Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4

Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4

Метхилтестостероне је један од најстаријих анаболичких стероида који постоји и један од најважнијих анаболичких стероида икада створених. Тестостеронски хормон је први анаболички стероид икада синтетизован и био је само сирови тестостерон. Прво једињење тестостерона је ињектабилна форма без додатка естра; мислити на суспензију тестостерона.

Опис Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4:

Метхилтестостероне је један од најстаријих анаболичких стероида који постоји и један од најважнијих анаболичких стероида икада створених. Тестостеронски хормон је први анаболички стероид икада синтетизован и био је само сирови тестостерон. Прво једињење тестостерона је ињектабилна форма без додатка естра; мислити на суспензију тестостерона. Током 1937. године тестостерон пропионат би погодио тржиште, и то би био први естер базни тестостерон једињење. То би такође било прво једињење тестостерона које је редовно доступно за комерцијалну употребу. Међутим, годину дана раније 1936. године појавила се метил-естестостерон, иако није тако честа као што је то некада била, она и даље има место у плановима лијечења тестостерона.

Метилтестостерон је орални тестостеронски хормон, први препарат оралног тестостерона и први стероид Ц17-алфа алкилованог (Ц17-аа) стероида. Комбинација се појавила током година под бројним трговачким називима, али је можда најпознатија метилестестостеронска једињења свих времена Циба Метандрен. Циба'с Метхилтестостероне, док је орално, заправо је сублингвални облик, који је побољшао биорасположивост тестостеронског хормона. Заправо, овај облик удвостручује биодоступност у поређењу са верзијом таблета и омогућава појединцу да достигне максимални ниво тестостерона или нивоа ундеканоата тестостерона за сат времена. Ако се Метхилтестостероне користи у облику таблета, може се десити око два сата за достизање максималних нивоа, а да не помињемо са много нижим потенцијалом.

Док је Циба Метандрен био успешан производ, овај и најпознатији бренд више није доступан. Тренутно, генерички брендови су примарни, као и неколико подземних лабораторијских препарата. Једино име бренд фармацеутског чистог метилтестостерона већ неколико година изашло је из Грчке у Тестону.

Метхилтестостероне, ЦАС: 58-18-4

Док метилтестостерон није тако уобичајен као што је био на фармацеутском тржишту, он се и даље користи у неким подручјима широм свијета. Чудно је, иако је извучено са многих тржишта, док га многи амерички лекари ријетко прописују. Метилтестостерон је у великој мјери на америчком фармацеутском тржишту. Једињење се користи за лечење ниског тестостерона и анропуса код мушкараца, као и крипторхидизма. Такође је донекле успјешно у неким плановима лијечења рака дојке, лијечењем вишка лактације након трудноће и остеопорозе. Најинтересантније је да је метилтестостерон имао доста успеха у лечењу менопаузе побољшањем често изгубљених нивоа либида и енергије који се често смањују у овој фази живота многих жена. Док је Метхилтестостероне уживао у успјеху у лијечењу менопаузе у савременој ери, већина жена сада прописује друге облике тестостерона. Креме и гели су можда најчешћи. Тестостерон и прогестерон мешане креме су веома успешне, као и поткожне пелетије имплантата као што је Тестопел.

Иако је одржао доста успеха, Метхилтестостероне се сматра једним од контроверзних лекова за тестостерон у традиционалној медицини. Ова контроверза у великој мери окружује своју хепатотоксичну природу, која не постоји са другим једињењима тестостерона. Даље, за разлику од већине тестостеронских једињења, ретко ћете пронаћи Метхилтестостероне који се користи у круговима за побољшање перформанси. Метилтестостерон као и сва једињења тестостерона носи естрогенску природу, али овај облик углавном носи на изузетно израженом нивоу и једноставно је лош избор за већину спортиста.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након плаћања. Доступан је број за праћење

2) Безбедна и дискретна испорука. Различите методе транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и похвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже решити проблеме клијената, како би купци благовремено добивали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e