Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Мастерон (дростанолон пропионат)би Ален Хао- Салес Манагер Рав Стероид Повдер
Дростанолоне Пропионат је анаболички андрогени стероид који је први пут погодио тржиште око 1970. године под трговинским именом Мастерон произвођача Синтек. Међутим, једињење је заправо развио Синтек 1959 заједно са Окиметхолоне (Анадрол), али се не би пуштао све до касније након Анадрола. Синтек би такође обезбедио састав под бројним другим брендовима као што су Мастерил и Метормон, између осталог, као и Дролбан под лиценцом коју је Синте издала Лилли. Међутим, Мастерон је остао најпрепознатљивији бренд.
Тест 600к Као терапеутски агенс, Мастерон је имао две деценије успеха у борби против напредног неоперабилног рака дојке код жена у постменопаузи. Такође би постао популаран резни стероид међу бодибилдерима, што је тренутно најчешће пронађено код Мастерона. Међутим, оригинални бранд Мастерон више није доступан; заправо, скоро сваки фармацеутски бренд на свету је прекинут. Ово једињење још увек одобрава америчка ФДА, али се ретко користи у лечењу карцинома дојке више у корист других опција. Стероид је, међутим, још увијек изузетно популаран у конкурентним циклусима бодибилдеринга и често се сматра неопходним за припрему такмичења.
Мастерон функције и особине:
Дростанолоне Пропионат је анаболички стероид изведен из дихидротестостерона (ДХТ). Конкретно, Мастерон је ДХТ хормон који је структурно измењен додавањем метил групе на позицији угљеника 2, што штити хормон од метаболичког кварова помоћу 3-хидроксистероид дехидрогеназног ензима, који се налази у скелетним мишићима. Такође значајно повећава анаболичку природу хормона. Ова једноставна структурна промена је све што је потребно за стварање Дростанолона, а одавде је додан мали / кратки естер пропионата како би се контролисало време отпуштања хормона. Дростанолон енантат се такође може наћи кроз неке лабораторије подземних вода, које не морају бити убризгане често, али је ретко у поређењу са верзијом Пропионате. Већина свих Мастерона на тржишту ће бити Дростанолоне Пропионате.
На функционалној основи, Мастерон је познат по томе што је један од једина анаболичких стероида са снажним антиестрогенским својствима. Не само да овај стероид не носи естрогенску активност, али у ствари може деловати као антиестроген у организму. Због тога је био ефикасан у лечењу рака дојке. Заправо, комбинација Мастерон и Нолвадек (Тамокифен Цитрате) показала се да је много ефикаснија од хемотерапије у лечењу неоперабилног рака дојке код жена у постменопаузи. Ово такође чини га популарним стероидом код бодибилдера, јер у ствари може забранити потребу за антиестрогеном када се користи у правом циклусу. Ово ће такође бити корисно током фазе резања услед ефеката учвршћивања који може да обезбеди.
Мастерон носи релативно ниске анаболичке и андрогене оцјене; међутим, ове оцене су донекле погрешне. Важно је запамтити ДХТ, основа Мастерона, је пет пута више андрогена од тестостерона са много јачим афинитетом везивања за андрогени рецептор. Ово поново подстиче тежи изглед и може повећати губитак масти. Већина свих анаболичких стероида добро се примећује за повећање метаболизма, али јаки андрогени имају тенденцију директног промовисања липолизе.
Као анаболички, Мастерон није познат по промовисању добитка у мишићној маси. Никада се није користило за губитак мишића у терапијском смислу и скоро увек се може наћи у плановима за сечење међу спортистима. Међутим, може промовисати знатне појачане снаге, што би могло бити корисно за спортисте који можда не морају нужно да траже сирову масу.
Ефекти Мастерон:
Без сумње, ефекти Мастерона ће бити приказани на најефикаснији начин током циклуса резања. Међутим, да би се ефекти заиста поштовали, појединац ће морати бити изузетно витак. Због тога се најчешће наћи хормон на крају бодовања за бодибилдинг такмичења, јер појединац у овој фази већ треба бити прилично ослоњен. Додани Мастерон ће му помоћи да изгуби последњи део масти који се често задржава на драгом животу на крају циклуса. Такође ће осигурати да се његова физика појављује чврсто колико може. Наравно, антиестрогенски ефекат ће једноставно повећати овај укупан изглед. За оне који нису конкурентни бодибилдери, могуће је да ефекти Мастерон-а можда нису толико уочљиви. Особа која је испод 10% телесне масти требало би да буде у стању да примети неке резултате и да створи тежи изглед сушара, али много више од 10%, а ефекти можда нису толико изражени.
Као потенцијални андрогени, Мастерон може имати користи од спортисте који тражи повећање снаге. Ово може бити врло корисно стероид за спортисте који прати ограничену калоријску исхрану у настојању да одржи одређену телесну тежину неопходну за његову потрагу. Појединачно може лако уживати умерено повећање снаге и благи напредак у опоравку и мишићној издржљивости без нежељеног повећања телесне тежине.
Бонус: Преузмите овај бесплатни Ултимате Ресеарцх Гуиде
На анаболичке стероиде који ће вам показати да одаберете најбоље стероиде за своје циљеве, најбоље цикле и још много тога. То је 396 страна знања на дохват руке.
Као средство за учвршћивање, ефекти Мастерона ће се показати прилично недељно. Могуће је да хормон може да обезбеди масне добитке сличне примоболан депоту, што неће бити тако јако, ако је укупна доза довољно висока. Међутим, релативна добит у величини ће бити веома умјерена, а многи анаболички стероиди су далеко више погодни за овај период стероидних суплемената. Постоје они који би можда требали укључити Мастерон у плану за повећање анти-естрогенских и масних губитака. Овај други би се осигурало да ће задржати њихову телесну масу на најмању могућу мјеру током фазе ван сезоне, али то није довољан разлог да се користи у овој фази. Мало тела треба контролисати без њега. Што се тиче антиестрогенских ефеката, циклуси ван сезоне обично се састоје од великих количина активности ароматазе због високих доза тестостерона. Активност прогестерона је такође уобичајено велика додавањем Нандролон једињења и могуће Тренболона. Размотрите додатни Анадрол или Дианабол и ова естрогена активност може постати врло изражена. Нажалост, док поседује антиестрогенске ефекте, Мастерон неће бити довољно јак за борбу против овог нивоа естрогене активности.
Нежељени ефекти Мастерон:
На много начина, Мастерон је прилично неповољан анаболички стероид. Нежељени ефекти употребе Мастерон-а сигурно постоје, али већина мушкараца ће наћи овај стероид веома толерантно. Што се тиче жена, симптоми вирилизације могу бити јаки са овим стероидом, али ћемо такође наћи да се њима може управљати са правим планом. Да бисмо разумели нежељене ефекте Мастерона, разбили смо их у своје одвојене категорије заједно са све што вам треба знати.
Естрогениц:
Мастерон не ароматизује и не носи било какву прогестинску природу, чиме је естрогенским нежељеним ефектима немогуће са овим стероидом. То значи да гинекомастија и задржавање воде неће бити забрињавајуће. То такође значи висок крвни притисак који понекад изазива вишак задржавања воде неће бити забрињавајући. Анти-естроген није потребан због употребе овог стероида; како је речено, може имати антиестрогенске ефекте. Међутим, овисно о специфичном циклусу / стацку који се примјењује, можда је потребан антиестроген.
Андрогени:
Нежељени ефекти Мастерона могу укључивати оне од андрогене природе. Андрогени нежељени ефекти могу укључити акне, убрзан губитак косе код оних који су предодређени за мужјаци и раст косе. Срећом овај хормон носи умерени ниво укупне андрогене активности упркос томе што је директан дериват снажног андрогеног ДХТ-а. Међутим, индивидуална осетљивост ће играти јаку улогу, овај стероид је добро познат по томе што значајно повећава ћелавост мушкараца у осетљивим мушкарцима далеко више од много анаболичких стероида.
Важна напомена; Дростанолонски хормон се не метаболише ензимом 5-алфа редуктазе. Ово је ензим одговоран за смањење тестостерона у дихидротестостерон. У случају Мастерона, већ је ДХТ; нема смањења. Пошто нема смањења, нема метаболизма и ништа да се инхибира. То значи да андрогена природа Мастерона неће бити снажно погођена инхибитором 5-алфа редуктазе, као што је Финастериде.
Због своје андрогене природе, Мастерон може производити симптоме вирилизације код жена. Симптоми вирилизације могу укључивати раст телесне длаке, продубљивање вокалних акорда и повећање клиториса. Симптоми вирилизације су добро забележени у плановима лечења карцинома дојке, али то је нормално због потребних високих доза које се користе за третирање таквог стања. У капацитету перформанси, требало би да је могуће користити овај стероид без сродних симптома са малом дозом. Међутим, док појединачни одговор диктира прилично мало, то неће бити примарни препоручени стероид за женске спортисте. Ако се користи и сродни симптоми почињу да се приказују, одмах прекинути употребу и они ће нестати. Уколико се симптоми игноришу, врло је могуће да се могу укључити и постати неповратни.
Кардиоваскуларни:
Мастерон може имати значајан утицај на холестерол. То може довести до повећања ЛДЛ холестерола, као и смањења ХДЛ холестерола са најснажнијим нагласком на други. Укупни утицај на холестерол неће бити јак као што се често налази у многим орални стероиди, посебно Ц17-алфа алкиловани стероиди. Међутим, укупни утицај на управљање холестеролом ће бити јачи него у поређењу са Нандролон једињењима или тестостеронским хормоном. Такође је могуће да Мастерон може имати благи негативан утицај на крвни притисак, али то ће бити не-питање за већину.
Због ефеката холестерола Дростанолона, управљање холестеролом постаје веома важно код овог стероида. Далеко је важније него код основних циклуса тестостерона или паковања, укључујући основни 19-нор. Ако већ трпиш од високог холестерола, не би требао користити овај анаболички стероид. Ако сте довољно здрави за употребу, одржавање љубазног стила живота од холестерола је веома важно. Ово не само да значи здраву исхрану, већ би требало да буде и онај који садржи мноштво омега масних киселина, ограничен је у засићеним мастима, као и једноставним шећерима. Саветује се и доста кардиоваскуларне активности.
Тестостерон:
Мастерон ће значајно супротставити производњу природног тестостерона, чинећи егзогено терапију тестостероном важним када се користи овај стероид. Уколико се не укључи егзогени тестостерон, већина мушкараца доведе до лошег стања тестостерона, што не само да има бројне могуће симптоме, већ је и изузетно нездраво.
Пошто већина користи Мастерон у циклусу резања, врло је често не желети да користите пуно тестостерона због високог нивоа естрогених активности које може да обезбеди. Ако је то случај, наћи ћете ниску дозу од 100-200мг недељно тестостерона довољно за борбу против супресије и дати вам потребан тестостерон.
Када се Мастерон прекине и сви егзогени стероидни хормони очисте ваш систем, природна производња тестостерона ће поново почети. Претходни нивои се неће вратити у нормалу преко ноћи, то ће трајати неколико мјесеци. Због спорог опоравка, често се препоручују планови пост-циклуса (ПЦТ). То ће значајно убрзати опоравак; Међутим, то неће довести ваше нивое на врхунац, то ће ипак требати времена. План ПЦТ-а ће осигурати да имате довољно тестостерона за правилну телесну функцију, док се нивои настављају природно повећавати и значајно смањити укупни временски опоравак. Овај природни опоравак претпоставља да није постојао никакав услов ниског тестостерона. Такође се претпоставља да није доживљена оштећења Хипоталамично-хипофизно-тестовске осовине (ХПТА) путем неправилне примене суплементације.
Хепатотоксичност:
Мастерон није хепатотоксични анаболички андрогени стероид и неће представљати стрес или оштећење јетре.
Мастерон Администратион:
Стандардна доза Мастерон за одрасле мушкарце обично падне у распону од 300-400 мг недељно. Уобичајено, ово ће значити ињекцију 100мг сваког другог дана на укупно 6-8 недеља. Ово не значи да 6-8 недеља представља укупан циклус, али ово је уобичајени временски оквир за Мастерон део стацк-а. Неки могу алтернативно да одаберу да поделе своју дозу у дневни план убризгавања, али сваки други дан треба да буде довољан. Ако се пронађе верзија Дростанолоне Енантхате-а, 1-2 ињекције недељно ће радити, али таква верзија је донекле ретка.
Код женског лечења карцинома дојке, стандардно дозирање захтева од 8 мг / кг недељно за 100 мг три пута недељно. Ово ће најчешће довести до симптома вирилизације које би било тешко обрнути. Међутим, нико не може порицати да је и даље бољи од рака. За женског атлета, 50 мг недељно треба бити више него довољно за укупно 4-6 недеља. Неке жене могу пронаћи дозе ближе до 100 мг недељно да би биле оправдане ако толеришу хормонско добро. Досије овог асортимана треба контролисати код већине жена, али се мора водити рачуна о индивидуалној осјетљивости. Дозе које прелазе 100мг недељно или више од 4-6 недеља употребе више ће вероватно изазвати симптоме вирилизације на некој разини.
Доступност Мастерон:
Оригинални Мастерон бренд Дростанолоне Пропионате више није произведен. Свако ко тврди да има Синтек Мастерон обезбеђује фалсификовани производ. Не постоји ни америчка фармацеутска компанија која производи Дростанолоне у било ком облику, а врло је оскудна на светском тржишту. Међутим, ово хормонално једињење је широко доступно на црном тржишту. Марка Мастаболин компаније Алпха Пхарма требало би да буде у великој мјери на већини тржишта. Подземне лабораторије као што су Генеза, Биомек, КД Лабс и Генериц Лабс су сви велики добављачи овог комплекса. Када се бавите било којом подземном лабораторијом, изузетно је важно да истражите лабораторију и добављача у питању пре куповине. Без обзира на лабораторију у питању, требали бисте пронаћи Мастерон да буде прилично приступачан на садашњем тржишту. Ово је бонус који је недавно био прилично скуп један анаболички стероид.
Купити Мастерон Онлине - Упозорење:
Ако одлучите да купите Мастерон онлине, видећете да је ово најлакши и најјефтинији начин за куповину производа. Постоје наизглед безбројни велики добављачи анаболичких стероида на мрежи, али нажалост, они нису сви створени једнако. Бићете преварени из вашег новца, купујете ниско дозирани или фалсификовани производ или загађени, све су могућности. Ово истражује вашег добављача изван императива. Само зато што вам неко нуди продају Мастерона не значи да га требате купити. Постоји неколико добављача квалитета на мрежи, али разумијемо да постоји вероватно више добављача малих квалитета него што није.
Ако купите Мастерон онлине, постоји и правни ризик који се не може занемарити. У Сједињеним Америчким Државама, анаболички андрогени стероиди се сврставају у супстанце контролисане у Прилогу ИИИ. Ако купите Мастерон онлине или путем лицем у лице трансакција, бићете прекршили закон, и може доћи са страшним последицама. Закони о стероидима различитих земаља могу се значајно разликовати, неки су слични стриктно према САД, док су други много блажи; међутим, највише се сећам на онлине куповинама. Из тог разлога, ако тражите висококвалитетне анаболике без страха од правних посљедица, охрабрујете се да посетите спонзоре овде на Стероид.цом-у. Спонзори овде на Стероид.цом могу вам пружити правне анаболике високе квалитете природе без рецепта или страха од легалног одмазде.
Мастерон Ревиевс:
У неким круговима за побољшање перформанси, Мастерон се сматра релативно слабим анаболичним стероидом. Ово је углавном због стероида који има мале способности промовисања масе, а многи имају тенденцију да изједначавају квалитетне стероиде са њиховим карактеристикама масовне промоције. Неки такодје имају за циљ да забораве да док стероид може бити квалитетан, неће представљати значајне користи осим ако се не познајете. Ово има за циљ да доведе многе да имају склоне перцепцију Мастерона због овог неправилног размишљања. Ово је веома вредан анаболички стероид, али морате схватити сврху употребе и користи које може пружити ако се добију такве користи. Разумети да промоција сирове масе није крај свега напретка; разумијете целокупну сврху употребе стероида и када га користити и наћи ћете Мастерон као веома вредан анаболички стероид.
Мастерон Профил:
(Дростанолоне пропионат)
[17бета-Хидрокси-2алфа-метил-5алфа-андростан-3-он пропионат]
Молекуларна тежина: 360.5356
Формула: Ц23Х36О3
Тачка топљења: Н / А
Произвођач: Синтек (изворно), Различите подземне лабораторије
Ефикасна доза (мушкарци): 350мгс / недељно (* 100мгс Сваког другог дана) до 500мгс / недељно
Ефикасна доза (жене): 50-100 мг / недељно
Активни живот: 2-3 дана
Време детекције: 3 недеље
Анаболички / Андрогени однос: 62:25


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: