Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Нандролон лаурат у праху (26490-31-3)

Нандролон лаурат у праху (26490-31-3)

Нандролон лаурат у праху, Нандролоне лаурате сирови прах, купити Нандролон лаурат у праху, сиров нандролон лаурат у праху, Нандролон лаурат прашак за продају, Нандролон лаурат прашак додатак,


1. Шта је Нандролоне лаурате прах?


Нандролон лаурат је ињектибилан облик анаболичког стероида нандролона. Лауратни естер који се примењује овде је два атома угљеника дужи од деканоата, а самим тим и средство формира нешто дуготрајнији депозит лекова око области ињекције него Деца-Дураболин. С обзиром на јака својства одложеног ослобађања, могуће је давати нандролон лаурат једном сваке три до четири недеље у медицинском окружењу.


Као нандролон ињектирају, овај лек пружа умјерено снажан анаболички ефекат, који је праћен низим нивоом естрогених и андрогених својстава. Иако се не користе широко, нандролон лаурат фаворизују спортисти и бодибилдери због своје способности да промовишу споре стабилне добитке у леан маши са минималним нежељеним ефектима.


Нандролон лаурат је развијен током 1960-их година, када су се синтетисали и истраживали многи нови естри нандролона. Овај дуготрајни естер нандролона се обично идентификује као ветеринарски лек, али је заправо прописан људима пре него што је усвојен за употребу животиња.


Једино брендирање референци је Клиниболин, који је крајем 1960-их продат на кратко на немачком тржишту дрога. Нандролон лаурат је, на крају, био краткотрајан као људски лек, и од тада ће се користити искључиво у ветеринарским препаратима. Ништа посебно не чини да је лек лоше погодан за људску употребу, а њено прекидање вероватно има много више везе са доминацијом Органон-овог Дера-Дураболина, чиме је нандролон лаурат постао прилично сувишан као лек на рецепт, него било какве грешке самог лека .

 

Као ветеринарски лек, нандролон лаурат се најчешће идентификује са брендом Лаураболин. Лаураболин производи Интервет и налази се у разним земљама укључујући Мексико, Чиле, Холандију, Аустралију и Колумбију. Користи се код мачака, паса, коња, свиња и говеда, обично да надокнађује неухрањеност узроковану вирусном или паразитарном обољењем, лечење анемије, супротстављање катаболичким ефектима кортикостероида и побољшање укупног физичког стања високо активних или старијих животиња.


Лаураболин бренд је такође продао Верффт-Цхемие у Аустрији и Вемие у Немачкој, али су ови производи од тада прекинути. Поред Лаураболин бренда, дрога се такође продавала у прошлости под називима Фортадек (Хидро, Немачка), Фортабол (Парфам, Мексико) и Лаурадрол 250 (Лоеффлер, Мексико). Данас је познато да постоје само производи Интервет.

2. Како ради сирови Нандролон лаурат прах?


У основи, као што је раније речено, Лаураболин ће учинити све што ће Деца учинити. Ова ствар ће вам помоћи да се брзо опоравите од вежбања (3) помоћу надокнаде мишићног гликогена; повећање синтезе протеина итд. и једина права разлика је трајање његове ефикасности. Лаураболин може остати ефикасан до неколико дана након ињекције, али само нешто више од Деце. Структура Нандролона је веома слична оној у тестостерону.


Једина разлика је уколико нема угљениковог атома на 19. позицији, то доводи до тога да има много ниже андрогене особине, а затим тестостерон. Главни разлог за низак андрогени нежељени ефекат повезан са Нандролоном је то што иако је измењен ензимом 5а-редуктазе баш као и тестостерон, измењени производ је дихидронандролон који је много слабији у дејству, а затим дихидротестостерон. Зашто вам све те велике речи значе? Па и ниједан од њих није посебно важан и они су само геек-говорећи за тврдњу да нандролон генерално производи мање нежељених ефеката од тестостерона.


Ова ставка такође има много нижу тенденцију за конверзију естрогена, а стопа на коју се Нандролон претвара у естроген процењује се на 20% вредности тестостерона (запамтите Летрозол Препоручио сам да користите?). Недостатак Лаураболина код Деца-Дураболина је то се обично налази на врло ниском нивоу концентрације од 25-50 мг по цц / мл. То заузврат изазива спортисте да узима вишеструке и обимне ињекције, чинећи то мало мање пожељним Деца.


Међутим, цена Лаураболина је углавном знатно нижа него код Деца-Дураболина која се донекле састоји од обимних и честих ињекција. Нажалост, док је цена Лаураболина нижа од вредности Деце, задржавање воде доживљено од њега је исто, ако не и више. Коришћењем Летрозола (који сам претходно препоручио да помогне прогестеним / естрогенским нежељеним ефектима) ће се борити против овога, али ја и даље мислим да Лаураболин буде проглашен за употребу у циклусима оптерећења

 

Добици са овим једињењем су знатно спорији од тестостерона, али су квалитетнији и лакши за одржавање након што је употреба Лаураболина прекинута. И, наравно, као и код сваког Нандролона, одговарајући режим пост-циклуса терапије треба да се инкорпорира на крају циклуса који се састоје од Лаураболина.

 

Опет ће, као и сви нандролони, повећати своју телесну масу, ФФМ и снагу (7). Просјечне дозе за мушке спортисте су у распону од 200-400мг недељно (што би подразумијевало стављање више уља у своје тело него што је то у вашем просечном Инди 500 аутомобилу). Женски спортисти такође могу пронаћи ову ставку корисну јер има низак андрогени својства и високе анаболичке особине, што ће ограничити вирилизирајуће ефекте (ефекти који жену учини на мушким карактеристикама).


Просечна доза за атлетичарку би била у опсегу од 50-100 мг недељно. Лаураболин је добар избор за женске спортисте, јер се обично продаје у врло ниској концентрацији (Мг / Мл), ријетко је фалсификован и није у високој потражњи, а тиме и јефтин (никад не би требало платити више од $ 2-4 по мл). Нажалост, ова дрога никада неће бити веома корисна за мушкарце, осим можда због његових ефеката на садржаје минерала и колагена који могу бити у количини од 50 мг / недељно, јер је доступан само у малим дозираним концентрацијама.
 

3. Како користити прах нандролон лаурат у сижу ?


Лаураболин је ињекциони ветеринарски стероид који садржи нандролон лаурат. Нандролон лаурат је у основи дуготрајан Деца Дураболин, који остаје активан до мјесец дана у телу. Спортисти генерално убризгавају овај лек недељно.

 

Као нандролон, Лаураболин ће показати примјетне анаболичке ефекте са слабијим андрогеним нежељеним ефектима. Иако многе жене користе нандролоне, Лаураболин је можда један који треба избегавати. Андрогени ефекти могу се појавити код жена са нандролонима, посебно ако су нивои крви превише високи са тако дуготрајним дејством. Дураболин би био бољи избор.

 

За мушкарце, дозе од 200-400 мг недељно изгледају добро. У јачини од 50 мг, тешко је користити много већу дозу, мада је некима то могуће. Мексички Интервет производ се налази широм Сједињених Држава и обично се продаје по фер цени. Долази у 50мл епрувете, 50мг по мл. Недавно је Интервет промијенио своју амбалажу.

 

25мг или 50мг по цц 50 кубика / бочица. Ово је ветеринарски стероид првенствено пронађен у Канади и Европи. Може се сматрати врло издржљивом верзијом Деце. Док деца може остати активна у систему две недеље, овај производ је обично активан од три до четири. Лоша ствар у вези са Нандраболином је то што је доступна само у доњим милиграмским дозама. Овај производ тренутно није фалсификован и јефтин.
 

4. Дозирање сировог праха Нандролон лаурата


Нандролон лаурат се продаје на ветеринарском тржишту појединих земаља у износу од 20 или 50 мг / мл. Мужјаци треба узимати отприлике 30-70 мг дневно, а ињекције су потребне само једном недељно.


Жене могу експериментисати са нандролонима због њихове благе природе и низих андрогених тенденција. Ипак, и даље су донекле андрогени, тако да се женама не препоручује више од 50 мг недељно, а ако се јављају проблеми са вирилизацијом, употреба лаураболина би требало одмах престати.


Полураспада на Нандролон лаурату (Лаураболин) је прилично дугачка око 18 дана. Имајте на уму да пола живота није активни живот, то једноставно значи да ако убризгате 200 милиграма (мгс), након трајања пола живота само половину овај износ ће остати у вашем систему, и тако даље. Дакле, како можете да замислите, ово једињење ће се задржати на чврстом периоду од 6 недеља након заустављања.


Спортисти могу очекивати веома споре и стабилне резултате коришћења Нандролоне лаурате. У поређењу са "бржим" стероидима, као што су тренболон или дианабол, маса и добитак Лаураболина ће бити много лакше задржати.


Очигледно је да ће дуже полувреме проширити естер далеко дуже од других једињења, тако да ће слагање бити важно како би се постигли најбољи резултати. Као и код свих нандролона, препоручио бих да стави Лаураболин са дериватом ДХТ деривата као што је мастерон или провирон, заједно са више андрогеног једињења како би га ударац (тестостерон на примјер). Такође би била паметна одлука о употреби оралног стероида за покретање циклуса, јер ће вјероватно потрајати неколико седмица да приметите било шта значајно од Лаураболина због дугог естера.

5. Упозорење о суровом праху нандролон лаурата


Упозорења представљају мјере предострожности. Контраиндикације и интеракције и озбиљни штетни ефекти повезани са уносом лекова. Дијабетичар или пацијент са хипертензијом треба упозорити на неколико интеракција лекова. Познан пацијент са преосјетљивошћу мора бити опрезан у вези са реакцијама или анафилактичким шоком. Требала би се упозорити на трудноћу или дојку о одређеним лековима. Пацијент са обољењем од хепатитиса [болести јетре] или срчани пацијент треба да избегава неколико лекова. Упозорења о леку Нандролоне Лаурате су наведена у наставку.

6. Који су могући нежељени ефекти у праху нандролона лаурата?


Нандролон има ниску тенденцију конверзије естрогена, која се процењује на само око 20% онога што се види код тестостерона.516 То је зато што док јетра може претворити нандролон у естрадиол, на другим активнијим местима стероидне ароматизације као што је нандролон адипозног ткива је далеко мање отворени за овај процес.517 Према томе, нежељени ефекти повезани са естрогеном су много нижи проблем са овим леком него са тестостероном.


Међутим, повећани нивои естрогена се ипак могу примијетити уз веће дозирање и могу узроковати нежељене ефекте као што су повећана задржавања воде, повећање телесне масти и гинекомастија. Анти-естроген као што је кломифен цитрат или тамоксифен цитрат може бити неопходан да би се спречили естрогенски нежељени ефекти ако се јављају. Може се алтернативно користити инхибитор ароматазе као што је Аримидек® (анастрозол), који ефикасније контролише естроген тако што спречава његову синтезу. Инхибитори ароматазе могу бити прилично скупи у поређењу са антиестрогенима, али могу имати негативне ефекте на липиде у крви.

 

Напомињемо да нандролон има неку активност као прогестин у тијелу.518 Иако је прогестерон ц-19 стероид, уклањање ове групе као у 19-норпрогестерону ствара хормон са већим везивним афинитетом за одговарајући рецептор. Показало се да су многи 19-ни анаболички стероиди показали да имају одређени афинитет и за прогестерон рецептор.519 Нежељени ефекти повезани са прогестероном су слични онима код естрогена, укључујући инхибицију негативне повратне спреге производње тестостерона и повећану стопу складиштења масти .


Прогестини такође повећавају стимулативни ефекат естрогена на раст млечног ткива. Изгледа да постоји јака синергија између ова два хормона овде, тако да се гинекомастија може појавити чак и уз помоћ прогестина, без прекомерног нивоа естрогена. Употреба анти-естрогена, која инхибира естрогенску компоненту овог поремећаја, често је довољна да ублажи гинекомастију изазвану нандролоном.

 

Иако су класификовани као анаболички стероиди, ирогенске нежељене ефекте су и даље могуће са овом супстанцом, посебно са већим дозама. Ово може укључивати узимање мастне коже, акни и раст тела / лица. Анаболички / андрогени стероиди такође могу погоршати губитак косе код мушкараца. Жене су упозорене на потенцијалне вирилизирајуће ефекте анаболичких / андрогених стероида.


Ово може укључити продубљивање гласа, менструалне неправилности, промјене у текстури коже, раст образа на глави и повећање клиториса. Нандролон је стероид са релативно ниском андрогеном активношћу у односу на њене ткивне активности, чинећи праг за јаке андрогене нежељене ефекте сразмерно вишом него са више андрогених агенаса као што су тестостерон, метандростенолон или флуоксиместерон. Такође је важно нагласити да је због своје благотворне андрогене природе и способности сузбијања ендогеног тестостерона, нандролон склони мучењу либида код мушкараца када се користи без другог андрогена.

 

Имајте на уму да је релативна андрогеност нандролона у редукцији у дихидронандролону (ДХН) смањена на дихидронандролон (ДХН) .550 521 Ензим 5-алфа редуктазе је одговоран за овај метаболизам нандролона.


Истовремена употреба инхибитора 5-алфа редуктазе као што је финастерид или дутастерид ће ометати смањење нандролонске специфичности, значајно повећавајући тенденцију нандролона за производњу андрогених нежељених ефеката. Код нандролона треба избегавати инхибиторе редуктазе ако је пожељна ниска андрогеност.

Нандролон није ц-17 алфа алкилован, и није познато да има хепатотоксичне ефекте. Токсичност јетре је мало вероватна.
Анаболички / андрогени стероиди могу имати штетне ефекте на серумски холестерол. Ово укључује тенденцију смањења вредности ХДЛ (доброг) холестерола и повећања вриједности ЛДЛ (лоших) холестерола, што може промијенити ХДЛ у ЛДЛ биланс у правцу који подстиче већи ризик од артериосклерозе. Релативни утицај анаболичког / андрогеног стероида на липиде у серуму зависи од дозе, начина примене (орално насупрот ињекцијама), типа стероида (ароматизујућег или не-ароматизирајућег) и нивоа резистенције на метаболизам јетре.


Студије које дају 600 мг нандролон деканоата недељно током 10 недеља показале су 26% смањење нивоа ХДЛ холестерола.522 Ова супресија је нешто већа од оне која је пријављена са једнаком дозом тестостерон енантата и у складу је са ранијим студијама које показују нешто јачи негативан утицај на ХДЛ / ЛДЛ однос са нандролон деканоатом у односу на тестостерон ципионат.523 Нандролон ињекције, међутим, и даље би требало да имају знатно слабији утицај на серумске липиде него ц-17 алфа алкиловани агенси. Анаболички / андрогени стероиди такође могу негативно утицати на крвни притисак и триглицериде, смањити ендотелну релаксацију и подржати хипертрофију леве коморе, што потенцијално повећава ризик од кардиоваскуларних болести и инфаркта миокарда.

 

Да би се помогло у смањењу кардиоваскуларног сина, саветује се да одржава активни програм кардиоваскуларног вјежбања и минимизира унос засићених масти, холестерола и једноставних угљених хидрата у свако вријеме током активне ААС администрације. Допуњавање рибљим уљима (4 грама дневно) и природном холестеролом / антиоксидативном формулом као што је Липид Стабил или производ са упоредивим састојцима такође се препоручује.

 

Сви анаболички / андрогени стероиди када се узимају у дозама довољним за промовисање добијања мишића, очекују да умањују производњу ендогеног тестостерона. Због поређења, студије које администрирају 100 мг недељно нандролон деканоата током 6 недеља показале су приближно 57% смањење нивоа серумских тестостерона током терапије. У дозама од 300 мг недељно, ово смањење је достигло 70%.


524 Верује се да прогестацијска активност нандролона значајно доприноси супресији синтезе тестостерона током терапије, што се може обележити и поред ниске тенденције конверзије естрогена.525 Без интервенције супстанци које стимулишу тестостерон, нивои тестостерона треба да се врате нормално у року од 2-6 месеци од отцепљења дроге. Имајте на уму да се продужени хипогонадотропни хипогонадизам може развити секундарно због злоупотреба стероида, што захтева медицинску интервенцију.

 

Горе наведени нежељени ефекти нису инклузивни. За детаљнију дискусију о потенцијалним нежељеним ефектима, погледајте одељак о стероидним нежељеним ефектима ове странице.

7. Купи Нандролоне лаурате Повдер ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину Нандролоне лаурате сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: