Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Орални анаболички стероиди

Орални анаболички стероиди

би Ален Хао- Салес Манагер Рав Стероид Повдер


Орални анаболички стероиди су неки од најчешће коришћених стероида свих времена делимично због њихове погодности, али углавном због њихове најбрже радне природе. Њени тајни људи нису нестрпљиви и ако журите да видите неке брзе добитке усмени анаболички стероиди могу вам дати на драматичан начин. Иако орални анаболички стероиди могу радити брзо, они на жалост нису најсигурнији анаболички стероиди уопште, јер многи имају веома токсичну природу; ово није случај са свим осим већом већином. Истовремено, усмени анаболички стероиди могу бити веома корисни женским атлетичарима, јер неки немају јаке тенденције вирилизације.
Заједничка особина:
Као што је поменуто, већина оралних анаболичких стероида може бити мало токсична због веома јетре. Код многих оралних анаболичких стероида вриједности ензима јетре ће драматично порасти уз употребу, али не допустите да се ваше срце још више узнемирава; добро објасните како идемо заједно. Разлог за ову хепатичну природу напросто долази због начина на који многи од ових стероида постоје. Као што схватате једноставно узимање нечега усмено није увек најефикасније средство администрације; на пример, ако бисте узели боцу тестостерона-енантата и да бисте је пили, ваше тело би уништило већину свега пре него што је то учинило у крв; уствари, добро би било да ако их је чак 10% активног хормона учинило у крвотоку. Због тога су многи орални анаболички стероиди Ц17 алфа-алкиловани, често се називају једноставно као 17-аа анаболички стероиди. Оно што то значи је да је хормон промењен на 17. позицији угљеника како би преживио; без ове измене, хормон би се уништио током првог пролаза кроз јетру.
ален@ок-биотецх.цом

Ова 17-аа структурна промена је неопходна да би хормон могао да користи тело, али нажалост ствара токсичан ефекат у односу на интеракцију са јетром и као резултат повећава ниво ензима јетре. Колико је отровна? Ово је немогуће одговорити директно пошто ће се ниво токсичности разликовати са сваким орални анаболички стероид и дозирањем и укупним трајањем ће доћи у игру. Међутим, редовна конзумација алкохола је много токсичнијом за јетру него код било којег оралног анаболичког хормона, а многи лекови са бројачима имају већу хепатичну природу него већина оралних анаболичких стероида. Даље, јетра има невероватна љековита својства и ако се појединачно допунски одговорно не постиже трајна штета. За одговорног корисника када једном прекине употребу, под претпоставком да се не користе други орални анксиозни стероиди и нису у игри сви остали фактори који оштећују јетре, као што је тешка конзумација алкохола, јетра ће бити у реду, а нивои ензима се брзо враћају у нормалу.

Сигурно и благо:
Иако су многи орални анаболички стероиди веома токсични, оне имају врло ниску хепатичну природу и у већини случајева су врло пријатељски. Такви стероиди су веома популарни међу многим атлетичаркама, јер анаболички андрогени стероиди могу у многим случајевима бити врло проблематични за женског атлета. Многи анаболички стероиди узрокују вирилизацију код жена које доносе ефекте који уништавају жену веома феминитет, али на срећу постоје неки стероиди који женски минус користи овај ефекат. Од оних које се могу користити, орални анаболички стероиди у овој категорији укључују првенствено Анавара и Примоболана са Анаваром који су најпопуларнији и ефикаснији. Док је орално Примо, као што је то најчешће познато, радити неће бити тако ефикасни као ињекција Верзија Примоболан Депот, а већина жена биће најбоље ангажовано са Анавар-ом.

Доња граница:
Орални анаболички стероиди могу бити веома корисни и врло ефикасни, али због своје опште јетре природно одговорно коришћење мора бити замољено. Орални анаболички стероиди, као што су Дианабол и Анадрол, могу бацати масу на ваш рам брже него само о било којим стероидима на земљи, а орални анаболички стероиди као што је Халотестин могу драматично и брже повећати снагу него што је већина одговорна употреба неопходна. У већини случајева ниједан орални стероид не би требало користити више од 6 недеља истовремено, а са оралним стероидима као што је Халотестин, због тога што је изузетно хепатично, потребно је смањити овај временски период до максимално 4 недеље. Запамтите да су они који не користе одговорно који дају анаболним андрогеним стероидима лоше име, они су проблем и ако се одговорна употреба никада не признаје као легитимна употреба, молимо за нас све не допустите да будете један од тих људи .


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: