Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Znanje > Sadržaj

Пет најважнијих ствари о Болденоне Ундециленате Сировином


Пет најважнијих ствари о Болденоне Ундециленате Сировином


Шта је Болденоне Ундециленате Сировина?


Када погледате болденон на папиру, можете видети да је у основи исти хормон као дијанабол, осим једне огромне промене. Дианабол хормон је 17АА за оралну употребу, а само због тога има ефективну полувремену од 8 сати. Болденоне Ундециленате Сирова материја нема 17АА групу, већ заправо има прилично дугачак ланац недециленатног естера. Овај ланац естера чини болденон врло растворљивим у уљима, до тачке где је у својој "сировој форми", пре него што је суспендован у уљима, Болденоне Ундециленате Сировина је већ једна врста мастне супстанце са конзистенцијом сирупа.

Ензими у вашој јетри ће на крају одвојити естар ланац из болденон хормона, коначно га ослободити тако да може интеракцију са андрогеним рецепторима у вашим мишићним ћелијама.
Како функционира Болденоне Ундециленате сировина?


Болденоне Ундециленате Сирова материја заправо има оно што се назива ундециленате естер ланац умјесто 17АА једињења што чини састојак Боденоне прилично уља растворљив с конзервансом сирупа. Ваши јетрени ензими ће на крају одвојити хормон Болденоне из ланца естера, тако да ће ефикасно деловати са ћелијама у мишићима и њиховим рецепторима за андрогене. Функција Андрогених рецептора је независна од везивања директно на циљну ДНК секвенцу и регрутована је преко других протеина који су такође везани за ДНК. "Серумски фактор одзива" је један пример протеина који може активирати неколико гена одговорних за раст мишића. За разлику од Дианабола , Болденоне Ундециленате Сировина има значајно дужи период полувреме од четрнаест дана, насупрот Дианаболовим осам сати. Уз то, трагови могу остати у тијелу све до годину дана, тако да ће тестирати позитивно током активних спортских сезона.

Предности употребе Болденоне Ундециленате Сировина


Болденоне Ундециленате Сировина, такође названа ЕК , користи бодибилдери и спортисти да повећају мишићну масу, повећавају издржљивост и повећавају производњу црвених крвних зрнаца у телу, што такође помаже издржљивости јер црвене крвне целије носе кисеоник и ако је ваша крв богата кисеоник, траје дуже током напорног тренинга или перформанси. Болденоне Ундециленате Сировина или ЕК је популарна међу спортистима, бодибилдерима и фитнес ентузијастима, јер пружа споро али стабилно добијање током циклуса циклуса великих оптерећења. Ови циклуси се називају добитима ЕК-а. ЕК се може применити у дозама које се крећу од 200 мг до 600 мг недељно не дуже од дванаест недеља.


Како користити Болденоне Ундециленате Сировине? Које дозе Болденоне Ундециленате Сировине користити?


Болденоне Ундециленате Сирови материјал користе спортисти и бодибилдери како би повећали издржљивост, мишићну масу и производњу црвених крвних зрнаца у телу. Најбоље је познато по томе што обезбеђује споре, али стабилне добитке током циклуса оптерећења (обично се назива ЕКгаинс). ЕК се може користити у дозама од 200 мг до 600 мг недељно до 12 недеља.

У последњих неколико година, екуипоисе је постао омиљен међу поверлифтерсима и сматрају га тренерима идеална замена за деца дураболин. Ово је првенствено због тога што се квалитет мишићне масе и јачине снаге које се доживљавају док се на еквивалентима деси без гадних нежељених ефеката деца. Такође, ЕК позитивно утиче на циркулацију крви у телу; омогућавајући максималну поплаву крви мишићима током интензивних тренинга.

У медицинској употреби, еквивалент може промовисати фактор стимулације еритропоетина (ЕПО) који, заузврат, стимулише раст костне сржи која доводи до повећане производње црвених крвних зрнаца. Више црвених крвних зрнаца значи више хемоглобина и већи капацитет носивости кисеоника. ЕК може такође резултирати промјенама нивоа електролита због његових потенцијалних минералокортикоидних својстава.

За мушкарце, просјечна доза износи 400-600мгс седмично, али видјела сам момке до 1000мг недељно све док су кориштена циклична помоћ.

За жене, просечна доза је 25-50мгс недељно, али морате бити врло опрезни. Ако видите тешке нежељене ефекте, прекините ЕК или ниже дозе.
Болденоне Ундециленате циклус сировина


С обзиром на благу природу болденона, не би требало очекивати драматичне добитке. Један може упоредити добит од болденона до метенолона (примоболан) на пример, јер су добици спори и стабилни, али генерално прилично ретки пост-циклус. Пошто постоји мало ароматизације, мало ће се водити тежина, тако да многи могу бити оптерећени на почетку циклуса у поређењу са АС као што је тестостерон, који ће у првој седмици ставити више килограма воде. Међутим, мора се запамтити да ће ова вода бити изгубљена након циклуса, а ако се може добити 1лб мишића недељно, онда се од било којег АС може питати још мало. С обзиром на релативно дуго полувријеме не-ениленатног естра (најмање 8 дана) и благе природе болденона, најбоље је узети најмање 10-12 недеља. Корисници имају тенденцију да сугеришу да се лек најбоље користи у дужим циклусима. ПЦТ би требао почети отприлике 3-4 недеље након посљедњег снимања сировине Болденоне Ундециленате. Иако многи људи тврде да је болденон користан за сечење с обзиром на ниску ароматизацију и повећање васкуларности, амплификација апетита је негативан аспект за сечење. Стога је моје мишљење да је најбоља употреба болденона као део циклуса булкинга. Ова употреба добија највише користи од Болденоне-а - повећан апетит.


Алтернативно, болденон се може сложити са другим не-ароматизирајућим лековима као што су примоболан (метхенолоне) или мастерон (дростанолоне) где је мала количина естрогена произведеног од стране болденона корисна и резултирајуће добитке требају бити витке и лакше држати. С обзиром на дуготрајни недециленатни естер (11 угљика) који се нормално везују за болденон, ињектирање хормона два пута недељно је више него довољно, иако је повољно за стабилне нивое крви пре ињектирања једном недељно. Ако се чисто жели користити болденон за побољшање својства апетита, доње дозе од 400 мг / недељно би требале бити довољне за ову сврху, мада потпуна корист болденона по мом мишљењу није постигнута у овим нижим дозама. Неки примери циклуса су наведени испод (препоручујем у свим случајевима 500ИУ ХЦГ се администрира недељно од седмице 1 током цијелог циклуса, јер ће то знатно помоћи опоравку тако што ће помоћи да се заустави од потпуног настанка):
Новински масовни циклус


500мг Тестостерон Енантхате / Ципионате пв, недељом 1-12

600мг Болденоне Ундециленате Сировине, недеље 1-11

Дианабол 30 мг недељно 1-4 (алтернативно ињектибилност може се удвостручити у првој седмици за предње оптерећење)

ПЦТ - 3 недеље након последње ињекције тестостерона
Масени циклус ниске ароматизације


800мг Болденоне Ундециленате Сировине, недељом 1-12

600 мг Примоболан (Метхенолоне Енантхате) пв, недељом 1-13

(Опционално - Анавар 60 мг ед, седмице 1-16)

ПЦТ - 3 недеље након примене Примоболан ињекције
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: