Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Финастерид прах (98319-26-7)

Финастерид прах (98319-26-7)

Финастериде прах, Финастериде сиров прах, купити Финастериде прах, сиров финастерид, финастерид прашак за продају, финастерид прашак додатак,


1. Шта је прах финастерид ?


Финастериде који се продаје под брендовима Просцар и Пропециа, између осталог, спречава конверзију тестостерона у дихидротестостерон (ДХТ) у организам. ДХТ је укључен у развој бенигне хиперплазије простате (БПХ).


Финастерид је 4-азаандрост-1-ен-17-карбоксамид, Н- (1,1-диметилетил) -3-оксо-, (5α, 17β) -. Емпиријска формула финастерида је Ц23Х36Н2О2 и његова молекулска тежина је 372,55. Финастерид је бели кристални прах са тачком топљења близу 250 ° Ц. Слободно је растворљив у хлороформу и у нижим алкохолним растварачима, али је практично нерастворан у води.


Финастериде (Пропециа) се користи за лечење губитка косе код мушкараца. Финастериде (Просцар) се користи за лечење симптома бенигне хиперплазије простате (БПХ) код мушкараца са увећаном простатом. Овај лек је намењен само мушкарцима.

  

2. Како ради прах финастерид у праху ?


Мушки образац губитак косе се дешава зато што су фоликули коса подложни процесу који се зове андрогена минијатуризација. Фоликули косе се смањивају и на крају престају производити косу услед конверзије из обичног тестостерона у облик тестостерона званог ДХТ. Неки мушки ласуљи за косу реагирају на повећане нивое ДХТ-а тако што се смањују и производе танкију косу, све док се уопће не зауставља производња косе. Утиче на до 70% мушкараца током свог живота.


Финастерид је инхибитор 5α-редуктазе, посебно изоензиме типа ИИ и ИИИ. Са инхибицијом 5α-редуктазе, финастерид спречава конверзију тестостерона у дихидротестостерон (ДХТ) изоензима типа ИИ и ИИИ, што доводи до смањења нивоа ДХТ серума за око 65-70%, и нивоима простате ДХТ-а до 85-90%, где преовлађује изражавање типа ИИ изоензима.


За разлику од тројних инхибитора свих три изоензима 5α-редуктазе као што је дутастерид који могу да смањују нивое ДХТ-а у целом телу за више од 99%, финастерид не у потпуности потискује производњу ДХТ-а, јер нема довољно значајних инхибиторних ефеката на 5α-редуктазу типа И изоензима, са 100 пута мањи афинитет за И у односу на ИИ.


Блокирајући производњу ДХТ-а, финастерид смањује активност андрогена у глави. У простати, инхибиција 5α-редуктазе смањује запремину простате, што побољшава БПХ и смањује ризик од рака простате. Инхибиција 5α-редуктазе такође смањује епидидималну тежину и смањује покретљивост и нормалну морфологију сперматозоида у епидидимији.


Неуростероиди као што су 3α-андростандиол и аллопрегнанолон активирају ГАБАА рецептор; јер финастерид спречава стварање неуростероида, може допринијети смањењу активности ГАБАА (види такође инхибитор неуростероидогенезе).


Редукција активације ГАБАА рецептора од стране ових неуростероида укључена је у депресију, анксиозност и сексуалну дисфункцију.


Поред инхибиције 5α-редуктазе, утврђено је да финастерид конкурентно инхибира 5β-редуктазу (АКР1Д1), иако је његов афинитет за ензим значајно мањи него за 5α-редуктазу (реда мања од 5α-редуктазе типа И) и зато је мало вероватно да ће бити од клиничког значаја.


Финастериде смањује запремину простате за 20 до 30% код мушкараца са бенигном хиперплазијом простате.

 

3. Како користити прах Финастериде прашак?


Проширење простате

Лекари понекад користе финастерид за лечење БПХ, неформално познат као проширена простата. Финастерид може побољшати симптоме повезане са БПХ као што су тешкоће уринирања, устајање током ноћи за мокрење, оклевање на почетку мокраће и смањен проток уринарног система. Пружа мање симптоматских релаксација од алфа-1 блокатора као што је тамсулосин и симптоматско олакшање је спорије у почетку (за шест месеци или више лијечења финастеридом може се тражити да се одреде терапеутски резултати терапије). Симптоматске користи се углавном виде код оних са простатом простате> 40 цм3. У дуготрајним студијама финастерид, али не и инхибитори алфа-1, смањују ризик од акутног задржавања уринарних органа (-57% код 4 године) и потребу за операцијом (-54% код 4 године). Уколико се лек престаје, терапеутске користи се повлаче у року од 6-8 месеци.


Изглед губитка косе

Финастерид се понекад користи за лечење губитака косе (андрогенетске алопеције) код мушкараца. Третман успорава даље губитак косе и осигурава око 30% побољшање губитка косе након шест мјесеци лијечења, а ефикасност обично траје све док се лек узима, иако се повремено успорава губитак косе након повлачења. Финастериде је такође тестиран на губитак косе у женама; резултати нису били бољи од плацеба.


Прекомерни раст косе

Утврђено је да је Финастериде ефикасан у лечењу хирзутизма (превелик раст образа и / или тела) код жена. У студији са 89 жена са хиперандрогенизмом због перзистентног адренархеског синдрома, финастерид је продужио 93% смањење хирсутизма лица и 73% редукцију телесног хирзутизма после 2 године терапије. Друге студије које користе финастерид за хирсутизам такође су показале да је јасно .


Трансгендер жене

Финастерид се понекад користи у терапији замене хормона за трансгендер жене због његових антиандрогенских својстава, у комбинацији са обликом естрогена. Међутим, спроведено је мало клиничког испитивања употребе финастерида за ову сврху, а докази о ефикасности су ограничени. Поред тога, препоручује се опрез када се финастериде препише женама трансгендерима, јер финастерид може бити повезан са нежељеним ефектима као што су депресија, анксиозност и суицидална идеје, симптоми који су посебно распрострањени у трансродној популацији, а код других у већем ризику.

 

Пре него што почнете да узимате финастерид, прочитајте упутство о пацијенту који вам је пружио фармацеут, а сваки пут када добијете пуњење. Ако имате било каква питања у вези са информацијама, консултујте свог лекара или фармацеута.


Узимајте овај лек у уста, са или без хране, обично једном дневно или по упутствима вашег лекара.


Ако је таблета срушена или сломљена, не треба да поступа жена која је трудна или жена која може затруднети (погледајте одељак Упозорења).


Редовно користите ове лекове како бисте имали највише користи од њега. Не заборавите да га користите у исто време сваки дан. Не престаните узимати овај лек без консултовања са својим лекаром.

Може да траје 6-12 месеци да би се примила накнада.


Обавестите свог доктора ако ваше стање опстане или погоршава.
 

4. Дозирање о праху финастроида


Уобичајена доза за бенигну хиперплазију простате:

5 мг орално једном дневно

Коментари:

- Доза је иста и код монотерапије и комбиноване терапије.

 

Уобичајена доза за Андрогенетску алопецију:


1 мг орално једном дневно

За лечење губитка косе мушкараца (андрогенетиц алопециа) само код мушкараца. (Безбедност и ефикасност су показани код мушкараца старости између 18 и 41 године са благо до умерено губитком косе терапеута и предњег дела средњег дела коже главе):


Рав Финастериде повдер Коментари:

-Дневна употреба за 3 месеца или више је неопходна прије него што се примети бенефиција. Препоручује се континуирана употреба за одржавање користи.

- Повлачење терапије доводи до преокрета ефекта у року од 12 мјесеци.

Употреба: За лечење губитка косе мушкараца (андрогенетиц алопециа) само код мушкараца. (Безбедност и ефикасност показали су се код мушкараца старости између 18 и 41 године са благим до умереним губицима косе вертека и предњег дела средњег дела главе).
 

5. Упозорење о суровим прахом Финастериде


Други лекови могу да комуницирају са финастеридом, укључујући рецепторе и лекове без рецепта, витамине и биљне производе. Обавестите сваког од ваших здравствених установа о свим лековима које тренутно користите ио сваком леку који почињете или престати користити.


Финастериде таблете УСП су контраиндиковане у следећем:

• Преосјетљивост на било коју компоненту овог лијека.

• Трудноћа. Употреба финастерида је контраиндикована код жена када су или могу потенцијално бити трудна. Због способности инхибитора 5α-редуктазе типа ИИ да инхибира конверзију тестостерона у 5α-дихидротестостерон (ДХТ), Финастериде може узроковати абнормалности спољашњих гениталија мушког фетуса труднице која прими Финастериде. Ако се овај лек користи током трудноће, или ако се трудноћа деси узимајући овај лек, трудницу треба обавестити о потенцијалној опасности за мушки плод.


[Види такође Упозорења и мјере предострожности, Употреба у одређеним популацијама, Како се снабдевају / чувају и информације о пацијенту и савјетовању код женки пацова, ниске дозе Финастерида дати током трудноће доводиле су до абнормалности спољашњих гениталија код мушких потомака.


Жене не треба да раде здробљене или сломљене таблете Финастериде УСП када су трудне или потенцијално могу бити трудне због могућности апсорпције Финастерида и могућег ризика за мушки плод. Финастериде таблете УСП су пресвучене и спречавају додир са активним састојком током нормалног руковања, под условом да таблете нису прекинуте или дробљене
Пре започињања лијечења са Финастериде таблете УСП, треба обратити пажњу на друге уролошке услове који могу узроковати сличне симптоме. Поред тога, рак простате и БПХ могу коегзистирати.


Пацијенте са великим резидуалним уринарним запремином и / или озбиљно умањеним протоком уринирања треба пажљиво пратити због опструктивне уропатије. Ови пацијенти не могу бити кандидати за терапију Финастериде.


Третман таблета Финастериде УСП током 24 седмице за процјену параметара семена код здравих мушких добровољаца није показао никакве клинички значајне ефекте на концентрацију сперме, мобилност, морфологију или пХ. Примећено је 0,6 мЛ (22,1%) средње смањење запремине ејакулата уз истовремено смањење укупне сперме по ејакулату.


Ови параметри остали су у нормалном опсегу и били су реверзибилни након прекида терапије са просечним временом да се врате на почетну вредност од 84 недеље.
 

6. Који су могући нежељени ефекти о праху финастроида?


Преглед Цоцхране-а за 2010 закључио је да су нежељени ефекти финастерида ретки када се користе за БПХ. Међутим, у поређењу са плацебом, мушкарци који узимају финастерид су, међутим, повећани ризик од импотенције, еректилне дисфункције, смањеног либида и поремећаја ејакулације током прве године лечења. У овом прегледу стопе ових ефеката постале су неодвојиве од плацеба након 2-4 године а ови нежељени ефекти обично су постали бољи током времена. Још једна ревизија из 2010. године открила је да када се користи за губитак финастерида, повећана стопа сексуалних проблема. Прегледом 5α-редуктазе за хиперплазију простате откривено је да је сексуална дисфункција 2,5 пута већа код оних који искористио их.


Код мушкараца са хиперплазијом простате, употреба инхибитора 5α-редуктазе и блокатора α1-адренергичног рецептора резултирала је већим ризиком од еректилне дисфункције у поређењу са било којим агенсом.


Финастериде (Пропециа) је одобрена за мушкарце са ћелавим облицима од 1998. године са релативно малим профилом нежељеног ефекта.1 Потенцијални нежељени ефекти укључују смањени либидо и поремећену сексуалну функцију, али већина истраживања показује да се ови сексуални нежељени ефекти обнављају када се лек повучен је.


Неколико нових извештаја заснованих на упитницима пацијената указује на то да су сексуални нежељени ефекти финастерида у ствари трајни и да лек може такође узроковати депресивне симптоме и самоубилачке мисли код пацијената који пате од сталних сексуалних ефеката. Студије су постале врућу тему међу дерматолозима и другим здравственим радницима који третирају пацијенте са губитком косе и чини се да је још увек нејасно колико је распрострањено питање дуготрајних сексуалних нежељених ефеката.


Финастерид је инхибитор стероидне врсте ИИ 5а-редуктазе, која ради смањењем количине природног хормона дихидротестостерона (ДХТ) која узрокује раст простате и користи се за лечење симптома бенигне хиперплазије простате (БПХ) код мушкараца са увећана простата. Просцар је доступан у генеричком облику. Уобичајени нежељени ефекти Просцар-а укључују.


импотенција,

губитак интереса за пол,

невоље са оргазмом,

абнормална ејакулација,

отицање у рукама или ногама,

оток или нежност у грудима,

вртоглавица,

слабост,

осећање слабе,

главобоља,

млазни нос, или

осип по кожи.


Код неких мушкараца, Просцар може смањити количину сјемена ослобођеног током секса. Ово је безопасно. Просцар такође може повећати раст длака. Сексуални нежељени ефекти Просцар-а могу се наставити након што престанете са узимањем. Разговарајте са својим лекаром ако имате забринутост због ових нежељених ефеката.


Препоручена доза Просцара је једна таблета (5 мг) узета једном дневно. Други лекови могу да интерагују са Просцаром. Обавестите свог доктора са свим лековима и додатцима који се користе на рецепт и лековима који се примењују без рецепта. Просцар се не препоручује за употребу код жена и не сме се користити током трудноће. Овај лек се обично не користи код жена. Стога, мало је вероватно да ће се користити током трудноће или дојења.
 

7. Купи финастеридни прах ф ром СЗОБ


→ Посјетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Финастериде.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

  Биће послат у року од 12 сати .
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: