Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Летрозол (Фемара) у праху (112809-51-5)

Летрозол у праху, Летрозоле сирови прах, купити Летрозол у праху, сирови Летрозол у праху, Летрозол прах за продају, Летрозоле прах прах, Фемара прах, купити Фемара прах, сирови Фемара прах, Фемара прах за продају, Фемара прах прах,


1. Шта је Рав Летрозол (Фемара) прашак?


Летрозол је антиестроген из породице Ароматасе инхибитор (АИ) и један је од најјачих и снажнијих ефеката свих АИ-ова. У ствари, његова потенција је понекад превише за неке да се носи када се користи за употребу. Летрозол је први пут добио одобрење УС ФДА 1997. године и продјеће на тржиште под брандом Фемара преко Новартиса. Иако је Фемара доминантно трговинско име АИ, за разлику од већине АИ-ова, то је једино познато по хемијском имену Летрозоле много чешће од свог доминантног бренда.

 

Летрозол је први пут развијен у настојању да се супротстави раку дојке код жена након менопаузе. У ствари, показало се да је практично идентично већ већ популарном АИ у Аримидеку (Анастрозоле). Док је био намењен лечењу карцинома дојке, као и многи АИ-ови, пронашао је добродошлицу код анаболичких корисника стероида. Летрозол је један од најчешће коришћених анти-естрогена међу корисницима стероида током употребе стероида ради борбе против евентуалних нежељених ефеката повезаних са естрогеном. Тако је ефикасан као антиестроген у овом погледу многи анаболички стероиди су ефикасно обрнули симптоме гинекомастије са Летрозолом.

 

Летрозол се користи за рани рак дојке код жена које су доживеле менопаузу (промена живота, крај месечних менструалних периода) и који су имали друге третмане, попут зрачења или операције за уклањање тумора. Такође се користи за лечење раног рака дојке код жена које су доживеле менопаузу и које су већ 5 година лечиле лековима под називом тамоксифен (Нолвадек).


Летрозол се такође користи код жена које су доживеле менопаузу као први третман рака дојке који се ширио у груди или другим деловима тела или код жена чији се рак дојке погоршао док су узимали тамоксифен. Летрозол је у класи лекова названих инхибиторима нестероидних ароматаза. Ради на смањењу количине естрогена који производи тело. Ово може успорити или зауставити раст неких врста ћелија рака дојке којима је потребан естроген за раст.
 

2. Како функционише прашак летрозол (Фемара) у праху?


Летрозол је АИ, који има за циљ блокирање ензима ароматазе, који је заузврат одговоран за производњу естрогена. Спречавајући производњу естрогена, ово смањује ниво серумских естрогена у организму. Ово ће бити корисно за пацијента са карциномом дојке на основу таквог рака често исхраном хормона естрогена. Биће корисно за анаболичке кориснике стероида јер вишак естрогена често доводи до неких од најчешће повезаних нежељених ефеката употребе анаболичких стероида.

 

Летрозол такође носи способност повећања производње природног тестостерона кроз повећање лутеинизирајућег хормона (ЛХ) и фоликле стимулирајућег хормона (ФСХ). Постојали су лекари који су изабрали Летро, јер је често познато да лече низак ниво тестостерона, али то уобичајено није преферирани начин лечења.


Без икаквог питања, када је у питању ниски тестостеронски третман, егзогени тестостерон је генерално једино што има смисла. Међутим, Летрозол може бити користан у таквом плану у вези са егзогеним тестостероном како би се избјегли могући нежељени ефекти. Ово ћемо погледати у одељку о ефектима.

 

Летрозол смањује нивое женског естрогена сексуалног хормона у телу. Естроген стимулише рака дојке до раста. Ови ракови дојке називају се позитивним хормонским рецепторима или позитивним рецепторима хормона. Летрозол може зауставити или успорити раст ових карцинома.

 

Након менопаузе жене не производе естроген из њихових јајника. Али и даље производе малу количину користећи ензим назван ароматазом која претвара други полни хормон који се зове андрогени у естроген. Ова промена се дешава углавном у масним ткивима, мишићима и кожи. Летрозол је врста лека која се назива инхибитор ароматазе. Блокира ароматаз тако да не може променити андроген у естроген.

 

Хормони су хемијске супстанце које производе жлезде у телу, које улазе у крвоток и узрокују ефекте у другим ткивима. На пример, тестостерон је направљен у тестисима и одговоран је за мушке карактеристике као што је продубљивање гласа и повећана тјелесна коса.


Употреба хормонске терапије за лечење рака базирана је на запажању да рецептори за специфичне хормоне који су потребни за раст ћелија су на површини неких туморских ћелија. Хормонске терапије раде тако што заустављају производ одређеног хормона, блокирају рецепторе хормона или замењујући хемијски сличне агенсе за активни хормон, који туморске ћелије не могу користити. Различите врсте хормонских терапија категоризоване су по њиховој функцији и / или врсти хормона који се спроводи.

3.Како користити прах летрозол (Фемара) прашак ?


Летрозол као антиестроген је изузетно користан за пацијенте са раком дојке. Многи облици рака дојке активно исцрпљују естрогенски хормон. Прекидањем производње естрогена, који заузврат смањује количину циркулишућег естрогена у телу, то има способност да гладује рак.


Годинама је Нолвадек био преферирани облик лечења за ту сврху. Нолвадек се активно везује за рецептор естрогена, чиме спречава везивање естрогена. Међутим, он не инхибира или смањује производњу. Нолвадек је и даље изузетно важан у плановима лечења карцинома дојке, али многи лекари, нарочито у екстремним случајевима, почели су да користе АИ први. Када се рак налази у ремисији, у овој фази СЕРМ као Нолвадек може заменити АИ у настојању да заштити од поновног рака.

 

За кориснике анаболичког стероида, исти антиестрогенски ефекат који даје Летрозол је изузетно користан. Многи анаболички стероиди имају могућност повећања нивоа естрогена због интеракције тестостерона са ензимом ароматазе. Како нивои естрогена расте, то може довести до гинекомастије и вишка задржавања воде.


Ако задржавање воде постане озбиљно, то може заузврат промовисати висок крвни притисак. Док многи анаболички стероиди имају способност да ароматизују и промовишу повећање естрогена, сви анаболички стероиди носе ову способност. Међутим, многи уобичајени стероиди носе ову способност, укључујући Метхандростенолоне (Дианабол), као и све облике тестостерона. Нандролон (Деца Дураболин, Дураболин, НПП, итд.) И Болденоне (Екуипоисе) хормон такође носе способност да ароматизују до одређеног степена.


Нандролон ће ароматизовати на приближно 20% стопе тестостерона и Болденоне на око 50%. Док оба ароматизују знатно мање од тестостерона, довољно је промовисати нежељене ефекте који се односе на естроген. Вероватноћа је повећана са Нандролоном јер носи јаку прогестинску природу. Прогестерон има способност да стимулише естрогенски механизам и може довести до гинекомастије. АИ као Летрозол може бити користан када се користе сви поменути стероиди.
Ако укључимо Летрозол у циклусу који садржи ароматизацију анаболичких стероида, то може спречити нежељене ефекте везане за естроген. Ово ће штитити појединца од гинекомастије и задржавања воде. Даље, док многи стероиди могу промовисати висок крвни притисак упркос ароматизацији, АИ ће побољшати особине шанси када је задржавање воде кривца. Чврсто задржавање вишка воде је обично број један узрок високог крвног притиска код корисника стероида.

 

Несумњиво, АИ-и као Летрозол су најчешће средство за сузбијање нежељених ефеката повезаних са естрогеном. Међутим, они такође могу имати негативан утицај на холестерол. Изгледа да Алоне АИ нема јак негативан утицај на холестерол, али када је повезан са ароматизирајућим стероидом, попут тестостерона, побољшава се штетни ефекат холестерола.


Из тог разлога, многи ће пронаћи СЕРМ као Тамокифен Цитрате (Нолвадек) би требали бити њихов први избор у заштити естрогена. СЕРМ неће негативно утицати на холестерол; заправо, СЕРМ, док анти-естрогенски, активно дјелују као естрогени у јетри, а заузврат промовишу здравије нивое холестерола. Ово ћемо детаљније погледати у одјељку за нежељени ефекат, а док се Летрозол може користити без негативног утицаја на холестерол, на вашој страни ће се уложити одређени напор.


Са својом способношћу да промовише природну производњу тестостерона, Летрозол је често апсолутни избор за пост-цикличну терапију (ПЦТ). То такође може учинити привлачним за низак третман тестостерона, али то често није довољно. Међутим, за сврхе ПЦТ-а, иако може бити ефективно, генерално се не препоручује. Примарна сврха ПЦТ-а је стимулација производње природног тестостерона, што Летрозоле може учинити врло добро.


Међутим, део сврхе ПЦТ-а је такође нормализација, што ће бити тешко уз строго угушене нивое естрогена. Естроген је важан хормон јер промовира јачи имуни систем и здравије ниво холестерола. За кориснике анаболичког стероида, његова најбоља опклада за ПЦТ се држи са СЕРМ-ом због његових природних потреба за производњом тестостерона.
 

4. Дозирање о прашком у праху Летрозоле (Фемара)


Уобичајена доза за рак дојке

2,5 мг орално једном дневно

 

Трајање терапије:

-Адјувантни и проширени адјувантни параметри: Оптимално трајање није познато; прекинути лечење при повратку.

-Адванцед Дисеасе: До напредовања тумора је очигледно.

 

Користи:

-Адјувантни третман жена у постменопаузи са хормонским позитивним раним раком дојке.

- Додатни адјувантни третман раног рака дојке код жена у постменопаузи који су примили 5 година адјувантне терапије тамокифеном.

-Фирст-лине третман напредног рака дојке код жена у постменопаузи са позитивним хормонским рецепторима или непознатим локално напредованим или метастатским раком дојке; други линијски третман напредног рака дојке код жена у постменопаузи са прогресијом болести након терапије антиестрогеном.

 

Уобичајена доза за рак дојке - Адјувант

2,5 мг орално једном дневно

 

Трајање терапије:

-Адјувантни и проширени адјувантни параметри: Оптимално трајање није познато; прекинути лечење при повратку.

-Адванцед Дисеасе: До напредовања тумора је очигледно.

 

Користи:

-Адјувантни третман жена у постменопаузи са хормонским позитивним раним раком дојке.

- Додатни адјувантни третман раног рака дојке код жена у постменопаузи који су примили 5 година адјувантне терапије тамокифеном.

-Фирст-лине третман напредног рака дојке код жена у постменопаузи са позитивним хормонским рецепторима или непознатим локално напредованим или метастатским раком дојке; други линијски третман напредног рака дојке код жена у постменопаузи са прогресијом болести након терапије антиестрогеном.

 

У лечењу карцинома дојке, стандардна доза Летрозола нормално је 2,5 мг дневно. Ово је изузетно снажна доза и нормално се примењује док се рак не смањи. У многим случајевима, на мјесту ремисије пацијент ће прећи са Летрозола у Нолвадек у сценарио планирања превентивног лечења.

 

За кориснике анаболичког стероида, дозе Летрозола ће обично бити знатно ниже. Чак и уз употребу анаболичких стероида, дозирање од 2,5 мг је обично превисоко и може потенцијално одводити појединачну енергију; заправо, готово је гарантовано. Једини изузетак који смо могли направити за такву дозу биће борба против раних симптома гинекомастије.


Ако симптоми почну да показују 7-14 дана у дози од 2,5 мг дневно могу да обрате симптоме. Када симптоми почну да нестају, појединац би требало да буде у могућности да додирне до боље управљачке дозе и одржи га до краја циклуса. Ако ово не успије, постоје добре шансе да су симптоми већ постављени изван лијека. Када се ово деси, једина ствар која ће уклонити вашу гинекомастију је операција.


За стандардну заштиту везану за естрогенску заштиту, већина мушкараца ће наћи сваког другог дана 0.5-1 мг, што је више него довољно. Када се користи као антиестроген у плановима за третман са ниским садржајем тестостерона, још мање може бити потребно. За конкурентног бодибилдера, коначних 7-14 дана пре такмичења, пуна 1мг дневно, која води до емисије, може бити чврста доза и у великој мјери ће помоћи у суху и тачнијем изгледу. Међутим, не би требало већина доза задржати дужи временски период, јер може бити оштра.
 

5. Упозорење о сувом праху Летрозол (Фемара)


Пре узимања летрозола,

обавестите свог лекара и фармацеута ако сте алергични на летрозол, било који други лек или неки од састојака у таблете летрозола. Питајте свог фармацеута за листу састојака.


обавестите свог лекара и фармацеута о томе које друге лекове на рецепт и без рецепта, витамине, додатке за храну и биљне производе које узимате или планирајте. Обавезно наведите нешто од следећих лекова: лекови који садрже естроген као што је хормонска терапија (ХРТ) и хормонски контрацептиви (пилуле за контролу рађања, закрпе, прстенови и ињекције); ралоксифен (Евиста); и тамоксифен (Нолвадек).


обавестите свог доктора ако имате висок холестерол, остеопорозу (стање у којем су кости крхке и лако се сломе) или болести јетре.


требало би знати да летрозол треба узимати само жене које су искусиле менопаузу и не могу затруднети. Међутим, ако сте трудни или дојите, треба да обавестите свог лекара пре него што почнете да узимате овај лек. Летрозол може штетити фетусу.


требало би да знате да ће вам летрозол учинити заспаним. Немојте возити аутомобил или управљати машинама док не сазнате како ово лекове утичу на вас.

 

Реците свим вашим здравственим установама да узимате овај лек. Ово укључује ваше докторе, медицинске сестре, фармацеуте и стоматологе.


Избегавајте вожњу и обављање других задатака или радњи који вас позивају да будете упозорени док не видите како вам летрозол утиче.


Овај лек може проузроковати слабе кости. Ово се може дешавати чешће ако се користи дуго времена. Ово може повећати шансе за сломљене кости. Позовите свог доктора одмах ако имате болове у костима.

Проверите густину костију како вам је рекао доктор. Разговарај са својим доктором.

Проверите крв, како вам је рекао лекар. Разговарај са доктором.

Узмите калцијум и витамин Д како вам је рекао доктор.


Ако сте старији од 65 година, пажљиво користите овај лек. Могли бисте имати више нежељених ефеката.

Овај лек може утицати на плодност. Проблеми са плодношћу могу довести до тога да не могу бити трудни или оче дете. Разговарај са доктором.


Овај лек може нанети штету на нерођену бебу ако је узмете док сте трудни.

Ако сте у могућности да затрудните, тест трудноће ће се извршити да бисте показали да нисте трудни пре него што започнете летрозол. Разговарај са својим доктором.


Користите контролу рађања коју можете повјерити како бисте спречили трудноћу док узимате овај лек и најмање 3 седмице након ваше последње дозе.


Ако затрудните док узимате летрозол или у року од 3 недеље након ваше последње дозе, одмах позовите свог доктора.

6. Који су могући нежељени ефекти орођеног прашка од летрозола (Фемара)?


Нежељени ефекти Летрозола покривају широку ширину и врло ће бити слични Аримидеку. И слабост и умор су два од најчешћих нежељених ефеката употребе Летрозола. Међутим, за корисника анаболичког стероида то обично неће бити проблем.


Употреба анаболичких стероида требало би да спречи таква стања тако дуго док супресија естрогена није предузета превише. Изузетак би био његова употреба током циклуса трке за такмичење у бодибилдингу. Током оштре исхране дијететске терапије, појединац ће обично бити врло слаб и умор на крају његове исхране због изузетно интензивног тренинга и веома малих калорија. Поред могућих проблема са енергијом, најчешћи нежељени ефекти употребе Летрозола укључују:


Главобоље

Висок крвни притисак

Валунзи

Бол у зглобовима

Депресија

Показало се да је и Летрозол способан да значајно смањује садржај минералних костију, што би могло повећати ризик од остеопорозе. Ово, међутим, не би требало да представља велики ризик за анаболички стероид, јер већина стероида има способност да промовишу садржај минерала у костима, нарочито Нандролон.


Као и сви лекови и све што стављамо у наше тело, нежељени ефекти Летрозола ће у великој мјери окруживати и не гарантовати. Сви смо различити и другачије одговарамо различитим супстанцама. Ово је нешто што треба имати на уму, и ако се нежељени ефекти Летрозола показују превише за руковање, треба погледати алтернативне лекове.
Коначни нежељени ефекат Летрозола окружује холестерол, посебно смањење ХДЛ холестерола. Изгледа да не постоји јак, статистички утицај, али за корисника анаболичког стероида то може бити забринутост. Многи анаболички стероиди већ имају способност да негативно утичу на холестерол, а када су повезани са АИ, чини се да су у великој мери бесни.


Студије су показале да терапеутске дозе тестостерона имају врло мало негативног ефекта на холестерол, али исте дозе могу супримирати ХДЛ холестерол за чак 25% у комбинацији са АИ. Када се тестостерон примењује на супрафизиолошком нивоу, нормално се очекује минимални ниво ХДЛ супресије. Када је исти ниво дозирања повезан са АИ подаци показују да је 20% или више супресија ХДЛ холестерола врло стварна могућност.

 

Због могућих штетних ефеката на холестерол, нарочито код корисника анаболичког стероида, неопходан је пријатељски начин живота од холестерола. Здрав животни стил ће се у великој мери вртети око ваше дијете. Једноставне шећере и засићене масти требало би да буду ограничене, а омега масне киселине треба да буду велики део ваше исхране.


Препоручује се дневно допуњавање рибљег уља. Многи такође могу пронаћи додатак за холестерол антиоксиданс да буду корисни. Даље, увођење пуно кардиоваскуларне активности у вашу рутину је веома важно. Препоручује се нека врста дневне кардиоваскуларне активности.

 

Због потенцијалних проблема са холестеролом, многи анаболички корисници стероида ће морати да користе СЕРМ за борбу против естрогених нежељених ефеката када је то могуће. СЕРМ неће увек завршити посао, али они могу радити и радити много боље него што верују многи корисници стероида. Ако је потребан АИ, неки су предложили да дневна доза Нолвадека у количини од 10 мг дневно са вашим АУ може помоћи у заштити нивоа холестерола због СЕРМ-а који активно промовишу здравије нивое холестерола. 

 

7. Купити Летрозол (Фемара) повде р ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине апотеку и попуните наруџбину сировина Летрозоле.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати.

 I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: