Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Местеролоне (Провирон) прах (1424-00-6)

Местеролоне прах, Местеролоне сирови прах, купити Местеролоне у праху, прах Местеролоне у праху, Местеролоне прах за продају, Местеролоне прашак додатак, Провирон прах, купити Провирон прах, сиров прах у праху, Провирон прах прах, Провирон прах за продају,


1. Шта је прашак мјерололон (Провирон)?


Местеролоне је синтетизован и уведен за медицинску употребу 1934. године и био је први ААС који се пласирао на тржиште. Следила је метилестостерон 1936. године и тестостерон пропионат 1937. Лек и даље је широко доступан и данас се користи. Местеролон је синтетички и орално активни анаболички-андрогени стероид (ААС) и дериват дихидротестостерона (ДХТ). Описано је као релативно слаба ААС и ретко се користи у сврхе терапије замјене за андрогеном, али се и даље користи. Продава се под брендом Провирон, између осталог.


Местеролон се користи у лечењу дефицита андрогена код мушког хипогонадизма, анемије и за подршку мушке плодности међу другим индикацијама. коришћен је са неким успехом у контролисаним студијама о мушкарцима који пате од различитих облика депресије. Местеролон је релативно слаба андрогена и ријетко се користи за терапије замене.


Местеролоне је видио широко коришћење у бодибуилдинг-у пре свега због антиестрогене активности у анаболичким стероидним стацковима, али таква употреба је опала након увођења инхибитора ароматазе и СЕРМ-а. Најзначајније предности тренутне употребе местеролона сматрају бодибилдери да одржавају либидо ван циклуса, а такође и релативно и привремено побољшавају васкуларност.


Током фазе проширивања Провирон неће бити основни стероид, а за већину мушкараца то неће имати мјесто у вансезонском циклусу. Постоје изузеци и ми ћемо прећи преко оних овде. Додавање у Провирон би могло да помогне појединачном пребацивању тачке прикривања током његовог циклуса. У неком тренутку и времену у свим циклусима напредак почиње да опада, ау неким случајевима потпуна заустављање. Иначе, Провирон побољшава укупно слободно стање других стероида који се користе у стацку, то би могло помоћи појединачном пробоју ове тачке стајања.


Током ван сезоне, овде ће већина користити највећу количину тестостерона. Многи ће користити велике колицине током циклуса резања, посебно конкурентних бодибилдера, али нижи планови тестостерона су чешћи током фазе резања. Међутим, постоје бројни разлози због којих се одлучују за ван сезоне циклуса са ограниченим дозама тестостерона. У таквим плановима, укључујући и Провирон би им могао дати малу потребну додатну антитела. Иако то можда није увек неопходно, може се показати корисним.

2. Како функционише прашак местеролон (Провирон) прах ?


Местеролон, познат и као 1α-метил-4,5α-дихидротестостерон (1α-метил-ДХТ) или као 1α-метил-5α-андростан-17β-ол-3-он, је синтетски андростан стероид и дериват ДХТ.Ит посебно је ДХТ са метил групом на позицији Ц1α. Уско повезани ААС укључују метенолон и његове естре метенолон ацетат и метенолон енантхат. Антиандрогени ростеролон (17α-пропилместеролон) такође је уско повезан са местеролоном

Као и други ААС, местеролон је агонист рецептора за андрогене (АР). Није супстрат за 5α-редуктазу, јер је већ 5α-редукована, па се зато не потенцира у тзв. "Андрогеним" ткивима, као што су кожа, фоликули за косу и простата. Местеролон је описан као врло сиромашни анаболички агенс због инактивације 3α-хидроксистероид дехидрогеназе (3α-ХСД) у ткиво скелетног мишића, слично ДХТ и местанолону (17α-метхил-ДХТ). За разлику од тога, тестостерон је врло лош субстрат за 3α-ХСД, и тако није слично инактивиран у скелетним мишићима. Због недостатка потенциације са 5α-редуктазом у "андрогеним" ткивима и његовом инактивацијом 3α-ХСД у скелетним мишићима, местеролон је релативно низак у својој андрогени потенцији и њеној анаболичкој моћи. Међутим, и даље показује већи однос анаболичке активности на андрогене активности у односу на тестостерон.


Местеролон није супстрат за ароматазу, тако да се не може претворити у естроген. Као такав, нема склоности за производњу естрогених нежељених ефеката као што су гинекомастија и задржавање течности. Такође нема прогестогене активности.


Пошто местеролон није 17-алкилован, он има мало или никакав потенцијал за хепатотоксичност. Међутим, његов ризик од штетних ефеката на кардиоваскуларни систем је упоредив са оним у неколико других оралних ААС.


Местеролоне је видио широко коришћење у бодибуилдингу првенствено због антиестрогене активности у ААС стацковима, али таква употреба је опала од увођења инхибитора ароматазе и селективних модулатора естрогенских рецептора. Најзначајније предности тренутне употребе местеролона сматрају бодибилдери да одржавају либидо ван циклуса, а такође и релативно и привремено побољшавају васкуларност.


Местеролоне је широко доступан широм света, укључујући и Уједињено Краљевство, Аустралију и Јужну Африку, као и многе земље које не говоре енглески. Није доступан у Сједињеним Државама, Канади или Новом Зеланду. Лијек никада није био на тржишту у Сједињеним Државама.


3. Како користити прах местеролон (Провирон) прашак?


Провирон је потенцијално моћан андрогени агенс. Често се многи спортисти презентују. Ипак, она заправо може донијети значајан допринос у циљу постизања пуно у свијету бодибуилдинга. Требало би само да га правилно користите. То је прилично јединствени анаболички стероид и дели неке сличности са Анавар, Мастерон и неким другим популарним брендовима. У почетку је коришћена за лечење дефицитарних поремећаја. Ипак, добила је своју славу захваљујући довољној помоћи у теретани.

 

Неки лекови нису погодни за људе са одређеним условима, а понекад се лек може користити само ако се узима додатна пажња. Из ових разлога, пре него што почнете да узимате местеролоне важно је да ваш лекар зна:

 

Ако имате проблема са јетром или бубрезима.

Ако имате срчане проблеме или висок крвни притисак.

Ако имате епилепсију или мигрену.

Ако имате дијабетес.

Ако имате рак.

Ако узимате или користите било који други лек. Ово укључује све лекове које узимате које су доступне за куповину без рецепта, као и биљне и комплементарне лекове.

Ако сте икада имали алергијску реакцију на лек

 

Пре него што започнете овај третман, прочитајте упутства за штампање произвођача из вашег пакета.


Таблицу прогутајте цијелом водом. Можете узимати местеролоне пре или после оброка.


Покушајте узимати своје дозе истовремено сваки дан, јер ће вам ово помоћи да запамтите да их узимате.


Ако заборавите да узимате дозу, требало би да је узимате када се сећате. Међутим, ако се сећате, скоро је време за следећу дозу, а онда оставите заборављену дозу. Немојте узимати две дозе истовремено како бисте надокнадили пропуштену дози.
 

4. Дозирање прашкастог местеролона (Провирон)


Провирон би тешко постао темељни стероид током циклуса оптерећења. Не садржи анаболичке особине. Сходно томе, не би било корисно од његових ефеката за изградњу мишићне масе. Ипак, то може бити додатна припрема за главне стероиде. Повећава ниво биолошки расположивог тестостерона, који достигне тачку од 90%. Стога, он може пружити спортисту са другим погодностима. Права комбинација са другим стероидима може бити добра за већину спортиста, тако да могу добити више мишићне масе.

 

У великој мери може да вам служи док средином вашег циклуса. Постојаће фаза када ваше тело не би могло напредовати и сви ваши резултати би били стагнирани. Кориштење овог стероида када је то потребно може вам помоћи да наставите са добитком.

 

Конвенционално, спортисти користе Провирон током фазе сечења када је најефикаснији и кориснији. Омогућава јак утјецај учвршћивања. Производ обезбеђује велику могућност сагоревања масти. Везивање за андрогени рецептор обезбеђује поуздано топљење масти.


Истовремено, штити тело од губитка мишића. Ово је највреднија особина овог стероида. Поред тога, скоро да нема задржавања воде, што је огромна предност у односу на друге сличне анаболичке стероиде. Побољшана андрогеност лако пружа ове опције.

 

Постоји још једна особеност ове припреме. Може побољшати либидо. Његов утицај је прилично мекан, али обезбеђује високи услови либида. Захваљујући својству антиестрогена, то није проблем за гинекомастију.

 

Дозирање производа је индивидуално. Требало би да покупите најсигурнију и најефикаснију дози.


Полувреме провере је око 12 сати. Добра препоручена доза је 25-75 мг дневно; ипак, време детекције је 5-6 недеља. тако да би они који су тестирани често били мудри да би избегли ово једињење. Женама не препоручује да узимају провирје због својства ДХТ-а. Нежељени ефекти за жене могу бити веома гадни и непредвидљиви.
 

5. Упозорење о праху сребросте местеролоне (Провирон)


Никада не узимајте више од прописане дозе. Ако сумњате да сте ви или неко други можда узели прекомерну дозу овог лијека одете одмах у одељење за несрећу и хитне случајеве ваше локалне болнице одједном. Узмите контејнер са собом, чак и ако је празан.

 

Ако имате операцију или зубно лечење, обавестите лице које врши лечење које лекове узимате.

 

Немојте држати застареле или нежељене лекове. Однесите их у своју локалну апотеку која ће их располагати за вас.

 

Ако ћете започети било који нови лек, подсетите свог лекара и фармацеута да узимате Провирон.

 

Реците другим лекарима, стоматологима и фармацеутима који вас третирају да узимате овај лек.

 

Ако ћете имати операцију, реците хирургу или анестезиологу да узимате овај лек.

 

То може утицати на друге лекове који се користе током операције.

 

Задржите све поставке вашег доктора како бисте могли провјерити ваш напредак.

 

Ваш лекар може повремено извршити неке тестове (као што су тестови крви и редовни прегледи простате) како би се уверило да лек ради и да проверава нежељене нежељене ефекте.

 

Ако имате дуготрајан бол у стомаку, крв у столици или повраћању или жутање коже и очију током лечења са Провирон-ом, одмах обавестите свог доктора

 

Било је случајева пријављених код пацијената који су развили туморе јетре узимајући Провирон. Ваш доктор вам може рећи да престанете да користите Провирон.

 

Ствари које не смете чинити

 

Не узимајте Провирон да бисте третирали било какве друге притужбе, осим ако ваш лекар не каже.

 

Не дајте таблете Провирон ником другом, чак и ако имају исте услове као и ви.

 

Не престаните са узимањем лекова или смањивањем дозе без провере код свог доктора.

 

Ако престанеш узимати одједном, ваше стање може да се погорша или имате нежељене нежељене ефекте.
 

6. Који су могући нежељени ефекти о Рав Местеролоне (Провирон) прах


Будући да је провир чисто чист ДХТ дериват, логично можемо рећи да долази са странама, баш као и сваки други анаболички стероид. Међутим, нежељени ефекти потичу од његових карактеристика ДХТ-а, тако да можете очекивати проблеме мушкараца са ћелавостима, посебно ако сте склони томе. Због тога они који одаберу ДХТ једињења и пате од проблема са косом ће водити инхибитор 5алпха редуктазе, као што је финастерид или дутастерид, како би се супротставио овом нежељеном ефекту. ДХТ такође може увећати простату, али то је генерално само код оних који их злоупотребљавају. Као што је већ поменуто, провирон није ц17 алфа-алкилирано једињење, тако да проблеми са јетром нису проблем са њим.


Могући нежељени ефекти местеролона:

-Хеадацхе и друге боли и боли

Савет: Пити пуно воде и питајте свог фармацеута да препоручи одговарајуће лекове против болова. Ако бол не олакша, разговарајте са својим доктором

 

- болестан (мучнина), бол у стомаку (трбух)

Савет: Држите се једноставних намирница - избегавајте богате и зачињене оброке. Ако бол не попусти брзо, одмах разговарајте са својим лекаром

 

-Ане, отечене руке или стопала, повишен крвни притисак, повећана телесна коса, проблеми са грудима или простатом, повећана тежина, ћелавост, промене расположења

Савет: Ако било који од ових постане проблематичан, обавестите свог лекара.

 

ако доживљавате честе ерекције или ерекције које трају дуго времена, морате обавијестити свог лекара о томе. Ваш третман ће бити потребно прегледати како бисте спречили повреде.

 

Уколико доживите друге симптоме за које мислите да су узрок овог лијека, обратите се лекару или фармацеуту.

7. Купи Местеролоне (Провирон) прах ф ром СЗОБ


Посетите нашу он-лине љекарницу и попуните редослед ситеролоне / Провирон сировина .

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: