Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Categories

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Dom > Znanje > Sadržaj

Како бити сигуран када купити стероиде сирови прах из међународног сировог извора?


1. Финансијска сигурност


А. Већа наруџба

Као ријеч у овом кругу, не покушавајте више новца него што можете изгубити. Свака куповина у иностранству, то је ризик, посебно ових дана. Има превише информација или сајтова или личних, назива их г2г изворима. Али, можда, они су само једна особа "компанија". Једном сте платили новац више од своје инвестиције. Компанија или извор ће нестати са вашег вида. Можда, можете рећи 3-5 Битцоин може купити ноге или руке, чак и живот. Али, то је губитак игре губитка.


Хоће ли напустити овај круг? Неће моћи. Они могу имати ново име веб странице или компаније и ићи на исти посао. Нови Г2Г извор долази у земљу. Дакле, никада не покушавајте да уложите више на посао него што можете изгубити.

 

Онда, како направити овакве запремине? Да бисте упознали извор или имали нешто што им је стало до новца као гаранције. Пре редовног налога, сви ће покушати неке мале поруџбине да тестирају чистоћу, услугу, испоруку итд.


Током ове комуникације, можда ћете имати своје слике, породично стање, локацију и неке друге ствари које је он бринуо. Затим, да га упознамо негде. Канцеларију или фабрику могу бити лажне. Не узимај их као неку гаранцију, већ своју породицу.


Такође, ако је то права компанија, могу имати чланство или спонзорство негде. Такви трошкови су високи и забринути од њих. Извор се може на неки начин бринути о њима.


Б. Нормални ред

Да бисте потврдили сваки трошак пре него што платите трошкове наруџбе. Постоје потенцијални, али не споменути трошкови, као што су трошкови отпремнуте робе, трошкови испоруке отпремнине, царине, трошкови промене адресе, трошкови повратка робе, трошкови отпремнине за не царинске разлоге, трошкови испитивања итд. Сваки прави извор може их узети у обзир за изградњу дугогодишњег односа с вама. Оно што раде јесте да се цене компаније, али не једнократно купују "извор".


Ц. Плаћање


Паипал је стварно добра метода плаћања, али ретко се чује за било који извор који прихвата Паипал. Ова роба није заштићена правилима Паипал-а.


ТТ / Банк жица је такође у реду. Пошто је име предузећа примаоца регистровано, извор мора имати неку везу са тим именом. Помаже некима да изграде поверење.


Битцоин је најомиљенија исплата по већини извора, за анонимно регистрацију, пренос и подизање.


ВУ / МГ се обично користе. Лако је добити некога да га исплати, али и да га покупи.


Риа се обично користи у Европи. У Кини, она је такође прихваћена од стране неких извора, скоро као иста употреба као ВУ / МГ.


На крају крајева, можете добити најприкладније начине. За заштиту вашег новца, мој предлог је да прво буде са ТТ / Банк жицом, онда, битцоин. ВУ / МГ / Риа увек има много накнаде.

2. Безбедност информација


Шта год и кад, ваша лична сигурност долази прва.

А. Емаил:

Сигурна е-пошта и бесплатна е-пошта су лако доступни и са много мање или без икаквих трошкова. Током њих препоручују се протонмаил и тутанато и сигурна пошта. Кад год региструјете нову пошту, покушајте да их не редовно и без контакта са вашим другим информацијама.


Покушајте да промените коришћену е-пошту сваких 2-3 месеца. И, ако је могуће, два или три е-поште се користе заједно, а ниједан од њих није у потпуној комуникацији са вашим изворима или клијентима.


Упозорење: Ако неки извор контактира вашу ријетко коришћену е-пошту, вашу е-пошту или личне податке мора да проистекне од оног са кога сте контактирали раније. Или су исти људи само са различитим именима.


Information safety with SZOB-www.ok-biotech.com.jpg


Б. Вхатсапп / Скипе / Лине / вицкр / итд

Ови алати се све више и више користе ових дана за све. И, да, много вам је лакше да разговарате са некима. Али, тамо ће бити превише трагова.


Наш предлог није да на једном путу обавимо пуну комуникацију. И, ако је могуће, покушајте да добијете неки рачун на другим именима људи. Можда је то само нека врста самопоуздања. Оно што покушавамо да учинимо је да учинимо најбоље.


Ц. Опрема

Редовно мењате телефон или чврсти диск. Информације у телефону могу се повезати превише него што очекујете. И, они нису скупи ових дана, поготово упоређујући оно што радимо.


Д. Пријемник и адреса

Судија осуђује људе кривим доказима. Осим складиштења праха и готових зупчаника, пријемник и адреса морају долазити у полицијски поглед много пре. Наши сугестије су:

Да изнајмите неку поштанску кутију и оставите секање тамо да примите парцелу. Недужни сте да бисте добили пакет.

Имати неку везу на пост / курирској станици.

Имати још више алтернативних пријемника и адреса за растерећење ризика. Сваки пријемник не покушава да добије више од 1-2 међународних пакета.

Да пустите пакет на станици и сачекајте још неколико дана да потврдите безбедност.

Промените адресу када пакет стигне и потврдите безбедност.

Да не распакујете парцелу још неколико дана код вас.


На крају крајева, ово пословање није превише озбиљно, у поређењу са терористима или дрогама, итд. Са правне стране, власник или кувар може се суочити с неким финим и образовањем, у зависности од држава или земаља.

Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: