Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Метхандростенолон (Дианабол) у праху (72-63-9)

Метхандростенолонски прах, Метхандростенолонски сирови прах, Купити прах Метхандростенолоне, Прах Метхандростенолон у праху, Метхандростенолонски прах за продају, Метхандростенолон прах прах, Дианабол прах, купити Дианабол прах, сиров Дианабол прах, Дианабол прах за продају, Дианабол прах прах,


1. Шта је Метхандростенолоне / Дианабол прах ?


Метхандростенолон је првобитно био развијен 1955. године од стране ЦИБА и продат у Немачкој и Сједињеним Државама. Као ЦИБА производ Дианабол, Метхандростенолоне је брзо постао први широко коришћени ААС међу професионалним и аматерским спортистима и остаје најчешћи орални активни ААС за не-медицинску употребу . Почевши од 1959. године, ЦИБА је сарађивао са Јохн Бослеи Зиеглер (лекар специјализиран за физичку рехабилитацију и ранији пионир унапређења фармацеутских перформанси) како би тестирао ефекте Дианабола на професионалне дизалице тегова. Зиеглер је имао блиске односе са Бобом Хоффманом, власником Иорк Барбелл Цомпани-а и тренером тима о дизању тегова у САД-у, који му је омогућио приступ субјектима у врхунском стању.

 

Метхандростенолон је уведен и раније продат пре свега под брендом Дианабол. Такође је пласиран под различите друге марке укључујући Анабол, Авербол, Цхинлипан, Данабол, Дронабол, Метанабол, Метхандон, Напосим, Рефорвит-Б и Ветанабол .

 

Метхандростенолон, такође познат структурно као 17α-метил-δ1-тестостерон или као 17α-метиландрост-1,4-диен-17β-ол-3-он, је 17α-алкиловани андростан стероид и дериват тестостерона. То је модификација тестостерона са метил групом на положају Ц17α и додатном двоструком везом између положаја Ц1 и Ц2. Лијек је такође 17α-метиловани дериват болденона (δ1-тестостерона) и δ1 аналога метилестостерона (17α-метилестестостерона)

 

Метхандростенолон, познат као метандиенон и продат под брендом Дианабол, између осталог, је синтетички и орално активни анаболички-андрогени стероид (ААС) и 17α-метиловани дериват тестостерона који се користи медицински, али се углавном више не користи. користи се и немедицински за потребе физичког и учинка.

 

Тренутно је контролисана супстанца у САД и УК и остала је популарна међу бодибилдерима. Метхандростенолон је лако доступан без рецепта у неким земљама као што је Мексико (под брендом Рефорвит-Б), а такође се производи иу неким азијским земљама.

 

Метхандростенолон се користи у циљу побољшања физичког и перформанси од стране конкурентних спортиста, бодибуилдерса и поверлифтера. Каже се да је најчешће коришћена ААС за такве сврхе и данас и историјски.

 


 

2. Како функционише сирови Метхандростенолон / Дианабол прах ?


Дианабол представља један од најпопуларнијих и најважнијих анаболичких стероида свих времена. Без питања, ово је најпопуларнији орални стероид који је икада погодио тржиште и један од најпопуларнијих стероида у било ком облику. Док се скоро увек налази у облику оралне таблете, Дианабол се може наћи као ињекциони раствор, али таблете представљају примарни начин примене.

 

Зашто је овај стероид толико важан? На много начина је родила доба савременог унапређења перформанси. То није био први анаболички стероид који се користи за ту сврху, а то би припадало тестостерону, али Дианабол би отворио врата новом таласу стероидне употребе која је превазишла оно што је било ко очекивао.

 

Метхандростенолон / Дианабол се везује и активира андроген рецептор (АР) како би извршио своје ефекте. То укључује драматично повећање синтезе протеина, гликогенолизе и јачине мишића у кратком временском интервалу. [Мета-цитатион неедед] Док се метандиенон може метаболизовати помоћу 5α-редуктазе у метил-1-тестостерон (17α-метил-δ1-ДХТ), снажнији ААС, лек има изузетно низак афинитет за овај ензим и метил-1-тестостерон се тако производи само у количинама. , Инхибитори 5α-редуктазе, као што су финастерид и дутастерид, не смањују андрогене ефекте метандиенона. Међутим, док је однос анаболичке и андрогене активности метандиенона побољшан у односу на тестостерон, лек и даље поседује умерену андрогену активност и способан је стварајући озбиљну вирилизацију код жена и дјеце. Тако је лијек најчешће користе мушкарци.

 

Метхандростенолон / Дианабол је супстрат за ароматазу и може се метаболизовати у естроген метилестрадиол (17α-метилестрадиол). Иако је стопа ароматизације смањена у односу на тестостерон или метилестостерон, произведени естроген је отпоран на метаболизам и стога метандиенон задржава умерену естрогенску активност. Тако може изазвати нежељене ефекте као што су гинекомастија и задржавање течности. антиестроген као што је инхибитор ароматазе као што је анастрозол или селективни модулатор рецептора естрогена као што је тамоксифен може смањити или спречити такве естрогенске нежељене ефекте. Метандиенон нема прогестогену активност.

 

Дианабол представља један од једина анаболичких стероида који је развијен искључиво за побољшање перформанси. Једињење је истовремено носило поменуте терапијске употребе, али перформансе су били прави разлог зашто је овај стероид добио живот. Кроз 1940-их и 50-их Совјетски Савез је почео да доминира олимпијским играма, а употреба тестостерона од стране многих његових спортиста оставила је остатак света далеко заостајањем. За то време амерички олимпијски тим др. Јохн Зиеглер научио би о употреби стероида СССР-а, и брзо би помогао у обезбеђивању његових спортиста. 1958. године, уз помоћ др. Зиеглера, Циба Пхармацеутицалс би издао прве серије Метхандростенолона под трговачким именом Дианабол. Једињење је дизајнирано у настојању да одржи анаболичке особине тестостерона са мањом андрогеничношћу у брзом дјеловању, моћном методу. Очито преко ноћи стероид је био велики успех, дајући многим америчким спортистима посебну предност над својим совјетским ривалима.
 

3. Како користити сирови Метхандростенолоне / Дианабол прах?


Да ли желите да брзо и ефикасно стекнете мишиће, снагу и издржљивост? Можда сте много тражили на интернету да бисте добили праву информацију о резултатима дианабола, циклусу дбола и дозама и другим најбољим додатцима за стацкање, али то није могло да се прикупи.

 

Ефекти Дианабола могу се сумирати као брзи и драмски. У ствари, више је могуће да појединац добије чак 20 фунти масе за само неколико недеља коришћења Дианабола. Укупна доза ће играти улогу, као и укупна потрошња калорија, али добит од 20 лб је врло реална. То чини Дианаболовим премијерним стероидима који не садрже сезону, а то ће бити његова најчешћа намена употребе. Током ове фазе употребе, појединац такође треба очекивати да његова снага значајно порасте. Дбол је заправо један од најбољих стероида који повећавају стероиде на тржишту и заједно са масом може брзо да произведе овај резултат.

 

Ефекти Дианабола су такође веома цењени од стране многих спортиста; међутим, није тако често као што је то било у кружама за спортско побољшање. Због могућег брзог повећања масе, многи спортисти ће се одлучити за стероиде као што су Анавар или Винстрол, али опћенито зависи од сврхе употребе. Због брзог и изразитог повећања снаге, што може претворити у више снаге и брзине, ово може бити чврст спортски појачивач. Поједина треба да доживи ниво побољшаног опоравка и издржљивости. Када је у питању повећање телесне тежине, важно је запамтити да ће се ово у великој мери вртети око укупног уноса калорија. Док стероид може промовирати огромне количине масе, довољно је да нахраните тело довољно калорија како бисте досегли овај циљ. Ово не бисмо рекли најбољи стероид за побољшање спорта услед других опција, али ако је снагу једина стварна забринутост, то би могла бити пристојна опција.

 

Онда смо остали са циклусом резања, и нећете наћи Дианабол у таквим плановима превише често. Неки конкурентни бодибилдери ће га раније користити у фази резања, како би се одржала пуноћа, а то ће обезбедити слабу заштиту ткива; Међутим, постоје боље опције. Један проблем са употребом циклуса резања може бити ниво задржавања воде који овај стероид може пружити, што је обично последња ствар коју желите за резање. Такво задржавање може бити контролисано, а способност да овај стероид одржи снагу може се ценити, али постоје боље опције.
4. Дозирање сировог метхандростенолона / Дианабол праха


Стандардне дозе Дианабола варирају у великој мјери у зависности од искуства и индивидуалних жеља. Упркос гласинама и миту о интернету, квалитетни Дбол таблет ће произвести значајне резултате са чак 15мг дневно. Међутим, већина ће бити далеко више задовољна са дозирањем од 20-25 мг дневно. Имајте на уму, сваки пут када повећавамо дози, ово повећава вероватноћу негативних нежељених ефеката и отежава контролу. Ако се позитивно искуство ужива у опсегу од 20-25мг, по потреби може се покушати 30-35мг дневно. 50 мг дневно би био следећи корак, и то је велика Дианабол доза, али се може контролисати за искусног корисника анаболичког стероида. Међутим, многи неће требати такву дозу. Веће дозе нису неуобичајене у неким хардцоре круговима, лако можете наћи некога ко узима до 100 мг дневно, али такве дозе се не могу препоручити. Досије ове природе ће произвести нежељене ефекте и бити тешко за ваше здравље. Чак и ако можете контролисати визуелне нежељене ефекте са таквом дозом, унутрашњи ефекти могу бити врло различита прича.

 

Дианабол носи полуживот од 3-5 сати, а многи често препоручују поделу дневне дозе у 2-3 мале дозе дневно у настојању да одрже максималне нивое крви. Међутим, чак и са 3 једнаке дозе дневно, и даље ћете доживети високе и ниске нивое крви. Даље, максимални ниво пикове крви биће много мањи него што би могло бити ако би се укупно узимало доза. Узимајући укупну дневну дозу одједном, ово ће вам дати већи ниво пика које можете да проведете око тренинга и максимизирајте током кључног прозора времена који прати тренинг. Без обзира на који начин ћете изабрати, пронаћи ћете Дианабол да бисте добили одличне резултате.  
 

5. Упозорење о суровим Метхандростенолоне / Дианабол праху


Дианабол је једноставно фантастичан стероид, заиста не постоји други начин да се то стави. То је врло једноставан анаболички стероид, врло основан, али као и толико ствари у животу, понекад основни могу бити огромни. Ако тражите брзе добитке величине које вам дају потпуни изглед, ово је стероид за вас. Ако сте заглављени у коловозу и ваш напредак је погодио зид, опет ово је стероид за вас. Постоје стероиди који могу произвести сличне резултате брзо дјеловања. Анаболички стероид Анадрол (Окиметхолоне) најчешће се упоређује са Дианаболом у том погледу; Међутим, његов потенцијал негативних нежељених ефеката је већи од Дианабол-а. Многи тврде да је Анадрол јачи, али многи често користе дозе Анадрола много веће од Дбола. Неки подаци сугеришу да је на милиграму на милиграм основи Дианабол заправо јачи стероид.

 

Куповина Дианабол онлине је најлакши начин за куповину стероида, и далеко је најприступачнији. Док је продавац теретане погодан, у већини случајева његове цене ће бити много веће. Већина теретаних дилера купује Дианабол онлине и онда их пренесе на вас. Иако је онлине куповина уобичајена, она долази са потенцијалним проблемима. Могли сте бити преварени, могли сте купити производ од ниског разреда или можете завршити са потпуно фалсификованим. Ово истражује вашег добављача из прве руке опет императив. Међутим, постоји још једна забринутост која је далеко већа и неће се променити без обзира колико истраживања радите. У местима као што су Сједињене Државе, куповина Дианабола онлине је против закона и кршење савезног закона. У америчком анаболичком стероиду су класификоване као супстанце контролисане у складу са Прилозима ИИИ. Морате имати рецепт за легално куповину и поседовање анаболичких стероида, а рецепт се даје само на основу онога што се сматра правном медицинском потребом. Чак и ако се квалификујете за рецепт, нећете га добити за Дианабол.

6. Који су могући нежељени ефекти о Метхандростенолоне / Дианабол праху ?


Дианабол је изричито развијен као сигурна алтернатива стероидима, тако да није изненађујуће да не постоје озбиљни нежељени ефекти. Уколико постоје нежељени ефекти Дбол-а, они ће се осећати само ако узимате више од препоручене дозе. У том случају ваш крвни притисак ће се повећати и постојаће надувавање. Али, ако ово узмете у складу са упутствима, не би требало бити проблема.

 

Дианабол је толико популаран јер ради тачно оно што пише на лимену. На крају крајева, то је веома снажан лек. То је рекло, моћ коју мора промијенити ваше тело је потпуно исто као и снага коју она мора буквално уништити. Када је састав састављен како бисте пролазили кроз јетру два пута, требало би звонити алармне звонце. Ох, и ако мислите да се нежељени ефекти неће догодити вама, само запамтите да се они могу десити свима. Немојте жонглирати са својим здрављем.
Неки Дианабол нежељени ефекти биће:


- Ти ћеш држати пуно воде

Дианабол може узроковати доста задржавања воде због подкожних масти и воде која се ствара под кожом. Ово уклања дефиницију мишића коју сте можда добили од узимања лекова на првом месту. Можда ћеш завршити изгледати надувено.

 

- Непожељан раст косе

Дианабол је дериват тестостерона, као што смо раније истакли. Како је тестостерон мушки хормон, може повећати неке од мушких карактеристика. То укључује вишак косе и лица лица и не говорим о нежним дугим брадама и прелепим бравама за косу, како бисте могли очекивати. То може проузроковати раст длака на целом телу код корисника Дианабола и мушкараца и жена. Ефекти могу варирати од длакавог лица у женама до длакавог леђа код мужјака.

 

-Мала кожа и акне

Дианабол такође доноси веома запажене андрогене нежељене ефекте, што значи да може промовирати мушке карактеристике као што су масна кожа и акне.

 

-Мен би могао да расте ткиво дојке

Дианабол је естрогенски лек. Уобичајено, чак и рано у циклусу лека, пати од ефеката гинекомастије. Нема атрактивног начина да се то каже. Гинекомастија је раст ткива дојке код мушкараца. Може да утиче на једну дојку или обоје - то зависи само од тога како ваше тело одговара
 

7. Купи Метхандростенолоне / Дианабол Повдер ф ром СЗОБ

  Посетите нашу онлине апотеку и попуните редослед сировина Ропивацаине ХЦЛ.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: