Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Метхандростенолон (Дианабол)

би Ален Хао- Салес Манагер Рав Стероид Повдер , Емаил: ален@ок-биотецх.цом

(Метхандростенолон)
Дианабол представља један од најпопуларнијих и најважнијих анаболичких стероида свих времена. Без питања, ово је најпопуларнији орални стероид који је икада погодио тржиште и један од најпопуларнијих стероида у било ком облику. Док се скоро увек налази у облику оралне таблете, Дианабол се може наћи као ињекциони раствор, али таблете представљају примарни начин примене. Зашто је овај стероид толико важан? На много начина је родила доба савременог унапређења перформанси. То није био први анаболички стероид који се користи за ту сврху, а то би припадало тестостерону, али Дианабол би отворио врата новом таласу стероидне употребе која је превазишла оно што је било ко очекивао.
Д-Анабол 25 Дианабол представља један од једина анаболичких стероида који је развијен искључиво за побољшање перформанси. Једињење је истовремено носило поменуте терапијске употребе, али перформансе су били прави разлог зашто је овај стероид добио живот. Кроз 1940-их и 50-их Совјетски Савез је почео да доминира олимпијским играма, а употреба тестостерона од стране многих његових спортиста оставила је остатак света далеко заостајањем. За то време амерички олимпијски тим др. Јохн Зиеглер научио би о употреби стероида СССР-а, и брзо би помогао у обезбеђивању његових спортиста. 1958. године, уз помоћ др. Зиеглера, Циба Пхармацеутицалс би издао прве серије Метхандростенолона под трговачким именом Дианабол. Једињење је дизајнирано у настојању да одржи анаболичке особине тестостерона са мањом андрогеничношћу у брзом дјеловању, моћном методу. Очито преко ноћи стероид је био велики успех, дајући многим америчким спортистима посебну предност над својим совјетским ривалима.
После свог оснивања, Дианабол би брзо пронашао свој пут у скоро сваки конкурентни спорт који може замислити. У вези са егзогеним тестостероном, ово би родило доба рада за разлику од света који је икада видео. Стероид би такође брзо постао главна у конкурентној бодибуилдинг-у, где је и данас остао омиљен. Међутим, убрзо након пуштања у рад, америчка ФДА почиње да врши велики притисак на Циба у настојању да гурне компанију да наведе истините медицинске користи стероида. ФДА би одобрио његову примену за лечење остеопорозе код жена након менопаузе, као и патуљастог дефукта с хипофизе, али је тај други био повучен у раним осамдесетим. Опет, ФДА ће поднијети Циба за више информација, али 1983. под надувавањем притиска Циба би прекинуо картицу Дианабол. Неколико година касније, ФДА ће извући све Метхандростенолоне брендове са полице. Од тада Дианабол није законски произведен у Сједињеним Државама, али се и даље производи изузетно широм свијета.
Дианабол функције и особине:
Метхандростенолон је анаболички андрогени стероид изведен из тестостерона. Званично, то је структурно измењена форма примарног мушког андрогеног тестостерона. Дианабол је хормон тестостерона са доданом двоструком везом на карбонском и двају положају. Ова мала измена редукује андрогену природу хормона. Такође носи додатну метил групу на 17. позицији угљеника која дозвољава хормону да преживи орално гутање, званично класификује Дианабол као Ц17-алпха алкилатед стероид. Важна напомена, ињекцијски Дианабол је такође Ц17-алпха алкилатед. Крајњи резултат нам даје анаболички стероид са андрогеним рејтингом од 40-60 са знатно нижим афинитетом везивања за андрогени рецептор у поређењу са тестостероном. Међутим, он ће такође дијелити много слабији однос за везујући протеин у серуму, што резултира изузетно моћним анаболичним стероидом. Ако постоји било каква сумња, ово је један изузетно моћан анаболички стероид који носи снажну анаболичку природу.
На функционалној основи, Дианабол је један од лакших анаболичких стероида за разумевање. Овај стероид ће у великој мери пружити своје анаболичке користи побољшањем синтезе протеина, задржавањем азота и гликогенолизом. Синтетичка протеина представља брзину којом ћелије граде протеине, грађевинске блокове мишића. Задржавање азота, ово је важно јер се у мишићном ткиву налази око 16% азота. Што више азота држимо, више смо анаболички остали. Насупрот томе, недостатак азота доводи до катаболичког или губитка мишића. Онда смо остављени са гликогенолизом, која се односи на однос и конверзију између гликогена и глукозе. Кроз побољшану гликогенолизу, можемо боље искористити нашу укупну потрошњу угљених хидрата. Док су на много начина ове особине прилично једноставне, довољно су јаке да Дианабол направи изузетно моћан анаболички стероид.
Још једна важна особина Дианабола и можда једна од најважнијих од свих је однос који дели са другим анаболичним стероидима. Дбол, како се то често назива, није оно што ћемо означити као основни стероид. Ово није анаболички стероид, ми градимо циклус около, већ смо додали у добро планирани стацк. Дианабол има способност да створи невероватну синергију када се повеже са другим анаболичним стероидима. На пример, можете допунити 100 мг Тренболона, Мастерона или Екуипоисе дневно (дозе и стероиди се једноставно користе као примјер, а не стварне препоруке) и резултате које сте примили од 50 мг дневно Тренболоне, Мастерона или Екуипоисе дуж бочни 50 мг Дианабола дневно би био далеко драматичнији. Имали бисте идентичну количину укупних милиграма анаболичких стероида са или без Дианабола, али додатни Дианабол би пружио веће побољшање.
Ефекти Дианабола:
Ефекти Дианабола могу се сумирати као брзи и драмски. У ствари, више је могуће да појединац добије чак 20 фунти масе за само неколико недеља коришћења Дианабола. Укупна дозирања ће играти улогу, као и укупна потрошња калорија, али добитак од 20 лб је врло реалан. То чини Дианаболовим премијерним стероидима који не садрже сезону, а то ће бити његова најчешћа намена употребе. Током ове фазе употребе, појединац такође треба очекивати да његова снага значајно порасте. Дбол је заправо један од најбољих стероида који повећавају стероиде на тржишту и заједно са масом може брзо да произведе овај резултат.
Ефекти Дианабола су такође веома цењени од стране многих спортиста; међутим, није тако често као што је то било у кружама за спортско побољшање. Због могућег брзог повећања масе, многи спортисти ће се одлучити за стероиде као што су Анавар или Винстрол, али опћенито зависи од сврхе употребе. Због брзог и изразитог повећања снаге, што може претворити у више снаге и брзине, ово може бити чврст спортски појачивач. Поједина треба да доживи ниво побољшаног опоравка и издржљивости. Када је у питању повећање телесне тежине, важно је запамтити да ће се ово у великој мери вртети око укупног уноса калорија. Док стероид може промовирати огромне количине масе, довољно је да нахраните тело довољно калорија како бисте досегли овај циљ. Ово не бисмо рекли најбољи стероид за побољшање спорта услед других опција, али ако је снагу једина стварна забринутост, то би могла бити пристојна опција.
Онда смо остали са циклусом резања, и нећете наћи Дианабол у таквим плановима превише често. Неки конкурентни бодибилдери ће га раније користити у фази резања, како би се одржала пуноћа, а то ће обезбедити слабу заштиту ткива; Међутим, постоје боље опције. Један проблем са употребом циклуса резања може бити ниво задржавања воде који овај стероид може пружити, што је обично последња ствар коју желите за резање. Такво задржавање може бити контролисано, а способност да овај стероид одржи снагу може се ценити, али постоје боље опције.
Нежељени ефекти Дианабол:
Постоји неколико могућих нежељених ефеката употребе Дианабола. Ово није најопаснији анаболички стероид свих времена, али може носити низ потенцијалних проблема. Здрав одрасли мушкарац може да управља нежељеним ефектима Дианабол-а, али морате их разумјети и како се борити против њих да бисте извукли ово. Да бисмо постигли успјешно допуњавање, разријешили смо могуће нежељене ефекте Дианабола у њихове повезане категорије заједно са свиме што требате знати:
Естрогениц:
Дианабол је релативно јак естрогенски анаболички стероид услед умјереног нивоа ароматазне активности коју носи. Иако је његова ароматазна активност само умерена, ова конверзија заправо доводи до тога да Метхандростенолон буде претворен у метилестрадиол уместо у естрадиол, што је много моћније од естрадиола. Ово може учинити нежељене ефекте као што је гинекомастија и задржавање воде врло могуће са овим стероидом; заправо, могу изгледати преко ноћи. Задржавање тешке воде такође може промовисати висок крвни притисак, за који је Дианабол познат по томе што изазива. Овакви ефекти се могу контролисати, а када је у питању висок крвни притисак, то је нешто што ћете морати уложити неке напоре у осигурање да не постане проблем.
У циљу борбе против естрогених нежељених ефеката Дианабола, антихестрогени се обично препоручују када се допуњују овим стероидом. Имате два избора у антиестрогенима, селективним модификаторима рецептора естрогена (СЕРМ), као што су Нолвадек (Тамокифен Цитрате) и Ароматасе инхибитори (АИ) као Фемара (Летрозоле). СЕРМ може бити довољно за неке мушкарце и требало би да буде ваш први избор ако могу завршити посао. Међутим, АИ ће бити далеко ефикаснији јер ће директно инхибирати ароматизацију и смањити нивое естрогена у серуму. Нажалост, АИ може негативно утицати на холестерол, као што може и Дианабол, а када се то повеже, то може бити потенцијално проблематично. Ако се користи АИ, управљање холестеролом ће бити приоритет и то ће бити могуће. Међутим, СЕРМ, иако није увек тако ефикасан, заправо ће промовисати здравије нивое холестерола због њихове естрогенске активности у јетри.
Андрогени:
Дианабол није екстремно андрогени стероид, његова андрогеност је структурно смањена, али су ирогенични нежељени ефекти и даље могући. Овакви нежељени ефекти употребе Дианабола укључују акне, убрзани губитак косе код оних који су предиспонирани на мужјаци у облику плећања и раст косе тела. Већина мушкараца не би требало да имају проблем са таквим ефектима, одговор ће бити коначни диктатор, али већина ће остати јасна. Иако су шансе у вашу корист, такве ефекте доводи метхандростенолон који се метаболише помоћу ензима 5-алфа редуктазе. Ово је исти ензим одговоран за смањење тестостерона у дихидротестостерон, али ће укупна конверзија овде резултирати у врло ниским количинама дихидрометандростенолона. То нам говори да инхибитори 5-алфа редуктазе, као што је Финастериде који се често користе за борбу против андрогених нежељених ефеката, имати врло мало ако утичу на Дианабол.
Упркос смањеној андрогеничности, Дианабол може промовирати симптоме вирилизације код жена. Такви симптоми укључују раст тела, продубљивање вокалних акорда и повећање клиториса. Могуће је да неке жене користе овај стероид без симптома вирилизације са екстремно ниским дозама, али шансе нису повољне. Већина жена би требало да бира анаболичке стероиде са мањом транслацијом андрогених активности како би задовољила њихове потребе.
Кардиоваскуларни:
Дианабол може имати изражен негативан утицај на холестерол. Ово укључује супресију ХДЛ холестерола и повећање ЛДЛ холестерола, а укупне промјене могу бити значајне. Могуће је да укупни ниво холестерола остане у здравом опсегу, али такође је могуће да ово здраво укупно читање буде погрешно ако се ХДЛ супримира у великој мјери. Управљање холестеролом током употребе Дианабола бит ће изузетно важно. Поновљена употреба овог стероида као и код многих анаболичких стероида могла би потенцијално довести до повећања плака у прекомерним временским интервалима артерија. Такође је изузетно важно имати на уму могући додатни оптерећење на холестерол узрокован коришћењем АИ када се допуњава са Дианабол-ом јер ће укупна смањења естрогена имати негативан ефекат. Опет, одржавање холестерола ће бити изузетно важно.
Као што је речено, Дианабол такође може играти негативну улогу на крвни притисак, који се може контролисати контролисањем задржавања воде у већини случајева. Када је у питању проблем крвног притиска и холестерола, крајњи кључ успеха ће бити ваш животни стил. Не бисте требали допуњавати овај стероид ако већ трпите због високог крвног притиска или холестерола. Ако сте довољно здрави за употребу, требало би да осигурајте да је ваш начин живота погодан за њихово одржавање. Ово треба да укључи здраво исхрани која је богата омега масним киселинама, пуно кардиоваскуларне активности и избегавање било какве активности која промовише супротан, негативан крај. Одговарајуће одржавање и контрола естрогена такође ће бити важне јер естроген игра важну улогу у управљању холестеролом. Да, више је могуће допунити Дианабол без високог крвног притиска и холестерола, али морате уложити напор.
Тестостерон:
Сви анаболички стероиди сузбијају природну производњу тестостерона. Док се укупна стопа супресије разликује од једног стероида до другог, код Дианабола то је врло изражено. Из тог разлога, већина мушкараца се подстиче да укључе неку врсту егзогеног тестостерона уз употребу Дианабола. Неуспех укључивања егзогеног тестостерона, без обзира на вашу генетику или гласине које сте чули, доведеће до лошег стања тестостерона. Такво стање долази са мноштвом могућих симптома и изузетно је нездравом. Чак и ако се у најбољем случају не појаве симптоми или умерени, стање ниског нивоа ће остати нездравим. Ако укључите егзогени тестостерон, овај проблем се решава пошто ће тело имати све потребне тестостероне.
Једном када је употреба Дианабола потпуна и сви егзогени стероидни хормони очисте ваш систем, природни опоравак тестостерона ће поново почети. Природни опоравак не претпоставља претходно стање ниског тестостерона. Такође претпоставља да није учињена оштећења Хипоталамус-хипофизно-тестис-оси (ХПТА) због неправилног коришћења анаболичких стероида. Док природни опоравак почиње сама, то ће бити споро. Из тог разлога, већина се подстиче да имплементирају план пост-циклуса (ПЦТ) након употребе анаболичког стероида. Такав план ће уобичајено укључивати СЕРМ-ов Нолвадек и Цломид, а често и додатни ХЦГ. Ово ће значајно убрзати процес опоравка, као и његову општу ефикасност. Неће вам вратити ниво природног нивоа тестостерона, ако је то нешто што вам је речено да је мит. Међутим, он ће осигурати да имате довољно тестостерона за правилну телесну функцију, док се нивои настављају природно расти. Укупан опоравак ће ипак трајати неколико мјесеци, али то ће драматично смањити укупно време и обезбедити несметан опоравак.
Хепатотоксичност:
Дианабол је анаболички стероид Ц17-алпха алкилован, а као резултат има хепатотоксичну природу. Стопа хепатотоксичности може се значајно разликовати од једног Ц17-аа стероида до другог, и док је Дбол далеко од најотакнутијих, не можемо га назвати благим. Међутим, његова укупна токсичност не би требало да доведе до оштећења јетре, ако се поштује одговорна употреба, а јетра је било здрава за почетак. Током употребе, вредности ензима јетре ће се повећавати, али важно је запамтити да повећање вредности није једнако штетним, већ стресу и потенцијалној штети. Да би се избегло оштећење, коришћење треба ограничити на 6 недеља од укупне употребе. Требало би да постоји и најмање 6 недеља коришћења Ц17-аа пре почетка новог курса. Међутим, већина неће започети нови курс до наредног циклуса.
Да би се обезбедила заштита, изван трајања препорука о употреби постоје неколико тачака разматрања. Када користите Ц17-аа стероид као што је Дианабол, изузетно је важно да избегнете вишак конзумације алкохола, јер ће вишак пропагирати огроман стрес у јетри. Заправо, избегавање алкохола није лоша идеја. Ако то није привлачно, имајте на уму да је алкохол можда најважнија супстанца коју можемо ставити у наше тело, а ваша укупна намена Дианабола је побољшање перформанси.
Осим алкохола, такође требате избјећи лекове преко цијелог броја (ОТЦ) када је то могуће. Многи ОТЦ лијекови носе јаке хепатичне природе, ау неким случајевима много израженији од многих анаболичких стероида. Коришћење треба ограничити када је то апсолутно неопходно. Када се свака употреба стероида Ц17-аа заврши, такође се препоручују додатке за детоксикацију јетре.
Администрација Дианабол:
Стандардне дозе Дианабола варираће у зависности од искуства и индивидуалних жеља. Упркос гласинама и миту о интернету, квалитетни Дбол таблет ће произвести значајне резултате са чак 15мг дневно. Међутим, већина ће бити далеко више задовољна са дозирањем од 20-25 мг дневно. Имајте на уму, сваки пут када повећавамо дози, ово повећава вероватноћу негативних нежељених ефеката и отежава контролу. Ако се позитивно искуство ужива у опсегу од 20-25мг, по потреби може се покушати 30-35мг дневно. 50 мг дневно би био следећи корак, и то је велика Дианабол доза, али се може контролисати за искусног корисника анаболичког стероида. Међутим, многи неће требати такву дозу. Веће дозе нису неуобичајене у неким хардцоре круговима, лако можете наћи некога ко узима до 100 мг дневно, али такве дозе се не могу препоручити. Досије ове природе ће произвести нежељене ефекте и бити тешко за ваше здравље. Чак и ако можете контролисати визуелне нежељене ефекте са таквом дозом, унутрашњи ефекти могу бити врло различита прича.
Дианабол носи полуживот од 3-5 сати, а многи често препоручују поделу дневне дозе у 2-3 мале дозе дневно у настојању да одрже максималне нивое крви. Међутим, чак и са 3 једнаке дозе дневно, и даље ћете доживети високе и ниске нивое крви. Надаље, максимални ниво пикове крви ће бити знатно нижи него што би могло бити ако би се укупно одмеравање узело одједном. Узимајући укупну дневну дозу одједном, ово ће вам дати већи ниво пика које можете да проведете око тренинга и максимизирајте током кључног прозора времена који прати тренинг. Без обзира на који начин ћете изабрати, пронаћи ћете Дианабол да бисте добили одличне резултате.
Коначна напомена о Дианаболовој администрацији је када је узети у току циклуса. Најчешћа тачка употребе је покретање нове циклуса масовног добијања изван сезоне. То ће појединцу дати брзу и значајну добит на почетку, док спорији ињекциони стероиди изграде у свом систему. Ова врста употребе такође ће резултирати најбржим добитком у тежини. Друга могућност коришћења је средина циклуса током периода који се често назива разбијање платоа. Током било ког циклуса ћете ударити у зид, а добитак ће се успорити или се зауставити. Увођење Дианабола у овој фази видећете да пробате плато или тачку затварања, а ваш прогрес ће се наставити. Због хепатотоксичности Дбол-а, и због чињенице да ће већина циклуса пасти у опсегу од 8-12 недеља, већина ће користити само Дианабол за једну од тих циљева током једног циклуса. Међутим, у хардкорним бодибилдинг циклусима који се често добро протежу поред ознаке од 12 недеља, било би могуће имплементирати обе фазе употребе уз неопходне паузе Ц17-аа. Без обзира на врсту коришћења, распоред дозирања или временског распореда који користите, пронаћи ћете Дианабол добро складиштити са свим анаболичним стероидима. Али не треба га користити са другим анаболичним стероидом Ц17-аа.
Доступност Дианабола:
Дианабол је један од најпопуларнијих анаболичких стероида на свету. Нећете наћи стероидни добављач који не носи овај производ. Ово укључује све онлине добављаче стероида, и треба укључити било који локални продавац теретане. Као додатни бонус, ово је један од најпожељнијих стероида на свету. Потражња је велика, али исто тако је понуда и конкуренција, а ово смањује цену. Заправо, лако можете купити 1000 таблета од 5мг британског диспанзера Анабол, један од најчешћих и најпознатијих брендова на свету за само 100 долара. Други популарни брендови су руски Дбол МЕТАХАПОЦТЕХОРОХ од Акрикхин (Акпнкнх), Напосим од Терапиа и Анахекиа од стране Јинан Пхармацеутицалс. Такође ћете пронаћи бројне подземне лабораторије које носе високе дозе Дианабол капсуле. Већина Дбол таблета се обично налази у јачини од 5 мг и 10 мг, али капсуле су честе у јачини од 25-50 мг. Нажалост, иако постоје неке добре капсуле, многе од њих су смеће. Држање таблета је обично најбољи начин да се иде и не би требало толико коштати.
Коначна напомена о доступности Дианабола, док постоји обиље колекције високог квалитета Дбол, постоје фалсификати. Истраживање вашег добављача је неопходно пре куповине. Ово истраживање треба да обухвати и ископавање свих информација о бренду Дбол по вашем избору пре него што направите куповину.
Куповина Дианабол Онлине - Упозорење:
Куповина Дианабол онлине је најлакши начин за куповину стероида, и далеко је најприступачнији. Док је продавац теретане погодан, у већини случајева његове цене ће бити много веће. Већина теретаних дилера купује Дианабол онлине и онда их пренесе на вас. Иако је онлине куповина уобичајена, она долази са потенцијалним проблемима. Могли сте бити преварени, могли сте купити производ од ниског разреда или можете завршити са потпуно фалсификованим. Ово истражује вашег добављача из прве руке опет императив. Међутим, постоји још једна забринутост која је далеко већа и неће се променити без обзира колико истраживања радите. У местима као што су Сједињене Државе, куповина Дианабола онлине је против закона и кршење савезног закона. У америчком анаболичком стероиду су класификоване као супстанце контролисане у складу са Прилозима ИИИ. Морате имати рецепт за легално куповину и поседовање анаболичких стероида, а рецепт се даје само на основу онога што се сматра правном медицинском потребом. Чак и ако се квалификујете за рецепт, нећете га добити за Дианабол.
Закони који се тичу анаболичких стероида могу се значајно разликовати у зависности од земље у питању. Постоји неколико земаља које су слично строго према САД-у, али САД су строге колико и оне. Истовремено, постоји много земаља које су много блажи када су у питању анаболички стероиди. Међутим, већина земаља ће се осврнути на онлине куповину. Без обзира где живите, разумевање закона се односи на то где живите важно. Али ако тражите висококвалитетне анаболике и желите осигурати правну сигурност, охрабрујете се да посетите спонзоре овде на Стероид.цом-у. Спонзори овде на Стероид.цом-у могу легално да вам пруже висококвалитетне анаболике без рецепта или потребу за правном бригом.
Дианабол Ревиевс:
Д-Анабол 25 Дианабол је једноставно фантастичан стероид, заиста не постоји други начин да се то стави. То је врло једноставан анаболички стероид, врло основан, али као и толико ствари у животу, понекад основни могу бити огромни. Ако тражите брзе добитке величине које вам дају потпуни изглед, ово је стероид за вас. Ако сте заглављени у коловозу и ваш напредак је погодио зид, опет ово је стероид за вас. Постоје стероиди који могу произвести сличне резултате брзо дјеловања. Анаболички стероид Анадрол (Окиметхолоне) најчешће се упоређује са Дианаболом у овом погледу; Међутим, његов потенцијал негативних нежељених ефеката је већи од Дианабол-а. Многи тврде да је Анадрол јачи, али многи често користе дозе Анадрола много веће од Дбола. Неки подаци сугеришу да је на милиграму на милиграм основи Дианабол заправо јачи стероид.
Без обзира на укупан ниво моћи, за који се сви слажу, висок је Дианаболово место у историји анаболичких стероида. Спортисти су увек настојали да буду најбољи, а побољшање перформанси је одувек био задатак. Ињектирање екстракта тестиса за поједине тестисе сирове животиње све је било део спорта; последње од постојања спорта. Међутим, било би Дианабол који би донио модерно доба побољшања перформанси и остварење онога што би употреба анаболичког стероида могла учинити у капацитету перформанси. Чудно, деценијама које су подржале стероидне забране наговестило се да нема доказа да Дианабол у ствари побољшава перформансе. Уствари, постоје званични записи који подносе ову тврдњу. Свако ко користи стероид зна колико је то смешно, а ако није, то неће бити један од најтраженијих анаболичких стероида на свету већ више од 50 година.
Дианабол Профил:
[17а-метил-17б-хидрокси-1,4-андростадиен-3-он]
Молекуларна тежина: 300.44
Формула: Ц20Х28О2
Тачка топљења: Н / А
Произвођач: Циба (изворно)
Ефикасна доза: 15-50мгс дневно
Активни живот: 5 сати
Време детекције: до 6 недеља
Анаболички / Андрогени однос (опсег): 90-210: 40-60


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: