације, у којима је неопходан брзи почетак хируршке анестезије. Историјски гледано, пријављено је да су трудни пацијенти имали висок ризик од срчаних аритмија, срчаног / циркулативног застоја и смрти када је 0.75% бупивакаина (други члан класе локалних анестетика амино амида) ненамерно брзо убризгане интравенозно.


Прије примања главних блокова потребно је оптимизирати опште стање пацијента и пацијенту треба убацити ив линију. Треба предузети све неопходне мере предострожности како би се избегло интраваскуларно убризгавање. Локалне анестетике треба само примењивати клиничари који су добро упућени у дијагнозу и управљање токсичности везаним за дозу и друге акутне хитне случајеве који могу настати од блока који се користи, а тек након осигурања непосредне (без одлагања) доступности кисеоника , други ресусцитативни лекови, кардиопулмонална средства за реанимацију и кадровски ресурси неопходни за правилно управљање токсичним реакцијама и сродним хитним случајевима (видети такође НЕЖЕЉЕНЕ РЕАКЦИЈЕ,


УПОЗОРЕЊА, и Управљање локалним анестезијским хитним случајевима). Одлагање у правилном управљању токсичности везане за дозу, подривања од било ког узрока и / или промјене осетљивости може довести до развоја ацидозе, срчане акције и, евентуално, смрти. Рјешења Наропина (ропивацаине хцл) не треба користити за производњу апететарне парацервикалне блок анестезије, ретробулбар блок или спиналне анестезије (субарахноидни блок) због недовољних података који подржавају такву употребу. Интравенозна регионална анестезија (биер блок) не треба изводити због недостатка клиничког искуства и ризика од постизања токсичних нивоа крви ропивакаина.


Интра-артикуларне инфузије локалних анестетика након артроскопске и друге хируршке процедуре су неодобрене употребе, а постмаркетиншки извештаји о хондролизи код пацијената који примају такве инфузије су постојали. Већина пријављених случајева хондролизе укључује раменски зглоб; случајеви глено-хумералне хондролизе описани су код педиатричких и одраслих пацијената након интраартикуларних инфузија локалних анестетика са и без епинефрина током периода од 48 до 72 сата. Нема довољно информација како би се утврдило да ли краћи периоди инфузије нису повезани са овим налазима. Време појаве симптома, као што су болови у зглобовима, крутост и губитак кретања, могу бити променљиви, али могу почети већ 2. месеца након операције. Тренутно не постоји ефикасан третман хондролизе; пацијенти који су искусили хондролизу су захтевали додатне дијагностичке и терапеутске процедуре, а неке потребне за замену артхропласти или рамена.


Од суштинског је значаја да се аспирација за крв или цереброспиналну течност (где је то применљиво) врши пре ињектирања било ког локалног анестетика, како првобитне дозе, тако и свих наредних доза, како би се избегла интраваскуларна или субарахноидна ињекција. Међутим, негативна аспирација се не осигурава против интраваскуларне или субарахноидне ињекције.


Познати ризик од епидуралне анестезије може бити ненамјерна субарахноидна ињекција локалног анестетика. Две клиничке студије су спроведене како би се потврдила сигурност Наропина (ропивацаине хцл) у запремини од 3 мЛ убризганих у субарахноидни простор, јер ова доза представља инкрементални епидурални волумен који се може ненамјерно ињектирати. Дозе од 15 и 22,5 мг које су ињектиране довеле су до сензорних нивоа високих Т5 и Т4, респективно. Анестезија до пинприка започела је у сакралним дерматомима за 2 до 3 минута, продужена до нивоа Т10 за 10 до 13 минута и трајала око 2 сата. Резултати ове две клиничке студије показали су да доза од 3 мЛ није произвела било какве озбиљне нежељене догађаје када је постигнута блокада спиналне анестезије.


Наропин (ропивацаине хцл) треба користити са опрезом код пацијената који примају друге локалне анестетике или агенсе који су структурно повезани са локалним анестетиком амидног типа, јер су токсични ефекти ових лијекова адитивни.


Пацијенти који су третирани антиаритмичним лијековима класе ИИИ (нпр. Амиодарон) требали би бити под непосредним надзором и посматрани ЕКГ мониторинг, јер су ефекти срца могу бити адитивни.Који су могући нежељени ефекти Р опивакаина (Наропин, Наропин Полиамп, Наропин СДВ)?

Узмите хитну медицинску помоћ ако имате било који од ових знакова алергијске реакције: кошница или црвени кожни осип; вртоглавица; кијавица; отежано дисање; мучнина или повраћање; знојење; отицање лица, усана, језика или грла.


Реците неговатељима одједном ако имате неки од ових озбиљних нежељених ефеката:

 1. осећање узнемирености, немирности, збуњености, или као што бисте могли проћи;

 2. проблеми са говором или визијом;

 3. звони у ушима, метални укус, утрнутост или трепавице око уста или тресњице;

 4. напад (конвулзије);

 5. слабо или плитко дисање;

 6. споро срчани удар, слаб пулс; или

 7. брзи срчани утицај, узбуђење, осећај неуобичајено вруће.


Мање озбиљни нежељени ефекти су:

 1. мучнина повраћање;

 2. главобоља, бол у леђима;

 3. грозница;

 4. свраб;

 5. отргнутост или тинглање; или

 6. проблеми са уринирањем или сексуалном функцијом.


Ово није потпуна листа нежељених ефеката, а други се могу појавити. Позовите свог лекара за лекарски савет о нежељеним ефектима. Можете пријавити нежељене ефекте ФДА на 1-800-ФДА-1088.


Купите Р опивакаин ХЦл анестетски сирови прах из СЗОБ-а

Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину сировина Ропивацаине ХЦл. Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања. У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу. Испоручује се у року од 2 радна дана .

Hot Tags: Ропивацаине ХЦЛ рав, буи Ропивацаине ХЦЛ рав, Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, буи Ропивацаине ХЦЛ, анестетски сирови, купити анестетски сирови прах, купити анестетичку сирову, Ропивакаин ХЦЛ анестезијски сирови прах, Ропивакаин ХЦЛ анестезијски сирови, купити Ропивакаин ХЦЛ анестезијски сирови, Ропивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: