Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Нандролон ундеканоат у праху (862-89-5)

Нандролон ундеканоат у праху (862-89-5)

Нандролон ундеканоат у праху, Нандролоне ундецаноате сирови прах, купити Нандролоне ундецаноате прах, сирови Нандролон ундеканоат прашак, Нандролоне ундецаноате прах за продају, Нандролоне ундецаноате прашак додатак,


1. Шта је Рав Нандролоне ундецаноате прашак ?  


Нандролон ундеканоат је некад популаран анаболички стероид састојао се од активног стероидног хормона Нандролон који је повезан са веома великим естром Ундецаноате. Врло сличан Нандролоне Децаноате (Деца Дураболин), Динаболон-ов Ундецаноате естер је нешто већи, пружајући још дужи трајни терапеутски прозор. Међутим, иако једном популарни стероид у плановима терапијског третмана и међу спорташима који побољшавају перформансе, Нандролоне ундецаноате више није на тржишту. У ствари, не постоји фармацеутски бренд Нандролоне Ундецаноате који се тренутно производи, а он је такође ретко на црном тржишту.

 

Нандролон ундеканоат се први пут појавио почетком 1960-их година и уживао је релативно снажан успјех у читавој Европи. На неким тржиштима овај комплекс је такође продат као Псицхоболан, али је Нандролоне ундецаноате и даље доминантан бренд. Овај анаболички стероид доказао је да има бројне терапеутске користи и одобрен је за употребу у лечењу остеопорозе, неухрањености и било каквих општих катаболичких стања. Међутим, упркос врло пристојном евиденцији сигурности, у деведесетих Нандролон ундеканоат и све Нандролоне Ундецаноате једињења полако би нестале са тржишта.

 

Д-Анабол 25 Нандролон ундеканоат је такође био нешто популаран анаболички стероид међу спорташима који побољшавају перформансе током својих више од тридесет година постојања. Међутим, док је сваки бит ефикасан као Нандролоне Децаноате, никада није добила масу која је последица што је верзија Децаноате тако лако доступна. На неким тржиштима, док су доступни у већем дијелу Европе, Нандролоне ундецаноате је било тешко пронаћи, остављајући многе спортисте који побољшавају перформансе увијек одабирајући Нандролоне Децаноате или брже деловање Нандролоне једињења у Нандролоне Пхенилпропионате (Дураболин или НПП). Без обзира на то, ово је био одличан стероид за масовне добитке изван сезоне и опште атлетско побољшање, али иако више не постоји, појединац и даље може добити исте користи од Нандролоне ундецаноате са другим постојећим Нандролоне облицима.

2. Како функционише сирови Нандролон ундеканоатни прах?


Ефекти Нандролон ундеканоата на анаболизам првенствено узрокују овај стероид да се посматра као офф-сезонско агенсивно средство и ништа више. Без питања, ово је један од најбољих стероида на свету, али његове користи за спортско побољшање могу бити најкорисније од свих. Нандролонски хормони су веома популарни међу многим спортистима, укључујући и оне који немају жељу за било какав изразан пораст ткива. Ово је последица дејства Нандролоне ундецаноате и других Нандролон хормона који су један од најбољих за промовисање повећања мишићне издржљивости и опоравка; опоравак је тамо где стварно сија.


Због ефеката Нандролоне ундецаноате, нећете гурнути брзо; ваши мишићи ће моћи да раде на својој врхунској перформанси дужи временски период под стресом. Онда имамо исцељење, а тврде тренинге и перформансе могу довести до тјелесног удара. Када брже лечимо, ау овом случају говоримо о истинском исцељењу, можемо више да се понашамо на вишем нивоу. Даље, када је реч о лечењу, то је стварни напредак. Напредак се заправо не спроводи кад тренирамо. Обука заправо руши мишићно ткиво, али лечење је оно што га чини јачим и што га чини растом. Без обзира на вашу намену употребе, ефекти Нандролоне ундецаноате на мишићну издржљивост и опоравак ће уживати сви који допуњују овај анаболички стероид.

 

Иако корисни за перформансе у општем смислу, како је описано, нико не може порећи ефекте Нандролоне ундецаноате у погледу постепеног раста ткива су нешто осим феноменалног. Овај стероид неће промовисати брзо повећање телесне масе, већ ће уз одговарајуће калорије промовирати значајне добитке у мишићној маси. Неки од тежина могу бити тежина воде, али то се може контролисати правилном употребом.


Више о овоме када погледамо нежељене ефекте Нандролоне ундецаноате. Као велики промотер масе, ефекти Нандролоне ундецаноате у овом погледу би требало лакше држати у поређењу са многим анаболичним стероидима када се употреба прекине. Поједина такође треба пронаћи да добија мање тјелесних масти за вријеме вансезонске употребе због повећане метаболичке вредности. Ово не значи да нећете добити масноће у својој офф сезони, раст и даље захтијева вишак калорија, али би требали бити у могућности да боље искористите ваше конзумиране хранљиве материје.

 

Ефекти Нандролон ундеканоата такође могу бити корисни током циклуса резања. Ово је тешко за многе да се окрећу око себе јер стероид неће промовисати јаке услове кондиције као што су Тренболоне или Винстрол. Међутим, то је одличан витак за заштиту ткива, а пошто је витко ткиво увек у ризику када је у калоријском дефициту, што је неопходно за губитак масти, то може учинити Нандролоном корисним. Због повећане издржљивости која се пружа од ефеката Нандролоне ундецаноате, појединац би требао бити у стању да одржи више издржљивости током онога што је често фаза одвођења енергије тренинга. Аспект опоравка ће такође бити изузетно користан јер опоравак често постаје мало тежи током калоријског дефицита.

3. Како се користи Нандролоне ундецаноате прашак ?


Код бодибуилдинга, Нандролоне ундецаноате се често користи за масовну надоградњу, јер има снажан анаболички и умерен андрогени ефекат. Због тешког оштећења производње тела у тестостерону, често се ињектира тестостероном. У поређењу са нандролон деканоатом, цена и потреба за честим ињекцијама су кључни недостаци. За почетнике и жене број неопходних ињекција је и даље у домету. Професионални бодибилдери не користе Нандролоне Ундецаноате, јер нико не жели да направи неколико ињекција у једном дану. Нандролоне ундецаноате је један од стероида који такође користе жене.
 

4. Дозирање о Нандролоне ундецаноате праху


Бројни појединци нису упознати са могућим резултатима коришћења одређених доза Нандролоне ундецаноате. Многи бодибилдери користе овај стероид у вансезонским циклусима булкинга како би промовисали величину мишића и раст. Ако булкинг није главна мета бодибилдера, ниже Нандролон ундеканоатне дозе могу бити стварно корисне.

 

Довољно је узимати 40-70 мг Нандролон ундеканоата дневно у ван сезоне. За ово ћете морати да узимате једну ињекцију сваке недеље. Да бисте повећали ефикасност стероида, већина бодибилдера ће поделити ињекцију на 2 мале ињекције једнаке величине седмично. Овај задатак ће смањити укупну запремину ињекције. Можете повећати дозу у случају да толеришете 300-400 мг без икаквих проблема. Иако нема потребе за високим дозама, морамо знати да већина мушкараца подржава 60 мг недељно без икаквих већих проблема. Довољно је да се држите 400 мг . Већа је вероватноћа да ће доћи до негативних нежељених ефеката у случају повећања дозе. У неким случајевима негативни ефекти могу надмашити позитивне ефекте, иако се то може разликовати од једне особе до друге.

5. Упозорење о Суровим Нандролоном ундеканоатним прахом


Можда ћете моћи да купите Нандролоне ундецаноате онлине ако пронађете случајног подземног лабораторијског испоручитеља који то носи, али опет то није уобичајено. Са толико доступним Нандролоне Децаноате и Нандролоне Пхенилпропионате, и даље ћете моћи купити све Нандролоне које желите.

 

Ако сте у могућности купити Нандролоне ундецаноате онлине, имајте на уму да нема начина да се мери квалитет овог стероида. Надаље, ако живите у САД-у, прекршићеш закон. У Сједињеним Америчким Државама анаболички андрогени стероиди се сврставају у супстанце контролисане у Прилогу ИИИ. Свака куповина или поседовање било ког анаболичког стероида захтеваће рецепт на основу одобрених владиних медицинских потреба како би били легални.


Док се рецепти за стероиде могу добити, не можете добити рецепт за Нандролоне ундецаноате или било које једињење Нандролоне Ундецаноате. Ви ћете наћи, међутим, закон је често далеко блажи у многим земљама. У неким земљама можете легално купити анаболичке стероиде за личну употребу све док се куповина врши у апотеци. Насупрот томе, неке земље су сличне строгости као што САД чине разумевање закона јер се односи на место где живите императив пре него што купите било који анаболички стероид.

 

Због закона о стероидима у САД и другим местима широм свијета, како бисте избјегли правне проблеме и лоше куповине производа, охрабрујете се да посетите спонзоре овдје на Стероид.цом-у. Спонзори овде на Стероид.цом могу легално да вам пруже висококвалитетне анаболике без рецепта или страха од правних посљедица.
 

6. Који су могући нежељени ефекти о сувим Нандролон ундеканоатним прахом ?


Нандролон ундеканоат има ниску тенденцију конверзије естрогена, процењено је да је само око 20% оног који се види код тестостерона.491 То је зато што док јетра може претворити нандролон у естрадиол, на другим активнијим местима стероидне ароматизације, као што је нандролон адипозног ткива далеко мање отворен за овај процес.492 Према томе, естрогенски повезани нежељени ефекти су много нижи проблем са овим лекаром него са тестостероном. Међутим, нивои естрогена се и даље могу примијетити уз веће дозирање, и могу узроковати нежељене ефекте као што су повећана задржавања воде, тијело повећање масти и гинекомастија.


Анти-естроген као што је кломифен цитрат или тамоксифен цитрат може бити неопходан да би се спречили естрогенски нежељени ефекти ако се јављају. Може се алтернативно користити инхибитор ароматазе као што је Аримидек® (анастрозол), који ефикасније контролише естроген тако што спречава његову синтезу. Међутим, инхибитори ароматазе могу бити прилично скупи у поређењу са антиестрогенима, али могу имати негативне ефекте на липиде крви. је напоменути да нандролон има неку активност као прогестин у телу.


493 Иако је прогестерон ц-19 стероид, уклањање ове групе као у 19-норпрогестерону ствара хормон са већим везивним афинитетом за одговарајући рецептор. Показано је да многи 19-ни анаболички стероиди имају неки афинитет за прогестерон рецептор.494 Нежељени ефекти који су повезани са прогестероном су слични онима код естрогена, укључујући инхибицију негативне повратне спреге производње тестостерона и повећану стопу складиштења масти .Прогестини такође повећавају стимулативни ефекат естрогена на раст млечног ткива.


Изгледа да постоји јака синергија између ова два хормона овде, тако да се гинекомастија може појавити чак и уз помоћ прогестина, без прекомерног нивоа естрогена. Употреба антиестрогена, која инхибира естрогенску компоненту овог поремећаја, често је довољна да ублажи гинекомастију изазвану нандролоном.

 

Иако класификовани као анаболички стероид, ирогенске нежељене ефекте су и даље могуће са овом супстанцом, посебно са већим дозама. Ово може укључивати узимање мастне коже, акни и раст тела / лица. Анаболички / андрогени стероиди такође могу погоршати губитак косе код мушкараца. Жене су упозорене на потенцијалне вирилизирајуће ефекте анаболичких / андрогених стероида.


Ово може укључити продубљивање гласа, менструалне неправилности, промјене у текстури коже, раст образа на глави и повећање клиториса. Нандролон је стероид са релативно ниском андрогеном активношћу у односу на његове активности за стварање ткива, чиме је праг за јаке андрогене нежељене ефекте сразмерно виши него код више андрогених средстава као што су тестостерон, метандростенолон или флуоксиместерон. Такође је важно нагласити да је због своје благотворне андрогене природе и способности сузбијања ендогеног тестостерона, нандролон склони мучењу либида код мушкараца када се користи без другог андрогена.


Имајте на уму да у циљним ткивима који одговарају од андрогена као што је

коже, коже главе и простате, релативна андрогенност нандролона се смањује његовим редукцијом на дихидронандролон (ДХН) .495 496 Ензим 5-алфа редуктазе је одговоран за овај метаболизам нандролона.
Истовремена употреба инхибитора 5-алфа редуктазе као што је финастерид или дутастерид ће ометати смањење дејства нандролона на специфично место, значајно повећавајући тенденцију нандролона за производњу андрогених нежељених ефеката. Код нандролона треба избегавати инхибиторе редуктазе ако је пожељна ниска андрогеност.

 

Анаболички / андрогени стероиди могу имати штетне ефекте на серумски холестерол. Ово укључује тенденцију смањења вредности ХДЛ (доброг) холестерола и повећања вриједности ЛДЛ (лоших) холестерола, што може промијенити ХДЛ у ЛДЛ биланс у правцу који подстиче већи ризик од артериосклерозе.


Релативни утицај анаболичког / андрогеног стероида на липиде у серуму зависи од дозе, начина примене (орално насупрот ињекцијама), типа стероида (ароматизабилног или не ароматизирајућег) и нивоа резистенције на метаболизам у јетри. Студије које дају 600 мг нандролон деканоата недељно током 10 недеља показали су 26% смањење нивоа ХДЛ холестерола.497 Ова супресија је благо опасна од оне која је пријављена са једнаком дозом тестостерон енантата, а у складу је са ранијим студијама које показују нешто снажнији негативни утицај на ХДЛ / ЛДЛ однос са нандролон деканоатом у поређењу са ципионатом тестостерона.498 Нандролон ињекције, међутим, и даље би требало да имају знатно слабији утицај на липиде у серуму него агенсовани агенси ц-17 алфа.


Анаболички / андрогени стероиди такође могу негативно утицати на крвни притисак и триглицериде, смањити ендотелну релаксацију и подржати хипертрофију леве коморе, што потенцијално повећава ризик од кардиоваскуларних болести и инфаркта миокарда. Да би се смањио кардиоваскуларни напор савјетује се да одржава активни кардиоваскуларни програм вјежби и минимизирати унос засићених масти, холестерола и једноставних угљених хидрата у току активне ААС администрације. Уз помоћ рибљег уља (4 грама дневно) и природне холестерол / антиоксидантне формуле као што је Липид Стабил или производ са упоредивим састојцима такође је препоручује се.

 

Сви анаболички / андрогени стероиди када се узимају у дозама довољним за промовисање добијања мишића, очекују да умањују производњу ендогеног тестостерона. Због поређења, студије које администрирају 100 мг недељно нандролон деканоата током 6 недеља показале су приближно 57% смањење нивоа серумских тестостерона током терапије. У дози од 300 мг недељно, ово смањење је достигло 70% .499 да прогестацијска активност нандролона значајно доприноси сузбијању синтезе тестостерона током терапије, што се може обележити упркос ниској тенденцији конверзије естрогена. 500 Без интервенције супстанци које стимулишу тестостерон, нивои тестостерона треба да се врате у нормалу у оквиру 2- 6 месеци сецесије дроге. Имајте на уму да се продужени хипогонадотропни хипогонадизам може развити секундарно због злоупотреба стероида, што захтева медицинску интервенцију.
 

7. Купи Нандролоне ундецаноате Повдер ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину Нандролоне ундецаноате сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.
Hot Tags: СЗОБ, ок-биотецх.цом, Нандролоне ундецаноате, 862-89-5, Нандролоне ундецаноате повдер, Нандролоне ундецаноате рав повдер, купити Нандролоне ундецаноате прашак, сирови Нандролоне ундецаноате прашак, Нандролоне ундецаноате прашак за продају, Нандролоне ундецаноате прашак додатак,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: