Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Е-маил: ницоле@ок-биотецх.цом

  Смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Оксандролон (Анавар) ЦАС 53-39-4

Оксандролон (Анавар) ЦАС 53-39-4

Анавар представља један од најпопуларнијих оралних анаболичких стероида свих времена, и то је углавном због његове добро толерисане природе. Ово је један од ретких анаболичких стероида који сигурно могу користити мушкарци и жене, а такође је и један од најповољнијих ефеката. Међутим, у неким круговима Анавар је у великој мјери непажљив због своје благе природе, али то је углавном због нереалних очекивања. Многи имају тенденцију да претпоставе да сви анаболички стероиди треба да дају сет специфичних ефеката на одређеној стопи моћи, али реалност нам говори да различити стероиди носе различите резултате и циљеве. Анавар је без сумње изузетно користан анаболички стероид, али како би се уважили његове предности, то морамо разумети.

Опис О Окандролоне (Анавар) ЦАС 53-39-4:

Анавар представља један од најпопуларнијих оралних анаеробних стероида свих времена, и то је углавном због његове добро толерисане природе. Ово је један од ретких анаболичких стероида који сигурно могу користити мушкарци и жене, а такође је и један од најповољнијих ефеката. Међутим, у неким круговима Анавар је у великој мјери непажљив због своје благе природе, али то је углавном због нереалних очекивања. Многи имају тенденцију да претпоставе да сви анаболички стероиди треба да дају сет специфичних ефеката на одређеној стопи моћи, али реалност нам говори да различити стероиди носе различите резултате и циљеве. Анавар је без сумње изузетно користан анаболички стероид, али како би се уважили његове предности, то морамо разумети.

Окандролоне, ЦАС 53-39-4

Анавар је популарно име бренда повезано са анахоличним стероидом Окандролоне деривед из дихидротестостерона. -Окандролоне хормон је први пут објављен у раним 1960-их под комерцијалним именом Анавар по ГД Сеарле & цо. И проглашен је као носи бројне терапеутске квалитете. Међутим, 1989. Сеарле би прекинуо једињење; Ово је у великој мјери резултат притиска ФДА-а који је појачао свој стисак на тржишту анаболичких стероида. Важна напомена; Сеарле је такође поседовао права лиценцирања већине производа Окандролоне на глобалном тржишту, што би довело до тога да овај стероид скоро нестаје у овом тренутку. Године 1995. хормон Окандролоне би се поново појавио захваљујући Био-Тецхнологи Генерал ЦОРП (БТГ), сада Савиент, под трговачким именом Окандрин. БТГ би у овом тренутку држао монопол над производом и покренуо трошкове кроз кров. Срећом, неколико америчких апотека као што је Ватсон почело је производити генерички Окандролоне у последњих неколико година како би смањио трошак. Међутим, остаје један од скупљих анаболичких стероида на тржишту, укључујући и када су купљени из већине подземних лабораторија. Важна напомена за будућу куповину; Док Анавар остаје заједничко удружено име за хормон Окандролоне, сама имена Анавара не користи ни једна фармацеутска компанија чија је фармацеутска компанија производњу Окандролоне.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) безбедна и дискретна испорука. Разни начини транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и хвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: Диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би клијенти благовремено добијали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Хот ознаке: Болденон Ацетат

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: