Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


МК-677 (Ибутаморен) у праху (159752-10-0)

МК-677 прашак, МК-677 сиров прашак, купити МК-677 прашак, сиров МК-677 прашак, МК-677 прашак за продају, МК-677 прашак, прашак Ибутаморен, купити Ибутаморен прах, сиров Ибутаморен прах, Ибутаморен прах за продаја, Ибутаморен прах прах,


1.Шта је Рав МК-677 (Ибутаморен) у праху?


Мк-677 ибутаморен је врста лекова који вам могу помоћи да побољшате свој метаболизам, снагу костију, здравље, као и дане на овом свету. Производ делује промовисањем раста есенцијалног хормона и фактора раста 1 као што је инсулин, познат и под именом ИГФ-1. Такође промовира раст секреције ИГФБП-3.

 

МК-677 има 5 главних погодности, које су:

Побољшава облик тела

Повећава коштану снагу

Повећава издржљивост

Спрјечава раст тумора

Повећава дуговечност


Бодибуилдерс, спортисти и тренери снаге увек траже начине који им могу помоћи да побољшају своје перформансе и стекну више мишића. Наравно, постоји много производа који могу помоћи у постизању онога што желите, али многи од ових производа имају нежељене ефекте које дефинитивно не желите бити део.


Неки од најчешћих нежељених ефеката су висок крвни притисак, ћелавост узорка, неплодност и многи други проблеми везани за здравље. Сретно за вас, Мк-677 ибутаморен је тестиран и доказао је да је идеалан за бодибилдинг и било коју другу активност тренинга снаге. Обавезно проверите наш преглед производа на другим популарним САРМС Лигандрол и Остарине, који такође дају одличне резултате.

2. Како функционише Рав МК-677 (Ибутаморен) у праху ?  


За овај производ је речено да повећава ослобађање хормона раста, укључујући и ИГФ-1 хормон. Мудро је напоменути да производ функционише ефикасно без утицаја на ниво кортизола у вашем телу. Кортизол је снажан растни хормон који стимулише ослобађање грелин, једног од најосновнијих хормона у вашем телу. Дакле, како функционише овај производ?

 

Производ функционише као стимулатор пулсног раста хормона раста, који се може користити за повећање раста есенцијалног хормона кроз следеће механизме:

 

Подстицање ослобађања хормона који отпушта хормон раста, иначе познат као ГХРХ

Повећање ослобађања ГХРХ експоненцијално такође појачава сигнализацију у соматотрофима предње хипофизе


Ради смањивањем отпуштања соматостатина, који успорава или зауставља растни хормон


На крају, Мк-677 Ибутаморен ради спречавањем или заустављањем сигнализације соматостатинског рецептора


Мудро је напоменути да је овај производ тестиран и доказано ради на свим горе наведеним механизмима. Људи који користе овај лек показују значајно повећање њиховог хормона раста. Након потрошње, показало се повећање хормона раста у зависности од количине запаљене дозе. Препоручена доза је била 5 милиграма дневно; међутим то је био минимални износ.

 

Као што је раније поменуто, многи људи, укључујући спортисте, рваче, борце, тјелесне грађевине и тренере снаге траже начине који им могу помоћи да побољшају своје перформансе и стекну више мишића. Данас је велики број спортиста и произвођача тела широм планете открио да је Мк-677 Ибутаморен идеалан и високо препоручује када је у питању побољшање њихових перформанси.

 

Овај производ садржи једињење које је савршено за побољшање перформанси бодибилдера , као и повећање њихове издржљивости. Као спортиста, морате бити довољно јаки ако желите бити конкурентни и остати на врху ваше игре. Не само спортисти, бодибилдери који желе да повећају снагу тако што подижу више тежине и раде више кардио тренинга, такође им је потребна помоћ да остану на врху. Овај производ је управо оно што им је потребно да побољшају своје перформансе и да буду најбољи у ономе што раде.

 

Мк-677 Ибутаморен је једноставно лијек за хормон раста који се даје орално. Ради на сигнализацији ваших хипофизних жлезда да произведе више хормона раста (ГХ). Најинтересантнији и вероватно разлог зашто многи људи више воле овај производ над својим конкурентима јесте то што не захтева никакве ињекције или показује озбиљне нежељене ефекте. За комерцијалне стероиде је познато да имају веома озбиљне нежељене ефекте, а многи од њих обично захтевају ињекције.

 

Овај производ је посебно дизајниран да вам помогне да стекнете више мишића и повећате снагу. Тренутно постоје неке студије да би се открило да ли се овај производ може користити за људе који су гојазни или пате од остеопорозе. Поред тога, одрасли који болују од прелома кука ускоро ће знати да ли овај производ може помоћи њима. Истраживање и даље наставља да сазна да ли хемикалија у овом производу може радити на фрактури кука код одраслих, посебно старијих одраслих.
 

3. Како користити прашак МК-677 (Ибутаморен)?


Према одређеној студији која је урадена да би се утврдило катаболички ефекат овог производа, учесници су добили дозу од 25 милиграма дневно у периоду од седам дана. Након завршетка седам дана, учесници су показали континуирано повећање серумске концентрације ГХ и ИГФ-1.

 

Друга пробна студија показала је пораст телесне масе, нарочито код људи који су сматрали гојазним. Испитаници у овој студији добили су 25 милиграма МК-677 Ибутаморена дневно током периода од осам недеља. После две недеље учесници су показали значајно повећање базалног метаболизма, као и повећање нивоа серума у ИГФ-1, ГХ и ИГФ-1 везујућим протеинима-3.

 

Остале документиране предности овог производа укључују

 

Побољшани облик тела

Истина је да тамо има пуно људи који нису задовољни начином на који изгледају. У том светлу, они увек траже начине да побољшају свој облик тела. Многи од њих су отишли до операције како би уклонили вишак масти из свог тијела.

 

Добре вијести, МК-677 не захтијева да се оперирате или ињектирате. Производ функционише повећавајући нивое ваших хормона раста и метаболизма. Она преузима контролу над свим функцијама инсулина и спречава му да оштети вашу телесну композицију. Као резултат, мање масти се чува у вашем тијелу и ово помаже у побољшању облика вашег тела.

 

Студије показују да МК-677 помаже у промени одвода азота изазваном исхом и подржава правилно равнотежу азота у вашем телу. Првобитно је овај производ дизајниран да се бави условима као што су остеопороза, гојазност и губитак мишића.

 

Дакле, уместо смањења количине масти која се складишти у вашем тијелу директно, производ ради смањењем апетита и повећањем депозиције калорија у мишићима. Речено је да је ефикасан у повећању нивоа ИГФ-1 за око 39% до 89%, што заузврат повећава вашу мишићну масу и на крају побољшава облик вашег тела.

 

Повећава коштану снагу

Према студији која је урадјена за лечење минералне густине костију и стања познате као остеопороза, утврђено је да је МК-677 ефикасан у повећању коштане чврстоће. То значи да има директан утицај на минералну густину костију.

 

Заправо, постоји истраживање како би се сазнало да ли се овај производ може користити за спречавање или лијечење прелома колица код старијих особа. До сада је доказано да је идеалан за спречавање прелома кука.

 

Запамтите, МК-677 повећава производњу хормона раста, који стимулишу остеобласте и повећавају коштану снагу код старијих пацијената.

 

Ако сте одрасли одрасли од око 60 година и више, Ибутаморен вам може помоћи да смањите ризик од функционалног пада повећавајући телесне перформансе и мишићну масу. Производ вам такође може помоћи да повећате брзину и моћ ходања како бисте се пењали степеницама без потешкоћа.

 

Што се тиче жена, МК-677 може помоћи постменопаузним женама да повећају минералну густину костију. Ово је веома важно ако желите остати јасни од остеопорозе.

 

Повећана издржљивост

Има много људи који траже производе који им могу помоћи да повећају своје тежине за подизање тежине или да повећају своје време вожње у треадмилл-у, ако сте један од ових људи, МК-677 Ибутаморен је оно што тражите. Овај производ је ефикасан и поуздан појачавач када је у питању издржљивост. Што се тиче повећане издржљивости, МК-677 има исте ефекте као и Цардарине.

 

Ради на побољшању нивоа енергије и повећању снаге. Ово је управо оно што вам је потребно ако желите да извучете најбоље од свега што радите. На пример, ако сте бодибуилдер и желите остати на врху ваше игре, повећање нивоа енергије и снаге је оно што вам је потребно и МК-677 ће вам дати само то. Добра ствар у вези са овим производом је то што нема озбиљних нежељених ефеката. Дакле, можете га користити без страха од било чега.

 

Спрјечава раст тумора

Према истраживању које је урадјено код старијих мишева, МК-677 Ибутаморен је био ефикасан у заустављању раста тумора. Научно, људи и мишеви су повезани тако да оно што ради у мишу такође може радити на људском бићу. У том светлу, верује се да је овај производ поуздан и ефикасан за спречавање више тумора од настанка и повећања животног века.

 

Повећава дуговечност

Као што је већ поменуто, Ибутаморен може бити врло ефикасан када је у питању повећање животног века. Производ функционише повећавајући ГХ, иначе познат као хормон раста. Научници широм свијета слажу се да је повећан ГХ веома корисан и може помоћи у обрнутом старењу. ГХ такође помаже у побољшању имунолошког система, смањује ризик од старосних односа, успорава процес старења и најважније повећава животни вијек. МК-677 повећава производњу ГХ, што вам може помоћи да изгледате млађе и дуже живите.

 

Ако желите повећати дуговечност на природан начин, Витал Редс је један од најпродаванијих природних производа који су тренутно доступни на тржишту.
 

4. Дозирање о сировом МК-677 (Ибутаморен) праху


Према неколико студија, МК-677 Ибутаморен дозе од пет милиграма до двадесет пет милиграма (5-25мгс) дневно су стварно показали значајне резултате. Постоји неколико појединаца који су показали одличне резултате са већим дозама, али 5-25 мг је препоручљиво. У ствари, ако сте почетник, веома је препоручљиво да почнете са дозом од пет милиграма.

 

5. Упозорење о сувом МК-677 (Ибутаморен) праху


Постоји много места на којима можете купити Мк 677 Ибутаморен суплементе и постоје тоне компанија онлине које продају различите сорте овог производа у облику додатка. Важно је да одвојите своје време и обавите доста истраживања пре него што изађете и купите било који Мк 677 Ибутаморен производ јер сви они нису исти. Обавезно се обучите о дозама хормона раста, механизму и његовим предностима.


6. Који су могући нежељени ефекти у праху МК-677 (Ибутаморен) ?


Повећани нивои хормона раста обично су повезани са нумб рукама, проблемима коже, повећањем телесне тежине, ослабљеношћу мишића, мањом осјетљивошћу инсулином и благо повећаним апетитом. Као што видите, овде нема озбиљних нежељених ефеката.

 

Оно што је још интересантније је чињеница да продужена примјена хормона раста и ИГФ-1 хормона не може повећати производњу хормона кортизола.

 

Дакле, МК-677 Ибутаморен је веома сигуран и препоручује се ако желите да изградите више мишића, повећате ниво енергије и живите дуже на овом свету.

7. Купи Мк-677 Ибутаморен Повдер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Мк-677 Ибутаморен.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: