Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Цленбутерол циклусПостоји много начина за планирање циклуса Цленбутерола, при чему су три најчешће најчешће, а двије су најефикасније; Да, од ове две постоји један који је заиста најбољи. За циклус Цленбутерола опције ће бити обично 2 дана / 2 дана, 2 недеље / 2 недеље и континуирана употреба са повећањем дозирања током читаве године. Разговарацемо о све три методе и на крају мозете одабрати које је најбоље за вас, али разумијете, без обзира на то сто одлуците да мозе бити само један краљ; што значи само једна метода заиста је 100% ефикасна.
Буржирање кленбутерол циклуса:
Метод од 2 дана на дан / 2 дана можемо апсолутно назвати пуни циклус Цленбутерол-а, јер то је управо оно што појединац ради путем овог метода. Идеја је једноставна; експлозију 2 дана са релативно високом дозом и пратите ни са 2 дана, а затим поновите. Оваква употреба се често користи током дужег временског периода, па чак и месеци и од три метода за које сматрамо да су то најнеефикасније и напорније за тело. Овакав метод узрокује велики број непотребних стреса и пуно активности горе-доле у телу. Надаље, ова метода не искориштава у потпуности потенцијал за горушу масти овог стимулатора Бета-2. У великом броју различитих форми овај конкретни циклус Цленбутерола, док ће резултати дати, је најмањи омиљени.
922693_193469314361791_2307479959905319248_н.јпг
Најчешћи цикел кленбутерола:
Годинама је 2 недеље на циклусу Цленбутерола / 2 недеље било најпопуларније међу побољшавачима перформанси углавном захваљујући интернет порукама. Ово је врло ефикасно средство допуњавања овим лековима за сагоревање масти, далеко више од методе распореда која је горе описана. Уопштено говорећи, овај тип Цленбутерол циклуса је врло једноставан и почиње са ниском дозом нормално у опсегу 20мцг-40мцг. Појединачно ће повећати дозу сваког дана или два док не достигне максималну жељену дозу која нормално пада у опсег од 100мцг-140мцг, а затим прекинути употребу на ознаци од 2 недеље. У овом тренутку ће још 2 недеље следити без кленбутерола у систему и на крају овог паузе употреба ће поново почети, обично на завршној дози последњег трчања; На пример, ако се прве две недеље заврше са 100мцг, следећи примјер употребе почиње на 100мцг. Обично се појединац држи у овој дози и настави са 2 недеље на 2 недељна метода почевши од максималне жељене дозе сваке 2 недеље у периоду након почетног 2 недељног периода.
Цлен
Повећање цикла кленбутерола:
Иако није тако популаран као 2 недеље на методу од 2 недеље, повећање циклуса Цленбутерола брзо постаје популарно током последњих година и са добрим разлогом; оно је најсмислије и далеко је најефикасније и ефикасније. План је врло једноставан; почев од ниских доза, генерално у опсегу 20мцг-40мцг, појединац ће повећати дози 20мцг свака 2-3 недеље по потреби. Овај метод дозвољава употребу кленбутерола у пуном обиму исхране, чиме се одржава метаболизам током целокупног трајања.
Заједнички интерес:
Разлог због којег се многи опредељују за 2 недеље / 2 недеље од циклуса Цленбутерола је једноставан; тело се прилагођава леку и узимајући паузу од употребе, у стању је да одржи позитиван метаболички излаз сваки пут када почне употреба. Међутим, ова метода има проблем, јер када се употреба прекине, метаболизам успорава због одсуства масног горионика који загрева телесну температуру; без присуства телесна температура пада због митохондрија који сада производе мање топлоте и метаболизам успорава. Кроз инкрементални циклус Кленбутерола ово није проблем јер лекови остају у систему током трајања фазе дијете; али шта је са вашом адаптацијом бодика? Полако и стално увећавајући дози на свака 2-3 недеље не дозвољавате вашем телу да се навикне; то је тачно, нервозан осећај често повезан са овим бронходилатором може бити мање али нервичан или нема никакве везе са радом који раде.


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: