Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Novosti > Sadržaj

Аримидек (Анастрозол)Аримидек (Анастрозол)од стране   Ален Хао -Менаџер продаје сировог стероидног праха - Аримидек ( анастрозол ) био је први селективни инхибитор ароматазе који се користи у бодибилдингу, и још увијек је најпопуларнији лек за контролу естрогена. Обично је доступан иу таблету и у течном облику за оралну употребу. Дозирање је типично 0,25, 0,5 или 1,0 мг у исто време, са фреквенцијом једном дневно или два дана.

Естрадиол, најјачи облик естрогена, производи се у организму ароматизацијом тестостерона. То се дешава преко ензима ароматазе. Због тога што су одређени нивои естрадиола потребни за мушкарце, потребна је нека конверзија тестостерона у естрадиол. Међутим, у два случаја ефикасна инхибиција ароматазе може дати важне користи.

Прво, када циклус анаболичког стероида узрокује веома ароматизујуће нивое стероида и нема контроле за ензим ароматазе, претварање у естрадиол постаје прекомерно. Добијени високи естрадиол може изазвати гинекомастију, задржавање воде, депресију и / или губитак либида. То такође може отежати одржавање слабог стања.
ален@ок-биотецх.цом

И друго, неки мушкарци имају прекомерне нивое естрадиола чак и када нису на анаболичком стероидном циклусу. Ово ће деловати да смањи њихову природну производњу тестостерона, а такође може проузроковати и горе наведене штетне нежељене ефекте.

Аримидек је веома погодан за решавање било ког проблема. Уз правилно одабрано дозирање, ниво слободног естрадиола може се донијети прилично прецизно до жељеног опсега. Када не користим анаболичке стероиде, за већину мушкараца препоручујем око 20-29 пг / мЛ за најбољи ефекат на расположење, перформансе, либидо и дугорочно здравље и пружити одличну предност природној производњи тестостерона. Током стероидног циклуса, нивои се могу дозволити да расте мало више, јер високи нивои артерија дјелују у супротстављању нежељеним дејствима естрадиола. Понекад су нивои намерно направљени виши, јер су мало "влажне" могу побољшати перформансе дизања. Ипак, препоручујем да чак и током снажног анаболичког циклуса ниво естрадиола не сме бити већи од око 40 пг / мЛ. То ће обично захтијевати инхибитор ароматазе као што је Аримидек, ако је дозирање ароматизованих стероида високо.

Најзаступљенији стероиди су тестостерон, метилтестостерон и Дианабол, али и Деца (нандролон) и Екуипоисе (болденоне) такође ароматизују.

Већина медицинских студија о учинку Аримидек-а на мушкарце користе је на 1 мг / дан, уз ову дозу која се појављује у погледу оптималне процене утицаја на ниво естрадиола. Међутим, стварни свет за стероидне циклусе или оптимизацију нивоа хормона је генерално у нижим дозама, од 0,25 мг сваког другог дана до око 0,5 мг дневно. Генерално препоручујем 0.5 мг сваког другог дана као полазну тачку за стероидни циклус, а пола за оптимизацију хормона ако постоји велики естрогенски проблем.

Прекомерно дозирање Аримидек доводи до абнормално ниског нивоа естрадиола и типичних нежељених ефеката болова у зглобовима, смањеног либида и / или гастроинтестиналног стреса. Прве две су директно узроковане ниским естрадиолом. Ако доживите ове ефекте, смањите дозе. Ефекат на ГИ тракт појављује се нежељени ефекат самог Аримидека, али онај који на срећу погађа само неколико. Уколико доживите овај ефекат, препоручујем прелазак на летрозол као алтернативни избор инхибитора ароматазе.

Анастрозол има пола животног века од око два дана. Из тог разлога, када је употреба у току, приликом узимања дозе Аримидек-а корисник ће имати у свом систему не само дозе коју је управо узимао, већ ио другом дводневном вриједности која је изграђена у његовом систему. Међутим, ако само почнете са коришћењем, такав развој не постоји, а ефекат ће бити мањи.

Уместо да чекам неколико недеља за настајање, уместо тога препоручујем Аримидек преднапрегнути. Ово се обавља узимањем као прве дозе не само редовног износа, већ и додатних два дана. На пример, ако намеравате узети 0,5 мг сваког другог дана, онда би то било додатних 0,5 мг. Досадашња доза би била 1,0 мг. Ово би се узело тек првог дана употребе. Овим методом, прави ефекат се постиже готово одмах.

Контролна употреба Аримидека је у ПЦТ. Неки се залажу за повећање нивоа естрадиола који су абнормално ниски у ПЦТ-у, како би се стимулисала производња тестостерона; Ја сам јаки заговорник умјесто кориштења СЕРМ-а, као што је Нолвадек или Цломид. Међутим, ако особи треба Аримидек чак и ван циклуса због природне високе ароматизације, онда се његова дозирања ван циклуса може користити и током ПЦТ-а.

Аримидек је најбоље упоређивати са летрозолом. Било који лек може се ефикасно користити за контролу ароматазе. Избор између њих може се учинити у потпуности на основу личних преференција, искуства и доступности.


Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: