Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Znanje > Sadržaj

Који лекови се могу користити за лечење еректилне дисфункције (ЕД) - Тадалафил (Циалис)


Који лекови се могу користити за лечење еректилне дисфункције (ЕД) - Тадалафил (Циалис)


СЗОБ блог навигација

 

1.Шта је еректилна дисфункција (ЕД)? 2.Који лекови се могу користити за лечење еректилне дисфункције (ЕД)?
3.Какав је Тадалафил? 4.Каква су имена тадалафила?
5. Како функционише тадалафил? 6.Како брзо тадалафил ради?

7. Да ли тадалафил третира основне узроке импотенције?8. Да ли жене могу узимати тадалафил?
9. Како тадалафил метаболизам и излучивање? 10.Како да користите тадалафил?

11.Када је доза тадалафила?

12.Зашто тадалафил има различите дозе?
13. Шта да урадим ако узмем превелико дозирање тадалафила? 14. Шта да радим ако пропустим дозу тадалафила?
15. Да ли тадалафил комуницира са другим лековима? 16.Који су нежељени ефекти тадалафила?
17. Где могу да добијем тадалафил? 18.Како треба хранити тадалафил?

 
1.Шта је еректилна дисфункција (ЕД)?


Еректилна дисфункција (ЕД) је честа врста мушке сексуалне дисфункције. Кад човек има проблема да добије или задржи ерекцију. ЕД постаје све чешћи док старате. Али то није природни део старења. О половини мушкараца узраста од 40 до 70 година у одређеној мери имају еректилну дисфункцију (ЕД), мада свега један од 10 пријављује потпуну немогућност да има ерекције.


Узимање ЕД лекова производи ерекцију довољну да започне односе у око 70% иначе здравих мушкараца. Неки људи имају проблема да разговарају са својим доктором о сексу. Али, ако имате ЕД, требате обавијестити свог лијечника. ЕД може бити знак здравствених проблема. Можда значи да су ти крвни судови замашени. То може значити да имате дијабетес оштећење нерва. Ако не видите свог доктора, ови проблеми неће бити третирани. Ваш лекар може понудити неколико нових третмана за ЕД. За многе мушкарце, одговор је једноставан као узимање пилуле. Добијање више вежбања, губитак тежине или заустављање пушења такође може помоћи.


2. Који лекови се могу користити за лечење еректилне дисфункције (ЕД)?


Лечење за еректилно дисфункцију (ЕД) револуционизовало је развојем инхибитора фосфодиестеразе типа 5 (ПДЕ5). Последњих две деценије дошло је до драматичног раста разумевања у физиологији ерекције, патофизиологије еректилне дисфункције (ЕД) и његовог опције лијечења.


Као што показује горњи цитат из петог издања Цампбеллове урологије, то је било не тако давно када је мало било познато о еректилној физиологији, а адекватан третман је и даље био "неког дана". На тржишту постоје неки лекови који се могу користити за лечење еректилна дисфункција (ЕД). Као Тадалафил, Силденафил, Варденафил, Аванафил.


Да ли је у питању која од четири лекова за еректилно дисфункцију (ЕД) коју узимате? "Да, могу постојати разлике", каже др. Лоуис Лиоу, шеф урологије у Харварду у Цамбридге Хеалтх Аллианце у Бостону. "За нове пацијенте, ја их покушавам другачије да видим шта најбоље функционише." СЗОБ такође прикупља различите резултате тестирања ових лекова који се користе за лечење еректилне дисфункције (ЕД).
Лекови који се користе за лечење еректилне дисфункције (ЕД)
Лекови Време почетка Трајање
Тадалафил (Циалис) 30-40минута 24-36 сати
Силденафил (Виагра) 30-60минута 4-5 сати
Варденафил (Левитра) 30-60минута 4-5 сати
Аванафил (Стендра) 15-30минутес 6-12хоурсТадалафил (Циалис) је најновији и најсвеобухватнији ПДЕ5 инхибитор у клиничком армаментијуму за лечење ЕД. Клинички тестови су доказали своју безбедност и ефикасност са обе стратегије дозирања за све тежине и етиологије ЕД, укључујући и тешко за лечење ЕД.


3. Шта је Тадалафил?


Тадалафил се користи за лечење еректилне дисфункције (ЕД, импотенција, немогућност добивања или одржавања ерекције), а симптоми бенигне хиперплазије простате (БПХ, увећана простата) који укључују потешкоће уринирања (оклевање, дриблинг, слаб поток и непотпун пражњење мокраћне бешике), болно уринирање и урођајна фреквенција и хитност код одраслих мушкараца. Тадалафил (Адцирца) се користи за побољшање способности вежбања код људи са плућном артеријском хипертензијом (ПАХ, висок крвни притисак у крвним судовима који носе крв до плућа, узрокујући кратак удах, вртоглавицу и умор).


Тадалафил се налази у класи лекова названих инхибитори фосфодиестеразе (ПДЕ). Ради на лечењу еректилне дисфункције повећавајући проток крви у пенис током сексуалне стимулације. Овај повећани проток крви може изазвати ерекцију. Тадалафил третира ПАХ тако што опушта крвне судове у плућима како би омогућио лакши проток крви.


4.Каква су имена тадалафила?


Циалис , Адцирца5. Како функционише тадалафил?


Тадалафил је орална лијека која се користи за лечење импотенције (немогућност постизања или одржавања ерекције пениса) и бенигне хиперплазије простате (БПХ). У класи лекова назива се инхибитори фосфодиестеразе-5 (ПДЕ5) који такође укључују силденафил (Виагра) и варденафил (Левитра). Измена пениса изазива пуњење пениса крвљу. Пуњење се дешава јер крвни судови који доносе крв пенису повећавају величину и испоручују више крви у пенис, а истовремено крвни судови који одводе крв од пениса смањују величину и уклањају мање крви од пениса . Сексуална стимулација која доводи до ерекције узрокује производњу и ослобађање азотног оксида у пенису. Азотни оксид узрокује ензим, гуанилат циклазу, за производњу цикличног гванозин монофосфата (цГМП).


То је цГМП који је првенствено одговоран за повећање и смањење величине крвних судова који носе крв до пениса и из ње, и изазивају ерекцију. Када је цГМП уништен од стране другог ензима, фосфодиестеразе-5, крвни судови се враћају у нормалну величину, крв напушта пенис, а ерекција завршава. Тадалафил спречава фосфодиестеразу-5 да уништи цГМП тако да цГМП остаје дуже.


Упорност цГМП доводи до продужетка пениса с крвљу. Механизам којим тадалафил побољшава симптоме БПХ није јасан, али је и фосфодиестераза-5 присутан у мишићима бешике и простате, а предложено је да опуштање ових мишића може учинити да пролазак урина буде мање тежак, на пример, смањивањем притиска у мишићима који окружују отвор на уретру која контролише проток урина из бешике. Тадалафил је одобрила ФДА у новембру 2003. године.


6. Колико брзо тадалафил ради?


СЗОБ анализира податке о повратној информацији клијената, у просеку, Тадалафил постаје ефикасан у року од сат времена, мада неки мушкарци наводе да Тадалафил најбоље функционише након неколико сати. Тадалафил може остати ефикасан до 36 сати. То не значи да ће ерекција трајати толико дуго - једноставно да ћете имати способност да постигнете побољшану ерекцију у том временском периоду. За разлику од Силденафила, оброк неће одлагати ефикасност Тадалафила. 


7. Да ли тадалафил третира основне узроке импотенције?

Тадалафил неће решити основни узрок мушке импотенције, иако је узрок првенствено психолошки, може помоћи да се прекине циклус анксиозности и неуспјеха који су повезани са неуспјехом да постигну задовољавајућу ерекцију.

 


   


8. Да ли жене могу узимати тадалафил?


● Тадалафил није одобрен за жене и није процењен код жена које доје.

   

● Тадалафил није одобрен за употребу код жена.9. Како тадалафил метаболизам и излучивање?


Метаболизам тадалафила је преко хепатичног ензима цитокрома П450 34А (ЦИП34А) у метаболит катехол, који се подвргава даљњем метаболизму у примарни метаболит циркулације, метакетехол глукуронид, 10.000 пута мање потентни молекул него тадалафил (Гупта ет ал 2005).


Кретање метаболизма ЦИП34А тадалафила потврђено је истраживањем помоћу инхибитора ЦИП34А кетоконазола и индуктора рифампина ЦИП34А (Костис ет ал. 2005). Тадалафил се углавном излучује као метаболити, приближно две трећине у фецес и једну трећину у урину (ИЦОС 2008).

 

10. Како користити тадалафил (тадалафил прах)?


Постоји другачија употреба тадалафила (користите тадалафил), СЗОБ препоручује следеће :


● Узимајте тадалафил прах директно Тадалафил прах је сировина тадалафила, такође је главни састојак тадалафил пилула.


Тадалафил прах је бели прах, има емпиријску формулу Ц22Х19Н3О4 која представља молекулску тежину од 389,41. Хемијска ознака је пиразино [1', 2': 1,6] пиридо [3,4-б] индол-1,4-дион, 6- (1,3- бензодиоксол-5-ил) -2,3, 6,7,12,12а-хексахидро-2-метил-, (6Р, 12аР) -. То је кристална чврста материја која је практично нерастворна у води и врло слабо растворљива у етанолу. Ако не знате како правити тадалафил прах у пилуле или таблете, такође можете узимати тадалафил прах директно. Али уверите се да узимате праву дозу, и високо квалитетан тадалафил прах или висок квалитет тадалафил сировине .

  

Тадалафил спецификације сировог материјала
Име Тадалафил тадалафил прашак ЦАС 171596-29-5
ЦАС бр. 171596-29-5
Изглед Бели прах
Анализа ≥99%
Растворљивост Нетопљив у води или алкохолу, растворљив у сирћетној киселини, етил естар
Губитак од сушења ≤0,5%
Хеави Метал ≤10ппм
Дозирање 10-20мг
Време почетка 30-40минута
Граде Пхармацеутицал граде● Узимајте тадалафил пилуле

Као тадалафил прах ( сировина тадалафила ) је главни састојак тадалафил пилула, увек се прави у таблете тадалафил или таблете тадалафил. Узимати тадалафил пилуле биће згодније него директно узимати тадалафил прах. Како је подешена доза свих таблета тадалафила (таблета тадалафил), тако да вам не треба провести ум да контролишете дозу, све док стриктно пратите упутства за узимање. Тадалафил се обично узима само једном дневно. Пратите све смернице на својој рецептури. Немојте узимати овај лек у већим или мањим количинама или дуже од препорученог.


● Тадалафил се може узимати са или без хране.


● Не разбијте или поделите Циалис таблете. Прогутајте цијелу.


● Ако узимате тадалафил за ПАХ, требало би да знате да тадалафил контролише ПАХ, али га не излечи. Наставите да узимате тадалафил чак и ако се добро осећате. Не престаните узимати тадалафил без разговора са својим лекаром.


● Ако узимате тадалафил за лијечење ПАХ или БПХ, пратите упутства вашег лекара и смјернице из овог става. Требало би узимати тадалафил једанпут дневно. Узимајте све таблете за дневну доза једном у току дана; не раздвајте таблете да се узимају у одвојеним дозама. Узимајте тадалафил у исто време сваки дан. Ако већ узимате лекове за лијечење БПХ, ваш лекар ће вам можда рећи да престанете са узимањем других лекова најмање један дан пре почетка терапије с тадалафилом. Пажљиво пратите упутства вашег лекара и питајте свог лекара или фармацеута да објасни било који део који не разумете. 11. Шта је доза тадалафила?


● Код већине особа, препоручена почетна доза тадалафила је 10 мг дневно узета пре сексуалне активности (тадалафил за употребу по потреби). У зависности од адекватности одговора или нежељених ефеката, доза се може повећати на 20 мг или се смањити на 5 мг дневно. Ефекат тадалафила може трајати до 36 сати. Појединци који узимају лијекове који повећавају ниво тадалафила у крви не би требали премашити укупну дозу од 10 мг у 72 сата (видети интеракцију лијекова). За једном дневно коришћење без обзира на сексуалну активност препоручена доза је 2,5 до 5 мг дневно. Тадалафил не треба узимати више од једном дневно.


● Препоручена доза за БПХ, или БПХ и ЕД је 5 мг дневно узимана приближно истог времена сваки дан. Тадалафил се може узимати са или без хране јер храна не утиче на његову апсорпцију из црева.


● СЗОБ екпециалли варн тхат досаге оф тадалафил маи рекуире адјустмент фор патиентс витх редуцед бладдер ор фунцтион оф тхе киднеи.

 


 12. Зашто тадалафил има различите дозе?


Неки мушкарци могу реаговати на нижу дозу Тадалафила. Неки мушкарци већ могу узимати лијекове, осим нитрата, који комуницирају с тадалафилом и на тај начин требају прилагодити дозу тадалафила. 13. Шта треба да урадим ако узмем превелико дозирање тадалафила?


Тражите хитну медицинску помоћ или позовите линију помоћи за поисон


14. Шта треба да урадим ако пропустим дозу тадалафила?


● Ако узимате тадалафил сваки дан и пропустите дозу, узмите пропуштену дозу чим се сећате. Прескочите пропуштену дозу ако је скоро време за вашу наредну планирану дозу. Немојте узимати додатни лек за надокнађивање пропуштене дозе.


● Ако се тадалафил користи по потреби, вероватно неће бити на распореду дозирања.

  

15. Да ли тадалафил комуницира са другим лековима?


Реците свом доктору да ли узмете испод:


● лекови који блокирају протеин у организму (ЦИПА4), као што су неки макролидни антибиотици (кларитромицин, телитромицин), неки инхибитори ХИВ протеазе (индинавир, нелфинавир, ритонавир, саквинавир), неки инхибитори ХЦВ протеазе (боцепревир, телапревир), неки азолни антифунгали (кетоконазол, итраконазол, посаконазол, вориконазол), кониваптан (Ваприсол), делавирдин (Ресцриптор) и нефазодон (Серзоне)


● Ако узимате тадалафил за лечење еректилне дисфункције, обавестите свог лијечника да ли вам је икада саветовао здравствени радник да бисте избегли сексуалну активност из медицинских разлога или ако сте икада доживели бол у грудима током сексуалне активности. Сексуална активност може бити оптерећење срца, нарочито ако имате болест срца. Ако имате болове у грудима, вртоглавицу или мучнину током сексуалне активности, позовите свог доктора или хитно медицински третман и избегавајте сексуалну активност док вам лекар не изјави другачије.


● Остали лекови за лечење високог крвног притиска (хипертензија)


● Лекови названи нитрати


● Тадалафил се продаје на тржишту као Циалис и Адцирца. Немојте узимати обе истовремено. Не узимајте силденафил цитрат (Реватио) са тадалафилом. Ово није потпуна листа интеракција тадалафила. Питајте свог лекара или фармацеута за више информација. 16. Који су нежељени ефекти тадалафила?


Уобичајени нежељени ефекти тадалафила су следећи:


● мучнина

● главобоља

● испирање

● индигестија или згага

● кашаљ

● дијареја

● бол у стомаку, леђима, мишићима, рукама или ногама 17. Где могу добити тадалафил?


Тадалафил је доступан по рецепту и треба га користити под надзором медицинског стручњака. Такође можете купити тадалафил онлине. Али цена ће бити експанзивна. Дакле, ако знате како да користите тадалафил сировине за прављење тадалафил таблета, такође можете купити тадалафил прах онлине.


СЗОБ препоручује да, када купите тадалафил прах онлине , осигурајте да је тадалафил добављач праха професионалан и да обезбеди висококвалитетни тадалафил прах. Пре него што купите тадалафил прах на мрежи, проверите са вашим добављачем тадалафила у праху све, чистоћу, рок плаћања, политику испоруке ... итд. 18. Како да храним тадалафил?


Држите овај лек у контејнеру у коме је дошао, чврсто затворен и ван домашаја деце. Чувати на собној температури и даље од вишка топлоте и влаге (не у купатилу).

 
19. Суммар


Тадалафил прах направљен у облику таблета и узима се једном пре него што очекујете сексуалну активност, или у нижим дозама једном дневно. Тадалафил се налази у групи лекова названих инхибитора фосфодиестеразе 5 (ПДЕ5). Делује тако што повећава проток крви до пениса током сексуалне стимулације.


Такође може да опусти простату и бешику. Тадалафил је лек за рецепт који се користи за лечење импотенције, познате медицински као еректилна дисфункција (ЕД), и симптоми увећане простате (бенигна хиперплазија простате или БПХ). Такође се користи за побољшање способности вежбања код људи са плућном артеријском хипертензијом.Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: