Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Ноопепт (157115-85-0)

Ноопепт (157115-85-0)

Користи ноопепта нису потпуно проучаване код људи, али животиње показују огромно обећање. Ноопепт је невероватно брзо дјелујући у поређењу са сличним паметним лековима као што је пирацетам. Може да пређе крвно-мождану баријеру и сматра се чак и бржим од снажних тркача попут анирацетама и оксирацетама.


1. Шта је Ноопепт сирови прах?


Ноопепт је један од најјачих ноотропика доступних на тржишту данас. Омогућава подстицај целокупној когницији и има мали психостимулаторни ефекат. За разлику од већине ноотропика, Ноопептов ефекат почиње у само неколико минута од гутања, чинећи га одличним избором тачно пре него што су мушки захтеви.

 

Ноопепт је ноотропски додатак који у последње време добија велику пажњу. Има блиске везе са популарном ноетропијом породице рацетам који су познати по својим предностима на когнитивне способности као и на њиховим неуропротективним особинама. Оно што чини Ноопепту посебно јединственом ноотропичном у вашој алатној кутији јесте да се његови ефекти осећају готово одмах након ингестије.

 

Многи ноотропици могу узимати дане, седмице или чак и месеци, због пуних ефеката да се уједине, али Ноопепт је још једна прича. Још један ноотропичан који се упоређује са Ноопептовим непосредним дејствима је фенилпирацетам.

 

Тренутно, Ноопепт се прописује и дистрибуира у Русији и земљама у окружењу због својих ноотропских својстава. Његова популарност је драстично порасла и сада се дистрибуира широм света.

 

Ноопепт као ноотропиц се обично упоређује са пирацетамом и анирацетамом. Ради на сличном механизму као што је пирацетам, али се процењује да је 1000 до 5000 пута снажнији. Његова импресивна потенција не подразумијева да је његов ефекат дубљи; једноставно се боље прилагођава рецепторима мозга , и као резултат, Ноопепт се може узимати у релативно мањим дозама како би произвео сличне ефекте као и код Пирацетама.

 

Ноопепт је такође веома јефтин у односу на друге ноотропије због тога колико је снажан на милиграм. Његова ефикасност и приступачна цена по дози учинили су га омиљеном у ноотропској заједници.
 

2. Како функционише Ноопепт сирови прах ?


Памћење и учење

Најоптималнија предност компаније Ноопепт је начин на који се може повећати успомена и побољшати процес учења. Ноопепт, као и Пирацетам, помаже у формирању меморије, али са додатним предностима који нису присутни у другом, који су консолидација меморије и проналазак меморије. Ноопепт олакшава правилно управљање свим обликима стимулуса јер их обрађује мозак, што омогућава боље проналазак меморије. Другим речима, сигнали који се обрађују нашим чулима више су оријентисани, јер се они преносе у наш мозак у облику памћења.

 

Кроз континуирану употребу Ноопепт-а, вероватно ћете приметити да можете пребацити више информација и лакше га обрадити за коришћење у свакодневним активностима. Можда се чак и сјећате имена, мјеста, можда реч која се говори приликом случајног сусрета, наслов песме за коју сте мислили да сте заборавили раније и тако даље.

 

Неуропротецтиве Пропертиес

Студије показују да Ноопепт има високе неуропротективне особине. Стимулација неурона узрокованих додатком за здравље спречава оксидативно оштећење и апоптозу у људском мозгу. Многи пацијенти који се баве когнитивним оштећењем редовно могу имати користи од регуларне дозе Ноопепт-а како би спречили даље дисоцијативне когнитивне функције.

 

Повећани нивои НГФ

НГФ (фактор раста нерва) је јединствени протеин у организму који је укључен у раст, одржавање и преживљавање нервних ћелија, укључујући и мождане ћелије. НГФ се такође сматра кључним играчем у неурогенези, способност вашег тела да створи нове ћелије.

 

Повећавајући НГФ нивое у мозгу подржавамо механизме укључене у неурогенезу која побољшава перформансе неуронских мрежа у мозгу, омогућавајући нове неуронске везе. Резултат значи потенцијално побољшање менталних способности у практично свим областима когниције.

 

Повећани нивои БДНФ

БДНФ (мождани неуротрофични фактор) је још један протеин у организму који има сличну улогу горе поменутог НГФ. БДНФ се сматра једним од најважнијих молекула укључених у меморију, играјући виталну улогу у краткорочном и дугорочном стварању меморије.

 

Побољшава удружења између мозга хемисфера

И десна и лева хемисфера мозга имају своје локалне функције. Кроз употребу Ноопепт-а, свака од ових функција може се побољшати синтезом различитих успомена, идеја и стимуланса. Постоје нијанси међу овим функцијама које побољшавају начин на који мислимо. Због тога су многи људи тврдили да је њихов квалитет живота имао значајан напредак од ношења Ноопепт-а на редовној основи.
 

3. Како користити сирови прах Ноопепт?


Корисници Ноопепт извјештаја резултирају побољшаном јасноћом, бољом меморијом и фокусом. Више студија је неопходно како би тачно утврдило како Ноопепт пружа своје користи људском мозгу. Студије на животињама показале су да Ноопепт повећава активност алфа / бета1 у свим областима мозга.

 

Код људи, на основу посматрачких, неконтролисаних студија, Ноопепт је демонстрирао користи рехабилитације код пацијената са благим когнитивним поремећајима. Тренутно, Ноопепт таблете пролазе кроз клиничку процену као начин лечења когнитивног дефицита посттрауматског порекла и цереброваскуларног узрока. Предности мозга су изведене од антиоксидативних дејстава, антиинфламаторних особина и инхибиције токсичности уз елиминацију вишка глутамата и калцијума. Такође је примећено да су се састав и ток крви побољшали.

 

Узимано у устима, Ноопепт апсорбује дигестивни систем, а затим лако прелази крвно-мождану баријеру. Када се администрира у правилним дозама, скоро га у потпуности користи мозак, а врло мало се троши. Ноопепт циља на места глутаматног рецептора, где се верује да се везује за глутамат и зауставља слом. Глутамат, који је један од најмоћнијих неуротрансмитера, подржава и проширује когнитивно функционисање.

 

Ноопепт делује брзо када се налази у крвотоку, максимизирајући концентрацију након само 15 до 20 минута. Заговорници додатка извјештавају о поплавама јасности које су изазвале непосредна предност додатног кисеоника у мозгу и побољшана употреба глукозе. Многи појединци пријављују побољшану визију и оштрије, живописније боје. Други су чак пријавили побољшано саслушање након само кратког периода коришћења.
 

4. Дозирање без суровог праха Ноопепт


Због своје невероватне потенцијале, препоручена доза Ноопепт-а је релативно мала, обично 10 до 20 мг узета често три пута дневно. Дозирање не би требало да прелази 40 мг у року од 24 сата.

 

Пошто тело брзо и брзо метаболише Ноопепт и има веома кратак полуживот у људском тијелу, пожељно је узимати вишеструке мале дозе у односу на једну велику дозу како би проширили акутне ефекте Ноопепт-а.

 

Када почињемо са Ноопепт-ом, препоручујемо почетак са минималном ефективном дозом, уз пажљиво посматрање, пре повећања дозе. Свака особа треба да одреди сопствену оптималну дозу.

 

У облику прашка Ноопепт се обично ставља под језик или се помеша са водом и пије. Ефекти се осећају брзо након примене, најбрже у року од 15 минута.

 

Према етикети за дозирање која се налази у пакетној уметци у Русији, препоручује се Ноопепту у трајању од 1,5-3 недеље, а затим, ако је потребно, да започне нови циклус након 1-месечног паузе. Алтернативно, многи неотропни корисници прате циклус од 56 дана и 4 дана.

 

Није препоручљиво узимати Ноопепт касно у вечерњим сатима, јер његови енергетски ефекти могу ометати спавање.
 

5. Упозорење о Ноопепт сировом праху


За све позитивне ефекте које Ноопепт може имати на ваше когнитивно здравље, само је мало повремено пријавило мање нежељене ефекте који би требали бити примећени као што су главобоље, немир, вртоглавица и раздражљивост. Они су најчешћи када се Ноопепт узима у високим дозама.

 

Даљи докази такође сугеришу да Ноопепт може побољшати ефекте стимуланса као што су амфетамини, па се савјетује опрез.
 

6. Који су могући нежељени ефекти без суровог праха Ноопепт ?


С обзиром на потенцијал ноопепт-а у поређењу са другим ноотропицима (нарочито пирацетамом), заправо су релативно мали нежељени ефекти. Неки људи бележе нуспојаве ноопепта као раздражљивост, мучнину и анксиозност. Други сматрају да ноопепт ствара осјећај несанице ако се препозна ноћу.

 

Иако су анегдоте из заједница попут Реддита и Лонгецити вриједне, научна литература показује готово без ноопептичних нежељених ефеката. У ствари, већина истраживања уопће не помиње ноопепт нежељене ефекте и проблеми токсичности нису проблематични. Недостатак ноопепт нежељених ефеката је један од главних разлога зашто је лек одобрен за употребу у медицинским установама.

 

Генерално, ноопепт се сматра добро подношљивим чак и уз директно поређење пирацетама. Истраживачи су узели једнаке дозе ноопепта и пирацетама (мерено њиховим ефектом на когницију) и видјели 1,8 пута мање нежељених ефеката повезаних са ноопептом од пирацетама.
 

7. Купи Ноопепт   Рав Повдер ф ром СЗОБ

  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину Ноопепт сировог праха .

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
Hot Tags: Ноопепт, 157115-85-0, произвођач, добављач, фабрика, купити Ноопепт, ноотропицс, Ноопепт сирови прах, ноотропични додатак, побољшати меморију, побољшати процес учења, Ноопепт дозирање,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: