Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Нандролон (Дураболин) прашак (434-22-0)

Нандролон у праху, Нандролоне у праху, купити Нандролоне прах, сирови Нандролон прах, Нандролоне прах за продају, Нандролоне прашак додатак, Дураболин прах, купити Дураболин прах, сирови Дураболин прах, Дураболин прах за продају, Дураболин прах прах,


1. Шта је прашак Нандролон (Дураболин) у праху?


Нандролон је један од најпопуларнијих анаболичких стероида који је икада створен и био је главни фактор међу спортистима који побољшавају перформансе свих врста од свог оснивања. То је такође један од ретких анаболичких стероида који је остао истакнут у медицинским круговима и високо вредан у многим терапеутским пољима.

 

Нандролон је први пут развијен 1960. године и доступан је широм света 1962. године од стране Органона у облику Нандролоне Пхенилпропионате под трговачким именом Дураболин. Међутим, то би било трговачко име Деца Дураболин који би се задржао на Нандролоне леку. Од тада су бројне верзије Нандролона удариле у полице, али је Деца Дураболин остала најпознатија; заправо, није неуобичајено да се све Нандролоне верзије називају Деца чак и ако нису.

 

Деца 200 Нандролон хормон се може причврстити на било који естар, али се најчешће налази у прилогу естера деканоата и фенилпропионата, ау неким случајевима и Ципионате естера. Нандролон је познат по томе што је један од најбољих офф-сезонских агенса за стероиде. Такође је омиљен међу спортистима због његовог лечења и опоравка. Због својих огромних терапијских погодности, Нандролон се користи у многим областима медицине. Међутим, због контроле анаболичког стероида његова употреба је донекле умирала у САД, али и даље остаје висока у остатку свијета.

2. Како ради прашак Нандролон (Дураболин) у праху?


Једноставно разумевањем функција и особина Нандролона лако је видети позитивне ефекте овог 19-ни састава, посебно позитивних медицинских користи. За појединца који побољшава перформансе, бодибилдер или спортиста, иако дугорочни фаворит, то је такође један од најнеразвијенијих. Заједничка идеја је да је Нандролон велики стероид за стерилизацију и истина је да је то фантастичан стероид. Али за многе кориснике стероида ту се завршава, а истина је да то не мора и често не би требало. Кључна тачка коју сваки корисник стероида мора да схвати јесте да квалитет стероида није само заснован на томе колико маса може да вам помогне. Постоје бројни позитивни ефекти који стероид може донијети, а ако је масовна промоција једина коју икад пуцате, врло добро се можете измијенити.

 

За спортисте ван сезоне Нандролон је често основни и један од најбољих избора које може да направи. Повећање масе неће се десити брзом брзином, а то ће остати тачно чак и ако се користи кратка естарска верзија. Нећете добити 20-30кг масе за 4 недеље као што бисте могли и са Окиметхолоне-ом, али ћете добити квалитетну масу и сасвим мало времена, а не неуредну масу која се често види у грађевинским машинама за брзо дејство. Снага такође треба повећати до одређеног степена, иако овај стероид није добро познат по томе што је јак промотор снаге. За атлетичарке ван сезоне такодје ће уживати у опоравку и терапијским погодностима које се пружају. Ово је важно јер је обука ван сезоне обично време када се користе најтежи пондери. Корисник ће такође утврдити да би требало да буде у стању да добије више величине са мањом телесном масноћом него што би то без употребе Нандролона због позитивног утицаја који ће стероид имати на метаболизам.

 

Затим се срећемо са атлетичарком, али он не тражи масовну количину или смањење, али ипак захтева побољшане перформансе. Нандролон је један од најбољих избора ако није апсолутно најбољи избор када је у питању стероид да би се задовољио овај циљ. Врло ниске дозе Нандролона ће пружити помоћ и опоравак који им требају, а нешто већа доза ће то обезбедити уз повећане нивое мишићне издржљивости. Једнако важно, поготово што се односи на рељеф, ово није лажно ослобађање или маскинг ефекат - не говоримо о лековима против болова, већ истинском олакшању.

 

Затим смо оставили фазу резања, време када се многи корисници стероида бране од Нандролона, али већ деценијама многи конкурентни бодибилдери, нарочито елита, препознају значај овог стероида и користи план резања. Није неуобичајено да се ниске дозе користе за терапеутске погодности. Нема времена да тело боли и боли као што ће се током фазе резања, а Нандролон је одличан лек. Али други ће га користити као директни стероидни штитник, нешто што би помогло у заштити витка ткива која би иначе била изгубљена због неопходних калоричних ограничења. Није неуобичајено видети кондилера који користи Нандролоне у првој половини свог натјецања, а затим га испусти у другој половини за стероиде који су боље прилагођени очвршћавању, иако може оставити у малој количини све до краја за терапеутску корист .
 

3. Како користити прашак Нандролон (Дураболин) ?


Нандролон је основни хормон, али је познат под трговачким називом Деца Дураболин, који садржи Нандролоне Децаноате. Ова популарна припрема узима нандролон хормон и додаје деканатни естар ланац. Овај естарски ланац је прикључен током процеса производње и служи за двоструке сврхе. Главна сврха је да се хормонско уље раствара, тако да се може ставити у ампуле или вишекорисничке бочице. Друга сврха овог естрског ланца је да успорите ослобађање стероида држањем деца од интеракције са андрогеним рецепторима све док естер ланац не одсече ензими у вашем телу. Пошто нандролон деканоат не може да се повеже са рецептором за андрогене све док се ензими у вашем телу не одсече од деканоатног естра, стероид успорава отпуштање у ваш систем током неколико дана. За медицинску употребу, главна функција естра је омогућити ињектирање хормона само једном на сваке 3 недеље. Међутим, бодибилдери могу убризгавати деца дураболин недељно или често као свака три дана.
 

4. Дозирање о Суров Нандролон (Дураболин) прах


Нандролон деканоатна ињекција је намењена само за дубоку интрамускуларну ињекцију, у глутеални мишић. Дозирање треба да се заснива на терапијском одговору и разматрању односа користи и ризика. Трајање терапије зависиће од одговора стања и појаве нежељених реакција. Ако је могуће, терапија мора бити прекинута. Нандролон деканоат треба посматрати као додатну терапију и требају се конзумирати адекватне количине хранљивих материја како би се постигли максимални терапеутски ефекти. На примјер, када се користи у лијечењу рефрактарне анемије, потребан је адекватан унос гвожђа за максимални одговор.

 

Доза од 50 до 100 мг недељно се препоручује за жене и 100 до 200 мг недељно за мушкарце. Терапију лијековима треба прекинути ако се у првих шест мјесеци не види хематоолошко побољшање. За дјецу од 2 до 13 година, просечна доза је 25 до 50 мг на свака 3 до 4 недеље. Парентералне препарате за лекове треба визуелно прегледати за честице и промену боје пре примене, кад год рјешење и контејнер дозвољавају.
 

5. Упозорење о сувом нандролону (Дураболин) праху


Нандролон подсећа на природне стероиде који делују на сличан начин хормону тестостерон.

Тестостерон је мушки полни хормон који производи тестис. Такође се налази код жена у малим количинама и производи се од јајника и надбубрежне жлезде.

Злоупотреба анаболичких стероида може ометати равнотежу природно насталих хормона које они имитирају. Ова сметња може узроковати нежељене ефекте у распону од: -

а) развој мушких карактеристика код жена, губитак плодности и евентуалне импотенције код мушкараца

б) оштећење бубрега

ц) повећан крвни притисак, отврдњавање артерија и повећани ризик од срчаних болести и обољења јетре

д) нихање расположења, познато као "стероидни бес"
 

6. Који су могући нежељени ефекти прашка Нандролон (Дураболин) у праху ?


Нандролон треба само узроковати нежељене нежељене ефекте када се користи сам, или када је количина превисока за количину тестостерона који се користи. Добро правило је да користите однос 3: 2 - тестостерон до нандролона. Стога, ако сте радили 600 мг тестостерона недељно, ваша деца дураболин дозаза не би требало да прелази 400 мг. Опет, главни проблем са деца је у томе што у одсуству довољног тестостерона који делује као супстрат за дихидротестостерон (ДХТ), витални део ваше ерекције, тело ће бити поплављено са много слабијим нандролон метаболитима који ће надметати своје тело сопствена производња ДХТ. Убризгавање деца само по себи изазива поплаве рецептора намењених ДХТ-у, са слабијим хормоном који неће пренети одговарајући сигнал како би се омогућила правилна ерекција. Ово се зове "Деца Дицк".

 

Нежељени ефекти приликом складиштења деца дураболина су мало другачији. Као што сви знамо, деца је обично сложена тестом и дболом. Проблем је што познато је да тестостерон и дианабол изазивају велике нежељене ефекте као што су задржавање воде и раст дојки код мушкараца (гино). Ови ефекти проистичу из ових стероида који се претварају у естроген (из тестостерона) и 17-метилестрадиол (из дианабола) помоћу ензима ароматазе. Други нежељени ефекти ова два стероида показују велики губитак косе и повећање простате, углавном због претварања тестостерона у дихидротестостерон путем неизбежне интеракције са ензимом 5-редуктазе. Иако нандролон има ограничену ширину интеракције и ензиме ароматазе и 5-редуктазе, метаболити који произлазе из ових интеракција не изазивају исте екстремне нежељене ефекте као тест и дбол. Због тога, деца дураболин је у суштини синергетски стероид који добро функционише са свим другим стероидима. Омогућава вам да повећате количину без више нежељених ефеката.
 

7. Купи Нандролон (Дураболин) прашак за пчеле СЗОБ


Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину Нандролоне сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.

Hot Tags: СЗОБ, ок-биотецх.цом, Нандролоне, Дураболин, 434-22-0, Нандролон у праху, Нандролоне сирови прах, купити Нандролоне у праху, сиров Нандролон у праху, Нандролоне прашак за продају, Нандролоне прашак додатак, Дураболин прах, купити Дураболин прах, сирове Дураболин прашак, Дураболин прах за продају, Дураболин прах прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: