Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Znanje > Sadržaj

Циклус прашка за тестостерон Енантхате

Циклус прашка за тестостерон Енантхате


Тестостерон Енантхате прах


Прашак тестостерона Енантхата може бити искоришћен за циклус резања, циклуса масивног масирања и циклуса оптерећења сви једнако успешни. Када се ради о булкингу, Тестостерон Енантхате прах комбинира са још два веома популарна анаболичка стероида да би се створио најпопуларнији и најпопуларнији анаболички стероидски циклус икада познат. Ово је штанд тестостерона Енантхате / Дианабол / Нандролоне . Првобитно дизајнирани и популаризовани од стране бодибилдера златног доба шездесетих и седамдесетих, Арнолд Сцхварзенеггер и многе његове бодибилдерне групе су рекли да су ово створили главну улогу у повећању и снажним фазама. То је такође најпопуларнији стацк међу све три групе корисника анаболичких стероида данас (почетник, средњи и напредни). Ово је стацк који задовољава циљ повећања и снаге скоро искључиво, и зато је то тако атрактиван и широко коришћени стацк међу свим врстама анаболичких корисника стероида.


Циклус праха за тестостерон енантхат са циљем да се упознамо такође је могуће, иако је заиста потребна употреба инхибитора ароматазе како би се контролисало задржавање воде и надимање које је одговорно за обезбеђивање меког и неугледног изгледа који је веома непожељан када Жељена је тврда и витка структура. Када је циљ губљења масти и циклуса резања, тестостерон енантат у праху није потребан у великим дозама, а ниже дозе су често довољне, с обзиром на то да се употреба анаболичких стероида у циклусу сечења користи само у сврху очувања масноће током стање калоријског ограничења и дефицита уместо додавања мишићне масе.


Тестостерон енантхат у праху, који је спорији ослобађајући анаболички стероид са дужи временски интервал од 10 дана, захтева потребу за дужи циклуси тестостерона енантхата у опсегу од 10 до 12 недеља. Због дужег времена потребног за оптималне нивое плазме у плазми. Према томе, период кичме се јавља касније (око 4-6 недеља у циклусу) од краткотрајног спровођења анаболичких стероида (2 до 4 недеље у циклусу).

Тестостерон енантат у праху за мушкарце


Најнапреднији циклуси за мушкарце трају од 12 до 16 недеља. Циклус од 12 седмица је обично довољан, али ако се припремате за перформансе или напредни бодибилдер, 12 недеља неће бити довољно и 16 недеља ће бити потребно.


Било да је 12 или 16 недеља, најнапреднији циклуси имају дозе од 600 мг до 1000 мг. Опсег од 600 мг може изгледати високо за почетника и то јесте, али ако сте средњи или напредни корисник, доза треба не представљају никакве проблеме, јер ћете га добро толерисати. Новембра 1996. године, часопис Нев Енгланд Јоурнал објавио је студију која доказује да мушкарци могу да се баве 600 мг тестостерона Енантхате праха.


Међутим, када доза прелази преко 600 мг, постоји већа шанса да ћете осетити нежељене ефекте. То не значи да не можете узимати 750 или 1000 мг тестостерона енантхата у праху: много мушкараца ради, само када доза дође до овог на нивоу је јача могућност да ћете осетити нежељене ефекте.


Можете уносити прашак тестостерона Енантхате или га убацити у друге анаболичке стероиде као што су дианабол, винстрол, тренболоне и анадрол. Избор тога да ли желите да стакнете или не зависи од вашег циља и циљева. Да бисте одржали ствари једноставним: не покушавајте напредни циклус док пробали сте почетни циклус и завршили је без икаквих нежељених ефеката.


201801161559291236736.јпг


Ако сте то могли учинити и желите да проширите своје циљеве, можете пробати напредни циклус. Ако је 1000 мг превисоко за вас, али 250 мг је сувише ниско, можете пробати средњи ниво од 500 мг недељно . Неки фитнес бифеи сматрају то нормалним нивоом за добијање повећања перформанси. Уношење 500 мг недељно је оно што већина бодибилдера иде, али је могуће узимати 250 мг по пет дана, али недељна доза је оно што већина мушкараца преферира.


пре него што   за куповину тестостерон енантатског праха за продају, имајте на уму да је дужина циклуса за почетнике и напредне кориснике обично исте, тј. најмање 8 недеља и максимум 16 недеља. Без обзира на дужину циклуса, треба је закључити са Пост-цикличном терапијом . Када завршите са циклусом, започните ПЦТ овде недељно након првог ињекције или дозирања. Тестостерон Енантхате прашак је тестостерон на бази естера, ваш ПЦТ мора укључити Цломид, Нолва или хЦГ.

Тестостерон Енантхате прашкасти циклус за тинејџере и млађе мушкарце


Пре него што покушате   анавар и тестостеронски енантат у праху би било боље почети са малом дозом. Ово је посебно важно за тинејџере који можда први пут користе тестостерон енантхат.


Ако је то случај онда треба започети на нивоу тестостеронске замене терапије (ТРТ), што значи да ће ваша доза бити у опсегу од 100 до 200 мг сваке недеље у трајању од 4 до 8 недеља. Седам недеља је норма, али ако желите играјте је стварно сигурно, идите 4 недеље и ако се ништа не догоди, проширите га на осам у следећем циклусу.


Пошто се тестостерон енантат у праху обично појављује у ињектибилном облику, дозирање се даје путем ињекција два пута недељно (50 до 100 мг по ињекцији у зависности од тога шта сте одабрали). Ако сте пробали дозу дату горе и не осећали никакве нежељене ефекте, можете повећати дозу у следећем циклусу на 200 до 250 мг недељно. Ова дозација треба да омогући безбедно напредовање, а ако користите дианабол или тренболоне, доза од 250 мг ће бити довољна да задржи ниво тестостерона.


Не постоји одређени временски оквир за употребу овог стероида. Шта то значи је да можете наставити да користите тестостерон енантхат у праху за 8 до 16 недеља циклуса колико год желите. Важно је да пратите дозу и дужину циклуса овде датог тако да ће ваше тело имати довољно времена да се навикне на промени и прилагођава се.
Закључак


Тестостерон енантхат је један од најпопуларнијих Т боостера, јер се доказано понављају и ради поново. Међутим, користи ће бити очигледне само ако користите одговарајућу количину. као што показују горе наведене информације, тестостерон енантат у праху није нешто што узимате сваки дан: постоје дозације и циклуси које морате предузети за оптималне резултате.

Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: