Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Халотестин (Флуоксиместерон) у праху (76-43-7)

Халотестин (Флуоксиместерон) у праху (76-43-7)

Флуокиместероне у праху, Флуокиместероне сирови прах, купити Флуокиместероне прах, сирови Флуокиместероне прах, Флуокиместероне прах за продају, Флуокиместероне прашак супплие, Халотестин прах, Халотестин прах прах, Халотестин прах за продају,


1. Шта је Халотестин Рав Халотестин (Флуокиместероне) у праху?


Флуоксиместерон је изузетно моћан анаболички андрогени стероид који је први пут објавио Уђохн под трговинским именом Халотестин крајем 1950-их година. Убрзо након тога, Циба Пхармацеутицалс је пустио хормон под називом Ултандрен, али Халотестин је остао најпрепознатљивији бренд. Пхармациа, раније Упјохн, сада производи Халотестин бренд.

 

Тест 600к Када је Халотестин први пут на тржишту, било је наглашено да има бројне терапеутске предности. Овај изузетно снажан анаболички стероид прописан је за лечење губитка мишића, недостатак антитела код мушкараца, поправак ткива, неухрањеност и за лечење прелома костију. Такође би се редовно користио за лечење продужене изложености кортизону, параплегији, раку дојке и често дати жртвама опекотина.


За разлику од многих анаболичких стероида, Халотестин је редовно био прописан за мушкарце и жене, а док је његова данашња употреба донекле ограничена, још увек се користи код лечења рака дојке код неких жена. Хормон се и даље користи за лечење дефеката на андрогену код неких мушкараца, али је реткост и одобрен је за лечење остеопорозе код неких жена у постменопаузи.

 

У свету побољшања перформанси, Халотестин има репутацију да је један од најмоћнијих и брзих стероида на тржишту. Међутим, то није један од многих корисника стероида ће користити. Овај стероид неће градити пуно масе упркос масовном анаболичком рејтингу; заправо, уопште неће учинити пуно за масовну промоцију.


Ово је стероид који је опћенито познат као стероид сирове јачине, али се Халотестин такође налази у неким циклусима резања. За неке бодибилдере није превише необично да се допуњују са Халотестином у последњих неколико недеља пре такмичења. Може да произведе неке лепе климатске ефекте, као и стварно помоћ у потискивању до краја бруталне дијете. Међутим, нежељени ефекти овог стероида нису никаква шала, они могу бити прилично оштри и то ће задржати већину људи.
 

2. Како функционише Рав Халотестин (Флуокиместероне) у праху ?


Флуоксиместерон је анаболички андрогени стероид израђен од тестостерона или конкретније структурно измењена форма метилестостерона. Халотестин је хормон тестостерона са додатом метил групом на 17. позицији угљеника како би се омогућило орално гутање. Такође поседује додатну флуоро групу код угљеника 9 и 3 и хидроксилну групу код угљеника 11. Ове модификације инхибирају ароматизацију стероида и значајно повећавају своју андрогену природу. Андрогена природа и активност Халотестина ће бити далеко даље од метилестостерона.


Својим структурним дизајном, Халотестин носи анаболички рејтинг од 1.900 и андрогени резултат од 850. Сви рејтинги се мере према чистом тестостерону, који носи рејтинг од 100 у обе категорије. То значи да је Хало, често познат, носи рејтинге који су скоро изван разлога, али је њен анаболички рејтинг изузетно варљив. Иако носи масивни анаболички рејтинг, изгледа да је њен анаболички превод у људима близу нуле. Овај стероид једноставно не преведе у било који значајан анаболички ефекат и првенствено ће функционисати путем андрогене активности.


Халотестин носи са собом неке изузетно снажне ефекте, неке од најмоћнијих револвинга око црвених крвних зрнаца. Хало има способност да значајно повећава хематокрит и ниво хемоглобина, као и масу црвених крвних зрнаца. Изгледа да делује и кроз ћелије које су већ посвећене реакцији еритропоетина. Ови ефекти су у великој мјери одговорни за промјењене ефекте снаге, као и повећани ниво енергије који стероид може пружити.


Халотестин носи и јаке ефекте губитака масноће. Хало има способност промовисања регулације оксидације масних киселина у јетри, као и митохондрије мишића са брзим трзањем. Кроз ове тачке, као и интеракцију црвених крвних зрнаца, имамо стероид који може изразито утицати на аспекте визуелне кондиционирања код појединца који је већ прилично ослоњен.
3. Како користити прах халотестин (Флуокиместероне) прашак ?


Ефекти Халотестина, док су изузетно моћни, не представљају оно што ћемо означити заиста разноврстан анаболички стероид. Овај стероид носи врло специфичне тачке употребе, иако може бити корисно, потенцијални нежељени ефекти ће то учинити непотребним за већину мушкараца. Примарни ефекти Халотестина се окрећу око снаге и агресије.


Проблем агресије и анаболичких стероида често је пропуштен пропорционално, али у случају Хало то заиста може побољшати агресивну природу. Ово заузврат може довести до тога да спортиста потреса и буде још јачи. Иако може повећати агресију, постоје неке важне ствари које треба имати у виду. Халотестин не може да промени вашу личност, одузме вашу способност да разликујете између исправног и погрешног или промените свој процес доношења одлука.


Она може дати појединац јачу, агресивну природу, али оно што се ради са агресијом одређује да ли је то исправно или погрешно. Агресија по себи није лоша ствар, може бити веома позитивно средство; оно што радимо са агресијом одређује да ли је исправно или погрешно. За особу која је природно насилна и љута, употреба Халотестина ће га учинити агресивнијим кретеном. За здравог појединца, он ће имати више агресије да стави у теретану или на такмичење.


Због промоције снаге и агресије, Халотестин је популаран стероид међу снагом снаге, снагама спортиста и борцима непосредно пре конкуренције. Неколико недеља употребе која води до конкуренције је веома честа, а повећање снаге може потенцијално бити веће од било којег другог анаболичког стероида. Ова исте снаге и агресије такође могу бити корисне конкурентном бодибуилдеру неколико недеља из његовог наступа.


Конкурентна бодибуилдинг диетинг је брутални и можда најтежи начин исхране на земљи. Према крајњем, већина људи постаје изузетно исушена и веома тешко провлачи кроз тренинг. Додавање Халотестина у последњих неколико недеља може помоћи да их премосте кроз ово изузетно тешко време.


То ће такође пружити особи много тежи и дефиниранији изглед; Међутим, ту је важна напомена. Док Хало може у великој мјери побољшати визуелно повезивање, морате бити изузетно опрезни, такмичити се бодибилдерингом како би се стварно нешто извукло. Већина стероидних корисника никада неће видети тај ниво лешења и неће бити корисне сврхе коришћења за њих.

 

Ово у великој мери сумира ефекте Халотестина у вези са корисним ефектима. Стероид није стероид за масовну изградњу, и није онај који се користи као основни стероид у било ком циклусу. Ово је стероид за краткотрајну употребу који носи одређене предности у одређене сврхе. У терапијским условима, иако је одобрена за неке тачке третмана, постала је изузетно ретка.

4. Дозирање у праху са сировим халотестином (Флуокиместероне)


У циљу побољшања перформанси, дозе Халотестина могу се кретати од 10-40 мг дневно. 10мг дневно ће произвести видљиве резултате, али већина ће наћи 20мг дневно да буде кориснија доза која се може контролисати правилном употребом од стране здравог одраслог мушкарца. Ако се таква доза добро толерише и више се тражи касније, може се покушати 40мг дневно. Међутим, таква доза ће значајно повећати вероватноћу негативних ефеката и може бити претерана за неке мушкарце. Без обзира на дозу, све што се може препоручити је 2-4 недеље коришћења. Даље, без обзира на дози, као и већина оралних анаболичких стероида Хало треба узимати на празан желудац. Узимање хране може смањити његову биорасположивост.


Халотестин се такође може узимати за лечење проблема са андрогеном и обично се даје у дози од 20 мг дневно. Ова доза се нормално прилагођава према доље након краткорочне иницијалне терапије. Укупна доза ће нормално бити у опсегу од 5-20мг дневно на основу индивидуалних потреба. Таква употреба може понекад бити дугорочна; међутим, биће примењено веома оштро и константно око кардиоваскуларног и јетреног здравља. Такав третман је нешто ретко у модерном добу, али може бити од користи за неке мушкарце.

5. Упозорење о праху у праху Халотестин (Флуокиместероне)


Халотестин је један од најмоћнијих анаболичких стероида који су икада постојали. Упркос својој моћи, она има само неколико корисних особина за већину појединаца, што га чини лошим избором за већину спортиста који побољшавају перформансе. Просјечни гимнастички пацов неће пронаћи стероид који жели да укључи у свој циклус. Нема стратешке предности, а ризици далеко надмашују награду. Просечан гимнастички штакор лако може постићи своје циљеве употребом других једињења. Наравно, неки пацови гимнастике су у искушењу покушати, брзо и драматично повећање снаге може звучати привлачним, али важно је запамтити оштра природу овог стероида.


За конкурентног спортисте или бодибилдера, Халотестин може имати место. Међутим, код бодибилдера други стероиди могу обезбедити исти ниво кондиционирања без додатног стреса за тело. Истовремено, ниједан други стероид не може додати агресију и притисак који је понекад потребан да заврши бруталну дијету. Ако је потребно, наставите са опрезом. За спортисте снаге, снаге или борца, овај стероид може бити кориснији за ову особу можда и више него било ко други. Међутим, још једном мора пажљиво допунити и запамтити потенцијалне дугорочне ефекте.
 

6. Шта је могући нежељени ефекат сирове прашине Халотестин (Флуокиместероне) ?


Халотестин није разарајући стероид када су у питању потенцијални штетни ефекти, постоје далеко лошија једињења. Међутим, то није једињење које можемо назвати изузетно погодним за кориснике, поготово када се узме у обзир његова хепатотоксичност и потенцијални ефекти на кардиоваскуларно здравље. Из тог разлога, већина ће морати да се држи даље од јединице. Могуће је користити Халотестин без проблема, али ће се уложити одређени напор и у великој мјери не гарантује кориштење засновано на ограниченим намјенама употребе. Да бисмо разумели нежељене ефекте Халотестина и све што можете учинити да бисте себи пружили заштиту, разбили смо их у своје одвојене категорије заједно са све што вам треба знати.


[1] Рав Халотестин (Флуокиместероне) у праху Естрогениц:

Иако је анаболички стероид изведен из тестостерона, Халотестин се не ароматизује и неће произвести нежељене ефекте везане за естроген. Задржавање воде и гинекомастија су немогући са овим стероидом. Истовремена употреба антиестрогена са Халотестином неће представљати никакву корист. Може бити потребан антиестроген у зависности од других једињења у циклусу, али није неопходан због употребе Халотестина.


[2] Сирови Халотестин (Флуокиместероне) у праху Андрогени:

Хало је изузетно андрогени стероид, и као резултат, нежељени ефекти Халотестина могу окружити јаку андрогену природу. То може укључити акне, убрзан губитак косе код оних који су предодређени за мужјаци у облику балдаша и раст косе тела. Иако су такви ефекти у великој мјери зависни од индивидуалног одговора и генетских предиспозиција, андрогена моћ Хало-а значајно повећава шансе. Ова моћ је тако сјајна, неке студије су сугерисале да Флуоксиместерон може заправо промовирати фаличко проширење.


На халотестин у великој мери утиче ензим 5-алфа редуктазе, исти ензим одговоран за смањење тестостерона у дихидротестостерон. Из тог разлога, употреба инхибитора 5-алфа редуктазе, као што је Финастериде, може смањити повезане андрогене нежељене ефекте Халотестина. Таква употреба неће потпуно поткопати ову стероидну андрогену активност, али би могла потенцијално да је смањи. Међутим, они који су снажно подложни андрогеним нежељеним ефектима вјероватно ће се морати одустати од употребе овог стероида.


Због своје екстремне андрогене природе, нежељени ефекти Халотестина могу бити екстремни код жена које промовишу снажне симптоме вирилизације. Симптоми вирилизације укључују раст телесне косе, продубљивање вокалних акорда и повећање клиториса. Ефекти су толико снажни да ће већина жена бити немогућа да избегне вирилизацију. Једини пут када се Хало може препоручити за женску употребу је лечење ендопара и иноперабилног рака дојке. Овај стероид нема места у циклусима побољшања перформанси женских спортиста.


[3] Рав Халотестин (Флуокиместероне) прашак Кардиоваскуларни:

Халотестин може имати снажан, негативан утицај на кардиоваскуларно здравље, посебно у погледу управљања холестеролом. То може укључити значајно повећање ЛДЛ холестерола и значајно потискивање ХДЛ холестерола. Ово је у великој мјери због његове хепатичне природе која се врти око отпорности на јетру. Халотестин такође може довести до високог крвног притиска и негативно утиче на ниво триглицерида. Оваква питања у дугорочном капацитету могу довести до хипертрофије леве коморе. Због негативних кардиоваскуларних ефеката Хало-а, дуготрајна изложеност може повећати ризик од кардиоваскуларних болести.

 

Ако се користи Халотестин, неопходно је да појединац не пате од високог холестерола или крвног притиска. Ако је појединац довољно здрав за употребу, неопходно је да уради све што може да промовира наставак здравих нивоа и пружи пажњу на њих. Менаџмент би требао укључити изузетно здрав начин живота, исхрану богата омега масним киселинама и онај који је уопште повезан са холестеролом. Целокупна исхрана такође треба ограничити у једноставним шећерима и засићеним мастима, и требало би да буде повезана са редовном кардиоваскуларном активношћу. Многи ће такође пронаћи допуну са антиоксидативним суплеменима који промовишу ниво здравог холестерола као веома вриједан.

 

[4] Рав Халотестин (Флуокиместероне) прашак Тестостерон:

Нежељени ефекти Халотестина укључују сузбијање природног тестостерона и то ће бити екстремно. Међутим, разлог за сузбијање је мистерија са овим стероидом због неусаглашене супресије гонадотропина. Упркос овој чињеници, то ће значајно потиснути природну производњу тестостерона, чинећи инклузију егзогеног тестостерона неопходном за већину мушкараца. Они који не укључују егзогено терапију тестостероном пастиће се у стање ниског тестостерона. То ће се десити без обзира на генетску супериорност и може доћи с бројним симптомима који изазивају узнемиреност. Без обзира на тежину симптома, ниски тестостерон је изузетно нездрава држава. Они који укључују егзогени тестостерон избегавају овај низак ниво исхода. Форма тестостерона коју изаберете је безначајна. Све што је важно је да пружите своје тело ономе што му је потребно.


Када се заврши употреба Халотестина и сви егзогени стероидни хормони очисте систем, природна производња тестостерона ће поново почети. Природни опоравак не подразумијева претходно стање ниског нивоа. Надаље претпоставља се да није извршена оштећења Хипоталамичко-хипофизно-тестицуларне осовине (ХПТА) због неправилне употребе стероида. Док ће производња почети самостално, нивои се неће враћати у нормалу неколико месеци. Из тог разлога, често се препоручује примена пост-циклуса терапије (ПЦТ). Ово ће у великој мјери стимулисати производњу природног тестостерона и осигурати да имате довољно количине тестостерона за правилну телесну функцију. Неће вам се враћати у нормалу самостално, то ће ипак трајати неколико мјесеци, али то ће убрзати процес и обезбедити много лакши опоравак.


[5] Сирот Халотестин (Флуокиместероне) прашак Хепатотоксичност:

Халотестин је анаболички стероид Ц17-алфа алкилованог (Ц17-аа), који се односи на структурне промене на 17. позицији угљеника. Конкретно, ово се односи на додану метил групу на 17. позицији угљеника која штити хормон путем оралног гутања. Док је то неопходно за преживљавање хормона, нажалост то узрокује токсичну природу. Од свих оралних Ц17-аа анаболичких стероида, Халотестин носи једну од најјачих хепатотоксичних природа свих. Вредности ензима јетре ће се повећати са употребом овог стероида и више него вероватно у значајној мери. Повећана вредност ензима јетре није једнака оштећењима, већ је индикатор стреса и може бити јак индикатор оштећења која долази.

 

Ако се користи Халотестин, јетра мора бити здрав за почетак. Осим тога, појединац мора уложити напор да смањи и ограничи укупну количину стреса на јетру. Да би се ограничио стрес, Хало се не би требало користити више од 4 недеље, јер многи сматрају да су 2 недеље коришћења потребне за све што је потребно, као што су 2 недеље пред конкуренцијом. Поједина треба да укључи и употребу додатка детоксикације јетре када користи овај стероид; у ствари, не би требало да се користи без таквог заштитника. Сви који користе Халотестин додатно се подстичу да избјегну вишак конзумације алкохола због огромног стреса који узрокује јетру. Избегавање сваке употребе алкохола биће најсигурнији пут који треба пратити. Коначна напомена о смањењу стреса ограничава употребу лекова преко шалтера (ОТЦ). Многи ОТЦ лијекови су врло хепатотоксични, ау неким случајевима и више него многи анаболички стероиди. Употреба ОТЦ лекова треба ограничити када је то апсолутно неопходно.
 

7. Купи Халотестин (Флуокиместероне) Пудер ф ром СЗОБ


  Посетите нашу онлине фарму и попуните наруџбину Халотестин (Флуокиместероне) сировина.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати .

Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: