Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Т3 (Цитомел) прах (55-06-1)

Т3 (Цитомел) прах (55-06-1)

Цитомел прах, купити Цитомел прах, сирови Цитомел прах, Цитомел прах за продају, Цитомел прашак добављачи, Т3 прах, купити Т3 прах, сирови Т3 прах,


1. Шта је Цитомел / Т3 сирови прах?

Лиотхиронине је синтетичка форма тријодотиронина (Т3), тироидни хормон који се користи за лечење хипотироидизма и микседеме коме. Т3 је метаболички активни тироидни хормон, који узрокује повратну реакцију и смањује повишене ТСХ нивое. Он повећава метаболизам у периферним ткивима и индицира се када постоји поремећена конверзија Т4 у Т3 у периферним ткивима. Такође се користи као стратегија проширења у лечењу главних депресивних поремећаја када се користи у комбинацији са антидепресивима. Тржиште се продаје као натријумова со под брендом Цитомел (или Тертрокин у Аустралији).

 

Лиотхиронине је тироидни хормон. Лекови хормона хормона су природни или синтетички препарати који садрже тетраиодотиронин (Т4, левотироксин) натријум или тријодотиронин (Т3, лиотиронин) натријум или обоје. Т4 и Т3 се производе у хумани тироидној жлезди помоћу јодирања и спајања амино киселина тирозина. Т4 садржи четири атома јода и формира се спојом два молекула дииодотирозина (ДИТ). Т3 садржи три атома јода и формира се помоћу спајања једног молекула ДИТ са једним молекулом моноиодотирозина (МИТ). Оба хормона се чувају у колоиду штитне жлезде као тироглобулин. Овај лек може побољшати симптоме дефицита штитне жлезде, као што су спори говори, недостатак енергије, повећање телесне масе, губитак косе, суха кожа и осећај хладноће. Такође помаже у лечењу зуба (увећане штитне жлезде).

 

Лекови хормона хормона су природни или синтетички препарати који садрже тетраиодотиронин (Т4, левотироксин) натријум или тријодотиронин (Т3, лиотиронин) натријум или обоје. Т4 и Т3 се производе у хумани тироидној жлезди помоћу јодирања и спајања амино киселина тирозина. Т4 садржи четири атома јода и формира се спојом два молекула дииодотирозина (ДИТ). Т3 садржи три атома јода и формира се помоћу спајања једног молекула ДИТ са једним молекулом моноиодотирозина (МИТ). Оба хормона се чувају у колоиду штитне жлезде као тироглобулин.


Препарати хормона хормона спадају у две категорије: (1) природни хормонски препарати настали од животињске штитне жлезде, и (2) синтетичких препарата. Природни препарати укључују исушену тироиде и тироглобулин. Десикатирана штитна жлезда потичу од домаћих животиња које се користе за храну човеком (или говедом или свињском штитницом), а тироглобулин се добија од штитасте жлезде свиња. Америчка фармакопеја (УСП) је стандардизовала укупни садржај јода природних препарата. Тироидна УСП садржи не мање од (НЛТ) 0.17% и не више од (НМТ) 0.23% јода, а тироглобулин садржи не мање од (НЛТ) 0.7% органски везаног јода. Садржај јода је само индиректни индикатор истинске хормоналне биолошке активности.

 

2. Како Цитомел / Т3 ради сирови прах?  

Лотиронин се користи за лечење хипотироидизма, стање у којем тироидна жлезда не производи довољан хормон штитњаче. Такође се користи за смањење величине увећаних тироидних жлезда (познатих као гоитер). Лиотхиронине се такође користи у неким медицинским тестовима како би се дијагностиковало проблеми са штитном жлездом. Овај лек је доступан само уз рецепт вашег лекара.


Лекари могу да користе лиотхиронин уместо или поред левотироксина (Т4) код пацијената који су подвргнути повлачењу хормона штитњака. Када пацијент има рак тироидне жлезде или Гравесову болест, аблацијска терапија са радиоактивним јодом (131И) може се користити за уклањање трагова штитне жлезде која може остати након тироиднектомије (хируршку ексцизију жлезде). Да би терапија 131И била делотворна, траговна тироидна ткива мора бити од користи за јод, што се постиже подизањем нивоа ТСХ пацијента. Код пацијената који узимају левотироксин, ТСХ се може повећати прекидањем левотироксина у трајању од 3-6 недеља. Овај дуги период хормонског повлачења је потребан због релативно дугог биолошког полу-живота левотироксина и може довести до симптома хипотироидизма код пацијента. Краћи полупивот литхотронина дозвољава периоде повлачења од две недеље, што може смањити симптоме хипотиреоидизма. Један протокол је да прекине левотхирокине, а затим преписује лиотиронин док ниво Т4 пада, и на крају заустави лиотиронин две недеље пре третмана радиоактивним јодом.


Лотхиронин такође може бити пожељан код пацијената са командом микедема због бржег почетка деловања у поређењу са левотироксином. Показано је да се смањује симптоми депресије код пацијената са нормалном функцијом штитне жлезде који немају адекватно олакшање од депресије након покушаја неколико различитих антидепресива. Када су додати постојећим лековима, лиотхиронине су помогли постизање ремисије код 24% пацијената који су учествовали у подскупу великог теста СТАР * Д депресије. Према мета-анализи из 2001. године која је анализирала ефикасност додавања лотиронона трицикличним антидепресантима, корист од Лиотхиронине.


Просјечна ефективна доза за депресију била је 45 мцг дневног листа, што је ниже од доза кориштених за лечење хипотироидизма. Око 9% пацијената престало је узимати лиотиронин због нежељених ефеката. Разлика у родном одговору може бити због разлика у метаболизму прекурсора штитне жлезде.


Алгоритам развијен из СТАР * Д суђења препоручује лиотхиронин као опцију када пацијенти нису успели да користе два антидепресивна средства.

3.Како користити сирови прах Цитомел / Т3?

Дозирање тироидних хормона одређује се индикацијом и мора се у сваком случају индивидуализовати према одговору пацијента и лабораторијским налазима.


Цитомел (лиотхиронине содиум) Таблете су намењене за оралну примену; Препоручује се дозирање једном дневно. Иако лиотиронин натријум има брзо прекид, његови метаболички ефекти трају неколико дана након прекида.


При одлучивању о употреби лијека, ризик од узимања лијека мора се одмерити према добробити које ће учинити. Ово је одлука коју ћете и ваш лекар направити. За овај лек треба размотрити следеће:


- Реците свом доктору ако сте икада имали било какву неуобичајену или алергијску реакцију на овај лек или било који други лек. Такође, обавестите свог здравственог радника ако имате било каквих других врста алергија, као што су храна, боје, конзерванси или животиње. За производе без рецепта пажљиво прочитајте етикету или састојке паковања.


Трудноћа По америчкој ФДА, лиотхиронине је категорисан као Категорија трудноће А. Тироидни хормон се минимално преноси на фетус или плаценту, али од октобра 2014. студије нису показале никакве негативне ефекте на фетус. Хипотироидне мајке требају наставити да узимају терапију замјеном штитасте жлезде током трудноће како би избјегле нежељене догађаје.


Нега Бреастмилк садржи малу количину тироидног хормона, тако да је важно да будете опрезни приликом дојења док узимате лиотиронин.

 

Старе особе Старији болесници треба започети на нижим дозама лиоетирона. Концентрације плазме (Т3) код ове популације су смањене за 25% до 40%. ТСХ мора бити рутински надгледан јер постоји ризик од обољења коронарне артерије, хипертиреозе и прекомерног губитка костију од неадекватне или абнормалне замјене штитне жлезде.

4. Дозирање сировог праха Цитомел / Т3

Доза овог лијека ће бити различита за различите пацијенте. Пратите налоге лекара или упутства на етикети. Следеће информације укључују само просечне дозе овог лијека. Ако је ваша доза различита, немојте га мењати осим ако ваш лекар не каже да то урадите.


Количина лекова коју узимате зависи од јачине лека. Такође, број доза које узимате сваког дана, дозвољено време између дозирања, као и дужина трајања лекова зависе од медицинског проблема за који користите лек.


Лотиронин је најјачи облик хормона штитасте жлезде. Као сол тријодотиронина (Т3), она је хемијски слична и фармаколошки еквивалентна Т3. Као такав, он делује на тело да повећа базалну метаболичку брзину, утиче на синтезу протеина и повећава осетљивост тела на катехоламине (као што је адреналин) због пермисивности. Као монотерапија или у комбинацији са ССРИ-ом, лиотиронин такође може побољшати генерисање нових неурона у централном нервном систему. Тироидни хормони су неопходни за правилан развој и диференцијацију свих ћелија људског тела. Ови хормони такође регулишу метаболизам протеина, масти и угљених хидрата, који утичу на то како људске ћелије користе енергетска једињења.


У поређењу са левотироксином (Т4), лиотиронин има бржи почетак дјеловања, као и краћи биолошки полуживот, што се може догодити због мање везивања плазма протеина на глобулин и транстиретин који везује тироксин.


За оралну форму дозе (таблета):

За лечење благе хипотиреозе:

Одрасли - У почетку, 25 микрограма (мцг) једном дневно. Дозе се могу повећавати до 25 мцг сваких 1 или 2 недеље. Међутим, доза обично није већа од 75 мцг једном дневно.

Дечију употребу и дози морају одредити ваш лекар.


За лечење микедема:

Одрасли - У почетку, 5 мцг једном дневно. Дозе се могу повећавати за 5 до 10 мцг дневно сваких 1 или 2 недеље. Када се достигне дневна доза од 25 мцг, дозирање се може повећати за 5 до 25 мцг сваких 1 или 2 недеље по потреби. Међутим, доза обично није већа од 100 мцг једном дневно.

Дечију употребу и дози морају одредити ваш лекар.


За лечење конгениталног хипотироидизма:

Одрасли и деца преко 3 године старости - Употреба и доза мора одредити ваш лекар.

Деца - У почетку, 5 мцг једном дневно. Дозирање се може повећати за 5 мцг сваких 3 или 4 дана по потреби.

Деца од 0 до 1 година старости - 20 мцг једном дневно за одржавање.

Дјеца од 1 до 3 године старости - 50 мцг једном дневно.


За третман једноставног (нетоксичног) гоитера:

Одрасли - У почетку, 5 мцг једном дневно. Дозе се могу повећавати за 5 до 10 мцг дневно сваких 1 или 2 недеље. Када се достигне дневна доза од 25 мцг, дозирање се може повећати за 12,5 до 25 мцг сваких 1 или 2 недеље по потреби. Међутим, доза обично није већа од 75 мцг једном дневно.

Дечију употребу и дози морају одредити ваш лекар.

5. Упозорење о Цитомел / Т3 сировом праху

Одређени лекови се не смеју употребљавати у времену једења хране или једењу хране или једу одређене врсте хране јер се могу појавити интеракције. Употреба алкохола или дувана са одређеним лековима такође може проузроковати интеракције. Разговарајте са својим здравственим радником о употреби вашег лијека са храном, алкохолом или дуваном.


Лекови са активношћу штитне жлезде, сами или заједно са другим терапеутским агенсима, користе се за лечење гојазности. Код пацијената са еутиреоидом, дозе унутар опсега дневних хормонских захтева нису ефикасне за смањење телесне тежине. Веће дозе могу изазвати озбиљне или чак и опасне појаве токсичности, нарочито када се дају заједно са симпатикомиметичким аминима као што су они који се користе за њихове аноректичне ефекте.


За следеће лекове или групе познато је да ометају лабораторијске тестове који се обављају код пацијената на терапији хормона тироидне жлезде: андрогени, кортикостероиди, естрогени, орални контрацептиви који садрже естрогене, препарате који садрже јод и бројне препарате који садрже салицилате.

6. Који су могући нежељени ефекти сирове прашине Цитомел / Т3 ?

Лотиронин може узроковати низ нежељених ефеката, углавном сличних симптомима хипертироидизма, који укључују: [11]

 

губитак тежине

тремор

главобоља

узнемирен стомак

повраћање

дијареја

грчеви у стомаку

нервоза

раздражљивост

несаница

прекомерно знојење

повећан апетит

грозница

промене у менструалном циклусу

осетљивост на топлину

 

Веома је важно да ваш доктор провјери свој напредак у редовним посјетама. То ће вам омогућити доктора да види да ли лек правилно функционише и да одлучите да ли наставите да га узимате. Тестови крви и урина ће бити потребни да би се проверили нежељени ефекти.

 

Литиронин се не сме користити за лечење гојазности или у циљу губитка телесне масе. Овај лек је неефикасан за смањење телесне тежине и када се узима у већу количину, може изазвати озбиљније здравствене увјете.

 

Хипотироидизам може понекад узроковати неплодност код мушкараца и жена. Литиронин се не сме користити за лечење неплодности, осим ако је изазван хипотироидизмом.


Позовите свог доктора одмах ако почнете да имате бол у грудима, брзо или неправилно срчани удар, прекомерно знојење, нетолеранцију топлоте, нервозу или било које друго необично здравствено стање.


За пацијенте са дијабетесом, веома је важно да пратите ниво шећера у крви или уринима, према упутствима вашег лекара. Одмах се обратите лекару ако приметите промене у нивоу шећера.


Привремени губитак косе може се јавити током првих неколико месеци терапије лојотронином. Питајте свог доктора о овоме ако имате било каквих проблема

7. Купити Цитемол / Т3   Рав Повдер ф ром СЗОБ

Посетите нашу онлине љекарницу и попуните редослед сировина Цитомел / Т3.

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

  У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

Послати ће се у року од 12 сати.
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: