Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

ХГХ (људски хормон раста)би Ален Хао- Салес Манагер оф ХГХ
- Хормон раста, ГХ, је пептид произведен од стране хипофизе који улази у циркулацију и ради у више ткива тела преко ГХ рецептора. Активирани ГХ рецептор пружа директне ефекте и друге ефекте индиректно стимулацијом производње ИГФ-1. Неко повећање ГХ може се остварити природним путем вежбања; Веће повећање може се постићи убризгавањем.
Ињекциони ГХ се обично испоручује као лиофилизовани прах у бочицама.
Било који ињекциони ГХ производ треба да буде идентичан природном ГХ, који има 191 аминокиселина. Међутим, неки производи су јефтинији са 192 аминокиселине. Ови производи могу изазвати штетни имунолошки одговор и не би требало користити.
Пожељни ефекти употребе хормона раста
Употреба хормона раста може повећати мишићну величину, повећати метаболизам, смањити масу масти, смањити повишен крвни притисак и побољшати зарастање, снагу, производњу природног тестостерона, опоравак од тренинга, спавања и перципираног квалитета живота. Код оних који доживљавају ефекте старења, то може побољшати изглед коже, смањити или обрнути остеопорозу, и чини се делимично обрнутим знаковима старења.
Све наведено су потенцијали, а не гаранције.
Могући и вероватно нежељени ефекти употребе хормона раста
Хормон раста може се користити са добром сигурношћу. Међутим, постоје могући штетни нежељени ефекти, посебно код великог дозирања и посебно са хроничним високим дозирањем.
Употреба ГХ може узроковати инсулинску резистенцију, повећати масне киселине без серума и повећати ТНФ-алфа, липопротеин (а) и фибриноген. Ови ефекти могу дјеловати на повећању кардиоваскуларног ризика.
Поред тога, употреба хормона раста може довести до синдрома карпалног тунела, синдрома тарсалног тунела, периферне неуропатије, компресивне миелопатије, задржавања воде и апнеје при спавању. Акне се могу промовисати. Пролактин се може повећати. Код жена може доћи до хирзутизма, неправилности менструације или хиперплазије ендометријума.
Од ових, најконзистентнији ефекат је резистенција на инсулин. Ово се у суштини може гарантовати у трајнијим вишим дозама.
Остали могући штетни нежељени ефекти употребе ГХ укључују повећање ознака коже, неуравнотеженост нивоа фосфата, хипервитаминоза Д, промовисање артритиса и промоцију раста постојећих карцинома или полипа.
Узгред, док се повећање ознака коже може чинити малим стварима, постоји јака повезаност између више од 3 кожне ознаке и повећаног ризика од полипова дебелог црева. Добијање ознака коже, онда, може бити знак упозорења.
Дуготрајна употреба ГХ, дајући нивое упоредиве са онима који се природно јављају у акромегалији, могу имати негативне посљедице тог стања. То укључује дијабетес, хипертензију, болове срца, увећање срца, згушњавање зглоба, артритис, грубо лице, повећање руку и ногу, дебела кожа, тамна кожа, хронични замор, импотенција, повећана стопа смрти од кардиоваскуларних обољења, повећана стопа смрти од канцера, и два до четири пута у укупном повећању стопе смртности. Наравно, у акромегалним високим нивоима ГХ доживљавају се годинама или деценијама на крају, а свака особа са овим погојем не трпи све те ефекте.
Са свим тим речима, када се користи у модрирању, запис ГХ-а за сигурност у бодибуилдингу је добар. Проблеми су обично ограничени на погоршање осјетљивости на инсулин и, обично, синдром карпалног тунела или друге неуропатије које су обично реверзибилне при престанку употребе.
Екстремна употреба, посебно током дужег периода, вероватно носи значајне здравствене штете и ризике.
Фармакологија хормона раста
Шта сама хормон раста ради у већим дозама, искључујући оно што се може догодити из изданог ИГФ-1?
Код скелетних мишића, ГХ у супрафизиолошким дозама омета сигнализацију инсулина, смањује узимање глукозе, повећава уношење масних киселина и повећава базалну стопу оксидације липида (сагоревање масти).
Свеукупно гледано, ефекти промовишу анаболизам и метаболички помак према масти на пламен.
У супрафизиолошким дозама, ГХ такође повећава складиштење липида у мишићним ћелијама, што је негативан ефекат, који донекле доноси липотоксичност. (Само адипозне ћелије могу да складиште значајне количине липида без самоповређивања и метаболичког оштећења.)
При нормалним нивоима ГХ, прича у мишићима је у великој мери исто као и изнад, осим што нормални ГХ нивои заправо подржавају нормално инсулинску сигнализацију, уместо да га оштете, и не изазивају абнормално складиштење липида.
У масном ткиву, ГХ повећава липолизу, смањује липогенезу, смањује узимање глукозе и смањује локалну активност кортикостероида путем регулације 11βХСД1. Изгледа да је део повећања липолизе од надрегулисаних адипозних β2 и β3 рецептора.
Све ово помаже у губитку масти или помаже у расподели храњивих састојака према мишићном добитку. Поред тога, повећање масних киселина без серума произведених повећаном липолизом чини се ГХ механизмом за повећање анаболизма мишића. Када је повећање слободних масних киселина блокирано, ГХ више не повећава мишићни анаболизам.
У јетри ГХ стимулише конверзију гликогена у глукозу, смањује осетљивост на инсулин и тиме смањује узимање глукозе, повећава узимање триглицерида, повећава складиштење триглицерида и повећава производњу ВЛДЛ-а ("лош холестерол"),
У мишићном ткиву и јетри, ГХ такође стимулише производњу ИГФ-1. ИГФ-1 произведен од стране јетре даје системски ефекат; сматра се да је ефекат ИГФ-1 произведен у мишићима углавном локални.
Фармакологија ИГФ-1
Код скелетних мишића, ИГФ-1 подстиче узимање глукозе, супротан ефекат самог хормона раста. Такође промовира синтезу протеина, смањује катаболизам, смањује распад гликогена и може повећати број језгара на мишићну ћелију промовисањем пролиферације миобласта и фузије.
Тај последњи део је како ГХ или ИГФ-1 могу да утичу на потенцијал за величину мишића.
У масном ткиву, ИГФ-1 има релативно мали ефекат. Изгледа да не утиче на липолизу или липогенезу. Иако ИГФ-1 може помоћи лечењу, ово је углавном од утицаја на мишићни и укупни метаболизам, а не од директног утицаја на масне ћелије.
У јетри, ИГФ-1 има мало ефекта јер јетра има неколико ИГФ-1 рецептора. Главна улога јетре са ИГФ-1 је као произвођач тога у одговору на ГХ, а не као одговор на то.
Складиштење, реконституција и ињекција ГХ
Нерегистрирани бочици хормона раста треба углавном складиштити под расхладним уређајем, али се могу држати на собној температури у кратким временским размацима, на пример приликом транспорта.
Бочице ГХ се реконституишу помоћу погодне количине бактериостатичне, стерилне или стерилне воде за ињекције. На пример, бочицу од 8 ИУ може се погодно разблажити са 0,8 мЛ или 1,0 мЛ воде. У првом степену, свака 0,1 мЛ, која је означена "10 ИУ" на инзулинском шприцу, обезбедиће 1 ИУ ГХ. То би омогућило лако израчунавање за сваки износ ињекције.
Могу се користити и друге количине воде, као што је 1.0 мЛ.
Проблем са коришћењем малих количина воде може бити то што након што све што је могуће извуче из бочице, значајан проценат може остати, што узрокује значајан губитак ГХ. Губитак може бити око 10%.
Једно решење је ово: Реконституирајте следећу бочицу тако што прво додате потребну количину воде у скоро празну бочицу, а затим га цртате и на крају додате новој бочици. Ово ће пренети готово све преостале ГХ у нову бочицу. Нема потребе да бринете о грешци у дозирању: с временом све у просеку.
Ако се та метода не жали, друго рјешење је кориштење веће количине воде за реконституцију. На примјер, 2,4 мл воде се може користити за 8 ИУ бочице. Сваки 0,3 мл ињекције онда даје 1 ИУ. А ако се последњи 0,1 мл не може извући из бочице, ово је само око 4% губитка. То је још увек губљење, али је много смањено у односу на реконституцију са мање воде.
Реконституисане бочице треба увек да се хладе, мада виала која се случајно оставља на собној температури у току једног дана не сме се одбацити, ако је у потпуности уверена у њену стерилност.
Ињекција је типично са инсулинским шприцем, и интрамускуларна (ИМ) или субкутана. Како је лично мишљење ИМ боље, пошто је испорука мало бржа, боље одговара природном ослобађању ГХ. Интравенозна ињекција пружа још бржу испоруку наравно, али како лично мишљење није вриједно додатног проблема. Међутим, ако је лично да је то погодно, то је још једна опција.
Црвенило и отицање у одговору на ГХ ињекцију?
Црвенило и оток не би требало да се јављају на месту убризгавања хормона раста. То је рекао, са легитимним, стерилним ГХ врло мали проценат ињекција ће на неки непознати начин погрешити, привремено изазивајући ове ефекте. Разлог за ово може бити иглица која покреће неке кожне бактерије у процесу убризгавања, упркос добром поступку. Ако се црвенило или отеклина спусти, један такав догађај не би требало да проузрокује сумњу на производ.
Ако је то познат добар производ, али такви одговори се јављају два пута заредом, бочицу треба одбацити. Можда је постао контаминиран.
Ако је то производ који вам је нови и недоказан, онда је највероватније објашњење да је то јефтин, 192 амино киселински производ који нико не би требало да користи. Наставак употребе може резултирати развијањем имунолошког одговора не само на лош производ, већ и на прави ГХ.
Дозирање ГХ у анаболичким стероидним циклусима
За висок степен побољшања мишићне масе и / или губитка масти у анаболичким циклусима стероида, 4 ИУ дневно је, по мом мишљењу, златна стандардна количина. Међутим, не могу сви то толерисати.
Многи морају ограничити дозирање хормона раста на не више од 2 ИУ дневно како би се избјегли озбиљни нежељени ефекти, посебно синдром карпалног тунела и друге неуропатије. На овом нивоу употребе, дозирање је пожељно подељено, али то је добра тачка. Ако појединачна преференција захтева убризгавање ГХ само једном дневно, то ће добро функционирати.
Приликом коришћења око 4 ИУ дневно, постаје веома пожељно подијелити у најмање две дозе дневно. Чак и даље дељење дозе може бити још боље.
Шта је са преко 4 ИУ дневно? Ако још увек има простора за побољшање резултата повећањем дозе анаболичког стероида, мислим да је ово сигурнија и боља стаза него узимање ГХ употребе изван ове количине. У ствари, препоручујем прво оптимизацију анаболичке стероидне компоненте стомака пре него што прекорачим ниво од 2 ИУ / дан.
Можда је и боље, уместо да прође поред ове количине ГХ, да додате ИГФ-1, уместо да додате више ГХ. Не само да би се избегло даље погоршање осетљивости на инсулин, већ и за већу ефикасност.
На другом крају спектра, ГХ понекад се користи при нижим дозама као што је 1 ИУ / дан или 2 ИУ сваког другог дана. Млађи подизачи ће наћи такву употребу као отпад: они неће имати користи од тога. Међутим, код старијих подизача такво дозирање може пружити значајну корист, пошто је њихова природна производња ГХ смањена. Разлози за одабир малог дозирања обично би били трошкови или конзервативизам, а не нетолеранција дозирања средњих вредности.
Дозирање ГХ за побољшање квалитета живота
Када старија особа жели бенефиције ГХ-а, као што је побољшани изглед коже, бољи сетпоинт и побољшан осећај виталности, добар опсег дозирања је око 7-10 ИУ недељно, при чему појединачне дозе могу бити око 1-2 ИУ време. Наравно да неки користе више, али нисам увјерен да ће с временом то неће бити контрапродуктивно.
Дозирање ГХ за дуговечност
Далеко је превлада доказа да смањење хормона раста које се деси са узрастом заправо повећава дуговечност и да узимање ГХ у количинама које изазивају супрафизиолошке нивое вјероватније ће скратити живот умјесто да га продужи.
Предлажем да, ако желимо да барем одржавамо исту дуговјечност, али са побољшаним квалитетом живота, онда одређене ствари треба пажљиво пратити. Серум ИГФ-1 највероватније треба држати у нормалном опсегу, а мониторинг глукозе, оралне глукозне толеранције, липопротеина (а), фибриногена и задржавања воде треба надгледати. Ако ниједна од ових проблема уопште није погођена администрацијом ГХ, постоји оправдана нада да мислим да очекивани животни вијек неће бити скраћен, или ако је тако, само минимално.
Ако су неки параметри негативно погођени, мој предлог би био да смањите дози ако је дуговјечност кључни циљ.
Бициклизам ГХ
За млађе кориснике, употреба хормона раста може се ефикасно резервисати за анаболичке стероидне циклусе или за анаболичке стероидне циклусе плус првих неколико недеља ПЦТ-а, док су све друге недеље године "искључене".
За старије кориснике, већа доза ГХ за озбиљне резултате анаболичког или мастног губитка треба урадити у циклусима анаболичких стероида, али додатна лакша употреба у неким недељама може бити помоћ.
За оне који не користе анаболичке стероиде, али желе користити ГХ за побољшани квалитет живота, немам специфичне препоруке за бициклизам. Као мишљење, вероватно је боље да кружите ГХ него да га континуирано користите. Избегао бих да дозволим очигледан физички пад између циклуса. Могло би бити оправдано измијенити употребу умерених доза уз употребу ниских доза за одржавање. Ово је необразована област.
ИГФ-1 Уместо ГХ или са ГХ?
Неки добијају добре резултате користећи ИГФ-1 без ГХ, али неки не. Поред тога, ИГФ-1 администрација потискује природну ГХ производњу, а као што је већ речено, ГХ има неке корисне анаболичке и масне губитке које ИГФ-1 нема.
Ако узмемо у обзир ИГФ-1, препоручујем подршку са ГХ.
Зашто неки комбинују инсулин са ГХ у циклусима масовних повећања?
ГХ смањује осетљивост на инсулин, што заузврат омета изградњу мишића. Чак и са овим штетним ефектом још увек има користи за ГХ, али не толико колико може. Инзулирани инсулин на неки начин надокнађује ослабљену инсулинску осјетљивост, али нажалост га још више погоршава.
Повећање ГХ применом администрације пептида
ГХ се такође може повећати применом ГХРП-ова, као што су ГХРП-2, ГХРП-6, хексаралин или ипаморелин; или администрацију ГХРХ-а као што су Мод ГРФ 1-29 или ЦЈЦ-1295.
Нутритивни додатци који имају за циљ повећање ГХ обично то не чине, или то не учините у користан мери.
Вјежба, правилна исхрана и добар сан побољшавају производњу ГХ. Прекомерна телесна маслина га смањује - окрутна чињеница за прекомерно мазање, с обзиром да смањени ГХ смањује губитак масти.
Резиме
Нормални ниво хормона раста је неопходан за нормално здравље. Повишени ГХ нивои могу промовисати анаболизам и губитак масти, али могу имати здравствене ризике. Типично дозирање у бодибуилдингу је 2-4 ИУ дневно, обично се користи истовремено са стероидним циклусима. Веће дозе користе неке. Синдром карпалног тунела и друге неуропатије су најчешћи нежељени нежељени ефекти. Хронично супрафизиолошко дозирање ГХ вероватно скраћује животни вијек пре него што га повећава. Умерено коришћење ГХ може побољшати квалитет живота старијих особа и разумна употреба може бити неутрална по животном веку, уз истовремено побољшање квалитета. ГХ нивои се могу повећати ињектирањем саме ГХ или ињектирањем пептида који повећавају природну производњу ГХ. Да бисте то урадили, погледајте профиле на ГХРП-6 и Мод ГРФ 1-29.


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: