Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Нежељени ефекти праха Цленбутерол

clenbuterol powder side effects

Нежељени ефекти кленбутерол праха зависе од дозе. Када се примењује употреба кленбутерол праха у вези са другим адреноцепторним супстанцама, препоручује се опрез јер су нежељени ефекти вероватно кумулативни. Због тога се уопштено не препоручује употреба ефедрина или ЕЦА стега (ефедрин-кофеин-аспирин), док користите прах кленбутерола.

Уобичајени нежељени ефекти кленбутерол праха могу укључивати следеће: главобоље, мишићне грчеве и треморе, несаницу, хипертензију, мучнину, могућу срчану хипертрофију. Некроза срчаног мишића такође је показана у студијама на животињама.

Гледајући горе наведене нежељене ефекте, очигледно је претпоставити да свако са срчаним проблемима и / или хипертензијом не би требао користити стимуланс као што је Цленбутерол прах, а они који већ користе слична једињења у лијечењу постојећих медицинских болести морају бити опрезни. Поред тога, врло мало је убедљиво знање о кардијалним ефектима супра-физиолошких дозирања код људи. Такође би требало да знамо да је киленбутерол дозирање косе веома важно за нас, то је лек, а не природан.

Кленбутерол прах је познат и као "пустињски прах", који се додаје у сточну храну како би се смањио садржај масти у месу. Разлог је у томе што убрзава изградњу мишића животиња и спаљивање масти, што доводи до лакшег меса. Као пример, када се пили свињама, он такође производи месо од пинкера, што доводи потрошаче да верују да свињетина коју купују је свежа него што је стварно.

На пример, у Кини сваке године се производи и конзумира готово 50 милиона метричких тона свињског меса. Упркос владиној забрани, кенбутерол прах и даље се широко користи од кинеских фармера свиња. Такође се каже да престану да га додају како би хранили неколико недеља пре него што су животиње заклане како би се избегло његово откривање

Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: