Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


РАД140 (Тестолон) у праху (1182367-47-0)

купити тестолоне у праху, тестолон у праху, тестолоне прашине добављаче, тестолоне прах за продају, РАД140 прашак, купити РАД140 прашак, сирови РАД140 прашак, РАД140 прашак добављачи, РАД140 прашина за продају,


1. Шта је Рав РАД140 (Тестолоне) у праху ?


Тестолон (РАД140) је најновија једињења у фамилији модулатора селективних андрогених рецептора или као што су они познати - САРМС. Због тога је његова главна предност над анаболичким стероидима што нуди сличне позитивне резултате, са једва било каквим нежељеним ефектима. Заиста, ово је прилично јединствено једињење, чак и када се упоређује са другим САРМС-ом.

 

У студијама које су укључивале РАД140, познате и као Тестолоне, тестирање је углавном вршено на мишевима и мајмама. Међутим, резултати ових студија су показали да су веома обећавајући. На примјер, доказано је да РАД140 има јединствену особину супротстављања повећању простате проузроковану употребом тестостерона, што га чини савршеним агенцијама за стезање високо андрогених стероида који могу узроковати овај нежељени ефекат.

 

Поред тога, када је тестолон добио мајмуне, дошло је до драстичног повећања телесне тежине током администрације. Ово повећање пустиње масе је зависило од дозирања, тако да је код већих дозирања дошло до израженијег повећања пустиње масе и губитка масних ткива. Дакле, тестолон је прави САРМ са свим својствима која се очекују од таквих једињења - сигурност и ефикасност.

 

Од тренутно доступних САРМ-ова, РАД 140 је недавно развијен. Ако сте нови у свету САРМ-а, можда сте схватили да многи имају тенденцију да имају необична имена која се састоје од низа слова и бројева. Ове истраживачке хемикалије нису одобрене за службену употребу у медицинској области. Због тога се и даље идентификују скраћеницама имена њихових програмера. РАД 140 тренутно развија компанија која се зове Радиус Хеалтх, која објашњава део "РАД" имена. Многа од ових једињења такође имају незванична имена која звуче слично именима стероида - на пример, као што је РАД 140 познат и као тестолон, ЛГД-4033 је познат као лигандрол.

 

Нестероидни САРМ су већ деценијама (и стероидни САРМс чак и дужи). Овај додатак је најављен истраживачком свету у 2010. години, чинећи га изузетно новим у односу на неке од значајно старијих САРМ-ова. Због своје опште новине, има много мање студија него што је то учињено код старијих САРМ-ова, попут популарног остарина. Остарине и старији САРМ су мало тестирани на људе. Већина студија РАД 140 је обављена на животињама, али резултати и даље обећавају. Даље истраживање животиња ће вјероватно довести до клиничких студија код људи, што ће заузврат омогућити заједници бодибилдера вриједне информације о дозама и другим варијаблама.

 

Иако се већина општих истраживања о САРМ фокусира на њихов механизам деловања и на њихове ефекте у цјелини, искусни корисници САРМ-а су примијетили да различити САРМ-ови имају благи учинак у одређеним подручјима. На пример, остарин је опћенито познат као посебно корисан као лек за резање и рекомпресију. Лигандрол (такође назван ЛГД 4033) је погодан за пуњење.

 

Постоји мање генералног консензуса о РАД-140, једноставно зато што је то нови додаци. Али са анаболичким и анодним односом од 90: 1, он има потенцијал да створи раст мишића сличан тестостерону. Неки корисници су приметили да РАД 140 изгледа побољшава брзину и издржљивост. Овај додатак показује потенцијал као ојачивач свих перформанси, као и потенцијал за изградњу мишића.

2. Како ради Рав РАД140 (Тестолоне) у праху ?


Као и остатак САРМС-а, тестолоне има селективни начин деловања, што му омогућава да има анаболичке ефекте без нежељених ефеката који се обично виде код анаболичких андрогених стероида (ААС). Ови нежељени ефекти укључују проширење простате, супресију производње природног тестостерона, губитак главе косе и многе друге.


То значи да РАД140 интеракције готово искључиво са андрогеним рецепторима у мишићним ткивима и костима, али не активира ове рецепторе у другим деловима тела. Као резултат тога добијамо изражене анаболичке ефекте, али без нежељених ефеката и супресије, што отвара нове могућности за медицинске примјене овог једињења умјесто тестостерона. Штавише, због селективног начина рада, РАД140 је сигуран и за жене, јер неће изазвати вирилизацију или повећање клиториса.

 

Будући да је део класе селективних модулатора за модификацију андроген рецептора, РАД 140 ради слично са већином САРМ-ова. Као и остала једињења у овој класи, РАД 140 интерагује са андрогеним рецепторима, али интеракцији се готово искључиво са рецепторима у мишићима и костима. Истраживања су потврдила да САРМ, укључујући РАД 140, дјелују на селективан начин у ткиву.


Међутим, тачан механизам специфичности ткива није добро разумео. Тренутна истраживања сугеришу да када се САРМ везује за андрогене рецепторе, он мења облик рецептора, што заузврат помаже у стварању анаболичких ефеката за које су познати САРМс.

 

Ова општа идеја о томе како тестолон и други САРМ-ови раде објашњавају назив " селективни модулатор модификатора андроген рецептора." Ова класа једињења је селективна (јер она циља само андрогене рецепторе у мишићима и костима), а узрокује рецепторску модулацију (јер се чини да изменити облик рецептора андрогена када је везан за то).
 

3. Како користити прах РАД140 (Тестолоне)?


Ефекти на мишиће, кости, тендоне и лигаменте

Тестолон, због свог утицаја на рецепторе за андрогене, такође може повећати одговор корисника на обуку. То значи да ако користите идентичан тренинг и режим исхране без тестолона, а затим користите исти режим уз то, тестолон ће појачати ваше резултате. Све друге ствари су једнаке, видећете више да формирају вашу исхрану и тренинг када упарите са добро осмишљеним циклусом овог додатка.


Разумљиво је да се већина рекреативних бодибилдера фокусира на потенцијал за тестирање мишића у тестолону када разматра како може да им помогне да побољшају своје физике. Међутим, као и друга једињења у овој класи, тестолон такође може побољшати јачину тетива и лигамената. За свакога ко снаге тренира, ово је вриједан ефекат. Како бодибилдери ојачавају мишићну величину и снагу, витално је да тетиве и лигаменти такође добију снагу. Свако ко је претрпео повреду тетиве или лигамента зна да лечење може бити дуготрајан процес. Такође може довести до трајне штете и може озбиљно ометати обуку.

 

Тестолон, као и већина других САРМ-ова, такође смањује ресорпцију костију. То значи да успорава распад кости, што може повећати густину костију током времена. У ствари, многе клиничке студије САРМ-а фокусирале су се на њихову потенцијалну употребу у лечењу остеопорозе. У бодибуилдингу ово пружа предност смањењу ризика од лома. Прекиди нису нужно повреде повреде бодибилдера. Али, као и код повреда лигамента и тетива, прелом има потенцијал да знатно опорави обуку. Постоје и погодности за спортисте издржљивости. За оне који раде значајну количину кардио са високим утјецајем, интелигентна суплементација може смањити ризик од прелома стреса од прекомјерне употребе.

 

Ефекти на обуку и перформансе

РАД 140 има неколико предности у смислу повећања брзине и снаге. На први поглед, може изгледати као да ово није важно за бодибуилдинг. Али повећање енергије и издржљивости може помоћи у повећању интензитета тренинга. Ово је корисно за оне који обучавају смањене калорије током реза. Тестолон може помоћи корисницима да одржавају постојећу мишићну масу док се резање врши. Комбинација ових ефеката чини га идеалним за бодибилдер у фази резања.

 

Ова додатна способност за подршку експлозивној снази такође има потенцијал за бодибилдере. Уобичајено је добро схватити да интервални тренинг високог интензитета, или ХИИТ, доводи до губитка више масти за мање времена у поређењу са кардио-стабилним стањем. ХИИТ тренинг се ослања на рафала моћи. Такође може ефикасније очувати постојеће мишиће од тренинга у сталном стању. Стога, способност тестолона да подржи експлозивну моћ може побољшати квалитет ХИИТ тренинга, што доводи до побољшања губитка масти и боље очувања мишића.

 

Наравно, експлозивна снага је такође важна за саму обуку. Без обзира да ли треба да превазиђете тачку затварања на вашој клупи за штампу или да радите да бисте добили последњу репутацију на вашем последњем сету ОХП-ова, резервна енергија за коришћење експлозивне снаге када вам затреба је непроцењива када желите да тренираш као могуће је.

 

Док његови ефекти имају потенцијал да драматично повећавају резултате, овај додатак практично нема нежељених ефеката. Ово је део онога што га чини атрактивним за спортисте. И, као што ћемо видети у следећем одељку, тестолоне има и неке изненађујуће додатне предности.

 

Употреба у медицини

Очигледно, баш као и остатак САРМС-а, тестолоне представља веома добре могућности онима са болестима који троше мишиће, саркопенијом (поремећај губитка мишића) и андрогеним недостацима. За разлику од анаболичких стероида, који се користе у исте сврхе, пацијенти ће моћи да искористе исте позитивне ефекте, истовремено избегавајући већину нежељених ефеката.

 

Користи се у бодибуилдингу

Логично, тестолон може пружити невероватне погодности за спортисте без трошкова истакнутих нежељених ефеката који се виде код анаболичких андрогених стероида. Нарочито, тестолон ће драстично побољшати издржљивост и опоравак, што ће додатно довести до знатног повећања мишићне масе и снаге. Сходно томе, РАД140 ће бити одличан додатак било којем циклусу, где ће све ове особине дати без додатних нежељених ефеката. Осим тога, може се успешно користити соло у дугом циклусу, јер не изазива супресију.

4. Дозирање о сувом праху РАД140 (Тестолоне)


Препоручене дозе РАД140 варирају од 20 до 30 милиграма (мгс) дневно, а оптимално трајање циклуса је 12-14 недеља.

 

Као истраживачка хемикалија, РАД140 треба да дође у течној форми да се узима орално. Важно је да течност испуштате директно у уста, јер се може држати зидова стакла ако се помеша са течностима. Након што га испустите у уста, можете га прогонити водом или соком грожђа. Због релативно дугог полувремена, РАД140 може се дозирати само једном дневно, а нема потребе да се узима неколико пута дневно.
 

5. Сиров РАД140 (Тестолоне) прашак Позитивни ефекти


Док често дискутоване користи тестолона укључују повећање мишићне масе, смањење ризика од лома и побољшање чврстоће тетива и лигамената (и то са неколицином нежељених ефеката), ово једињење нуди неке изненађујуће користи. До сада је тестолоне такође један од најбољих САРМ-ова за енергетску подршку, издржљивост и експлозивну снагу. То значи да може бити корисно за спортове издржљивости, као и за губитак масти и кардиоинтензивну обуку.

 

Једна од ових погодности за мушке кориснике је чињеница да терапија после циклуса, или ПЦТ, није обично потребна. Када бодибуилдер или други спортиста користи анаболичке стероиде, поплава андрогена потискује природни тестостерон. Терапија после циклуса ради смањење естрогена у телу и обнову производње природног тестостерона. Међутим, куповина инхибитора ароматазе и / или селективних модулатора рецептора за естроген (СЕРМ) за ПЦТ је додатни трошак и несрећа коју већина корисника САРМ-а може избјећи. Важно је напоменути да се неки корисници тестолона и других САРМ-а опредељују за покретање ПЦТ-а након тога. Међутим, ово није обично неопходно.

 

Користећи тестолоне, за разлику од коришћења анаболичких стероида, не проузрокује проширење простате или опасне ефекте на здравље срца. Не изазива супресију тестостерона и такође не узрокује гинекомастију. То је зато што се не претвара у естроген. Ова корист је кључна за мушке бодибилдере, јер када једном гинекомастија постане озбиљна, неопходно је хируршко лечење. Ова операција може проузроковати застоје и може бити скупа.

 

Као што је већ речено, тестолоне нуди женским бодибилдерима неколико предности. Једна је чињеница да, иако подржава раст мишића и високо анаболички, не изазива акне, повећање клиториса, раст образа лица или продубљивање гласа. Заштитне ефекте тестолона на кости могу бити од посебног интереса за жене. То је због тога што су жене углавном више отпорне на остеопорозу него мушкарци.

 

Тестолоне успева да својим корисницима поквари практично све негативне ефекте анаболичких стероида. Али један од најважнијих ефеката који се избегава је токсичност јетре. Стероиди имају везану метил групу, која је токсична за јетру. Тестолон и други САРМс, с друге стране, нису метилирани, што значи да уопште нису токсични за јетру. У сличној вени тестолон не изазива неравнотеже холестерола које стероиди могу проузроковати.

 

Студије код пацова показале су да тестолон може заштитити неуронско ткиво против неуродегенеративних болести. Ово указује да може имати потенцијал да се користи као превентивна мера против Алцхајмерове и сличне болести. Иако ова корист није директно повезана са бодибилдингом или перформансама у другим спортовима, она ипак указује на то да РАД 140 има потенцијал да штити опште здравље.

 

Тестолоне има неколико користи за здравље, али такође има и неколико погодности за угодност. За једно, узима се орално. Као и већина истраживачких хемикалија, РАД 140 има генерално непријатан укус. Међутим, узимање је усмено елиминише потенцијални бол и проблеме ињекције. Као што је горе наведено, такође се може купити и легално.


Иако тестолон и други САРМ-ови можда не дају корисницима исте резултате да би велика доза тренболона или другог високо анаболичког стероида, резултати су углавном донекле упоредиви. Резултати РАД 140 такође су углавном без нежељених ефеката. Они чак могу понудити заштитне ефекте против различитих потенцијално штетних услова.

 

Резање

РАД140 је савршен за резање јер промовира губитак масног ткива. Што је већа доза, то ће више губити масноће. Неће вам дати бесплатну дозволу да једете све што желите, али ако сте дисциплиновани, видећете одличне резултате.

 

Такође је корисно током циклуса резања када сте на ограниченом уносу калорија. Будући да РАД140 за сечење такође промовише слабе ткивне добитке, може вам помоћи да останете на вашем мишићу и да смањите катаболизам.

 

Булкинг

Не бисте одабрали РАД140 за оптерецење као своју прву опцију, јер постоје и други лекови који су бољи у додавању чисте масе.

 

РАД140 вам неће дати огромне добитке нити увући мишиће, али ћете наћи да вам помаже да се пакујете на чистим мишићима, без доданих масти. Ово може бити корисна компонента циклуса оптерећења, помажући да се осигура квалитетна маса, а не само вода.

6. Који су могући нежељени ефекти праха РАД140 (Тестолоне) ?


Један од најзанимљивијих аспеката РАД140 и свих САРМС-а уопште је одсуство нежељених ефеката, што их чини ових дана најсигурнијим лековима који побољшавају перформансе (ПЕД). Као што је већ речено, РАД140 неће узроковати супресију, нити ће изазвати нежељене ефекте који су често повезани са стероидима.


Штавише, упркос томе што су орална једињења, САРМС нису токсичне токсичне, а такође је РАД140. Коначно, тестолон не ступа у интеракцију са ензимом ароматазе, тако да неће бити естрогених нежељених ефеката када се користи као самостални ПЕД или са другим неароматизујућим једињењима.

 

Слично томе, другим САРМ-има, једна од највећих погодности РАД140 јесте да практично нема забележених нежељених ефеката. Важно је имати на уму, међутим, да је овај лек изузетно нов, а више информација о дугорочним ефектима може постати познато као временска пролазност.

 

Оно што је познато је да РАД140 не ароматизује и не узрокује било који од андрогених нежељених ефеката који се виде код тестостерона и других анаболичких стероида. Нећете видети РАД140 који изазива гино или надимање.

 

Не постоје везе између РАД140 и губитка косе, нити утицај на либидо или расположење.

7. Купи тестолон прашак купите РАД140 Пудер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Тестолоне (РАД140).

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: