Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Znanje > Sadržaj

Тадалафил Повдер Супплиер - Купи Тадалафил Онлине


Тадалафил Повдер Супплиер - Купи Тадалафил Онлине


Шта је Тадалафил прах?


Тадалафил је један од најпопуларнијих лекова за еректилно дисфункцију (ЕД) на тржишту и најчешће је повезан са брендом Циалис. СЗОБ као добављач праха у праху Тадалафил , испоручујемо Тадалафил ПДЕ5 инхибитор у облику праха, опушта мишиће крвних судова и повећава проток крви у одређеним деловима тела. Користи се за лечење еректилне дисфункције (ЕД) и симптоме бенигне хипертрофије простате и побољшање способности сексуалне вјежбе код мушкараца.

Тадалафил информације о дозирању праха за еритилну дисфункцију


 • Користите по потреби за ЕД

Иницијална доза: Тадалафил 10 мг орално једном дневно, по потреби, пре сексуалне активности

Одржавање дозе: Тадалафил 5 мг на Тадалафил 20 мг орално једном дневно, по потреби, пре сексуалне активности засноване на индивидуалној ефикасности и толеранцији


 • Једном дневно користите ЕД

Почетна доза: Тадалафил 2,5 мг орално једном дневно у приближно истом времену, без обзира на временски период сексуалне активности. Одржива доза: 2,5 до 5 мг орално једном дневно, на основу индивидуалне ефикасности и толеранције.

Тадалафил прашкасти ефекти


Ефекти Циалиса (позитивних ефеката) су веома јасни и првенствено окружујући ЕД лечење. ЕД може бити узрокован недостатком крвотока у пенис, што Циалис може поправити. Међутим, ЕД може изазвати и низак либидо, што је најчешће због неправилног нивоа хормона у организму, најчешће ниског тестостерона. Ако постоји проблем хормона, али је проток крви у реду, Циалис неће решити ЕД проблем нити ће имати било какав ПЕД5 лек. Међутим, иако ће ријешити проблем крвотока, има много мушкараца којима је потребно ријешити оба питања, проток крви и хормон.Tadalafil powder for sale How to choose tadalafil powder supplier.pngЕфекти Циалиса су такође коришћени за лечење високог крвног притиска у неким случајевима јер лек ће смањити крвни притисак; заправо, 2009. године је одобрен Циалис за лечење плућне артеријске хипертензије. Године 2011. одобрена је за лечење БПХ, јер је показано да смањује притисак око простате и уринарног тракта.

Тадалафил прах у поређењу са Силденафилом и Варденафилом


Иако силденафил, варденафил и тадалафил функционишу инхибирањем ПДЕ5, фармаколошка разлика је његова дужи полуживот (17,5 сати) - у поређењу са силденафилом и варденафилом (оба 4-5 сати) - што резултира у дужем трајању деловања.
Ерекција пениса током сексуалне стимулације је узрокована повећаним протоком крви пенила која је резултат опуштања пенилног артерија и глатких мишића кавернозума корпуса. Овај одговор је посредован ослобађањем азотног оксида из нервних терминала и ендотелних ћелија, што стимулише синтезу цикличног гванозин монофосфата у глатким мишићним ћелијама. цГМП опушта глатке мишиће и повећава проток крви у кавернозу корпуса.


Инхибиција фосфодиестеразе типа 5 повећава еректилну функцију повећавајући количину цГМП. Он инхибира ПДЕ5. Међутим, зато што је сексуална стимулација потребна да иницира локално отпуштање азотног оксида у пенилу, његова инхибиција ПДЕ5 неће имати ефекта без директне сексуалне стимулације пениса. Препоручена почетна доза тадалафила за већину мушкараца је 10 мг, узимана по потреби пре сексуалне активности. Доза се може повећати на 20 мг или се смањити на 5 мг, по његовој ефикасности и личној толеранцији лека. У јуну 2007. Европска комисија је одобрила 2,5 мг и 5 мг тадалафила са ниском дозом која би се користила као једнократна ЕД терапија.


Тадалафил, силденафил и варденафил делују инхибирањем ПДЕ5 ензима. Ови лекови такође инхибирају друге ПДЕ ензиме. Силденафил и варденафил инхибирају ПДЕ6, ензим који се налази у очима, више од тога. Неки силденафил корисници виде плаву нијансе и имају повећану осетљивост на светлост због инхибиције ПДЕ6. Силденафил и варденафил такође инхибирају ПДЕ1 више од њега. ПДЕ1 се налази у мозгу, срцу и васкуларним глатким мишићима. Сматра се да инхибиција ПДЕ1 од стране силденафила и варденафила доводи до вазодилатације, испирања и тахикардије. Он инхибира ПДЕ11 више од силденафила или варденафила. ПДЕ11 се изражава у скелетним мишићима, простату, јетри, бубрегу, хипофизи и тестисима. Ефекти на тело инхибиције ПДЕ11 нису познати.

СЗОБ је најбољи добављач праха у Тадалафилу


СЗОБ ужива дугорочне односе са нашим клијентима јер се фокусирамо на услуге клијената и пружамо изванредне производе. Ако сте заинтересовани за наш производ, флексибилни смо приликом прилагођавања наруџбина како би одговарали вашој специфичној потреби и нашу брзу проводљивост на наруџбине гарантираће вам да ћете имати добар укус нашег производа на вријеме. Такође се фокусирамо на услуге са додатном вредношћу. Доступни смо за питања о сервисирању и информације које подржавају ваше пословање.

Зашто одабрати СЗОБ као добављач праха Тадалафил ?


СЗОБ као професионални добављач праха у Тадалафилу већ неколико година, испоручујемо производе са конкурентном ценом, а наш производ је највишег квалитета и подвргнут строгим, независним тестовима како би се осигурало да је безбедан за потрошњу широм света.

Где купити Тадалафил Повдер онлине ?


Можете пронаћи многе изворе прашине Тадалафил онлине, али је тешко купити прави прах Тадалафил онлине. Постоји много извора који продају лажне производе на тржишту. тако да када купите Тадалафил прах онлине, потребно је да изаберете извор који је доступан.

Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: