Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


МК 2866 (Остарине) прах (1202044-20-9)

МК 2866 (Остарине) прах (1202044-20-9)

МК 2866 прашак, Силденафил сирови прах, купити МК 2866 прашак, сиров МК 2866 прашак, МК 2866 прашак за продају, МК 2866 прашак за прашуме, остарин прах, купити Остарин прах, сирови прах Остарине, остарин прах за продају, Остарине прах прах,


1. Шта је Рав МК 2866 (Остарине) прашак?


Енобосарм, познатији као Остарин или МК 2866, је селективни модулатор рецептора Андрогена (САРМ) који је развио ГТк (ГТк-024) за борбу са губитком мишића и остеопорозом. Многи шпекуланти Остарин могу наћи начине лечења хормонске замене, као и за лечење саркопеније, кахексије и атрофије мишића. Ово је веома вредна корист за оне који болују од болести које троше мишиће, више зато што се показало да САРМ није имао утицаја на нескелетне мишиће.

 

Остарине, познат и под именом МК-2866, је САРМ (селективни модул рецептора андрогена) који је створио ГТк како би се избјегло и третирало трошење мишића. Касније може бити лек за избегавање атрофије (тотално трошење дела тела), кахексије, саркопеније и хормона или терапије замене тестостерона.

 

Овај тип САРМ-а не може само задржати масу мршавог тела, већ и повећати. Остарина се често погреши када је С1 али С1 створен раније и више не пролази кроз већу експанзију.
 

2. Како функционише Рав МК 2866 (Остарине) прах ?


Као САРМ, Остарине се директно везује за андрогене рецепторе. Док се анаболички стероиди такође везују за андрогене рецепторе, САРМ не може се претворити у ДХТ или естроген. Званично припадајући групи лекова, Лиганд, једина сврха МК 2866 је директна анаболичка активност. Овај САРМ може се користити за раст мишића или очување мишића (зависно од исхране).

 

Тест 600к Остарин, попут анаболичких стероида, повећава синтезу протеина, као и задржавање азота. Међутим, за разлику од анаболичких стероида, то ће учинити без било какве ДХТ (дихидротестостерон) или естрогенске конверзије. Иако није присутна директна конверзија естрогена у смислу активности ароматазе,


Приказано је благо повећање нивоа естрогена. Ово је можда разлог зашто се показало да је Остарине добро за заједничко здравље и лечење. Естроген често добија лошу завој, али неки су потребни за добро здравље и физичке перформансе. Међутим, директно везивање за рецептор који је најважнији јер не само промовира анаболизам, она мења генску секвенцу директно на месту рецептора; заправо је високо специфична ткива, мишић и кост.

 

МК 2866 носи полувреме од приближно 24 сата.

 

САРМС се везује за андрогени рецептор (АР) и показује остео (кост) и мио (мишићну) селективну анаболичку активност. Везивање и стимулација интензивирају синтезу протеина и изграђују мишиће.

 

Остарина узрокује раст мишића као стероиди, али неће произвести негативне нежељене ефекте који се најчешће налазе у анаболичким стероидима и прохормонима попут простате и других секундарних сексуалних органа.

 

МК-2866 у потпуности користи своје анаболичке ефекте на мишићном ткиву, тако да то није само потенцијал за лечење болести мишића, већ такође има велики потенцијал за изградњу мишића за спортисте, бодибилдере и фитнес бубе. То је такође средство за смањење дегенерације током времена опоравка од озбиљних операција или сличних стања.

 

* Остарине је прошло 8 научних испитивања ГТк-а са око 600 испитаника плус 3 студије ефикасности. Медицинско испитивање у трајању од 4 месеца, укључујући и 159 пацијената, показало је потпуну потпуну укупну мишићну масу у односу на плацебо и секундарни циљ повећања мишићне снаге.

 

Што се тиче бодибилдинга, корисници Остарине су доказали да МК-2866 може помоћи у побољшању мишићне масе и нивоа снаге.
 

3. Како користити прашак МК 2866 (Остарине) прашак?


За Булкинг

 

Најбоље се сија када се користи за добијање мишића (булкинга) јер је то најнапреднији од свих САРМС-а. Предложена доза је 25 мг у трајању од 4-6 недеља. ПЦТ није неопходан. Пораст од 6 лбс. у овом периоду могу се посматрати одрживи добици.

 

Можете узети Остарине до 36 мг у трајању од 8 недеља, али само ако сте тежак 210 лбс. Супресија се очекује у већим дозама, тако да је ПЦТ након циклуса неопходан.

 

За Рецомпинг

 

Остарина сија у рекуперацији због својих дељења хранљивих састојака. Калорије се користе за изградњу мишића која помаже у губитку тежине и повећању мишићне масе и снаге. Предложено дозирање је 12,5-25 мг у току 4-8 недеља.

 

* Ваша дијета мора садржавати 30% витких извора протеина да бисте постигли најбоље резултате.

 

За резање

 

МК-2866 може помоћи у сечењу уз очување мишићних добитака и смањење калорија. Предложено дозирање је 12,5-15 мг у трајању од 4-6 недеља.

 

Остар за спречавање повреда

 

Ефекти МК-2866 претварају се у анаболизам у ткиво костију и костију мишића, што значи да се у будућности може користити у различите сврхе као што је остеопороза и као симултани третман лековима који смањују густину костију. Дакле, користи се као једињење за опоравак повреда, нарочито повреде кости и тетива.

 

Предложена доза је 12,5 мг дневно.
 

4. Дозирање о Рав МК 2866 (Остарине) прах


МК 2866 је орално примењен САРМ. У циљу очувања мишића код дијета, нормално је узимати најмање 15 мг дневно. Да би се раст повећао, већина корисника ће пронаћи 20-25 мг дневно да буде добро место за почетак. Неке теже особе могу пронаћи 30мг дневно, али већина података показује да такве дозе често немају разлике у поређењу са 20-25мг опсегом већине мушкараца.


Укупна употреба обично траје 6-8 седмица са 4 недеље без употребе САРМ-а након што је циклус Остарине комплетан. Иако супресија тестостерона не може бити тешка, ПЦТ може или не мора бити потребан. Међутим, неко сузбијање ће постојати и најбоље је да се телу дају шанса да се нормализује. МК 2866 носи полу-живот око 24 сата; Једно дневно дозирање је довољно. Нема користи за вишеструке дозе дневно.
 

5. Сиров МК 2866 (Остарине) прашак Позитивни ефекти


Остарине се могу користити за добијање и очување мишићне масе. За спортисте, то значи да се може користити иу фазама сечења и буловања. Корисник може очекивати значајне добитке у лешној телесној масти без нежељеног задржавања воде или страха од гинекомастије често повезаних са анаболичким стероидима.


Појединац ће вероватно добити толико тежине као он из циклуса Дианабол или Анадрол; Међутим, добици ће бити чистији и лакши за одржавање поштанске употребе. Веома је уобичајено да појединац повезује сву тежину са позитивним добиткама када користи одређене стероиде, али су једине оне које се цоунт.

 

Остарине такође могу бити веома корисне током фазе сечења или дијете. Ово је можда најбољи тренутак да користите САРМ за своје квалитете заштите мишића. Да бисте изгубили телесну масноћу, морате сагорети више калорија него што конзумирате. Будући да је у калоријском дефициту угрожена мишићна маса, постоји неки губитак. Ако можемо заштитити мишићну масу током дијете, не само да изгледамо боље, заправо настављамо сагоревањем масти.


Губитак мишићне масе спречава метаболизам што отежава губитак масти. Заштитите мишићну масу и заштитите метаболизам. Остарин ће такође понудити значајно залеђивање и поправку зглобова, што је непроцењиво при дијететици. Оштра или тешка дијета често доводи до заједничког неугодја. Ако можемо заштитити наше зглобове, као и повећати чврстоћу тетиве и лигамента, синтезу колагена и побољшати садржај костију, можемо наставити да тренирамо и тренирамо.


Ефекти МК 2866 на овај начин су заиста корисни у фази повећања или сечења, али ће се обично истакнути више током фазе сечења. Утицаји Остарина у овом погледу су толико јаки подаци показали да може директно лечити повреде, а не сценарио маскирања као код болова, али стварно зарастање зглобова, лигамената, тетива и кости.

 

МК-2866 вам може дати:

Повећана слаба масовна добит

Боља снага

Још издржљивост

Заједничке способности лечења

Анаболички (чак и код доза од најмање 3 мг)
 

6. Који су могући нежељени ефекти остарина (МК-2866) сировог праха ?


Нежељени ефекти Остарина су ограничени јер се чини да је релативно нежељени ефекат пријатељски лек. Многи нежељени ефекти повезани са анаболичним стероидима неће постојати са овим САРМ; међутим, неки ће, иако благо.

 

Естрогени: Нежељени ефекти Остарина не би требали укључивати оне естрогене природе јер САРМ не ароматизује. Не постоји конверзија тестостерона са естрогеном повезаним са овим леком. Задржавање воде, надимање, гинекомастија или високи крвни притисак због задржавања воде не могу се десити. Међутим, подаци показују да се може појавити одређено повећање постојећег естрогена, али треба бити врло благ и не довољно да се оправда употреба антиестрогена. Ако се ради о овом малом порасту, ако се користи антиестроген, лако можете смањити нивое естрогена, што може довести до бројних неравнотежа хормона и сродних ефеката.

 

Андрогени: Андрогени нежељени ефекти Остарина, упркос томе што директно утичу на андрогени рецептор, не би требало постојати. Ово једињење се не претвара у ДХТ; акне и губитак косе не могу се десити. Андрогени нежељени ефекти повезани са вирилизацијом код жена су такође немогући. Пошто нема директне андрогене активности везане за ДХТ, проблем простате такође не би требао бити.

 

Кардиоваскуларни: Нежељени ефекти Остарина треба да представљају минимални кардиоваскуларни ризик. И ХДЛ и ЛДЛ нивои се могу смањити, али сви подаци показују минималне до безначајних смањења.

 

Тестостеронска супресија: Често се каже да САРМ неће потискивати природну производњу тестостерона, а истина је да неће успоредити анаболичке стероиде. Међутим, могуће је потискивање, али потпуна супресија није. Додатак за повећање тестостерона може бити оправдан приликом коришћења МК 2866. Подаци о пост-цикличној терапији (ПЦТ) су донекле нејасни због тога што је то потребно. Изгледа да неки мушкарци доживљавају веће нивое супресије тестостерона него други.

 

Хепатотоксичност: Иако се орално примењује, нежељени ефекти Остарине не укључују токсичност јетре. МК 2866 не спада у Ц17-алпха алкилатед (Ц17-аа) класу лекова као и многи орални анаболички стероиди. Не одражава МИ метаболит који је повезан са САРМ С4 који даје тој САРМ одређеној хепатичној активности.

7. Купи Остарине (МК-2866) Пудер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину Остарине (МК-2866) сировине.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.

I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: