Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

ЦленбутеролЦленбутерол


би Ален Хао - Директор продаје сировог стероидног праха.

Кленбутерол (Спиропент) је бета-рецепторски агонист који се користи у лечењу астме и бодибуилдинга ради губитка масти. У неким случајевима, може се користити и за побољшање перформанси у вежбању вежбања.


Када користити кленбутерол

Кленбутерол се сме користити само када се губитак масти мора посебно убрзати током релативно кратког временског периода. На пример, ако је потреба или намјера да изгубите само 1 лб масти недељно, онда постоје боље начине да то учините него да користите кленбутерол. Међутим, где су напори за губитак масти већ максимизирани или скоро максимизирани, међутим, употреба кленбутерола може додати можда још 1 фунту недељно до стопе губитка.

Дозирање и бициклизам кленбутерола

Ефективни распон дозирања кленбутерола протеже се од 20 мцг / дан као минимална вредност до 40-140 мцг / дан као више уобичајене вредности. Мислим да је најбоље започети са 40 мцг / дан и процијенити резултате на континуираној основи, повећавајући дозе за 20 мцг у исто вријеме по потреби. Многи корисници прилагођавају дозе до нивоа где руке почињу да се тресе, али губитак масти може се значајно побољшати са дозама које су далеко испод ове тачке.

Цленбутерол треба да се циклусује, а не да се користи континуирано или дуже време, али није потребан тачан циклични обрасци. Период употребе је типично од 2 до 8 недеља.Периоди употребе, као што су 2 недеље или више у дозама много веће од 40 мцг / дан, доводе до десензитизације. Ово се може избећи узимањем 1 мг кетотифена једном дневно, пожељно пре пензионисања.

Како кленбутерол чисти тело само полако, брзи циклус биљке ће резултирати тиме да кленбутерол никада не отвори систем.

Да би побољшали перформансе у вежбама издржљивости, кленбутерол треба користити само у малим дозама, као што су 20 до 40 мцг пре догађаја. Веће дозе кленбутерола могу смањити перформансе.

Механизам дјеловања кленбутерола и сличних лекова

Кленбутерол стимулише бета-2 рецепторе, што повећава метаболизам и повећава липолизу. Албутерол и салбутерол су други лекови који раде слично; Ефедрин такође делује слично. Цленбутерол се разликује од ових других састојака тако што има дуготрајни полуживот, што може учинити ефикаснијим за губитак масти - пошто је мали број људи одабрао да узме ефедрин директно пре одласка у кревет, на примјер - али и може бити одговоран за већу тенденцију десензитизације .

Нежељени ефекти кленбутерола

Употреба кленбутерола обично даје осећања "јиттерса" и тресење руку. Срчани утицај и крвни притисак могу бити повишени. Научна литература даје разлога за забринутост да хронична употреба може проузроковати срчану хипертрофију.

Најозбиљнији од ових проблема су повишени крвни притисак и / или откуцај срца; обе ове вредности треба пратити када се користи кленбутерол.

Резиме

Кленбутерол може бити веома ефикасна помоћ за губитак масти. Пожељан метод примене је започети употребу са 40 мцг / дан и повећати дозу за 20 мцг / дан само по потреби, са дозом која не прелази 140 мцг / дан.Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: