Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Левобупивакаин ХЦЛ (27262-48-2)

Левобупивакаин ХЦЛ (ЦАС: 27262-48-2) је хидрохлоридна со левобупивакаина, амидни дериват са анестетичким својствима. Левобупивакаин реверзибилно везује натријумканале са напонским надзором како би модулисао јонски флукс и спречио иницијацију и преношење нервних импулса (стабилизујући неуронску мембрану) , што доводи до аналгезије и анестезије.


Левобупивакаин хидрохлорид је хидрохлоридна со левобупивакаина, амидни дериват са анестетичком својином.

Левобупивакаин реверзибилно везује натријумканале напонске капсуле за модулацију јонског флукса и спречава иницирање и преношење нервних импулса (стабилизујући неуронску мембрану), чиме се добија аналгезија и анестезија. У поређењу са рацемским бупивакаином, левобупивакаин је повезан са мање вазодилатацијом и има дуже трајање деловања.
Како функционише Левобупивацаине ХЦЛ анестетски сирови прах?

Левобупивакаин је локални анестетички лек амино-амид који припада породици н-алкил-супституисаног. пипеколоксилидиде. То је С-енантиомер бупивакаина. Левобупивакаин хидрохлорид се обично продаје на тржишту АстраЗенеца под трговачким називом Цхироцаине. У поређењу са бупивакаином, левобупивакаин је повезан са мање вазодилатацијом и има дуже трајање деловања. То је приближно 13 процената мање потентно (по моларности) од рацемског бупивакаина. Левобупивакаин је индикован за локалну анестезију укључујући инфилтрацију, нервни блок, офталмолошку, епидуралну и интратекалну анестезију код одраслих; и инфилтрацијску аналгезију код деце. Нежељене реакције (АДР) су ријетке када се правилно примењује. Већина АДР-а се односи на технику администрације (што резултира системском изложбом) или фармаколошким ефектима анестезије, али се алергијске реакције ретко могу јавити.
Дозирање левобупивакаин ХЦЛ анестетског сировог праха

Максимална доза се мора одредити проценом величине и физичког статуса пацијента, заједно са концентрацијом агента и подручја и начином примјене. Појављују се појединачне варијације у почетку и трајању блока. Искуство из клиничких студија показује почетак сензорног блока адекватног за операцију за 10-15 минута након епидуралне примене, са временом до регресије у распону од 6-9 сати.

Препоручена максимална доза је 150 мг. Ако је за продужени поступак потребан трајни моторни и сензорски блок, могу се захтијевати додатне дозе. Максимална препоручена доза током периода од 24 сата је 400 мг. За постоперативне болове, доза не сме прелазити 18,75 мг / сат.
Недостаје доза

У случају да пропустите дози, користите га чим примете. Уколико је близу вашег следеће дозе, прескочите пропуштену дозу и наставите распоред дозирања. Немојте користити додатне дозе да бисте надокнадили пропуштену дози. Ако редовно недостаје дозе, размислите о подешавању аларма или тражите од чланова породице да вас подсећају. Молимо вас да се консултујете са својим доктором како бисте разговарали о променама у распореду дозирања или новом распореду како бисте надокнадили пропуштене дозе ако сте недавно пропуштали превише доза.
Превелико одлагање левобупивакамина ХЦЛ анестетског сировог праха


 1. Немојте користити више од прописане дозе. Узимање више лекова неће побољшати симптоме; већ могу узроковати тровање или озбиљне нежељене ефекте. Ако сумњате да сте Ви или било ко други који су можда прекомерно узимали од Левобупивацаине Хцл, молимо идите у одељење за хитне случајеве најближе болнице или дому за његу. Донесите кутију за лек, контејнер или етикету са собом како бисте лекарима помогли са неопходним информацијама.

 2. Немојте дати своје лекове другим људима, чак и ако знате да имају исто стање или изгледа да имају сличне услове. Ово може довести до превеликог знојења.

 3. Молимо контактирајте свог лекара или фармацеута или пакета производа за више информација.Чување анестетског сировог праха Левобупивацаине ХЦЛ

 1. Чувати лекове на собној температури, далеко од топлоте и директног светла. Немојте замрзавати лијекове осим ако их не захтијева уложак пакирања. Држите лекове од деце и кућних љубимаца.

 2. Немојте испирати лијекове по ВЦ-у или их сипати у дренажу, осим ако вам није наложено. Лекови који се на овај начин одбаце могу загађивати животну средину. Молимо контактирајте свог фармацеута или доктора за више детаља о томе како безбедно одбацити Левобупивацаине Хцл.
Истекао је Левобупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах

 1. Узимање појединачне дозе истрошеног лијека Левобупивацаине ХЦл вероватно неће изазвати нежељени догађај. Међутим, молимо Вас да разговарате са својим првим здравственим установама или фармацеутом за добар савет или ако се осећате лоше или болесно. Истекао лек може постати неефикасан у лечењу прописаних стања. Да бисте били сигурни, важно је да не користите лек који је истекао. Ако имате хроничну болест која захтева константно узимање лијекова као што су срчане болести, епилептици и алергије које угрожавају живот, ви сте много сигурнији у контакту са вашим примарним здравственим радником како бисте могли да добијете свеже испоруке неиспуњених лекова.
Који су нежељени ефекти анестетичког сировог прашка Левобупивацаине ХЦЛ?

Најчешће пријављени нежељени ефекти Левобупивацаине Хцл су хипотензија, мучнина, постоперативни бол, грозница, повраћање и анемија.

Следећа листа је могућа нежељена дејства која могу доћи од употребе Левобупивацаине Хцл. Ово није свеобухватна листа. Ови нежељени ефекти су могући, али се не јављају увек. Неки нежељени ефекти могу бити ретки али озбиљни. Обратите се свом лекару ако пратите неку од следећих нежељених ефеката, посебно ако не оду.

 1. Хипотензија

 2. Мучнина

 3. Постоперативни бол

 4. Грозница

 5. Повраћање

 6. Анемија

 7. Пруритус

 8. Бол у леђима

 9. Главобоља

 10. Запести

 11. Вртоглавица

 12. Левобупивакаин ХЦл такође може узроковати нежељене ефекте који нису овде наведени.

Ако приметите друге нежељене ефекте који нису наведени горе, обратите се свом лекару за савет лекара. Такође можете пријавити нежељене ефекте локалном органу за храну и лекове.
Купите Левобупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах онлине

Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину сировина Левобупивацаине Хцл. Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања. У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу. Испоручује се у року од 10 радних дана .

Hot Tags: 27262-48-2, купити Левобупивацаине ХЦЛ сирови, Левобупивацаине ХЦЛ сирови, Левобупивакаин ХЦЛ, произвођач, добављач, творница, купити Левобупивакаин ХЦЛ Левобупивакаин ХЦЛ, дозирање Левобупивакаин ХЦЛ, складиштење Левобупивацаине ХЦЛ, нежељени ефекти Левобупивакаин ХЦЛ, купити Левобупивакаин ХЦЛ онлине, Левобупивакаин ХЦЛ анестетски сирови прах, левобупивакаин анестетски сирови прах,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: