Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Нандролон ципионате (601-63-8)

Нандролон ципионате (601-63-8)

Нандролон ципионат се препоручује као помоћ за третман ослабљеног када је пожељно побољшање тежине, длака или општег физичког стања. Дебилација често прати болести или може доћи након претераног рада и прекомерне ексере. Нандролон побољшава опште стање ослабљеног, помажући тако у исправљању губитака тежине и побољшању апетита. То није замена за добро избалансирану исхрану. Оптимални резултати се могу очекивати само када се користе добре праксе управљања и хране.


1.Шта је Нандролоне ципионате сирови прах?

Нандролон-Ципионате је једно од бројних Нандролонских једињења на тржишту; међутим, то није тако често као и веома популаран и високо доступан Нандролоне-Децаноате (Деца-Дураболин). Деца-Дураболин носи сваки добављач на земљи и свака апотека широм свијета, а након тога имамо Нандролоне-Пхенилпропионате (Дураболин или НПП), а онда имамо Нандролон-Ципионате; то најбоље знате као Динабол.


Динабол није инфериорни облик Нандролона у односу на друге популарније облике; то једноставно није толико широко доступно и дели толико сличности са Деца-Дураболином да већина добављача не осећа потребу за носом обоје. У сваком случају, док се крећемо заједно са нашом расправом на овим страницама, наћи ћете Нандролоне-Ципионате и Нандролоне-Децаноате да буду идентични за све интензивне сврхе.


Нандролонски ципионат је модификована форма нандролона, где је естер карбоксилне киселине (циклопентилпропионска киселина) везан за 17-бета хидроксилну групу. Естерификовани стероиди су мање поларни од слободних стероида и апсорбују се споро из области ињекције.


Једном у крвотоку, естар се уклања да би се добио слободни (активни) нандролон. Естерифицирани стероиди су дизајнирани да прошире прозор терапијског ефекта након администрације, што омогућава мање учесталост распореда ињекција у поређењу са ињекцијама слободног (неестезеног) стероида. Нандролон ципионат пружа оштар скок у нандролону ослобађању од 24 до 48 сати након дубоког интрамускуларног убризгавања и одржава значајно ослобађање хормона око 2 недеље.
 

2. Како функционише Нандролоне ципионате рав повдер?

Нандролонски ципионат потиче од познатог стероида Нандролона. Кључна разлика је у томе што је ињектибилан облик наведеног стероида. Образац отпуштања хормона је идентичан ономе код тестостерона. Климакс или највиши нивои су примећени 24-48 сати након примене. Међутим, значајан део хормона се још увек пусти још једну недељу. Активна супстанца је очигледно Нандролон. Посљедњи има и андрогена и естрогенска својства.

 

Оно што треба посебно нагласити је чињеница да је Нандролоне Ципионате заправо модификована верзија његовог прекурсора. Разлика је у томе што, за разлику од Нандролона, ињекциона верзија има естер карбоксилне киселине везан за 17-бета хидроксилну групу. Ово смањује поларитет стероида што доводи до спорије апсорпције од стране тела.

 

Подсећајући на све наведено, сада прелазимо на расправу о нежељеним ефектима. Прво, она је естрогена што подразумева да Динабол доприноси конверзији тестостерона у естроген. Ово се једноставно може објаснити чињеницом да јетра не може претворити Нандролон у естрадиол.

 

Друго, анаболички стероид се такође може показати андрогеним. Главни узрок оваквог ефекта је везан за предозирање. Ове андрогене особине укључују раст акни и длаке лица.

 

Осим тога, то може довести до отежаних губитака косе код мушкараца и вирилизације код жена.

 

На крају, Нандролон може довести до кардиоваскуларних проблема услед повећања нивоа лошег нивоа холестерола.
 

3. Како користити Нандролоне ципионате рав прах ?

За ове бодибилдере постоји ново једињење познато под називом Нандролоне Ципионате што може бити само одговор. Нандролон Ципионате се продаје на главним базама као Анаболиц ДН. То је естер Нандролона који је веома сличан Деца стероидима, изузев што је модификација која омогућава већу потенција и бржу активацију у телу.

 

Које су користи од састава које се брже понаша? Поред очигледне чињенице да су бодибилдери нестрпљиви људи, а то убрзава резултате, ограничава дужину потребног бицикла. Већину времена ће циклус Деца требати дужину од 16 седмица како би се осигурала максимална ефикасност.


Користећи Нандролоне Ципионате, бодибуилдер може видети исте резултате за 8 до 10 недеља. То значи да тело није толико подложно истом нивоу токсичности, што може бити веома добро, не само за опоравак мишићног рецептора, већ и за ваше опште здравље. Ово једињење је такође идеално за бодибилдере који се такмиче у тестираним федерацијама, јер то значи да су времена откривања много мање.

 

Жене могу имати користи од употребе Нандролоне Ципионате на исти начин. Жене често виде нежељене ефекте вирилизације, раст косе, акне и неповратно продубљивање гласа, када користе Децу за стандардни циклус од 16 недјеља. Употреба Нандролоне Ципионате дозвољава им да изводе циклус већ дуже од пола, јер виде приближно исте резултате. Тада се слободно кретају и заустављају нежељене ефекте, иако уживају у мишићним добитима.

 

Када се користи за физичко или побољшање перформанси, најчешћа је доза од 200-400 мг недељно, узета у циклусима дужине од 8 до 12 недеља. Овај ниво је довољан да већина корисника примећује мерљиве добитке у мишићној маса и снагу, која треба да буде праћена низом нивоа естрогених и андрогених активности. Иако веће дозе (450-600 мг) могу произвести јачи анаболички ефекат,


с обзиром на релативно ниску концентрацију у којој се налази овај лек (50 мг / мЛ), дозе изнад 400 мг нису обично примењене. Уместо тога, лек је често сложен са другим агенсом, најчешће са андрогеном као што је ињекциони тестостерон, који такође помаже у уклањању веома ниског нивоа андрогеничности нандролона. Понекад се користи и орални стероид са израженом андрогеничношћу, као што је метандростенолон или оксиметолон, али ће такође представљати одређену хепатотоксичност и имати јачи ефекат на серумске липиде (негативно).

 

Када се користи за физичку или побољшање перформанси, најчешћа је доза од 50 мг недељно. Иако су само мало андрогени, жене повремено су суочене с симптомима вирилизације приликом узимања овог једињења. Ако вирусни изазиви нежељени ефекти постану забрињавајуће, одмах треба прекинути нандролон ципионат како би се спречило њихово трајно појављивање. После довољног периода повлачења, нандролон краћег дејства Дураболин® се може сматрати сигурнијом (више контролисаном) опцијом. Овај лек остаје активан само неколико дана, што значајно смањује време повлачења ако је наведено.
 

4. Дозирање сировог праха Нандролона ципионата

Корисници Нандролоне Ципионате-а ће желети да одржавају своје циклусе у истом домету као и они који раде са Децом. Препоручује се циклус од 45 до 80 мг дневно. Ако се слажете са тестостероном (купите додатке тестостерона), дефинитивно не морате да идете ни више, посебно ако крате са 800 мг до пуног грама недељно тестостерона и било које врсте орала. Нандролон Ципионате је веома ефикасан и не морате га претерати на величини дозирања како бисте видели резултате. Многи бодибилдери узимају превише једињења, а ускоро открију да виде више нежељених ефеката него добитак када пређу 600 мг праг. Не спадајте у ову замку, одговорно користите Нандролоне Ципионате и све стероиде.
 

5. Упозорење о Нандролоне ципионате сировом праху

Женски пацијенти могу доживети вирилизацију укључујући продубљивање гласа, хирсутизам, акне, клитомегалију (не реверзибилне) и менструалне абнормалности. Укидање анаболичких стероида код знакова благе вирилизације може спречити иреверзибилну вирилизацију. Мишићно-скелетни ефекти анаболичких стероида укључују затварање епифизних центара раста прекидањем раста линеарног костију. Препоручује се адекватно праћење коштане добе током примене код пацијената са препуберталима.
 

6. Који су могући нежељени ефекти нандролоновог ципионатног сировог праха ?

Кардиоваскуларни ефекти могу бити преципитирани код пацијената који негативно утичу на задржавање течности. Едем, са и без конгестивног срчана инсуфицијенција, се десио током анаболичке терапије стероидима.

 

Генитоуринарни ефекти након хроничне примене и / или великих дозација анаболичких стероида могу резултирати олигоспермијом и смањеном количином ејакулације. Старији мушки пацијенти могу доживети повећање простате, што доводи до обструкције уринарног система. Приапизам и прекомерна стимулација могу се развити. Женски пацијенти могу доживети вирилизацију укључујући продубљивање гласа, хирсутизам, акне, клитомегалију (не реверзибилне) и менструалне абнормалности. Укидање лијекова код знакова благе вирилизације може спречити иреверзибилну вирилизацију. Може доћи до промена либида (повећање / смањење).

 

Животна опасност пелиозног хепатиса и абнормалности јетре, као што су хепатична неоплазма и хепатоцелуларни карциноми, десили су се након дуготрајне терапије великим дозама анаболичких стероида. Туморна регресија се није десила у свим случајевима након повлачења лијекова. Током релативно ниских дозирања може се десити колестатски хепатитис, жутица и абнормални тестови функције јетре. Јетски тумори повезани са употребом анаболичког стероида су васкуларнији од других тумора јетре и могу остати без тачке док се не развије животно опасна абдоминална крварења. Пелиозни хепатитис може представљати благу дисфункцију јетре, али је довела до отказа јетре

 

Женски пацијенти могу доживети вирилизацију укључујући продубљивање гласа, хирсутизам, акне, клитомегалију (не реверзибилне) и менструалне абнормалности. Укидање анаболичких стероида код знакова благе вирилизације може спречити иреверзибилну вирилизацију. Мишићно-скелетни ефекти анаболичких стероида укључују затварање епифизних центара раста прекидањем раста линеарног костију. Препоручује се адекватно праћење коштане добе током примене код пацијената са препуберталима.

 

Онколошки ефекти након дуготрајне терапије великим дозама анаболичких стероида укључили су хепатицне неоплазме и хепатоцелуларне карциномике. Хематолошки ефекти који се јављају током терапије анаболичким стероидима укључивали су промене фактора коагулације ИИ, В, ВИИ и Кс, продужено протромбинско вријеме (ПТ) и повећане еритроците производња.

 

Ендокрини нежељени ефекти који су примећени током егзогене примене анаболичких стероида укључили су инхибицију ендогног ослобађања тестостерона помоћу инхибиције повратне спреге хитуина лутеинизирајућег хормона (ЛХ). Велике дозе егзогених анаболичких стероида могу потиснути сперматогенезу путем инхибиције хормона стимулирајућег хипофизе фоликула (ФСХ). Андрогена активност анаболичких стероида може смањити нивое гликулина који везује тироксин и резултира смањењем укупних Т4 серумских нивоа и повећањем узимања Т3 и Т4 смола. Слободни нивои тироидних хормона остају непромењени и нема клиничких доказа о дисфункцији тироидне жлезде.

 

Метаболички ефекти који се јављају током терапије анаболичком стероидом код имобилисаних пацијената или код оних са метастатским болестима дојке укључују хипералкалије изазване остеолитиком. Анаболички стероиди утичу на равнотежу електролита, задржавање азота и излучивање калцијума у ​​урин. Појавио се едем, са и без конгестивног срчаног удара. Код пацијената са дијабетесом забележена је смањена толеранција глукозе која захтева прилагођавање у хипергликемијској контроли. Значајно повећање липопротеина ниске густине (ЛДЛ) и смањење липопротеина високе густине (ХДЛ).

 

Психијатријски ефекти анаболичких стероида укључују хабитуацију, узбуђење, несаницу, депресију и промене либида. Ане је најчешће пријављен дерматолошки нежељени ефекат. Највећа инциденција појављивања је код жена и препуберталних мужева. Гастроинтестинални ефекти који се јављају током нандролон терапије укључују мучнину, повраћање и дијареју.
 

7. Купи Нандролоне Ципионате   Рав Повдер ф ром СЗОБ

→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину Нандролоне Ципионате сировина.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: