Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Сирови Аромасин (Екеместане) у праху (107868-30-4)

Екеместане, Аромасин, купити Екеместане у праху, сирови прах екеместане, прах Екеместане, добављачи Екеместане праха, прах Екеместане за прашину, Аромасин прах, сирови Аромасин прах,


1. Шта је прашак Аромасин (Екеместане) у праху?


Екеместане је стероидни инхибитор ароматазе (АИ) који се најчешће назива Аромасин. У ствари, бренд Аромасин је једини фармацеутски бренд Екеместане АИ због чврстог патента Упјохн је задржао на производу. Док је фармацеутски гигант строго контролисан, Аромасин је доступан у многим земљама широм света.


Аромасин је први пут објављен на америчком тржишту 2000. године, након што је кратко добио одобрење ФДА неколико мјесеци прије 1999. године. Примарна сврха употребе, као и код већине АИ-ова, биће борба против рака дојке код жена након постменопаузе. Убрзо након тога, АИ би почео да добија велику популарност међу анаболичким корисницима стероида због своје способности да штити од естрогених повезаних нежељених ефеката. Ова акција је веома слична старијим и популарнијим АИ-има у Аримидек (Анастрозоле) и Фемара (Летрозоле). Такође би постигао добру количину популарности у пост-циклусу терапије (ПЦТ) плановима међу стероидним корисницима. То није био први АИ који је добио такву популарност, али би се показао као мало повољнији за ову сврху него већина АИ-а.

2. Како ради прах Аромасин (Екеместане) у праху?


Аромасин је званично класификован као стероидни самоубилац Ароматаза инхибитор и носи способност да инхибира ароматазни ензим, који је одговоран за производњу или конверзију тестостерона у естроген. Аромасин има могућност да блокира ароматизацију, што зауставља производњу естрогена, а самим тим и смањује нивое естрогена у серуму. Ово ће се показати корисним за пацијенте са раком дојке јер рак дојке често исхрани хормон естрогена. Такође ће се показати корисним корисницима анаболичких стероида.


Многи анаболички стероиди имају могућност повећања нивоа естрогена због процеса ароматазе, посебно претварања тестостерона у естроген. Ово може довести до гинекомастије и задржавања воде. Прекомјерно задржавање воде такође може промовисати висок крвни притисак када постане озбиљан. Стероиди који немају јаку естрогенску природу могу такође узроковати ове ефекте, а нарочито гинекомастију ако носе природу прогестина.


Врхунски пример би био Нандролон, који, иако ароматизује, то ради само са 20% брзином тестостерона. Међутим, он такође носи јаку прогестинску природу, а прогестерон је добро познат по томе што носи способност стимулисања естрогенског механизма у ткиву мамаца. Коришћењем Аромасина током употребе анаболичких стероида, ово ће инхибирати процес ароматазе, ниже нивое естрогена и заштитити појединца од естрогених нежељених ефеката. Колико је ефикасан Аромасин? Производ тврди у просеку да има способност да смањи ниво серумског естрогена за 85%.


Аромасин такође има способност да стимулише производњу природног тестостерона, што је управо због чега ће га неки укључити током свог ПЦТ-а. Као и Аримидек и Летрозоле, Аромасин ће стимулисати хипофизу да ослободи још лутеинизирајућег хормона (ЛХ) и фоликле стимулирајућег хормона (ФСХ), два хормона неопходна за производњу природног тестостерона.


Иако други уобичајени АИ деле ову особину, показало се да Аромасин има мали андрогени ефекат, као и способност повећања производње инсулин-лике фактора раста-1 (ИГФ-1). То је особина коју други АИ не може потражити. Користећи Аромасин током ПЦТ-а, појединац добија жељено повећање тестостерона неопходног за опоравак, али уз повећање ИГФ-1 ствара и јачу анаболичку атмосферу.


Ово се сматра корисним од стране неких стероидних корисника јер им потенцијално може дати могућност да заштитите своје опасно ткиво још више током употребе. Међутим, када погледамо директне ефекте Аромасина у односу на ПЦТ, видећемо да се употреба ПЦТ-а обично не препоручује упркос овим позитивним ефектима.

3. Како користити прах Аромасин (Екеместане) прашак ?


У терапеутском окружењу, блокирањем ароматазног ензима, Аромасин активно забрањује раку да исхрањује хормон неопходан за његов опстанак. За ову сврху се показало веома ефикасно, али тек након што је употреба модулатора селективног естроген рецептора (СЕРМ) Нолвадек (Тамокифен Цитрате) није успела. Иако ефикасан, он се такође не користи као Аримидек за ову сврху, јер се Аримидек у великој мери одржава као примарни АИ у лечењу карцинома дојке не само међу женама након менопаузе, већ иу низу сценарија рака дојке.


Затим имамо Аромасин као анти-естроген за корисника анаболичког стероида. Разумијевањем његових функција и особина ви већ требате разумјети ефекте Аромасина у том погледу. Прекомерни нивои естрогена могу промовисати гинекомастију и задржавање воде и евентуално високи крвни притисак као секундарно питање.


Међутим, имајте на уму да такви ефекти нису могући код свих анаболичких стероида, првенствено мора носити естрогену природу, мора бити у стању ароматизирати да доведе до таквих ефеката или да носи прогестеронску природу. Тестостерон је примарни ароматизујући стероид, али стероиди изведени из тестостерона као што је Дианабол такође могу промовисати јаку естрогенску акцију.


Затим имамо хормон Болденоне (Екуипоисе), и док само ароматизује на 50% брзину тестостерона, ово је и даље довољно да узрокује настанак естрогена у неким. Коначно, оставили смо 19-нортестостерон (19-нор) анаболички стероиди. 19-нити једињења ће првенствено обухватити све облике Нандролона и Тренболона. Као што је разматрано, Нандролон ароматизује на 20% брзину тестостерона, али такође носи веома јаку природу прогестина.


Ово може промовисати добру количину естрогене активности код многих мушкараца. Што се тиче Тренболона, она уопште не ароматизује, али његова умерено јака прогестинска природа може учинити гинекомастију у зависности од осјетљивости појединца. Када је употреба повезана са ароматизирајућим стероидом, то ће значајно повећати шансе гинекомастије. Без обзира на стероиде у питању, Аромасин може понудити заштиту од естрогених ефеката.

 

Важна напомена: Аромасин неће имати утицаја на анаболичке стероиде који се добијају од дихидротестостерона (ДХТ) јер се не претварају у естроген. Такви стероиди не могу довести до гинекомастије или вишка задржавања воде; то је немогуће.
Изузетак би био Анадрол (Окиметхолоне), а дериват ДХТ-а, носи са собом јаку естрогену природу. Међутим, док је естрогенска активност присутна, хормон се не ароматизује, што значи да нема ароматизације за Аромасин да инхибира. Употреба АИ неће утицати на естрогеност Анадрола. За заштиту од оваквог стероида, појединац ће морати да спречи активацију естрогенског механизма, а то ће учинити СЕРМ првом линијом одбране.

 

Коначни ефекти Аромасина окружују његову употребу у ПЦТ плану. Због употребе анаболичких стероида, природна производња тестостерона је потиснута. Стопа супресије зависи од стероида који се користе, а до одређеног степена,


укупне дозе, али природна производња ће ипак бити потиснута. Већина мушких стероидних корисника препоручује се да укључе егзогени тестостерон у свим својим циклусима како би осигурали да имају довољно тестостерона да задовоље своје телесне потребе. Ово неће бити проблем за већину мушкараца јер је тестостерон обично основни стероид у циклусу. Ако се не користи као основни стероид, појединац треба да обезбеди да примењује минимални износ потребан за сузбијање супресије.
Када је циклус стероида завршен, док је егзогени тестостерон заштитио појединца док је у циклусу, на крају циклуса природна производња је и даље потиснута. Природна производња ће почети поново када сви егзогени хормони очисте систем, али враћање у претходни циклус пре циклуса ће потрајати пуно времена.


У ствари, потенцијално може потрајати до годину дана под претпоставком да се у овом периоду не користе други анаболички стероиди. Имплементацијом плана ПЦТ-а, стимулишемо производњу природног тестостерона, смањити вријеме потпуног опоравка и осигурати да имамо довољно тестостерона за одговарајуће телесне функције.


То не доводи наше укупне нивое у претходну природно високу државу, али убрзава опоравак и осигурава да не трошимо пуно времена у стању ниског тестостерона. Не само што је стање ниског тестостерона изузетно нездраво и узнемиравајуће због мноштва могућих симптома, он може видети како је витко ткиво стечено током уништавања циклуса. Током фазе ниског тестостерона, лако је да кортизол постане доминантан у организму, што ће уништити мишићно ткиво и промовисати повећање масти.

 

Због потребе за снажним ПЦТ и Аромасином који носе изузетно јаке природне особине које стимулишу тестостерон, то чини веома привлачним за ову сврху. Због мале андрогене природе и умерено пристојне промоције ИГФ-1 то чини још атрактивнијом.


Међутим, морамо размотрити примарну сврху Аромасина, који је као антиестроген. Висок ниво естрогена може бити проблематичан, али је хормон још увек потребан за здравље нашег тијела. Важно је у одржавању одговарајућег имуног система, као иу одржавању здравог нивоа холестерола.


Затим размислите о ПЦТ-у, који је дијелом првенствено дизајниран да стимулише производњу природног тестостерона, али укупна примарна тачка је нормализација тела. Не можемо се нормализовати са ниским нивоом естрогена. За одговарајући ПЦТ који не само да стимулише производњу тестостерона, већ и промовише укупну нормализацију, СЕРМ увек треба да буде ваш први избор.
 

4. Дозирање о сировом аромасину (Екеместане) у праху


У терапеутском окружењу за лечење карцинома дојке, Аромасин се користи само након што Нолвадек није успио. Ово је нормално после 2-3 године терапије Нолвадеком. Одатле, Аромасин се даје пацијенту у дози од 25 мг дневно, што ће нормално трајати још 2-3 године или док се прогресија рака не заустави. Ово обично следи више терапије Нолвадеком у покушају да се заустави рак од повратка. Ово је веома успешан план у борби против рака дојке.


У поставци перформанси, стандардне дозе Аромасина ће бити нормално 12,5-25 мг сваки други дан. Већина треба да буде у реду са 12.5мг сваког другог дана, док неки од њих добијају само две до три дозе недељно. Укупна сензитивност појединца и састав стероида у датом циклусу диктирају коначни исход.


Биће, међутим, неки који требају дневну дозу са чак 25 мг дневно. Ово би требало да буде краткотрајно и наставило се само колико је потребно због могућих проблема са холестеролом. Ова врста употребе може се показати веома корисном за конкурентни бодибуилдер од 7-14 дана до завршетка у настојању да се што је могуће суше и тврде. Али опет, ова употреба пуне дозе се користи само за ограничено време.
 

5. Упозорење о суровом аромасину (Екеместане) у праху


Аромасин је изузетно моћан и вредан АИ. Не смемо га нужно назвати вредније од традиционалних АИ-ова, али је корисно. На крају, можда ћете морати да пробате различите АИ-ове у различито време како бисте нашли који вам најбоље одговара.


Ако користите Аромасин током анаболичког стероидног циклуса, ви сте снажно охрабрени да задржите могућа питања холестерола. Неки су сугерисали да би употреба АИ као што је Аромасин заједно са ниском дозом Нолвадека могла заштитити појединца од проблема са холестеролом. Иако нема конкретних података да би то у потпуности подржао, у теорији може радити као Нолвадек јер антиестроген активно делује као естроген у јетри, чиме се промовише здравији ниво холестерола.


Без обзира на здравље вашег холестерола, обезбедите вашу исхрану и начин живота је пријатан за холестерол. Пријатељски стил живота у холестеролу ће бити ограничен у засићеним мастима и једноставним шећерима. Такође би требало да буде богата омега масним киселинама; саветује се дневно допуњавање рибљег уља. Такође је саветован велики број кардиоваскуларних активности . Неки такође могу пронаћи додатак за холестерол антиоксидант да буду корисни.

6. Који су могући нежељени ефекти праха Аромасина (Екеместане)?

Могући нежељени ефекти Аромасина су врло слични примарној АИ-у код Аримидек и Летрозоле. Многи који користе АИ често пријављују умор и слабост, али ово често није проблем за корисника анаболичког стероида. Изузетак би био корисник стероида који се налази у средини оштрог циклуса резања, као што је у припреми за такмичење за бодибилдинг. Многи бодибилдери често пријављују снажну летаргију током овог периода, што није изненађујуће због интензивне дијете и често невероватне количине кардиоа. Међутим, често се појачава употребом АИ као што је Аромасин. Све у свему, примарни могући нежељени ефекти Аромасина укључују:


Слабост или замор

Главобоље

Валунзи

Висок крвни притисак

Бол у зглобовима

Депресија (ретко)

Мучнина и / или повраћање (ретко)


Иако претходно представљају примарне могуће нежељене ефекте Аромасина, студије су показале да АИ може имати могућност смањивања садржаја костних минерала, што може повећати ризик од остеопорозе појединца. Ово не би требало да буде велика брига за већину корисника стероида, јер многи стероиди заправо имају могућност да значајно повећају садржај минералних костију. Без обзира, гледајући нежељене ефекте Аромасина, док се у великој мери окрећу око могуће, укупна шанса окружује природу појединца. Сви ми одговарамо на различите лекове и хормоне различито. То укључује АИ као Аромасин на све последње лекове против контраопада на земљи и чак се односи на многе од намирница које једемо.

 

Коначни нежељени ефекат Аромасина ће се окретати око холестерола. Аромасин, као и сви АИ-ови, има способност негативног скокирања нивоа холестерола. Изгледа да не чини да ова способност носи на значајном нивоу, али када се комбинује са ароматизацијским стероидним подацима, то показује да може постати значајно. Ово може бити проблем за корисника стероида јер многи анаболички стероиди већ имају могућност негативног утицаја на ниво холестерола.


Ово је проблем који многи корисници стероида дају врло мало пажње. Већина је много више забринутих због могућих нежељених ефеката вида, попут акни, могућег губитка косе и задржавања воде, али то заиста није превише забрињавајуће. Холестерол, то је питање забринутости, иако је за здраву одраслу особу веома могуће одржавати одговарајући ниво холестерола и користити анаболичке стероиде, она ће се потрудити и заслужна је за вашу пажњу.

 

Када посматрамо тешке податке при руци, утврдимо да ће употреба тестостерона на терапијском нивоу, као што је у лечењу ниског тестостерона, статистички не произвести негативног утицаја на ниво холестерола. Међутим, исти подаци показују да када се исти ниво тестостерона повезује са АИ као што је Аромасин, ХДЛ холестерол може бити смањен или потиснут за чак 25%. Затим имамо дозне нивоа перформансе, које ће имати умерен ефекат на ХДЛ холестерол, али још једном ово опушта употреба АИ. 

Због потенцијалног негативног утицаја на холестерол, Аромасин и други АИ-ови треба користити само ако је потребно. Многи анаболички корисници стероида се ослањају на АИ у великој мери и то је грешка. Могуће је избегавати естрогенске нежељене ефекте без АИ. Није увек могуће, али када је то могуће, треба је избјећи. Многи ће наћи СЕРМ-ове као Нолвадек да пруже сву заштиту која им је потребна.


СЕРМ неће инхибирати ароматизацију или ниже нивое естрогена у серуму, али ће се везати за рецепторе и спријечити везивање естрогена. Ово може у великој мјери помоћи у превенцији гинекомастије. Може да помогне у задржавању воде, али често то није довољно за многе мушкарце. Међутим, већина мушкараца ће открити да могу пуно учинити како би контролисали задржавање воде ако бољи посао контролише њихову дијету. Вишак калорија је неопходан за раст, али када је вишак тешки, то ће промовисати задржавање воде.


Ово ће бити врло истинито са вишком угљених хидрата више него било чим другим и одржаће се са или без употребе анаболичких стероида. Ако појединац конзумира обилно количину калорија и додаје ароматизујући стероид у мешавину, ово ће само отежати проблем. Даље, имајте на уму да иако су за раст потребни вишак калорија, обично то захтева само мало повећање изнад одржавања. Укупан пораст ће се разликовати од једног човјека до другог на основу његових потреба, али ријетко је то обилно колико их многи чине. Контролишите своју исхрану и унос угљених хидрата и пуно ћете учинити за контролу задржавања воде.

 

Док СЕРМ може пружити велику заштиту, некоме ће и даље бити потребан АИ. Ово ће бити врло тачно у многим хардцоре плановима, и често може бити корисно за циклус такмичења. Међутим, коришћење треба ограничити само када је то потребно. Многи који примењују умерене анаболичке стероидне циклусе, што је велика већина анаболичких корисника стероида, били би изненађени колико Аромасин или било који АИ с којим могу да дођу.
 

7. Купи Аромасин (Екеместане) прашак за пчеле СЗОБ

Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Аромасин (Екеместане).

Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

Послати ће се у року од 12 сати.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: