Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Прегабалин прах (148553-50-8)

Прегабалин прашак, Прегабалин прашак добављачи, Прегабалин прах за продају, сирови Прегабалин прах, купити Прегабалин прах,

Шта је Прегабалин анестетски прах?

Прегабалин, који се налази под брендом Лирица, између осталог, је лек који се користи за лечење епилепсије, неуропатских болова, фибромиалгије и генерализованог анксиозног поремећаја. Његова употреба за епилепсију је додатна терапија за парцијалне нападе са или без секундарне генерализације код одраслих. Неке офф-лабел употребе прегабалина укључују синдром немирне ноге, спречавање мигрене, социјални анксиозни поремећај и повлачење алкохола. Када се користи пре операције, чини се да не утиче на бол после операције, али може смањити употребу опиоида.


Употреба Прегабалина анестетичког сировог праха

Напади

Прегабалин је користан када се дода у друге третмане, када ти други третмани не контролишу парцијалну епилепсију. Његова употреба је мање ефикасна од неких других лијекова. Нејасно је како се упоређује са габапентином за ову употребу.

Неуропатски бол

Европска федерација неуролошких друштава препоручује прегабалин као прву линију за лечење болова повезаних са дијабетичком неуропатијом, постхерпетичном неуралгијом и централним неуропатским болом. Мањина добија значајну корист, а већи број добија умерену корист. Остали агенси првог реда, укључујући габапентин и трицикличне антидепресиве, дају једнаку тежину као средства првог реда, а за разлику од прегабалина, доступни су као јефтини генерици.

Прегабалин се не препоручује за одређене друге врсте неуропатских болова као што је тригеминална неуралгија и његова употреба у неуропатичном болу повезаном са раком је контроверзна. Нема доказа да је његова употреба у превенцији мигрена и да је габапентин показао да није корисно. Испитивана је за превенцију пост-хируршког хроничног бола, али његова употреба за ову сврху је контроверзна.

Прегабалин се генерално не сматра ефикасним у лечењу акутног бола. Испитивања корисности прегабалина за лечење акутног пост-хируршког бола, без икаквог утицаја на укупне нивое болова примећена су, али људи су захтевали мање морфина и имали су мање нежељених ефеката повезаних са опиоидима. Разговарано је неколико могућих механизама за побољшање болова.


Анксиозни поремећаји

Светска федерација биолошке психијатрије препоручује прегабалин као једну од неколико првих лекова за лечење генерализованог анксиозног поремећаја, али препоручује друге агенсе као што су ССРИ као терапија првог реда за опсесивно-компулзивни поремећај и посттрауматски стресни поремећај. Изгледа да има анксиолитички ефекат сличан бензодиазепинима са мање ризика од зависности.

Ефекти прегабалина се појављују након 1 недеље употребе и сличан је у ефикасности лоразепама, алпразолама и венлафаксина, али прегабалин је показао супериорност продукцијом конзистентнијих терапеутских ефеката за симптоме психосоматске анксиозности. Дуготрајна суђења показала су континуирану ефективност без развоја толеранције, а поред тога, за разлику од бензодиазепина, она има благотворан ефекат на архитектуру спавања и спавања, коју карактерише побољшање сна спорог таласа. Он производи мање озбиљне когнитивне и психомоторне оштећења у поређењу са тим лековима; он такође има низак потенцијал за злоупотребу и зависност и може бити пожељан у односу на бензодиазепине из ових разлога.


Нежељени ефекти прегабалинског анестетичког сировог праха

Показано је да се прегабалин производи терапеутски ефекти који су слични другим контролисаним супстанцама. У студији са рекреативним корисницима седатива и хипнотичких лекова, доза прегабалина од 450 мг резултирала је субјективним оцјенама "доброг ефекта лијека" и "високог" и "допадања" сличним 30 мг диазепама. У клиничким студијама, прегабалин је показао профил нежељеног дејства сличан другим депресијентима централног нервног система.


Нежељене реакције повезане са употребом анестетичког сирошког праха прегабалина обухватају:

Веома често (> 10% пацијената): вртоглавица, поспаност.


Заједнички (1 - 10% пацијената): замућен вид, диплопија, повећан апетит и накнадна повећања телесне масе, еуфорија, конфузија, живописни снови, промене либида (повећање или смањење), раздражљивост, атаксија, промене пажње, осећање високе, абнормална координација , поремећај памћења, тремор, дизартрија, парастезија, вртоглавица, сува уста и запртје, повраћање и надимање, поремећај ерекције, замор, периферни едем, осећај дејства пијаности, ненормално ходање, астенија, назофарингитис, повећање нивоа креатин киназе.


Нестледан (0.1 - 1% пацијената): депресија, летаргија, агитација, аноргазмија, халуцинације, миоклонус, хипоестезија, хиперестезија, тахикардија, прекомерна саливација, хипогликемија, знојење, испирање, осип, мишићни грч, мијалгија, артралгија, уринарна инконтиненција, дисурија, тромбоцитопенија, цалцулус бубрега
Ретко (<0,1% пацијената):="" неутропенија,="" срчани="" блок="" прве="" класе,="" хипотензија,="" хипертензија,="" панкреатитис,="" дисфагија,="" олигурија,="" рабдомиолиза,="" суицидалне="" мисли="" или="">


Доза Прегабалин анестетског сировог праха

Уобичајена доза за дијабетичку неуропатију:

- Почетна доза: 50 мг орално 3 пута дневно
-Титрација: доза се може увећати на 100 мг орално 3 пута дневно у року од 1 недеље на основу ефикасности и толеранције


-Максимална доза: 100 мг орално 3 пута дневно код пацијената са клиренсом креатинина од најмање 60 мл / мин

Коментар:

- Овај лек се може узимати са или без хране.

Употреба: Управљање неуропатским болом повезаним са дијабетичком периферном неуропатијом

Уобичајена доза за постхерпетиц неуралгију:

- Почетна доза: 75 мг орално 2 пута дневно или 50 мг орално 3 пута дневно
-Титрација: доза се може увећати на 100 мг орално 3 пута дневно у року од 1 недеље на основу ефикасности и толеранције


- Одрживост: 75 до 150 мг орално 2 пута дневно или 50 до 100 мг орално 3 пута дневно (150 до 300 мг / дан) код пацијената са клиренсом креатинина од најмање 60 мл / мин
-Максимална доза: Пацијенти који не доживе довољно олакшање бола након 2 до 4 недеље третмана са 300 мг дневно и који могу да толеришу овај лек, могу се третирати до 300 мг орално 2 пута дневно или 200 мг орално 3 пута дневно (због зависности од дозе и негативних ефеката и веће стопе прекида лијечења због нежељених дејстава, дозирање изнад 300 мг / дан треба резервисати само за оне пацијенте који имају стални бол и толеришу 300 мг дневно)


Коментар:
- Овај лек се може узимати са или без хране.

Употреба: Менаџмент постхерпетичке неуралгије

Уобичајена доза за епилепсију:

- Почетна доза: 75 мг орално 2 пута дневно или 50 мг орално 3 пута дневно
- Доза одржавања: 150 мг / дневно до 600 мг / дан (укупна дневна доза треба поделити и давати 2 или 3 пута дневно)


-Максимална доза: 600 мг / дан у 2 или 3 подељене дозе на основу индивидуалног одговора пацијента и толеранције

Коментари:
- Овај лек се може узимати са или без хране.
- Ефикасност додатне терапије код пацијената који узимају габапентин није евалуирана у контролисаним студијама; према томе, препоруке за дозирање за употребу ове комбинације не могу се понудити.

Употреба: адјуктивна терапија код одраслих пацијената са нападима парцијалног појаве

Уобичајена доза за Фибромиалгиа:

- Почетна доза: 75 мг орално 2 пута дневно (150 мг / дан)
-Титрација: доза се може повећати на 150 мг орално 2 пута дневно (300 мг / дан) у року од 1 недеље на основу ефикасности и толеранције


- Дозирање од 300 до 450 мг / дан у 2 подељене дозе
-Максимална доза: Пацијенти који не доживљавају довољну корист од 300 мг / дан могу се додатно повећати на 225 мг орално 2 пута дневно (450 мг / дан)

Коментари:
- Овај лек се може узимати са или без хране.

Употреба: Менаџмент фибромиалгије

Иако је прегабалин проучаван и код 600 мг дневно, нема доказа да ова доза даје додатну корист и ова доза се мање толерише. С обзиром на нежељене реакције које зависе од дозе, не препоручује се лијечење доза изнад 450 мг / дан.

Уобичајена доза за неуропатску бол:

- Почетна доза: 75 мг орално 2 пута дневно
-Титрација: доза се може увећати на 150 мг орално 2 пута дневно у року од 1 недеље на основу ефикасности и толеранције


- Одрживост: 150 до 600 мг / дан у подељеним дозама


-Максимална доза: Пацијенти који не доживе довољно олакшање бола након 2 до 3 недеље терапије са 150 мг орално 2 пута дневно и који толеришу овај лек могу се третирати до 300 мг орално 2 пута дневно

Коментари:
- Овај лек се може узимати са или без хране.

Употреба: Неуропатски бол повезан са повредом кичмене мождине


Hot Tags: Прегабалин прашак, Прегабалин прашак добављачи, Прегабалин прах за продају, сирови Прегабалин прах, купити Прегабалин прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: