Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Флибансерлин ХЦЛ прах (147359-76-0)

Флибансерлин ХЦЛ прах (147359-76-0)

Флибансерин хидрохлорид у праху, флибансерин хидрохлоридни сирови прах, купити Флибансерин хидрохлоридни прах, сирови Флибансерин хидрохлоридни прах, Флибансерин хидрохлоридни прах на продају, Флибансерин Хидроцхлориде прашак, Флибансерлин ХЦЛ прашак, купити Флибансерлин ХЦЛ прашак, Флибансерлин ХЦЛ прашак за продају, Флибансерлин ХЦЛ прашак,


1. Шта је Рав Флибансерин Хидроцхлориде прах ?


Флибансерин хидрохлорид је средство централног нервног система који се користи за лечење ниског поремећаја сексуалне жеље код жена које нису прошле кроз менопаузу. Флибансерин хидрохлорид је лек за лечење жена пре-менопаузе са хипоактивним поремећајем сексуалне жеље (ХСДД), начин на који функционише сличан Флибансерину, такође има иста нежељена дејства са Флибансерином, у поређењу са Флибансерином, разлике су Флибансерин Хидроцхлориде је више ефикасан, јефтинији по цени.

 

Рав Флибансерин Хидроцхлориде повдер ?

Флибансерин Хидроцхлориде сирови прах, материјал Флибансерин Хидроцхлориде, врста белог или белог или светло жутог кристалног праха, многи стероидни производи добављач обично купује високу чистоћу Флибансерин Хидроцхлориде у праху на мрежи, чине га у све врсте готова бренда Флибансерин Хидроцхлориде, детаљ Флибансерин Хидроцхлориде сирове у СЗОБ-у као што је доле наведено:


Име: Флибнасерин хидрохлорид

ЦАС: 147359-76-0

Молекуларна формула: Ц20Х21Ф3Н4О · ЦИХ

Молекуларна тежина: 344.49

Тачка топљења: 118 ℃

Темп. Спремања: РТ

Боја: бијели или бијели или светло жути кристални прах
 

2. Рав Флибансерин Хидроцхлориде прах   Извођење радова?


Флибансерин хидрохлорид ради на три важне хемијске супстанце: допамин, норепинефрин и серотонин. Ове хемикалије су неуротрансмитери. Они су одговорни за слање сигнала између мозга и других делова тела кроз нервни систем.


Допамин и норепинефрин су укључени у сексуално узбуђење. Међутим, серотонин доприноси сексуалној инхибицији и може поткопати сексуални погон. Сматра се да ако су ове хемикалије ван равнотеже - ако су допамин и норепинефрин нивои превише ниски и / или нивои серотонина превисоки - жена може осећати мање сексуалне жеље.


Флибансерин хидрохлорид ради подизањем нивоа допамина и норепинефрина док смањује нивое серотонина. На тај начин повећавају се хемикалије које помажу промовисању сексуалне жеље и смањује се онај који може потиснути жељу.


Примена флибансерин хидрохлорида:

Флибансетрин хцл има висок афинитет за серотонинске рецепторе у мозгу: делује као агонист на 5-ХТ1А и антагонист на 5-ХТ2А. Ин виво, флибансерин се једнако везује за 5-ХТ1А и 5-ХТ2А рецепторе. Међутим, под већим нивоима мозга 5-ХТ (тј. Под стресом), Флибансерин Хидроцхлориде може заузети 5-ХТ2А рецепторе у већој пропорцији од 5-ХТ (1А) рецептора. Може такође умјерено антагонизирати Д4 (допаминске) рецепторе и 5-ХТ2Б и 5-ХТБ2Ц. Његова активност на рецепторима неуротрансмитера може допринијети смањењу нивоа серотонина и повећању нивоа допамина и норепинефрина, који све могу играти у процесу награђивања.

 

Медицинска употреба

Флибансерин хидрохлорид се користи за хипоактивне поремећаје сексуалне жеље код жена. Они који примају Флибансерин Хидроцхлориде пријављују повећање од 0,5 у односу на плацебо у броју времена када су имали "задовољавајући сексуалне догађаје". Код оних на флибансерину порасла је са 2.8 на 4.5 пута месечно, док су жене које су примиле плацебо пријавиле и повећање "задовољавајућих сексуалних догађаја" од 2.7 до 3.7 пута месечно. Почетни ефекат флибансерина је примећен од првог временског периода мереног после 4 недељама лечења и одржавала се током периода лечења.

 

Ефикасност флибансерин хидрохлорида је процењена у три фаза 3 клиничка испитивања. Свака од три суђења имала су две ко-примарне циљеве, једна за задовољавање сексуалних догађаја (ССЕ), а друга за сексуалну жељу. Свака од три суђења имала је и секундарну крајњу тачку која је мерила стрес везану за сексуалну жељу. Сва три суђења показала су да флибансерин повећава број ССЕ и смањује страдање у односу на сексуалну жељу. Прва два суђења користила су електронски дневник за мерење сексуалне жеље и нису пронашли пораст. Ова два испитивања такође су мерила сексуалну жељу користећи индекс женске сполне функције (ФСФИ) као секундарну крајњу тачку, а повећање је примећено коришћењем ове последње мере. ФСФИ је коришћен као ко-примарни крај за сексуалну жељу у трећем суђењу, и поново је показао статистички значајан пораст.

 

Да ли је Флибансерин Хидроцхлориде заиста ефикасан?

Није као да постоји тест крви за женску сексуалну жељу; Колико волите секс је чисто субјективна мера (у поређењу са Виагра, која мијења мјерљиве факторе попут снаге и трајања ерекције, каже Тхорп). Међутим, чак и ако су ефекти мали тумачењем ФДА-а, они би могли направити свет разлике за праву жену, каже Леах С. Миллхеисер, МД, клинички асистент на акушерству и гинекологији и директор Програма женске сексуалне медицине на Станфордском универзитету Медицински факултет. "Ако јој кажем," могу побољшати либидо од једног до два сексуална догађаја мјесечно ", која је већ снажно утицала на њену самопоуздање у њеној вези", каже она. Ово није увек уверило све на саветодавне групе, сматра Тхорп, а то су мушкарци који сматрају да један до два додатна задовољавајућа сексуална сусрета месечно буду прилично тривијална.
 

3. Како користити прах флибансерин хидрохлорида ?


Пре узимања Флибансерин Хидроцхлориде

Не узимајте алкохол док узимате Флибансерин Хидроцхлориде. Може узроковати опасно ниског крвног притиска. Не бисте требали користити Флибансерин Хидроцхлориде ако сте алергични на Флибансерин Хидроцхлориде, или ако имате:

низак крвни притисак;

историја алкохолизма или наркоманије;

обољење јетре;

историја депресије или менталне болести; или

ако тренутно пијете алкохол.

Неки лекови могу узроковати нежељене или опасне ефекте када се користе са Флибансерин Хидроцхлориде.

 

Ваш лекар ће можда морати да промени план лечења ако користите било који од следећих лекова:

нефазодоне;

антибиотик - ципрофлоксацин, кларитромицин, еритромицин, телитромицин;

антимикотика - флуконазол, итраконазол, кетоконазол, посаконазол;

антивирусна медицина за лечење хепатитиса Ц - боцепревир, телапревир;

срчани или крвни притисак - кониваптан, дилтиазем, верапамил; или

Медицина за ХИВ или АИДС - атазанавир, фосампренавир, индинавир, нелфинавир, ритонавир, саквинавир.

 

Да бисте осигурали да је Флибансерин Хидроцхлориде безбедан за вас, обавестите свог доктора ако имате:

историју алкохолизма или наркоманије.


Није познато да ли ће Флибансерин Хидроцхлориде штетити не рођену бебу. Обавестите свог доктора ако сте трудни или планирате да затрудните.


Није познато да ли Флибансерин Хидроцхлориде пролази у мајчино млеко или ако може нанети штету на бебу дојке. Не треба да дојите док користите овај лек.


Флибансерин хидрохлорид није одобрен за употребу од стране било кога млађег од 18 година.

 

Док узимате Флибансерин Хидроцхлориде

док узимате Флибансерин Хидроцхлориде, молимо Вас да избегнете следеће:

Не узимајте алкохол док узимате Флибансерин Хидроцхлориде. Пиће алкохола са овим леком може изазвати опасне или нежељене нежељене ефекте.

л Грејпфрут и сок од грејпа могу да интерагују са флибансерином и доведу до нежељених нежељених ефеката. Избегавајте употребу грејпфрутина док узимате Аддии.

Избегавајте да узимате биљни додатак који садржи: гинкго, ресвератрол или шентјанжеву.

л Флибансерин хидрохлорид може утицати на ваше размишљање или реакције. Избегавајте вожњу или управљање машинама најмање 6 сати након што узмете овај лек и док не сазнате како ће овај лек утицати на вас. Вртоглавица или низак крвни притисак могу изазвати падове или друге несреће.

Избегавајте да се брзо подигнете из положаја седења или лагања, или можете осећати вртоглавицу. Устаните полако и будите сигурни да спречите пад.

 

Након што узимате Флибансерин Хидроцхлориде

Након узимања Флибансерин Хидроцхлориде , важно је надати како ће га чувати и одложити, сада да научимо.


Држите овај лек у контејнеру у коме је дошао, чврсто затворен и ван домашаја деце. Чувати на собној температури и даље од вишка топлоте и влаге (не у купатилу).


Непотребне лекове треба одлагати на посебан начин како би се осигурало да их кућни љубимци, дјеца и други људи не могу конзумирати. Међутим, не би требало да испразните овај лек низ тоалет. Уместо тога, најбољи начин за располагање вашим лековима је програм медицинског враћања. Разговарајте са фармацеутом или се обратите локалном одјелу за смеће / рециклирање како бисте сазнали више о програмима за повратак у вашој заједници.


Важно је држати све лекове изван вида и дохвата дјеце што више контејнера (као што су недјељни пилуле за пилуле и оне за капљице за очи, креме, закрпе и инхалатори) нису отпорне на дјецу и дјеца могу лако отворити. Да бисте заштитили малу децу од тровања, увек затворите сигурносне капице и одмах ставите лек на сигурно место - онај који је горе и далеко, ван њиховог вида и досега.
Које су интеракције медикамената Флибнасерин хидрохлорида?


Орални контрацептиви и други слаби инхибитори ЦИП3А4

Ови лекови могу повећати концентрацију Аддија што доводи до повећаног ризика од нежељених реакција. Уобичајени слаби ЦИП3А4 инхибитори укључују оралне контрацептиве, циметидин, флуоксетин, гинко билобу и ранитидин.

 

Јаки инхибитори ЦИП2Ц19

Јаки инхибитори ЦИП2Ц19 такође могу повећати концентрацију Аддии. Уобичајени ЦИП2Ц19 инхибитори су инхибитори протонске пумпе (нпр. Прилосец), селективни инхибитори преузимања серотонина (нпр. Прозац), бензодиазепини и антифунгали.

 

ЦИП3А4 индуктори

Флибнасерин хидрохлоридне концентрације значајно су смањене индукторима ЦИП3А4. Употреба АДДИИ-а са индукторјем ЦИП3А4 се не препоручује. Уобичајени индуктори ЦИП3А4 укључују карбамазепин, рифампин, рифапентин и шентјанжеву шуицу.

 

Дигоксин

Истовремена употреба Флибнасерин хидрохлорида и дигоксина повећава концентрацију дигоксина. Концентрације дигоксина треба пратити док је на Флибнасерин Хидроцхлориде.

 

Алкохол и ЦИП3А4 инхибитори

Флибнасерин хидрохлорид је контраиндикована са конзумацијом алкохола, умереним или јаким ЦИП3А4 инхибиторима и оштећењем јетре. Истовремена употреба алкохола повећала је ризик од хипотензије, синкопа и ЦНС депресије. Употреба средњих или јаких инхибитора ЦИП3А4 повећала је ризик од хипотензије и синкопе

 

Умерени инхибитори ЦИП3А4 укључују: ампренавир, атазанавир, ципрофлоксацин, дилтиазем, еритромицин, флуконазол, фосампренавир, верапамил и сок од грејпа

 

Јаки инхибитори ЦИП3А4 укључују: кетоконазол, итраконзол, посаконазол, кларитромицин, нефазодон, ритонавир, саквинавир, нелфинавир, индинавир, боцептревир, телапревир, телитромицин и цониваптан

 

Оштећење јетре: сваки степен оштећења јетре може довести до повећања концентрације Флибнасерин хидрохлорида у 4,5 пута.
 

4. Дозирање о Рав Флибансерин Хидроцхлориде праху


Препоручује дозирање Флибнасерин хидрохлорида

Узимајте Флибнасерин хидрохлорид тачно онако како је прописано. Флибнасерин хидрохлорид долази у облику таблета и узима се једном дневно, у току спавања, узимањем 100 мг једном дневно.

Узимајте Флибнасерин Хидроцхлориде само код спавања. Узимање Флибнасерин хидрохлорида у времену које није време за спавање може повећати ризик од ниског крвног притиска, несвестице (губитка свести), случајних повреда и заспаности.

 

Шта се дешава ако пропустим дозу?

Уколико пропустите дозу Флибнасерин Хидроцхлориде, прескочите пропуштену дози. Узмите следећу дозу на спавање следећег дана. Немојте узимати Флибнасерин Хидроцхлориде следећег јутра или удвостручити следећу дозу. Ако узимате превише Флибнасерин хидрохлорида, обратите се свом лекару.

 

Шта се догађа ако претерем?

Ако узимате превише Флибнасерин Хидроцхлориде, обратите се свом здравственом лицу или локалном Центру за контролу тровања или одмах потражите хитну медицинску помоћ. позовите линију за помоћ за поисон на 1-800-222-1222.

 

Обавестите свог лекара ако се ваши симптоми ХСДД-а не побољшају након што узимате Флибнасерин Хидроцхлориде у трајању од 8 недеља.
 

5. Упозорење о Рав Флибансерин Хидроцхлориде праху


Немојте пити алкохол док узимате Флибнасерин Хидроцхлориде. Употреба Флибнасерин Хидроцхлориде, а алкохол повећава ризик од тешке хипотензије и синкопе; стога је употреба алкохола контраиндикована.

 

Тешка хипотензија и синкопа могу се оалсо ццур када се Флибнасерин хидрохлорид користи са умереним или јаким ЦИП3А4 инхибиторима или код пацијената са оштећењем јетре; Стога, Флибнасерин хидрохлорид, употреба у овим поставкама је контраиндикована.

 

Флибнасерин хидрохлорид је доступан само путем програма за процјену ризика и ублажавања ризика Флибнасерин Хидроцхлориде (РЕМС) због повећаног ризика од тешког ниског крвног притиска и несвестице (губитка свијести) уз употребу алкохола. Можете добити само Флибнасерин хидрохлорид, из апотека који су уписани у програм Флибнасерин Хидроцхлориде, РЕМС.
 

6. Који су могући нежељени ефекти у праху са сировим флибансерином?


 

Поред потребних ефеката, лек може узроковати нежељене ефекте. Иако се не могу појавити сви ови нежељени ефекти, уколико дође до њих, можда ће бити потребна медицинска помоћ.

 

Чешћи

Л замагљен вид

Збуњеност

л вртоглавица, несвестица или смртоносност, нарочито када се изненада устаје из лажне или седне позиције

Ја се знојем

л   необичног умора или слабости

л заспаност или неуобичајена поспаност

 

Мање уобичајено

Осјећај сталног кретања себе или околине

Осјећам предење

 

Ретко

Лацење

л грозница

л мука

И тешке грчеве

л стомак или доњи бол у стомаку

Повраћам


Може доћи до неких нежељених ефеката који обично не требају медицинску помоћ. Ови нежељени ефекти могу нестати током лечења док се ваше тело подешава на лек. Такође, ваш здравствени радник може вам рећи како да спречите или смањите неке од ових нежељених ефеката. Проверите код свог здравственог радника ако се нека од следећих нежељених ефеката настави или су мука или ако имате било каквих питања о њима
 

7. Купити Флибнасерин Хидроцхлориде Повдер ф ром СЗОБ


Како купити фармацеутски разред Флибнасерин хидрохлоридни прах од сировог предузећа СЗОБ?

→ Посјетите нашу онлине љекарницу и попуните редослед Флибнасерин Хидроцхлоридерав материјала.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.Hot Tags: СЗОБ, ок-биотецх.цом, Флибансерин Хидроцхлориде, Флибансерлин ХЦЛ, 147359-76-0, Флибансерин Хидрохлоридни прах, Флибансерин хидрохлоридни сирови прах, купити Флибансерин хидрохлоридни прах, сирови Флибансерин хидрохлоридни прах, Флибансерин хидрохлоридни прах на продају, Флибансерин Хидроцхлориде повдер супплие, Флибансерлин ХЦЛ прашак, купити Флибансерлин ХЦЛ прашак, Флибансерлин ХЦЛ прашак за продају, Флибансерлин ХЦЛ прашак додатак,
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: