Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах (1165910-22-4)

ЛГД-4033 прашак, ЛГД-4033 прашак, купити ЛГД-4033 прашак, сиров ЛГД-4033 прашак, ЛГД-4033 прашак за продају, ЛГД-4033 прашак за прашину, ВК5211 прашак, купити ВК5211 прашак, сиров ВК5211 прашак, ВК5211 прашак за продаја, ВК5211 прашак за прашак, Лигандрол прах, купити Лигандрол прах,


1. Шта је Рав ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах ?


ЛГД-4033, познатији под називом Анаболицум, је селективни модулатор рецептора Андрогена (САРМ) који је попут анаболичког тестостерона, али без ефеката који се значајно разликују изван мишићног ткива. Лиганд Пхармацеутицалс, лиганд, који се односе на функционалне везујуће молекуле, развио ЛГД-4033. Лиганд Пхармацеутицалс је сарађивао са САРМ истраживањем заједно са ГТк-ом, који представљају највећи део креирања САРМ-а у протеклој деценији.

 

ЛГД-4033 је један од новијих САРМС који је изашао. То је нестероидни орални САРМ који се везује за АР који производи стероидне резултате минус стероиди. То је најближи САРМ који се може изједначити са анаболиком у смислу снаге. ЛГД-4033 је најјачи од свих САРМС-а у смислу величине коју можете добити.

 

У групи су лиганди артеријских рецептора (АР) који су селективни у ткиву, створени за лечење губитка мишића повезаних са акутним и хроничним болестима, губитком мишића и карциномом везаним за узраст. Предвиђа се да ће ЛГД-4033 дати предности лечења тестостерона са бољом сигурношћу, прихватљивошћу и прихватањем пацијента због селективног механизма дјеловања ткива и његовог оралног облика примене.

 

ЛГД-4033 је селективни модулатор за андрогени рецептор (САРМС) и нови нестероидни орални САРМ који се везује за АР са високим афинитетом (Ки од ~ 1 нМ) и селективност. У класу лиганда артеријских рецептора (АР), који је селективан ткива, развијен је за лечење губитака мишића повезаних са раком, акутним и хроничним болестима и губитком мишића везаних за узраст. Очекује се да ће ЛГД-4033 произвести терапеутске предности тестостерона са побољшаном сигурношћу, толеранцијом и прихватањем пацијента због селективног механизма дјеловања ткива и оралног начина администрације.
 

2. Како прах ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах ?


Анаболицум је САРМ који се чврсто везује за андрогене рецепторе, пре свега мишићне и костне. Прикључивање на андрогене рецепторе, ово ствара повећану анаболичку активност у телу (изградња мишића) и такође се показало да је анти-катаболизам (губитак мишића).

 

Тест 600к Студије показале су Анаболицуму да има значајне ефекте на кварење кости кроз учвршћивање. Заједно са својствима за изградњу мишића и особине костију, за разлику од анаболичких стероида који се везују за андрогени рецептор, не постоји активност која се налази изван циљних мишића и костних дијелова тела или бар минимално.

ЛГД-4033 ради селективно везивање андрогених рецептора. Приказује анаболичку активност у костима и мишићима уместо да штетно утиче на простату и лојне жлезде које се обично дешавају када се користе стероиди.

 

ЛГД-4033 је управо завршио студију под називом Фаза И вишеструка узастопна доза која укључује фит волонтере.

 

Ово је била непланирана, фаза анализе двоструког везивања која је укључивала плацебо. Циљ је био да формирамо да је употреба ЛГД-4033 била безопасна и једноставна за стомач са дозом која није изнад 22 мг дневно.

 

Клинички тестови такође показују да ЛГД-4033 има могућност да постигне следеће погодности када се конзистентно узимају:

 

Повећање нивоа снаге

Леан Мусцле Масс побољшан

Дроп ин Боди Фат

Има хеалинг особине

Не узрокује нежељене нежељене ефекте прохормона и анаболичких стероида

 

ЛГД-4033, нови нестероидни, орални селективни андроген рецепторски модулатор, везује се за андрогени рецептор са високим афинитетом и селективношћу. Она показује анаболичку активност у мишићима, анти-ресорпцијску и анаболичку активност у костима и робусну селективност мишићне и костне супстанце у односу на простату и лојницама. ЛГД-4033 је недавно завршио студију фазе И вишеструке узастопне дозе код здравих волонтера. Ова рандомизирана, двоструко слепа, плацебо контролисана фаза И студија је утврдила безбедност и толерантност до дозе од 22 мг дневно.
 

3. Како користити прах ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах?


На основу најновијих студија и експеримената, Лигандрол може побољшати мишићну масу и смањити телесну масноћу. Такође, може повећати снагу за боље и изазовне перформансе обуке, опоравак и свеукупно здравље. Стога, није изненађење да спортисти и бодибилдери користе ЛГД-4033 како би им помогли да буду у најбољој позицији.

 

ЛГД је и даље прилично нов (3-5 година), али резултати су веома слични у студијама и евиденцијама. ЛГД-4033 је прошао неколико недавних студија и испитивања како би пронашао најбољи и најсигурнији начин да га користи. Из ових испитивања резултати су показали повећање телесне масе и смањење телесне масти. Постоји такође значајан пораст снаге, благостања, као и могућности лечења.

 

За Булкинг

Предложена доза је 5-10 мг дневно током 8 недеља. Дијета богата беланчевинама је такође неопходна, као и већи унос калорија, ако планирате да повећате за 10 фунти или више.

 

ЛГД је показао највише способности било којег САРМ-а да постави величину која се може сматрати већим бројем. Ово ће, наравно, зависити од коришћене исхране. Корисници који су искусили више од 10лб. повећава се и значајно повећава унос калорија. Могућност ове врсте величине присутна је употребом ЛГД-а. Препоручена доза за ову врсту циља би била 5-10 мг дневно током 8 недеља.

 

За резање

Употребите ЛГД-4033 са САРМС троструком пакетом (ГВ-501516, С-4 и ЛГД-4033) како бисте га учинили ефикаснијим пошто сте желели да додате више величина док сечете масти. Предложена доза је 3-5 мг дневно током 8 недеља.

 

ЛГД се може користити и за резање. Више ће сјајити, па ако се појављује заједно са САРМС С-4 и Цардарине (ГВ-501516). Ово би било слично СРОМС троструком стацку, који се обично покреће са Остарином, осим што постоји могућност да се више резања обављају док сече. Добра доза за овај метод би била 3-5 мг дневно током 8 недеља.

 

За Рецомпинг

ЛГД-4033 се најбоље користи за реконструкцију. Многи корисници су рекли да су примећивали повећање телесне масе и губитке масти. Користећи га заједно са другим САРМС-ом као што је ГВ-501516 или Цардарине, датиће вам јачи и бољи рекомпромис. Предложена доза је 5-8 мг дневно током 8 недеља.

 

ЛГД изгледа сјајан овим методом. Многи су видели пораст телесне тежине и смањење телесне масти. Изгледа да ЛГД најбоље функционише овим методом. Ран у сарадњи са другим САРМС-ом, као што је цардарине (ГВ-501516), само ће повећати вероватноћу снажнијег компензовања. Препоручене дозе за реконференцију би биле 5-8 мг дневно током 8 недеља.
 

4. Дозирање о Рав ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах


Анаболицум (ЛГД-4033) носи полувријеме отприлике 30 сати и најбоље се узима једном дневно. 10 мг дневно је најчешћа доза, при чему неке долазе до 20 мг дневно, без икаквих компликација. Анаболицум се може сложити са другим САРМс као што су Остарине (МК 2866) или Цардарине (ГВ-50156).
 

5. Рав ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах   Позитивни ефекти


Ефекти Анаболицум-а могу варирати од повећања и резања до укупне трансформације тијела. Тешко је упоредити снагу Анаболицума са различитим анаболичким стероидима због тога што је САРМ још увијек релативно нов на тржишту, али се чини да су ефекти јаки. Спољашњи спортови или спортисти могу да остваре значајну снагу и мишићну масу са одговарајућим калоријама. Такође ће открити да задржавање воде не може да се деси, што значи да ће свака тежина бити постигнута у мишићном ткиву.

 

Једна од примарних забринутости за дијете или сечење спортиста је заштита мушке мишићне масе. Када желите изгубити масноћу, морате запалити више калорија него што конзумирате, а то може и довести до губитка мишићног ткива без заштитних средстава. Без обзира на то како је генетски супериорнији појединац, губитак мишићног ткива је неизбежан. Повећавајући анаболичке активности, као што је повезивање снажног САРМ-а са тијелом, може се очувати мишићно ткиво. Ово ће резултирати уоштенијим, витким, тежим и мишићнијим обликом. Неки подаци, иако су рудиментарни у овој фази показали да ефекти Анаболицум-а такође могу, у одређеној мјери, промовирати губитак масти.

 

Такође, пријављују се повећања мишићне издржљивости, посебно када су сложени са другим САРМ. Нејасно је колико ће ефекат Анаболицум имати на издржљивост када се користи сам.
 

6. Који су могући нежељени ефекти ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол праха ?


Нежељени ефекти Анаболицум-а изгледају да су минимални и често непостојећи код многих корисника. За разлику од анаболичких стероида који промовишу велике количине андрогених активности, такви сродни негативни ефекти изгледа да су одсутни у већини случајева. Нежељени ефекти Анаболицума су могући, али опет веома ретки, што га чини једним од пожељнијих предмета у арсеналу побољшања перформанси.

 

Естрогени: Нежељени ефекти Анаболицума не укључују било какву естрогену природу, што онемогућава задржавање воде, надимање, гинекомастију и висок крвни притисак који је повезан са задржавањем воде. ЛГД-4033 не промовира ароматизацију, претварање тестостерона у естроген. За коришћење овог САРМ није потребан антиестроген.

 

Андрогени: Упркос везаности за андрогене рецепторе, циљно подручје остаје мишићима и костима. Акне и губитак косе се не могу појавити овим САРМ. Нежељени ефекти Анаболицума такође не би требали бити у вези са простатом; нека активност у простати може постојати, али би требала бити занемарљива. Вирилизација, мушке карактеристике често промовиране код жена због употребе анаболичких стероида не треба да се јављају овим САРМ.

 

Кардиоваскуларни: Нису пријављени негативни ефекти на кардиоваскуларни систем, као што су негативни ефекти на холестерол или крвни притисак.

 

Супресија тестостерона: потискивање тестостерона је могуће, али не би требало да буде толико значајно као супресија везана за употребу анаболичких стероида. Неки потраживања су супресија без обзира на стопу, али то је у најбољем случају. Човек са природним нивоом тестостерона 650 нг / дл који је супресиван на 450 нг / дл, што је далеко од 42 нг / дл. Што је још важније,


подаци су показали Лутеинизујући хормон (ЛХ) и фоликуларни стимулаторни хормон (ФСХ) ће остати у њиховом тренутном стању. Неки подаци такође показују благо смањење сексуалног хормона везујући глобулин (СХБГ), што заузврат може довести до повећања нивоа слободног тестостерона. Међутим, значајан пораст броја слободних тестостерона је мало вероватан. Лекови након пост-циклуса (ПЦТ) могу или не морају бити потребни у зависности од појединца, али је обично потребан одређени период нормализације.

 

Хепатотоксичност: Иако је усмено узимано, ЛГД-4033 није токсичан за јетру и не би требало да утиче на ензиме јетре. Овај производ не припада Ц17-алпха алкилованом (Ц17-аа) или метилованој класи лекова.
 

7. Купи ЛГД-4033 / ВК5211 / Лигандрол прах ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину ЛГД-4033 (Лигандрол) сировине.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: