Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Kategorija proizvoda

  Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)

  ХК Адд: 6 / Ф, Индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Шатин, Хонгконг

  Кина копно Додај: 8Ф, зграда Фукуан, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина

  Емаил: ницоле@ок-биотецх.цом

  смиле@ок-биотецх.цом

  Веб: ввв.ок-биотецх.цом

  Тел: +852 6679 4580


Туринабол (Тбол) у праху (855-19-6)

Туринабол (Тбол) у праху (855-19-6)

Туринабол прах, Туринабол прашак добављачи, Туринабол прах за продају, сирови Туринабол прах, Тбол прах, купити Тбол прах

Туринабол (Тбол) (сигурни и ефикасни стероиди)1. Шта је у праху Туринабол (Тбол) ?


Туринабол, познат и као Тбол, је сански орални стероид оних који желе да искусе ефективност легендарног дијабола у комбинацији са сигурношћу анавара. Заправо, то је најмања позната верзија дианабола, и упркос овој фамилији, они су веома различити у њиховој акцији, апликацијама и утицају на здравље спортисте. Стога је ово анаболички андрогени стероид (ААС) који апсолутно заслужује да добије праву пажњу.

2. Како функционише прашак за прашину Туринабол (Тбол) ?


Анаболички стероиди су једноставно синтетичка верзија природно произведеног хормона, тестостерона. Тестостерон је хормон који је катализатор иза главне метаморфозе који се одвија у периоду пубертета и адолесцената. Како повећава продуктивност тестостерона у телу, способност тела да повећа мишићну масу, снагу и густину костију повећава се у кореспонденцији. Анаболички стероиди служе да побољшају овај природни процес код млађих мушкараца млађих од тридесет година.

 

Кад човек стигне до тридесет година, његова способност да природно производи тестостерон на здравим нивоима почиње да се распршује како време пролази. Ово је када Туринабол може да се користи за допуну производње природног тестостерона у телу. Када се правилно уради, употреба Туринабола може дозволити бодибилдерима и другим спортистима да максимизирају анаболички процес који је повезан са њиховим режимом тренинга.

 

Туринабол је дериват дианабола који је подвргнут одређеним модификацијама у својој хемијској структури. Најважнија разлика између два стероида је присуство 4-хлоро-алтерације у туринаболу, што даје особинама које нису видљиве са дианаболом. Заправо, ова промена се може посматрати и код Цлостебол-а. Захваљујући овој додатној структури, туринабол не може да интерагује са ензимом ароматазе, што онемогућава да се овај стероид претвори у естроген. Стога, корисници не морају да брину о таквим естрогенским нежељеним ефектима као што је задржавање воде, повећан крвни притисак, гинекомастија и акумулација поткожних масти. Из тог разлога, ниједан инхибитор ароматазе (АИ) није потребан када се тбол користи сам, или заједно са другим не-ароматизирајућим стероидима.

 

Поред тога, тбол се изузетно слабо везује за ензим 5-алфа редуктазе, који је одговоран за претварање тестостерона у дихидротестостерон (ДХТ). Стога, пошто већину андрогених нежељених ефеката проузрокује ДХТ, то се неће догодити са туринаболом. Ово је добра вијест за оне са предиспозицијом за мужјаци и акне. Штавише, туринабол представља двоструку везу између угљеника 1 и 2, што смањује чак и више своје андрогене активности.

 

Као резултат, туринабол нуди много бољи и сувишнији добит од дијанабола, а што је најважније - већи проценат ових добитака ће бити одржив након завршетка циклуса. Они који користе дианаболов начин деловања неће добити тако брзе и драстичне добитке, али ће мукулатура имати изузетан квалитет. Ова разлика доноси веома популарну заблуду, која тврди да је дианабол много снажнији од туринабола. Међутим, ово није сасвим тачно јер су дианаболови брзи добитови углавном акумулација воде и масти која ће се изгубити непосредно након завршетка циклуса. С друге стране, добитке туринабола не садрже воду или масноћу, дајући им вишу издржљивост и квалитет.
 

3. Како користити прах турбина (Тбол) ?


Постоје многоструки професионалци повезани са употребом Туринабола; превише да напоменем овде, али за почетак неке од најбољих погодности су:

 

Већа стабилност на начин добитка и хормонских проблема;

Мање напрезања на зглобове и лигаменте;

Већа предвидљивост и контрола;

Мање задржавање воде;

 

Због тога што је Туринабол дуго био у близини, дошло се до значајног истраживања на њему. Оно што је научник открио је да када се овај стероид узима у умерености (10 мг / више од шест недеља), нису забележени никакви негативни ефекти на здравље или нежељени ефекти. Туринабол се такође може користити за смањење СХБГ-а, што омогућава телу да ефикасније и ефикасније користи тестостерон.

 

Поред научних студија које су откриле да када се правилно узима, Туринабол није сигуран, постојале су и студије које су откриле да упркос спором и постепеном процесу који је повезан са овим одређеним стероидом, то и даље може бити веома ефектно за спортисте који траже значајне добитке у перформансама. Експерти упозоравају да не повећавају дозу до екстремних нивоа ради повећања резултата. У основи, добици добијени кроз овај процес би били минимални у односу на ризике који су укључени. Ове студије су показале да су спортисти ефикасни у остваривању значајних добитака без повећања дозе или продужавања циклуса.

 

Једна ствар коју треба приметити је да је успех у великој мери зависан од примене одговарајућег програма обуке уз додатак стероида. Чак и најефикаснији стероид неће произвести оптималне резултате без оптималног програма обуке. Пошто овај стероид није толико изражен у својим резултатима, интензитет и дужина тренинга не могу бити сјајни као код неких других стероида. Време опоравка може мало да се повећа, али стабилност која се добија употребом овог производа више је него што се чини споријим резултатима.

 

За спортисте који траже конзистентне, стабилне добитке, уз минималне ризике, Туринабол дефинитивно треба да буде нешто што они разматрају. Можда их неће разнети из кутије, али ће им бити више од задовољства током дужег периода.
 

4. Дозирање сировог праха турбина (Тбол)


Просечна мушка доза туринабола остаје у опсегу од 25-50 мг дневно. Постоје неки спортисти који узимају до 60-80 мг дневно, али додатне погодности нису довољно истакнуте у односу на додатне здравствене ризике. Као што је наведено, због токсичности јетре, трајање циклуса не би требало да прелази 6 недеља.

 

Упркос чињеници да се туринабол често сматра резним стероидом, било би тачније назвати " леан гаинер " или " цлеан булкер. " Ово се односи на тбол као релативно добар масовни добитник, а пошто нема задржавања воде, добици ће бити невероватног квалитета. За разлику од дианабола, тбол захтева мало времена и стрпљења да се резултати виде, али ће се дефинитивно појављивати на стабилан и стабилан начин.

 

Полурак Туринабола је веома дугачак - 16 сати, што омогућава кориснику да узима само једном дневно. Међутим, постоје неки спортисти који покушавају да постигну савршене нивое активне супстанце у крви раздвајањем дозирања у два дела узета сваких 12 сати.

 Туринабол само циклус

 

  Туринабол

Недеља 1 60мг (дневно)

Недеља 2 60мг (дневно)

Недеља 3 60мг (дневно)

Недеља 4 60мг (дневно)

Недеља 5 60мг (дневно)

Недеља 6 60мг (дневно)

Недеља 7 60мг (дневно)

Недеља 8 60мг (дневно)

Веек 9 ПЦТ

Недеља 10 ПЦТ

 Чување једноставне: Сустанон 250 са Туринаболом

 

  Туринабол Сустанон 250

Недеља 1 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 2 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 3 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 4 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 5 40 мг (дневно) 500 мг (недељно)

Недеља 6 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 7 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 8 40мг (дневно) 500мг (недељно)

Недеља 9   500мг (недељно)

Недеља 10   500мг (недељно)

Недеља 11   500мг (недељно)

Недеља 12   500мг (недељно)

Недеља 13   

Недеља 14   

Веек 15 ПЦТ

Веек 16 ПЦТ

Седмица 17 ПЦТ

 Циклус изградње маса: Тест Е, Деца и Туринабол

 

  Туринабол Тестостерон Енантхате Деца-Дураболин

Недеља 1 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 2 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 3 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 4 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 5 40 мг (дневно) 500 мг (недељно) 400 мг (недељно)

Недеља 6 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 7 40мг (дневно) 500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 8 40 мг (дневно) 500 мг (недељно) 400 мг (недељно)

Недеља 9   500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 10   500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 11   500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 12   500мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 13    

Недеља 14    

Веек 15 ПЦТ

Веек 16 ПЦТ

Седмица 17 ПЦТ 

Узмите резуирани циклус: Проп, Трен и Туринабол

 

  Туринабол Тестостерон Пропионат Тренболон Ацетат

Недеља 1 60мг (на дан) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 2 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 3 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 4 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 5 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 6 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 7 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 8 60мг (дневно) 350мг (недељно) 400мг (недељно)

Недеља 9   350 мг (недељно) 400 мг (недељно)

Недеља 10   350 мг (недељно) 400 мг (недељно)

Веек 11 ПЦТ (3 дана након последњег пуцања)

Недеља 12 ПЦТ

Веек 13 ПЦТ

5. Упозорење о сировом праху турбина (Тбол)


Можда је туринабол један од најсигурнијих стероида у погледу нежељених ефеката и често се упоређује са Анавар и Примоболан у том прецизном аспекту. Међутим, баш као и сви стероиди, тбол није слободан по страни, а постоје и нека питања која треба имати на уму приликом употребе.

 

Прво и најважније - сви стероиди изазивају супресију, а туринабол није изузетак од овог правила. Према томе, природни тестостеронски ојачивачи треба укључити као додатна средства током цикличних циклуса, као што су Нолвадек и / или ХЦГенерате ЕС. Поред тога, терапија после циклуса (ПЦТ) треба увек извести након стероидног циклуса. У супротном, тело неће бити у могућности да се потпуно опорави, а природна производња тестостерона може трајно потискивати.
 

6. Који су могући нежељени ефекти о   Туринабол (Тбол) сирови прах ?


Слично свим осталим стероидима, Туринабол има неке нежељене ефекте повезане са њим. Андрогени нежељени ефекти су чести, али само у већим дозама. Ови андрогени нежељени ефекти укључују акне, агресију и бес. Међутим, ови нежељени ефекти се могу избећи узимајући ниже дозе. Други нежељени ефекат који је повезан са туринаболом јесте то што у великој мери потискује природну производњу тестостерона у организму. Као тестостерон који је изузетно важан за правилно функционисање тела, стога се препоручује пост-циклична терапија Нолвадек-а или Цломида за обнову природне производње тестостерона.

 

Туринабол који се продаје преко интернета је усмени у природи, стога би био врло токсичан за јетру. Свака особа која има слабу јетру или има било какве проблеме са јетром треба строго избјећи узимање Туринабола или било које друге оралне стероиде. Туринабол негативно утиче и на ниво холестерола. Повећава ЛДЛ холестерол и смањује ХДЛ холестерол. Ово негативно утјече на укупан ниво холестерола и корисници могу доживјети флуктуације нивоа крвног притиска. Да би избегли овај нежељени ефекат, корисници морају да једу здраво и морају свакодневно да изводе кардио вежбе.
 

7. Купи Туринабол (Тбол)   Рав Повдер ф ром СЗОБ


→ Посетите нашу онлине љекарницу и попуните наруџбину сировина Туринабол (Тбол).

  Дефинишите место испоруке, количину производа и начин плаћања.

→ У периоду од 30 минута, добићете потврду о вашем налогу.

→ Послати ће се у року од 12 сати.
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: ХК: 6 / Ф, индустријски центар Фо Тан, 26-28 Ау Пуи Ван Ст, Фо Тан, Схатин, Хонгконг Шенжен: 8Ф, Фукуан зграда, бр. 46, Еаст Хепинг Рд, Лонгхуа Нови Дистрикт, Шенжен, ПРЦ Кина
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošta:smile@ok-biotech.com
Схензхен ОК Биотецх Тецхнологи Цо, Лтд (СЗОБ)
Share: