Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Прах Дростанолоне / Мастерон Енантхате (472-61-1)

Прах Дростанолоне / Мастерон Енантхате (472-61-1)

Мастерон Енантхате, купити Мастерон Енантхате у праху, сирове Мастерон Енантхате у праху, Мастерон Енантхате у праху, добављаче праха Мастерон Енантхате, прах Мастерон Енантхате у праху, Дростанолоне прах, сирови прах Дростанолоне,1. Шта је Рав Дростанолоне / Мастерон Енантхате прашак ?


Мастерон (Дростанолоне Пропионате) је можда један од "егзотичних" андрогених / анаболичких стероида (ААС) који може користити спортиста. Првобитно је развијен и употребљен као антиестроген (под именом Мастерил) за лечење рака дојке. У великој мјери се користи у комбинацији с СЕРМ-ом (селективни естроген рецептор модулатор) Тамокифен (ака Нолвадек) за лијечење карцинома дојке и значајно смањује нивое естрогена код жена које су подвргнуте таквом лијечењу. Није толико искоришћен ових дана за такве сврхе, али из различитих разлога, међутим, за многе спортисте, а нарочито конкурентних бодибилдера; Мастерон остаје прилично неуобичајени фаворит за АС лекове.

2. Како Сирови Дростанолоне / Мастерон Енантхате прахови радови?


Овај стероид стоји у великој потражњи међу бодибилдерима захваљујући неколико позитивних особина које пружа. Има јак анти-естроген ефекат. Осим тога, не изазива оштећење јетре јер није токсично. Његова сигурност је један од разлога због чега се то тражи. Ипак, постоје и неки други позитивни ефекти Мастерона.

 

Показује висок степен ефективности током циклуса резања. Међутим, она има једну особину. То је заиста ефективно у последњим фазама овог периода. Познато је да период сечења значи да спортисти покушавају да одлажу продавнице масти. Изузетно је тешко ослободити последњих килограма масти. Ово је када Мастерон дође на помоћ. Такође ће побољшати тежу физику.

 

Под условом да сте природно предиспонирани да бисте били гојазни и да имате потешкоћа када сте на дијети, овај производ тешко би вам донио запажене исходе.

 

Због великог потенцијала, производ може у довољној мјери подићи своје снаге. Може постати корисна помоћ за оне спортисте који су ограничили потрошњу калорија. Може се очекивати и умерено побољшање ради бржег опоравка и веће издржљивости.

 

Ако се одобравају периоди повећања, неопходно је рећи да његова ефикасност не би била тако добра. Могућност добијања мишићне масе је умерена. Због ове чињенице, већина спортиста се удружује са другим стероидима током циклуса булкинга. Права комбинација може осигурати огромне ефекте губитака масти.

 

Такође је изабрана због мале могућности нежељених ефеката узрокованих естрогеном. Она спречава производњу естрогена и решава многе проблеме. Међутим, он може изгубити своју ефикасност против естрогена до одређеног степена. Узрок таквог снижавања ефикасности је повећана активност прогестерона.
 

3. Како користити прах Дростанолоне / Мастерон Енантхате прашак ?


Због ефеката Мастерон-а на нежељене ефекте повезане са естрогеном, Мастерон је веома корисно средство (нарочито у конкурентном бодибуилдингу) при резању. Пошто виши нивои естрогена резултирају задржавањем воде, Мастерон спречава задржавање воде, а многи корисници тврде да се њихови мишићи осећају веома пуни и чврстим на Мастерон-у, што им даје невероватне "мишићне пумпе" у теретани. Употреба Мастерон-а (у комбинацији са другим одговарајућим лековима) при ниским нивоима телесне масти доводи до тога да корисник види прецизан детаљ мишића који су наглашени, као што су стрије и фини детаљи мишића. Мастерон помаже да извучете воду између коже и мишића који даје овај веома ситни изглед (при ниским нивоима масти у телу). Мало других АС лекова може дати такве ефекте на детаље мишића као што се види код Мастерона.

 

Упркос овим ефектима Мастерона, он је прилично слаб АС. Уопште не би било корисно користити Мастерон самостално, а самим тим и употреба Мастерон-а може довести до губитка либида због затварања производње природног тестостерона у телу. Из ових разлога, увек се препоручује Мастерон стацк са другим стероидима.

 

Многи кажу да је употреба Мастерона отпад када корисник има проценат телесне масти већи од 10-12%. Могу разумјети образложење, а корисник мора схватити да на вишим нивоима масти у телу детаље на мишићу неће се видети на начин описан; међутим, не видим га као отпад због својих антиестрогених својстава. Оваква својства могу дозволити да не користи друге помоћне системе у циклусу који би имали друге нежељене нежељене ефекте, а поред тога Мастерон може радити на синергистичан начин са другим АС лијековима како би појачао своје ефекте (на пример са тестостероном као што је горе описано). Мастерон се међутим не би препоручио за почетну употребу, јер није потребан на овом почетном нивоу.

 

Мастерон Енантхате ВС Пропионат

Технички, Мастерон је заправо само Дростанолоне пропионат, а не Дростанолоне енантхате.

 

Али име Мастерон је основано у удружењима за бодибуилдинг, а Дростанолоне енантхате се често назива Мастерон енантхате.

 

У погледу хемијског састава, разлика између ове две варијанте је управо једнака разлика између тестостерон енантхата и тестостерон пропионата.

 

Естант енантата је причвршћен за основни структурни хормон, који је у овом случају Дростанолоне. Ова веза се одвија на 17 бета хидроксилној групи.

 

Можда најрелевантнији за бодибилдере, Дростанолоне П. има полувреме од 2,5 дана које захтијева више недјељних ињекција. Дростанолон енантат има полувријеме од 10 дана.
 

4. Дозирање у праху Рав Дростанолоне / Мастерон Енантхате


Мастерон може бити прилично инкорпориран у било који циклус који садржи тестостерон (видети тестостерон као анаболички стероид). Дозе које треба користити са Мастероном су:

 

350-500 мг недељно (пропионатна верзија, ињектирана сваког другог дана)

400-600 мг недељно (енантатна верзија, убризган двапут седмично)

 

Пример одличног циклуса резања напредног корисника био би: (6-10 недеља)

150мг тестостерон пропионат сваког другог дана

50 мг Тренболон ацетата сваки дан (или 100 мг сваки други дан)

150мг Мастерон (пропионат) сваки други дан

50мг Винстрол сваки дан, последњих 4 недеље циклуса

Наравно са таквим интермедијарним / напредним циклусом, корисник би могао да укључи и друге лекове као што су Цленбутерол, Епхедрине, Т3, хормон раста, ИГФ итд.

Циљеви новог резања се могу састојати од: (6-8 недеља)

 

100мг тестостерон пропионат сваког другог дана

100мг Мастерон (пропионат) сваки други дан

 

Женама се саветује да користе опрез јер Дростанолоне пропионат 100 мг или у већим дозама има потенцијал за вирилизам.

 

Вирилизам (вирилизација) код жена изазива мушке карактеристике које укључују:

 

дубљег гласа

увећан клиторис

раст косе на лицу или необичних места на тијелу

мање груди

поремећај менструалних циклуса

потпуни прекид менструације

Неки од нежељених ефеката вирилизма код жена су неповратни.

 

Такви нежељени ефекти могу се десити чак и при мањим дозама, а неповратна оштећења могућа чак и када се лек обуставља на најранији почетак негативних нежељених ефеката.
 

5. Упозорење о Рав Дростанолоне / Мастерон Енантхате праху


Као што је поменуто, узимано сами и код дозирања Дростанолоне пропионате 100 мг, нежељени ефекти нису типични. Међутим, већа је дозација, повећан ризик од развоја нежељених ефеката.

 

У просјеку, искусан бодибилдер може ињектирати било гдје од 100 мг до 400 мг Дростанолоне пропионатне чврстоће недељно. То се разбија на 100 мг дозе Дростанолоне пропионате сваког дана.

 

Неки бодибилдери смањују дозе до 50 мг дневно како би спречили нежељене ефекте - са различитим резултатима циклуса Мастерон.

 

Женама које користе Дростанолоне се препоручује да се држе дозирања од 50 мг у недељи како би смањили потенцијал вирилизма. Дозирање од 50 мг недељно је подељено на мање ињекције сваких два до три дана.
 

6. Који су могући нежељени ефекти у праху Дростанолоне / Мастерон Енантхате ?


Мастерон поседује антиестрогенска својства која резултира елиминацијом многих нежељених нежељених ефеката које корисници АС могу искусити, као што су гинекомастија, задржавање воде и опасно повећање крвног притиска. Иако је Мастерон слаб слаб стероид и на папиру има ниска андрогена својства, већ је поменуто да се у пракси ирологенска својства чини нешто већа него у теорији, а друго је Мастерон дериват ДХТ-а. За детаљније информације о ДХТ-у и резултатима вишка ДХТ-а у оптицају погледајте одељак "Могуће нежељене ефекте" у чланку Тестостерон као анаболички стероид.

 

Укратко, нежељени ефекти који се могу јавити уз коришћење Мастерона укључују губитак косе (ако су склони мушкатној ћелави), агресију и акне. Ако корисник доживи акне са другим андрогеном као што је тестостерон, онда је стварна могућност да их могу искусити уз коришћење Мастерона. Знам за људе који доживљавају само неколико места користећи тестостерон, међутим, када користе Мастерон, доживљавају много више места. С друге стране, постоје корисници који изгледа да имају мање места на Мастерону него што то раде на Тренболону.

 

Као и код свих ААС-а, немогуће је било ко рећи како ће појединац дефинитивно реаговати у смислу нежељених ефеката, итд. Са било којим лијековима, пошто се појединци увек разликују у својим одговорима на лекове, уз различите степене. Али корисник мора бити свјестан да је потенцијал тамо, и тиме узети у обзир приликом планирања циклуса. Постоје лекови за борбу против нежељених ефеката, као што су финастерид за ћелавост и акутан за акне, међутим ти лекови такође имају своја ограничења и морају бити истражени пре употребе.
 

7. Купити Дростанолоне / Мастерон Енантхате прах ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Дростанолоне / Мастерон Пропионате.

→ Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: