Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Метхенолон Енантхате (примо Енантхате) у праху (303-42-4)

Метхенолоне енантхате повдер, метхенолоне енантхате рав повдер, купити метхенолоне енантхате прашак, сирови метхенолоне енантхате прашак, метхенолоне енантхате прах за продају, метхенолоне енантхате прах прах, примо Енантхате прах, купити примо Енантхате прашак, сирови примо Енантхате прах, примо Енантхате прах прах, примо Енантхате прах за продају,


1. Шта је прах метхенолон енантхате (примо енантхате) у праху ?


Метхенолон Енантхате, обично је оно што смо назвали Примоболан, естантан естерификовани ињекциони стероид који показује благи анаболички и низак андрогени својства. Енантатни естер ствара ситуацију у којој концентрације стероида расту и остану подигнуте око две недеље. Постоје два облика Примоболана, Метхенолоне Енантхате је ињекциона верзија метхенолона, исто једињење доступно у орални облици које је створио Сцхеринг. Верзија за ињекцију је много популарнија, јер је много ефикаснија за мужјаке бодибилдере којима је потребна релативно висока доза.


Метхенолоне Енантхате / примо Е се најчешће користи од оних који желе да задовољавају нежељене ефекте естрогена и андрогене. Метхенолоне Енантхате / примо Е је такође популаран избор за циклус сечења због благих анаболичких особина које могу бити најпогодније за одржавање мишићног ткива под строгом пре-садржајном дијетом. Прекомерне поткожне течности такође неће бити забрињавајуће због Метхенолоне Енантхате / примо Е као не-ароматизујућег стероида. Једињење се такође може додати циклусима оптерећења да би се повећала анаболичка природа циклуса док се минимизира додавање укупних естрогених и андрогених нежељених ефеката.

 

Андрогени повезани нежељени ефекти обично су ограничени само на осетљиве особе, или оне који се опредељују за већу дозу производа. Метхенолоне Енантхате / примо Е се често сматра заштитним стероидом у поређењу са другим производима, а то је врло тражен производ који се одражава у његовој цени.

 

Показано је да је доза од 400 мг недељно обезбедила пристојне добитке, али веће дозе су уобичајене, јер многи тврде да ће 600-800 мг недељно обезбедити много бољи принос у величини мишића, а не узроковати превише у погледу нежељених ефеката. Док повећавамо дози, можемо очекивати да се андрогени нежељени ефекти постану изразичнији, тако да се доле дође до тога да корисник види како дозу даје плодоносну прилику да узимају нежељене ефекте на нето позитивне добитке.

 

Метхенолоне Енантхате / примо Е се често слаже са другим стероидима како би пружио угодније резултате кориснику. Ток циклуса сечења производ се може сложити са не-ароматизирајућим андрогеном како би помогао тврдоће мишића, уз задржавање врло дефинисаног изгледа са мало задржавања воде. Други могу да пронађу примоболан лепо једињење да дода свој уобичајени курс за тестостерон како би додали анаболичку природу циклуса, а да не додају превише на нежељене ефекте. Ово може бити корисно за оне који су пронашли дозу толеранције са тестостероном, али желе да додају још једно једињење у свој стацк да би помогли у добитку.

 

Метхенолон Енантхате / примо Е прах

Метхенолоне Енантхате / примо Е сирови прах, материјал Метхенолоне Енантхате / примо Е, врста белог кристалног праха, многи стероиди производи добављач обично купују високу чистоћу Метхенолоне Енантхате / примо Е прах онлине, чине га у свим врстама марака заврсених Метхенолоне Енантхате / примо Е, детајл метхенолоне енантхате / примо Е рав ин СЗОБ ас белов:

Име: Метхенолоне Енантхате

ЦАС: 303-42-4

Молекуларна формула: Ц27Х42О3

Молекуларна тежина: 414.62100

Тачка топљења: 289-292 ° Ц

Темп. Спремања: РТ

Боја: бели кристални прах

2. Како ради прах метхенолон енантхат (примо енантхате) у праху?

 

Једна од најчешћих погодности повезаних са Метхенолоне Енантхате / примо Е је њен велики потенцијал за раст мишића. Такође се користи као третман болести које троше мишиће. Такође одржава способности снаге. Без обзира, не очекујте значајно повећање снаге. То ће бити умерено, помажући брзини и моћи.

Потпуно је ефикасна за сврху опоравка. Телу ће бити потребно кратко време за одмор, а ако имате било какве оштећења и повреде, они ће и брже зарастати. Мишићна издржљивост ће се такође повећати. Постоји и друга употреба Метхенолоне Енантхате / примо Е:

 

Рав Метхенолоне Енантхате (примо Енантхате) прашак за пуњење или сечење

Метхенолоне Енантхате / примо Е је један од ретких стероида који је идеалан за повећање и резање. Истина је рећи, стварно нема таквих ствари као што је "булкинг стероид" или "резни стероид" само зато што неки генеришу више задржавања воде од других. То може радити у вашу корист ако тражите тежину (чак и тежину воде) како би се ваше тело прилагодило већој маси. И осећај разбацања из рукава може бити забаван. Али, изван задржавања воде, повећање и резање је више питање дијете. Метхенолоне Енантхате / примо Е неће произвести брзо повећање тежине масе сама по себи, али ако се повећају калорије, то је диван лек за пуњење без блока. (Оно што неки људи називају "понегдје"). Наравно, у калоричном дефициту Метхенолоне Енантхате / примо Е ће и даље створити раст мишића, чинећи га омиљеним за конкурентне бодибилдере у последњих неколико недеља пре такмичења.

 

Сакупљање сировог метхенолон енантхата (примо енантхате) у праху

Такође, као и Примо, већина момака сматра да је потребно да га подстакне додавањем несто јачим и да у том погледу, Метхенолоне Енантхате / примо Е је врло лако набавити, јер то иде с било чиме. Не постоје контраиндикације са другим стероидима и шта год да користите, Метхенолоне Енантхате / примо Е ће једноставно додати већи анаболички утицај на њега. Најлогичнији избор сокова са Метхенолоне Енантхате / примо Е би био тестостерон. Тест иде са свиме и комбинација је победничка. Не нарочито андрогени (иако, као и сви стероиди, заснива се на молекули тестостерона) Метхенолоне Енантхате / примо Е и даље може узроковати одређену супресију јер би андрогени квалитет био довољан да се потисне, али није довољно висок да би додао више од тела произвела би сама. Ово је једна од критикација Метхенолоне Енантхате / примо Е. За максималан раст потребно је повећање антитела. Индуктивна супресија уз недостатак анодних замјена може довести до благог губитка либида. Додавањем мало тестостерона исправља се да потенцијална јама плус повећава већи потенцијал за изградњу мишића. Заједно два стероида пружају све што желите и треба из циклуса. Улагање вишеструких ињектибилних једињења обично је непотребно.

 

Ако тражите "кицк старт" за вас циклус Метхенолоне Енантхате / примо Е такође посебно добро складишти са брзим глумцима. Када користите Метхенолоне Енантхате / примо Е са Дианабол-ом, добићете почетни утицај Д-бола заједно са одржаним чврстим мишићима за Примо. То је најбоље од оба света. Али, када користите орално, УПОЗОРЕНИМ користите одговарајуће суплементе за заштиту јетре. (Н2ГУАРД, ПОСТ-ЦИЦЛЕ и ЛИВ 52 су међу најбољима и најпопуларнијима. Још боље - користите све три). Гласина је да је Арнолд узимао 100мг метанолонског енантата / примо Е дневно заједно са дневним дијабетесом од 25мг дневно. То се сматрало потисњавањем коверте у "дан", али по данашњим стандардима то је прилично блага. Такође је прилично добар куп. Два комплиментирају један другог добро и можете добити и повећану величину и запремину крви заједно са супериорним задржавањем азота и релативном сигурношћу.

 

Сирови метхенолон енантхат (примо енантхате) у праху

Метхенолоне Енантхате / примо Е сматра се најбољим избором за жене због ниских андрогених квалитета и сличних добитака. Жене имају тенденцију да избегавају претерану густоћу и глаткост која долази од задржавања воде. Такође, пошто естроген ствара "мекан" изглед, стероиди који ароматизују могу уништити естетику коју покушавају постићи. Један лек који ствара тврдоћу без надимања или естрогена је Мастерон, али Мастерон је чист андрогени. То може довести до маскулинизованих нежељених ефеката које већина жена жели да избегне - губитак косе, раст косе тела, оштрије коже, дубљег гласа и најнеугоднијег, повећање клиториса. Пошто је Метхенолоне Енантхате / примо Е скоро чисто анаболичан, ове стране се чувају до апсолутног минимума ако су дозе оправдане. Жене обично веома добро реагују на дозу од 50-100 мг недељно, иако се многи одлучују за оралнију верзију која сматра да је боља од сагоревања масти, иако је то чиста спекулација и анегдот. Нема доказа који би сугерирали толико, али емпиријски докази нису без неких заслуга.

 

Поред тога, нека жена одлучи да укључи и друге анаболике као што су Винстрол или Анавар, али ово је само сувишан. Мијешање превише стероида нема користи и може бити штетно јер постаје нејасно које најбоље функционишу. Ако вам се допада Метхенолоне Енантхате / примо Е, користите Метхенолоне Енантхате / примо Е. А нарочито у случају жене, обично нема потребе за додатком. Популарна препорука за жене такође би била да се прво експериментишу применом Метхенолоне Енантхате / примо Е самостално, а касније се ухвати у други стероид ако је потребно
 

3. Како користити прах метхенолоне енантхате (примо енантхате) прашак ?


Почетни примо Е циклус

 

Почетни примо Е циклусни пример (укупно 10 недеља циклуса циклуса)

Недеља 1-10:

- Тестостерон енантхат на 300 - 500 мг / недељно

- примо Е (Метхенолоне Енантхате) на 400 мг / недељно

Веома основни уводни примо Е циклус за почетнике, овај циклус овдје са ињекционим примо Е употребом омогућава кориснику удобност и практичност ретких ињекција и дозирања распореда. Његова комбинација са слично естрираним тестостерон енантатом даје исту корист, где дозирање и распоред администрације може остати исти и бити учитан у исти шприц и ињектиран по потреби. Тестостерон у овом циклусу се користи у дозама бодибилизирања и заиста служи као једно од примарних анаболичких једињења, а не као улога подршке ТРТ (Тестостерон Реплацемент Тхерапи) дозама.

 

Интермедиатни сиров метхенолон енантхат (примо енантхат) у праху

Интермедиат примо Е Цицле Екампле (укупно 10 циклуса укупног циклуса)

Недеља 1-10:

- Тестостерон енантат на 100 мг / недељно

- примо Е (Метхенолоне Ацетате) на 100 мг дневно

- Винстрол (ињекција) на 100 мг сваки други дан (укупно 400 мг / недељно)

Ово је веома солидан и поуздан примо Е циклус за полазне кориснике. Овде се користи орална варијанта примо Е, у циљу правилног приказивања читаоцу како правилно користити оралну варијанту. Тестостерон је први који се овде објашњава, где се налази на позицији подршке у ТРТ (Тестостерон Реплацемент Тхерапи) дозу од 100мг недељно. Тестостерон у овом циклусу присутан је само да одржава нормалне и правилне физиолошке функције које регулише Тестостерон у одсуству природне ендогене производње Тестостерона због употребе анаболичких стероида у овом циклусу. Коришћење тестостерона у таквој малој дози такође би требало негирати било какву могућу количину ароматизације без потребе за инхибитором ароматазе.


Винстрол је други додатак у овај одређени циклус у ињектибилном формату, јер су користи Примоболана и Винстрола у томе што су два ДХТ-деривати који се не претварају у Естроген путем ароматазе, а оба показују прилично ниске андрогене снаге. Уз ТРТ дози Тестостерона и две примарне анаболике који се не претварају у Естроген, овај циклус се сматра веома погодним предколацним циклусом или циклусом резања. Коришћење примо Е и Винстрол-а као примарних једињења у примо Е циклусима као што је овај, служиће за обезбеђивање чврстог тела у калоричном дефициту циклуса сечења или додавање леаног масе у пустом масовном циклусу без додата тежина воде или задржавање масти / добит. Међутим, постепени маса или циљеви који користе овај циклус могу евентуално довести до разочарања код корисника у погледу потенцијала за смањење масне добитке због слабе анаболичке снаге примо Е. Додатак Винстрол-а би требало да надокнађује то као трговину -ван.

 

Напредни прах метанолон енантхата (примо енантхате) у праху

Интермедиат примо Е Цицле Екампле (укупно 10 циклуса укупног циклуса)

Недеља 1-10:

- Тестостерон енантат на 100 мг / недељно

- примо Е (Метхенолоне Енантхате) на 1000 мг / недељно

- Тренболон Енантхате на 500 мг / недељно

Овај напредни примо Е циклус се сматра највећим напредним циклусом пре-такмичења или сечења где се још једном тестостерон уклања у своју улогу за подршку ТРТ-а. Примарна анаболика постаје примо Е (ињектирајућа варијанта) и Тренболоне, који се сматра изузетно моћним једињењем. Примоболан и Тренболоне су у потпуности имуни на ароматизацију у Естроген, што у потпуности елиминише било који ризик од надимања, задржавања воде, меканог пуффи изгледа према ткиву или било којих других нежељених ефеката везаних за естроген. Примо Е се такође користи у својој већој ефикасној дози, а уз огромну анаболичку снагу Тренболона, овај циклус се може ефикасно користити као циклус предпочитања, циклус сечења, масован циклус буке или циклус повећања и јачине снаге једнако ефикасан.


Последња тачка је да све једињења која се користе у овом циклусу су једињења која се могу ињектирати, обезбеђујући степен погодности који се даље потенцира чињеницом да сви хормони овде поседују исти естар: Енантхате. Резултат је најпогоднији ињекциони и административни распоред који свака особа може тражити у циклусу, јер се сва 3 једињења могу ињектирати у исто вријеме у недељи, а сви могу бити убризгани сви одједном и учитани у исти шприц одмах.

 

Сви Циклус и дозирање изнад само за референцу, детаљ непријатеља прилагођавају се према физичкој издржљивости људи.
 

4. Дозирање сировог метхенолон енантхата (примо енантхате) у праху


Медицински Метхенолоне Енантхате / примо Е Досаге

Упутства за медицинске рецептуре за ињекциону варијанту Примоболана захтевала су почетну дозу од 200 мг, а након тога 100 мг недељно током терапије. У зависности од медицинског стања који се третира, дозе Метхенолоне Енантхате / примо Е могу слетјети било где у опсегу од 100 мг сваких 1 до 2 недеље или 200 мг сваких 2 до 3 недеље. За жене пацијенте не постоје посебна упутства за медицинско дозирање.


Бегиннер, Интермедиате, Адванцед Метхенолоне Енантхате / примо Е Досаге

У сврху побољшања перформанси и побољшања телесне тежине, примене Метхенолоне Енантхате / примо Е, као што је раније поменуто, морају се радити на ономе што би се сматрало врло високом дозом у односу на већину других анаболичких стероида.


За почетнике Метхенолоне Енантхате / примо Е кориснике:

Они ће нормално пронаћи 200-400 мг недељно Примоболан дозе довољно довољно да помогну кориснику у постизању својих циљева. Ретко икада постоји потреба за почетницима да се ухвате изнад 400мг недељно због почетне употребе и омогућавају појединцу да прикупи осећај ефикасности лека.


За интермедијарне метхенолоне енантхате / примо Е кориснике:

Примоболан дозе ће пристати у опсегу од 400 - 700мг недељно, често се брже приближавају вишем крају 700мг недељно. Интермедијарни корисници ће примоболанову анаболичку снагу сасвим слабе у односу на друге анаболичке стероиде и морају се користити у већим дозама како би видели било какве промене физике / учинка искључиво за Примо.


За кориснике Адванцед Метхенолоне Енантхате / примо Е:

Често ће завршити примену доза Метхенолоне Енантхате / примо Е у опсегу од 800-1,000 мг недељно или више. У циљу очувања витке масе током циклуса резања, доза Метхенолоне Енантхате / примо Е не треба да се покреће овако високим, али у просеку су то потребне дозе да би се видела повећана масна повећања од слабог анаболичког стероида као што је Метхенолоне Енантхате / примо Е. Међутим, када се користи у одговарајућем опсегу доза за такве ефекте, Метхенолоне Енантхате / примо Е може поставити дисплеј као један од најимпресивнијих анаболичких стероида у коме се ради о додатном масном додатку.


Женски корисници ће пронаћи дозу Метхенолоне Енантхате / примо Е који повећава физикалне перформансе и побољшава перформансе у опсегу од 50-100мг недељно без проблема са вирусним нежељеним ефектима и симптомима. Ињекциони формат Метхенолоне Енантхате / примо Е, међутим, има нижи степен употребе међу женама у поређењу са орално варијантом због проблема у контроли нивоа крвне плазме у хормону, као и временски распоред и распоред администрације ињекција за постизање ово.


Ињекциони препарат Метхенолоне Енантхате / примо Е држи полу-живот 10 дана због естра енантата везаног за Метхенолоне, и стога се мора давати два или три пута недељно, при чему је свака ињекција равномерно издвојена једна од друге. На пример, укупна недељна доза од 400 мг недељно би се поделила у убризгавање од 200 мг у понедјељак, након чега би се у четвртак десила још једна ињекција од 200 мг. Иако се појединци и даље могу "бринути" једним недељним ињекцијама, два пута три пута недељно ињекције су идеалне и препоручене како би одржале стабилне и стабилне нивое плазме у крви.

 

Молимо вас да подсетите: Све дозне изнад само за референцу, када одлучите да их узмете, молимо проверите детаље према различитим људима, њиховој физичкој издржљивости.
 

5. Упозорење о сувом метанолону енантхату (примо Енантхате) у праху


Метхенолоне Енантхате / примо Е мора се користити у прилично високим дозама, али не тако висок као што неки мисле. Имати на уму; ако сте користили само 300 мг тестостерона, ништа не бисте доживели. Своди се на ТОТАЛ унос стероида. Према томе, ефекат Метхенолоне Енантхате / примо Е зависи од тога шта још користите. Ако користите базу од 400 мг тестостерона, онда се 400 мг метенолонског енантхата / примо Е сматра минималним (и често довољним) дозама. 600 мг је када заиста почнете да препознате разлику. 800 мг је слатка тачка. А 1000 мг може буквално да трансформише ваше тело. Међутим, више од 1000 мг не чини више ефекта. Уопштено говорећи, више од 1500 стероида ТОТАЛ неће произвести знатно веће добитке, а нежељени ефекти се у овом тренутку знатно повећавају.


Имајте на уму, чак иу вишим дозама, када примјењујете Метхенолоне Енантхате / примо Е као главни стероид, конзумација протеина мора бити висока. Метхенолоне Енантхате / примо Е не може направити мишић од ничега. Протеин је окидач. Дакле, не само да морате јести високо протеинску исхрану, већ и узимати протеинске шејке и пожељно неке аминокиселинске капсуле да бисте узимали између оброка током дана. (Ако користите амино, идите са онима направљеним од хидролизованих протеина и, ако је могуће, састојка познатог као Супер Плазма Серум. То је најјаче и најбоље функционира са Примоболаном).


Оно што многи сматрају најгори нежељени ефекат Метхенолоне Енантхате / примо Е је бол у ињекцији. Сама ињекција није лоша, али сутрадан ствара озбиљну болест. Пошто Метхенолоне Енантхате / примо Е треба користити барем сваког другог дана, најбоље је заменити десну и леву глуту и СТИЛЛ може стварно повредити након само неколико ињекција. Нису сви осетљиви на то, али у неким случајевима пуцање Метхенолоне Енантхате / примо Е у делта оставило је пуно снажног човека који није могао да подигне руке изнад главе без бола. Пуцање у стегну прилично лоше може да вам прикрије ноге. Морамо такође бити опрезни у тврдњама да је УГ Метхенолоне Енантхате / примо Е "глатка и безболна". То указује на то да или није Примо Е или да је под дозирањем или резом са нечим другим.
 

6. Који су могући нежељени ефекти прашка метанолон енантхата (примо енантхате) у праху?


Могућа нежељена дејства Метхенолоне Енантхате / примо Е сигурно постоје, али са сигурношћу можемо назвати овај један од најсигурнијих анаболичких стероида које било која одрасла особа може икада користити. Могући нежељени ефекти Метхенолоне Енантхате / примо Е ће бити далеко мање обимни од многих анаболичких стероида. Иако ће и даље носити могуће нежељене ефекте, ми ћемо даље открити да су на много начина много блажи од многих анаболичких стероида.


Да бисмо разумели нежељене ефекте Метхенолоне Енантхате / примо Е, разбили смо их у њихове одвојене категорије заједно са свим информацијама које ће вам требати. нежељени ефекти Метхенолоне Енантхате / примо Е могу укључивати:

бубуљице

убрзани губитак косе

раст косе тела

вирилизација код жена (која се манифестује растом длака у различитим деловима тела, продубљивим растом и повећањем клиториса),

Благо побољшање нивоа крвног притиска

кршење нивоа холестерола

смањење производње тестостерона

хепатични стрес

низак ниво токсичности јетре


Имајте на уму да ови ефекти нису озбиљни и трајни. У већини случајева, они се чак и не одржавају. Требало би само да га администрирате и тешкоће ћете доживети било каква здравствена одступања.

7. Купи метенолон енантхат (примо енантхат) прах ф ром СЗОБ


Како купити фармацеутски разред Метхенолоне Енантхате / примо Е прашак од сировине компаније СЗОБ?

→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните редослед сировина Метхенолоне Енантхате / примо Е.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: