Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Прилоцаин ХЦЛ (1786-81-8)

Прилоцаин је локални анестетик типа амино амида, који су први припремили Цлаес Тегнер и Нилс Лофгрен. У ињектабилном облику (трговачки назив Цитанест), често се користи у стоматологији. Такође се често комбинује са лидокаином као топикалним препаратом за кожну анестезију (лидокаин / прилоцаин или ЕМЛА), за лечење стања као што је парестезија. Пошто има ниску срчану токсичност, најчешће се користи за интравенозну регионалну анестезију.


Прилоцаине

Прилоцаин је локални анестетик типа амино амида, који су први припремили Цлаес Тегнер и Нилс Лофгрен. У ињектабилном облику (трговачки назив Цитанест), често се користи у стоматологији. Такође се често комбинује са лидокаином као топикалним препаратом за кожну анестезију (лидокаин / прилоцаин или ЕМЛА), за лечење стања као што је парестезија. Пошто има ниску срчану токсичност, најчешће се користи за интравенозну регионалну анестезију.
Приложен ХЦЛ анестетски сирови прах убризгавање

Прилоцаин хидрохлорид (Прилоцаин ХЦЛ) Ињекција, УСП, 4% садржи прилокаин ХЦл, који је хемијски означен као пропанамид, Н- (2-метил-пхенил) -2- (пропиламино) -, монохидрохлорид, је стерилан, нехрогеничан изотонични раствор који садржи локални анестетички агенс и даје се парентерално ињекцијом.
Прлицаине ХЦЛ анестетски механизам за ињекцију сировог праха

Прилоцаин стабилизује неуронску мембрану инхибирањем јонских флукса потребних за иницирање и спровођење импулса, чиме се врши локална анестетичка дејства.
Приложен ХЦЛ анестетски дозирани сирови прах

Одрасли:

Максиларна инфилтрација: на почетку 1-2мЛ; мак препоручене дозе у периоду од 2 сата: <70кг: 8мг=""> ≥70кг: 600мг. Старе особе, ослабљене, акутно болесне: смањити дози.

Деца:

<10год: користите="" цларксов="" правило="" за="" израчунавање="">
Прилоцаин ХЦЛ анестетски сирови прах за ињектирање На почетак

Када се користи за убризгавање инфилтрације код зубних пацијената, време почетка анестезије у просјеку је мање од 2 минута уз просечно трајање анестезије меког ткива од приближно 2 сата.
Прилокин ХЦЛ анестетски сирови прах ињекција Контраиндикације

Код неких пацијената, орто-толуидин, метаболит прилокаина, може изазвати метхемоглобинемију, која се може третирати метилен плавом. Прилоцаин такође може бити контраиндикована код људи са српастом анемијом, анемијом или симптоматском хипоксијом. Људи са недостатком псеудохолинестеразе могу имати потешкоћа у метаболизацији овог анестетика.
Прилоцаин ХЦЛ анестетски сирови прах Метаболизам ињекције

Информације добијене из различитих формулација, концентрација и употреба откривају да се прилоцаин у потпуности апсорбује након парентералне примене, његова стопа апсорпције зависи, на примјер, од фактора као што је место примјене и присуство или одсуство вазоконстрикторног средства. Прилокин се метаболише у јетри и бубрегу и излучује се преко бубрега. Не метаболизира се плазма естеразама. Хидролиза прилокаина амидазама даје орто-толуидин и Н-проилаланин. Оба ова једињења могу подвргнути хидроксилацији прстена.
Приложен ХЦЛ анестетски сирови прах убризгавање страначки ефекат

Отицање и упорна парестезија усана, орално ткиво; Ефекти ЦНС (нпр. Узбуђење, депресија, немир, анксиозност, вртоглавица, тремори), кардиоваскуларни ефекти (нпр. Брадикардија, хипотензија, кардиоваскуларни колапс), реакције алергијског типа, неуролошки ефекти, повећана креатининска фосфокиназа.
Упозорење за убризгавање прашине за анестезију из приложеног ХЦЛ

Да би се смањила вероватноћа интраваскуларне ињекције, треба се извести аспирација прије убризгавања локалног анестетичког раствора. Ако је крв испуњена, игла се мора поново поставити док се не врати крв помоћу аспирације. Приметите, међутим, да одсуство крви у шприцу не осигурава да ће се интраваскуларна ињекција избјећи.
Лидокаин-Прилоцаине топикална крема

Лидокаин и прилокин топикална крема се користи на кожи или у гениталној области да би изазвали утрнутост или губитак осећаја пре одређених медицинских процедура. Користи се за спречавање болова изазваних ињекцијом, цртањем крви из вене или мањим операцијама као што је уклањање брадавица. Овај лек садржи мјешавину два локална локалног анестетика (лекови за омекшавање). Уклања нервне завршетке на кожи.
Како користити лидокаин-прилокин топикалну крему

Користите овај лек само на нормалној кожи и гениталном подручју. Не примењујте на ломљену / надражену кожу или отворене ране, осим ако то не води ваш лекар. Оперите руке пре употребе овог производа.

Да примените, изравно изравните кожу на прописану количину креме. Такође можете га стиснути на мерни водич да бисте били сигурни да добијете праву дозу, а затим га примените на подручје.

Дозирање и трајање примене се заснивају на вашој старости и здравственом стању и поступку који имате. Код деце, доза се такође може базирати на тежини. Немојте користити веће количине од прописаних. Немојте користити на великим површинама коже, наносити топлоту или га оставити на мјесту дуже од режима или се могу појавити озбиљни нежељени ефекти.

Немојте узимати лидокаин и прилоин крему уста. Користите само на кожи. Чувајте се из уста, носа и очију (могу запалити).

Ако узмете овај лек у било којој од ових области, добро исперите водом.

Пре употребе очистити делотворан део. Обавезно добро осушите.

Користите гумену рукавицу.

Ставите дебљи слој на површину за третирање. Не трљајте.
Шта бих требао знати када користим Лидоцаине-Прилоцаине топикалну крему  

Реците свим вашим здравственим радницима да узимате лидокаин и крему прилокаина. Ово укључује ваше докторе, медицинске сестре, фармацеуте и стоматологе.

Овај лек може проузроковати штету ако се прогута. Ако се овај лек прогута, одмах позовите лекара или центра за контролу тровања.

Не стављајте отворене ране, резове или иритирану кожу.

Користите пажњу приликом стављања великог дела коже или код отворених рана. Разговарај са доктором.

Немојте користити лидокаин и прилоин крем дуже него што вам је рекао доктор.

Немојте гребати или трљајте кожу док је глупост. Не дозволите да постане веома вруће или врло хладно.

Ако сте старији од 65 година, пажљиво користите овај лек. Могли бисте имати више нежељених ефеката.

Пажљиво пазите код деце. Разговарај са доктором.

Обавестите свог доктора ако сте трудни или планирате да затрудните. Мораћете да разговарате о предностима и ризицима коришћења лидокаина и прилокинске креме док сте трудни.

Обавестите свог доктора ако дојите. Морате да разговарате о свим ризицима за вашу бебу.

Лидокаин-Прилоцаине локално складиштење кремова

Чувати на собној температури. Немојте замрзавати.

Држите све дроге на сигурном месту. Држите све лекове ван домашаја деце и кућних љубимаца.

Проверите са фармацеутом како избацити неискоришћене лекове.
Резиме

Ове информације не смеју се користити за одлучивање да ли узимати овај лек или било који други лек. Само здравствени радник има знање и обуку како би одлучио који лекови су погодни за одређеног пацијента. Ове информације не подржавају никакав лек као безбедан, ефикасан или одобрен за лечење било ког пацијента или здравственог стања. Ово је само кратак преглед општих информација о примопилакаину. Не садржи све информације о могућим употребама, упутствима, упозорењима, мерама предострожности, интеракцијама, штетним ефектима или ризицима који се могу применити на овај лек.

Hot Tags: 1786-81-8, Прилоцаине ХЦЛ рав, купити Прилоцаине ХЦЛ сирови, Прилоцаине ХЦЛ, произвођач, снабдевач, творница, купити Прилоцаине, Прилоцаин ХЦЛ, Прилоцаин ХЦЛ ињекција, дозирање Прилоцаине ињекције, Прилоцаине ХЦЛ ињекција, Прилоцаине ХЦЛ, Приложен ХЦЛ упозорење за ињекцију, Лидоцаине-прилоцаине топикалну крему, Припоцаине ХЦЛ анестетски сирови прах, анестетски сирови прах, Прилоцаин ХЦЛ анестетски сирови,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: