Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Е-маил: ницоле@ок-биотецх.цом

  Смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580

Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4

Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4

Метхилтестостероне је један од најстаријих анаболичких стероида који постоји и један од најважнијих анаболичких стероида икада створених. Тестостеронски хормон је први анаболички стероид икада синтетизован и био је само сирови тестостерон. Прво једињење тестостерона је ињектабилна форма без везане естре; Мислити на суспензију тестостерона.

Опис Метхилтестостероне ЦАС: 58-18-4:

Метхилтестостероне је један од најстаријих анаболичких стероида који постоји и један од најважнијих анаболичких стероида икада створених. Тестостеронски хормон је први анаболички стероид икада синтетизован и био је само сирови тестостерон. Прво једињење тестостерона је ињектабилна форма без везане естре; Мислити на суспензију тестостерона. Током 1937. године тестостерон пропионат би ударио на тржиште, и то би био први естер базни тестостерон једињење. То би такође било прво једињење тестостерона које је редовно доступно за комерцијалну употребу. Међутим, годину дана раније у 1936. години се јавља Метхилтестостероне, иако није тако уобичајено као што је то некада било, она и даље има мјесто у плановима лијечења тестостерона.

Метхилтестостероне је орални тестостеронски хормон, први препарат оралног тестостерона и први стероид Ц17-алфа алкилованог (Ц17-аа) стероида. Комбинација се појавила током година под бројним трговачким називима, али је можда најпознатија метилестестостеронска једињења свих времена Циба Метандрен. Циба-ов Метхилтестостероне, док је био орални, био је, у ствари, сублингвални облик, који је повећао биорасположивост тестостеронског хормона. Заправо, овај облик удвостручује биодоступност у поређењу са верзијом таблета и омогућава појединцу да достигне максимални ниво тестостерона или нивоа ундеканоата за сат времена. Ако се Метхилтестостероне користи у облику таблета, може се десити око два сата за достизање максималних нивоа, а да не помињемо са много нижим потенцијалом.

Док је Циба Метандрен био успешан производ, овај и најпознатији бренд више није доступан. Тренутно су генерички брендови примарни, као и неколико подземних лабораторијских препарата. Једино име бренд фармацеутског чистог метилтестостерона већ неколико година изашло је из Грчке у Тестону.

Метхилтестостероне, ЦАС: 58-18-4

Док метилтестостерон није тако уобичајен као што је био на фармацеутском тржишту, он се и даље користи у неким подручјима широм свијета. Чудно је, иако је повучен са многих тржишта, док многи амерички лекари то ретко прописују. Метилтестостерон је у великој мјери на америчком фармацеутском тржишту. Једињење је коришћено за лечење ниског тестостерона и анропуса код мушкараца, као и крипторхидизма. Такође је донекле успјешно у неким плановима лијечења рака дојке, лијечењем вишка лактације након трудноће и остеопорозе. Најинтересантније је да је метил-тетестостерон имао доста успеха у лечењу менопаузе повећањем често изгубљених нивоа либида и енергије који се често смањују у овој фази живота многих жена. Док је Метхилтестостероне уживао у успјеху у лијечењу менопаузе у савременој ери, већина жена сада је прописивала друге облике тестостерона. Креме и гели су можда најчешћи. Тестостерон и прогестерон мешане креме су веома успешне, као и поткожне пелетије имплантата као што је Тестопел.

Иако је одржао доста успеха, Метхилтестостероне се сматра једним од најспорнијих лекова тестостерона у традиционалној медицини. Ова контроверза у великој мери окружује своју хепатотоксичну природу, која не постоји са другим једињењима тестостерона. Даље, за разлику од већине тестостеронских једињења, ретко ћете пронаћи Метхилтестостероне који се користи у круговима за побољшање перформанси. Метилтестостерон као и сва једињења тестостерона носи естрогену природу, али овај облик обично носи на изузетно израженом нивоу и једноставно је лош избор за већину спортиста.

Конкурентска предност :

1 Висока квалитета са конкурентном ценом:

1) Стандард квалитета: УСП 35

2) Чистоћа:> 99%

3) Ми смо произвођач и могу пружити производе високог квалитета с фабричком ценом.

2 Брза и сигурна испорука:

1) Парцела се може послати у року од 24 сата након уплате. Доступан је број за праћење

2) Безбедна и дискретна испорука. Различите методе транспорта по вашем избору.

3 Имамо клијенте широм света:

1) Професионална услуга и богато искуство омогућавају клијентима да се осећају лако, одговарајуће залиха и брзу испоруку испуњавају своју жељу.

2) Повратне информације о тржишту и повратне информације о роби ће се ценити, испуњавање захтјева клијената је наша одговорност.

3) Висока квалитета, конкурентна цена, брза испорука, првокласна услуга стичу поверење и хвале од купаца.

4 Три принципа:

1) Сигурна испорука: диверзификација канала, заштита приватности купаца. И за сваки случај, осигурати да се поново пошаље.

2) Никада не промените: Производ ће увек одржавати високу чистоћу, неће се мењати, Висок квалитет је култура наше компаније.

3) Добре услуге: што је брже могуће решити проблеме клијената, како би купци благовремено добијали робу.

Проблем квалитета производа

ФАК

Сродни производи
Интермедијенти
АПИ
Прохормон
САРМС Равс
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: